تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جزئیات،بررسی علل و پیامدهای فاجعه تأسف برانگیز درفرودگاه جده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
با سمه تعالی
کاش پدر ومادر ان دو نوجوان وقتی دختراشون رو می بردند برای بازرسی بیشتر می گفتند ما از حج صرفنظر می کنیم و نمی ریم حج وبر می گردیم نباید اعتماد می کردند ودو دختر کوچک را به دست آنها می دادند. باید شک می کردند
دوست عزیز دختر نبودن متاسفانه پسر بودن
و هیچ کس فکر همچین موردی رو تو خونه خدا نمی کنه
باسمه تعالی

(۲۴/فروردین/۹۴ ۱۱:۵۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]دوست عزیز دختر نبودن متاسفانه پسر بودن
و هیچ کس فکر همچین موردی رو تو خونه خدا نمی کنه

دقیقا

خدا لعنتشون کنه
جماعت منتظر ظهور رو ببین!
من اگه جای خدا بودم عمرآ امام زمان رو نمیفرستادم.میذاشتم با دست هم همدیگرو نابود کنن مردم
یکی میاد اینجا یه مطلب مینویسه چه ربطی داره به یه تاپیک دیگه که خلط مبحث میکنید؟
کی میخوایم آدم بشیم خدا میدونه
میخواستم پیام خصوصی بفرستم ولی گفتم اینم مثل بقیه حرف تو گوشش نمیره.باید عمومی نوشته بشه بینم حق با کیه
با این رفتارتون مردم حق دارن نسبت به بسیج و بسیجی جماعت روی خوش نشون ندن
تقریبآ باور کردم اینجا بعضیا کینه ای هستن
متأسفم
اعزام به حج عمره مفرده تعلیق شد
به نام خدا

وزیر ارشاد اظهار کرد: درباره حادثه تاسف‌باری که در فرودگاه جده اتفاق افتاده از طریق دیپلماتیک با مقامات سعودی صحبت شده و آنها قول دادند که این افراد دستگیر شده‌ را مجازات کنند. آنها حتی تصریح کردند که آنها را اعدام می‌کنند، اما در عمل هنوز اتفاقی نیفتاده است.
[تصویر: 452625_581.jpg]وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تعلیق و متوقف شدن سفر عمره خبر داد.

به گزارش عصرایران به نقل از ایسنا‌، علی جنتی اعلام کرد پس از مطالعات و بررسی‌های انجام شده امروز - دوشنبه 24 فروردین - به سازمان حج دستور داده شد تا زمانی که این افراد مجرم (متجاوزان به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده) محاکمه بشوند و مورد مجازات قرار بگیرند، فعلا عمره متوقف می‌شود و پروازهای ایران تعلیق خواهد شد.

او ادامه داد: با توجه به اتفاقی که افتاده، حیثیت عمومی ملت ایران خدشه‌دار شده است‌ و یک خواست عمومی بین ملت شکل گرفته است و باید واکنشی نشان داده شود.

جنتی تاکید کرد: بسیاری از مراجع عظام تقلید ابراز نگرانی کردند، مخصوصا اینکه در گذشته هم برخی برخوردها با زائران و روحانیون کاروان‌ها صورت گرفته بود؛ به همین دلیل با توجه به بررسی‌های صورت گرفته تصمیم بر توقف عمره گرفته شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اظهار کرد: درباره حادثه تاسف‌باری که در فرودگاه جده اتفاق افتاده از طریق دیپلماتیک با مقامات سعودی صحبت شده و آنها قول دادند که این افراد دستگیر شده‌ را مجازات کنند. آنها حتی تصریح کردند که آنها را اعدام می‌کنند، اما در عمل هنوز اتفاقی نیفتاده است.

او گفت: به این ترتیب خدشه‌دار شدن حیثیت عمومی ملت ایران ما را بر این داشت که تصمیم بگیریم.

جنتی درباره اینکه آیا گزارشی را که قرار بود در این‌باره به رئیس جمهور ارائه کنند آماده شده یا خیر؟ گفت: هنوز گزارش ارائه نشده، اما تعلیق پروازها و توقف عمره را ابلاغ کردیم. گزارش هم به رئیس جمهور ارائه خواهد شد.

وزیر ارشاد این خبر را در حاشیه برنامه‌ای که امروز به مناسبت روز زن در وزارت ارشاد برگزار می‌شد، اعلام کرد.
سلام
هرچند من موافق این کار بودم ولی چقدر زود تعطیل شد
عجیبه
احتمالا مراجع تقلید موافق بودن که این اتفاق افتاده
خدا کنه این اقدام موثر باشه
به هرصورت ما به ظهور نزدیک میشیم و طبق احادیث حج رفتن سخت میشه که این مورد هم اتفاق افتاد
نقل قول:از کلمه کشور اسرائیل استفاده کرد میشد پیشبینی کرد که سرانجام شعارها و اهداف انقلاب به کجا خواهد رسید.
اسرائیل ، اسرائیله دیگه! این چه دلیلیه که میاری؟
نقل قول:هم به وهابیها و سعودی و چند وقت دیگر هم حتما به داعشیها !!!!!!!!! خدا آخر و عاقبت کشور ما را با وجود برخی مسئولان بخیر کند.
تکلیف چیه؟ به جز انتقاد کردن کار دیگه ای بلدید؟
به نام خدا
سلام

چند تا پیام مختلف این چند روز خوندم بابت همین اتفاق فرودگاه جده
آخه دیگه از آب گل آلود ماهی گرفتن هم حدی داره...
به خاطر یه نادون! در مسجد رو میبندن؟!

نمونه متن:

1400 سال پیش پیامبر وقتی به این نتیجه رسید که ادامه نماز به سوی بیت المقدس دشمنان و بد خواهان را شاد خواهد کرد بی هیچ معطلی قبله را از سرزمین دیگران به سوی سرزمین خود تغییر داد.
و آیا خدا هم تغییر مکان داد؟
و تو می دانی که خدا در همه جاست.
و از رگ گردن به من وتو نزدیکتر.
واین تکه های سنگ و خاک واین مساجد محترم نمادند.
پس امروز ای مسلمان با تکیه بر عقل و احساس و دیانتت ، حج ات را از عربستان به سرزمین خودت باز گردان که خدا همینجاست .

ایرانی بیدار شو

از امروز باید بگی
مرگ بر عربستان

میدونی چرا

چند تا دلیلشو میگم

بخاطر برگردوندن هواپیمای ایرانی از عربستان به ایران بدون اینکه هواپیما روی اون خاک ننگین بشینه

بخاطر بی احترامی و جسارت به ناموس ایرانی توی بازرسی های بدنی فرودگاهها

بخاطر بی احترامی به زایرای ایرانی

بخاطر اینکه وقتی پول ایرانی بهشون میدی میگن لا، لا ،نجس!

بخاطر تجاوز به دو نوجوان ایرانی

بخاطراینکه تیم النصر عربستان با لباس جنگ پلنگی اومد تو ایران روبروی پرسپولیس بازی کرد

بخاطر اینکه قیمت نفت رو سرسام اور اورد پایین تا ایرانو بزنه زمین

بخاطر یمن

بخاطر کمک مالی کلان به داعش

بخاطر سنگ اندازی در مذاکرات

وبخاطر هزار تا دلیل دیگه

بسه! یا بازم بگم

بخاطر هشت سال جنگ و شهید شدن کلی ایرانی

به غیرتت برخورد!!
بازم بگم

بیدار شو

از آمریکا ، دشمنتر برای ما؛عربستانه
(۲۴/فروردین/۹۴ ۱۴:۴۰)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
هرچند من موافق این کار بودم ولی چقدر زود تعطیل شد
عجیبه
احتمالا مراجع تقلید موافق بودن که این اتفاق افتاده
خدا کنه این اقدام موثر باشه
به هرصورت ما به ظهور نزدیک میشیم و طبق احادیث حج رفتن سخت میشه که این مورد هم اتفاق افتاد
سلام
من هم از تعجب شما و ابراز مخالفت برخی در تالار تعجب میکنم!

مگه بارها سفر به عراق و عتبات ممنوع نشده؟
شرایط که فراهم نباشه، مسئول اگر واقعا مسئول باشه، سفر رو باید ممنوع کنه. اتفاق عجیبی هم نیفتاده. عقلانی ترین اتفاق ممکن رخ داده

البته بیشتر به نظر میاد طرف مقابل باعث این تعلیق عمره شده و مقامات ما هم چاره ای نداشتن و به اسم خودشون زدن!!!

اگر قرار باشه چه به صورت سرخود و چه به صورت سازمان یافته وهابی ها غلطی بکنن و مجازات نشن، وضع برخورد با ایرانیها در اون کشور هر روز بدتر میشه
هر شیطانی به خودش جرئت شیطنت میده

بله اگر با قاطعیت عاملان چنین جنایتی مجازات شدن، بیشتر میشه امیدوار بود. در غیر اینصورت به چه بهانه ای مردم رو راهی میکنیم؟

الان 2 هفتس که جرم سنگینی در یکی از امن ترین مکانها در هر کشوری، در عربستان رخ داده و یک عذرخواهی یا محکومیت از طرف مسئولان کشور عربستان ندیدیم!
اگر خدای نکرده باز چنین اتفاقی بیفته، مسئولیتش با کیه؟
دیگه ایندفعه گناهش و مسئولیتش بر تک تک افراده. چه اونی که بچه خودشو برده. چه رئیس کاروان. چه حج و زیارت و چه دولت و حکومت جمهوری اسلامی و همه مقامات مسئول
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع