تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار و تحلیل های خبری حمله عربستان و 10 کشور دیگر به یمن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(۶/فروردین/۹۴ ۱۴:۱۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]شیخ نمر اعدام شد؟
حرف من هرچند ناپخته ولی نظرم هست.
شیخ نمر اعدام شد؟

خبر حکم اعدامش اومد بعدش تکذیب کردن
(۶/فروردین/۹۴ ۱۳:۲۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]ان شاء الله که گور خودشون رو کندن!!
اللهم عجل لولیک الفرج

[/i]

نمی دونم ادعاتون بر چه اساسیه ولی هر چه که باشه قطعا از علائم قطعی ظهور نیست!

بنابراین با هوشیاری رهبر و دعای علما و مردم ، ان شاء الله که دچار فتنه نخواهیم شد.

سلام
ما که ادعایی نداریم
اما طبق تحقیقاتی که کردم نزدیکه ظهور دو فتنه در ایران میشه
چون این قضیه حساس هست احادیثش رو در اینترنت ندیدم یا به صورت سربسته گفتن تو همینجا هم یه تاپیک در موردش هست
طبق اون چیزی که من فهمیدم فتنه بعدی بین نخبگان اصلی هست و بزرگان نظام که حالا بماند و فتنه بعد از اون که فتنه دجال ایرانی هست که تو همین تالار یه نفر پیدا شده هی تبلیغ می کنه که مهدی از ایران خروج می کنه و از نسل پیامبر اسلام نیست
از چندتا عارف هم شنیدم که دجال یهودی آماده شده و عده ای رو دور خودش جمع کرده و کارهای خارق العاده انجام میدهد
این دو فتنه خیلی سنگین هستند دعا کنید
البته تنها راه نجات از فتنه تقوا و اطاعت از امام خامنه ای حفظه الله است
که اگر دقت کنید قبل از فتنه دجال ایرانی فتنه قبلش سعی داره مردم را از ولایت بگیره
1_ اول دور کردن مردم از ولایت فقیه به وسیله تهمتها و...
2_ فتنه دجال
هر دوی این فتنه ها هم توسط یهود پدید میاد

در پناه خدا

(۶/فروردین/۹۴ ۱۵:۲۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]الان یمن می تونه به صورت مستقیم به عربستان حمله کنه!؟
اگه پالایشگاههاش رو بزنن که عملا عربستان نابود می شه ...امریکا هیچ کاری نمی تونه واسش بکنه چون خودشم بخاطر نفت بدبخت می شه .....
واقعا چه جوریاس!!!؟
سلام
خواهر حواست جمع هستا
اتفاقا حتما چاههای نفتش آتش میگیره فکر کنم بهترین گزینه هست به نفع ایران هم هست قیمت نفت زیاد میشه
(۶/فروردین/۹۴ ۱۴:۵۹)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]دیگه کارشون سخت شده. حالا باید 4-5 تا اسم ببرن. یمن به ما چه؟ بحرین به ما چه؟ عراق به ما چه؟ سوریه به ما چه؟ لبنان به ما چه؟ فلسطین به ما چه؟

خب برادر گرامی!!
وقتی همه ی دنیا به ما ربط داره مسلما بردن اسم همشون کار سختی میشه....Big Grin
دیگه این تقصیر روشنفکرا نیست.....Wink
(۶/فروردین/۹۴ ۱۵:۲۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]الان یمن می تونه به صورت مستقیم به عربستان حمله کنه!؟
اگه پالایشگاههاش رو بزنن که عملا عربستان نابود می شه ...امریکا هیچ کاری نمی تونه واسش بکنه چون خودشم بخاطر نفت بدبخت می شه .....
واقعا چه جوریاس!!!؟
چرا نتونه؟
عربستان، به عنوان سگ آمریکا داره از موجودیت خودش و منافع آمریکا با توان قوا با حمله به یمن دفاع میکنه. امروز صدها جنگنده کشورهای عبری!!! به یمن حمله کردن
البته بحث فراتر از زدن 4 تا نفت و پالایشگاهه

همین الان هم بدبخت شدن Big Grin
قضیه تنگه هرمز رو که می دونید؟ حالا دوبل شد Smile))))
[تصویر: 13940106000217_PhotoL.jpg]

عربستان و قطر و امارات و ... نفتشون یا باید از تنگه هرمز رد بشه، یا تنگه باب المندب

البته ما خیلی به این چیزها فکر نمی کنیم.... بحث چیزدیگس Smile
[تصویر: w535]
همین الان قیمت نفت افزایش پیدا کرده‌...
دوستان خیلی امیدوارانه به این مساله نگاه می کنید.من که ناراحتم! چون احساس می کنم این جنبش به زمان بیشتری احتیاج داشت تا بتونه جای پاشو محکم کنه. من که خیلی از شنیدنش نگران شدم.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/40019...8%A7%D8%AF
سلام

یه نشانه ظهور روشن شدن یه آتش بزرگ در عربستانه !!
مساله اینه که نمی شد وقت تلف کرد تا طرفدارای منصورالهادی به تونن با کمک سعودی ها قدرت بگیرن همین الان کل یمن دست انصارالله...دیر یازود این اتفاق می افتاد...منتها الان اوضاع دشوارتر چون ما تو عراق دو تا عملیات خیلی مهم داریم از اون ور خودمون تو مذاکره به مرحله حساسش رسیدیم و حالا هم نمی شه یمن رو که به سرانجام رسیده رها کنیم...
اینجاس که باید منتظر تحقق وعده خدا باشیم که عده قلیل مومنان به حق بر عده کثیره کافران پیروز خواهند شد
همین الان شبکه خبر داره تجمع مردم یمن رو نشون میده. سخنران آیه (و نرید) رو بهش اشاره کرد ... حتما ببینید
(۶/فروردین/۹۴ ۱۷:۲۸)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]دوستان خیلی امیدوارانه به این مساله نگاه می کنید.من که ناراحتم! چون احساس می کنم این جنبش به زمان بیشتری احتیاج داشت تا بتونه جای پاشو محکم کنه. من که خیلی از شنیدنش نگران شدم.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/40019...8%A7%D8%AF

همیشه باید امیدوار بود ، انصارالله هم مال یکی دو سال قبل نیستند سالهاست که در حال مبارزه هستند و تلاش هاشون تازه داره به ثمر میشینه ، آدم های باخدایی هستند
به هر حال اگه عربستان یمن رو از دست بده ضرر بسیاری خواهد کرد ، البته تا همین جا هم خیلی ضرر کرده
به خاطر همین دیر یا زود این اتفاقات میافتاد
اون خبر هم العبریه داده ، پس اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد

علمای یمن هم فتوای جهاد داده اند فتوای جهاد علیه عربستان و اسارت سربازان سعودی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع