کوروش بزرگ dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1428571085' نوشته است: [ -> ]1428571085[/url]']
ببینید عربهای ایران که هموطنمون هستن اصلا فرق دارن با اعراب جای دیگه از همه نظر و خیلی هم احترام براشون قائلیم....
اعراب کشورهای دیگه هم اگه نگاه انسانی داشتن باشن به ایرانی ها که خب مسلما قابل احترامن.....
اگرم نه که......
أصولا شما جزو كساني هستيد كه معتقديد ايران و ايراني تافته ي جدا بافته ست
همون جور كه شما هم ازشون متنفريد اونا هم متنفرن ، البته هميشه اينجوري بوده و البته هر دو اشتباهه
الان هم اروپايي ها هم امريكايي ها از ايران و ايراني بدشون مياد
ولي دليل نميشه كه ايران و ايراني ها همه بد باشن
با اين صحبت ها به جايي نميرسيم
(۲۰/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۸)A L I نوشته است: [ -> ]تنها عرب خوبی که به پستم خورده،شوهر خاله بابامه
که اونم خودش میگه بیشتر کشورهای عربی خوب نیستن
البته عده ی از مردم عراق و سوریه بحثش جداس،باقی کشورهای عربی هیچ علاقه به ما ندارن هیییییچ،از ما متنفرم هستن
چه دلیلی داره من از کسی که آرزوی کشتنم رو داره و از من متنفره ،من باهاش خوب باشم؟! از لحاظ دینی هم هیچ گونه برادری با ما ندارن...
کلا کینه اعراب به ما ایرانیها ثابت شده اس
نکنه اون هزاران هزار سربازی که کشورهای عربی به صدام میدان تا علیه ما بجنگه از مریخ میومدن؟!
ممکنه وسط یه لجنزار یه گلم پیدا کنی
اما چیزی به ارزش لجن اضافه میشه؟! نه دیگه نمیشه
چه بخواهیی چه نخواهیی اعراب با ما خوب نمیشن بحثم سر نژادپرستی نیست من دارم واقعیتهای تاریخی رو به شما میگم
شما به جز دولت سوریه یک کشور عربی به من نشون بده که به ما رابطه خوب داشته باشند
همین مردم عراق که انقدر ما بهشون کمک میکنیم،تو فیسبوک زیرپست ای اف سی چنان ناسزاهایی به ایرانی ها میدادن که باید میدیدی...
حالا شما چرا این وسط جوش عربها میخوری و تقاضای اخطار میکنی؟! تو مملکت خودمون به تاریخ کشورمون تو همین تالار هزاران توهین میشه و تحقیر میشه کلی حرف بی سند زده میشه کسی اخطار نمیگیره
بعد من و خانوم کوروش که داریم از واقعیتها میگیم که در دوره خودمون اتفاق افتاده و اصلا نیازی نیست سندی نشون بدیم چون همه خودشون بودن و دیدن،بعد شما انتطار دارید بخاطر حقیقت گویی ما اخطار بگیریم؟!
نژادپرستی پس چیه جناب A L I آقا؟!!
شما که اصلا کینه نداری !!! تابلوئه ، فقط مونده فحش ناموسی بدی این وسط
نقل قول:كساني كه با دشمنان "شديد" نيستند با خودي ها "رحيم" نخواهند بود
پس لطف کنید این متن امضای خودتون رو عوض کنید...
در حال حاضر کشورهای عربی به جز چند مورد باقی از دشمنان تشنه به خون ایران و ایرانی هستند...
شما از خوبی های اینها در حق مردم و کشورم بگید تا نظرم عوض بشه
والا من تا دیدم فقط بدی و نفرت و کینه از اینها دیدم
آخه چرا دارید این همه عرب های بیچاره رو محکوم می کنید
نمی دونید رسول ا.. عرب بوده نمی دونید علی و فرزاندش همه عرب هستند.
اسمتنو گذاشتید مرید علی اما دارید به راحتی همه ی اعراب رو محکوم می کنید.
مگه عقل و شعور ندارید که بدونید اگه یه دولتی بد بود دلیل بر این نیست که مردمش هم بدن یا بعضی از مردمش بدن دال بر این نیست که همه شون بدن.
غرب اینقدر ما مسلمون رو با این چیز های بی خودی به جان هم انداخته و داره به ریش ما می خنده.
(۲۰/فروردین/۹۴ ۱۸:۴۷)A L I نوشته است: [ -> ]پس لطف کنید این متن امضای خودتون رو عوض کنید...
در حال حاضر کشورهای عربی به جز چند مورد باقی از دشمنان تشنه به خون ایران و ایرانی هستند...
شما از خوبی های اینها در حق مردم و کشورم بگید تا نظرم عوض بشه
والا من تا دیدم فقط بدی و نفرت و کینه از اینها دیدم
حالا عربا همه کافر شدن و شما مسلمون و شیعه ی علی؟!
من دشمن رو تو نژاد نمیبینم ، برای من فقط و فقط جبهه ی
حق و باطل مهمه
حالا میخواد ایرانی باشه یا عرب یا آمریکایی یا ...
هیچوقت نژاد نه برتری به کسی میده نه باعثه سرافکندگی کسی میشه
همونطور که زمان جنگ عراقی ها و افغانی ها و ... تو 8 سال دفاع مقدس تو جبهه حق بودن
عراقی ها جلوی کشور خودشون وایسادن ، اگه همه مثل شما فکر میکردن که واویلا بود
الان هم سوریه و لبنان و عراق و یمن و بحرین همه تو محور مقاومت هستن
بله با دشمن مقابله و مبارزه میکنیم ، از هر قوم و نژادی کی میخواد باشه
اما شما انواع و اقسام توهین ها رو به اعراب میکنی ، ندیده بودم یه خوزستانی اینقدر نسبت به اعراب کینه داشته باشه
شما خودت پر از کینه و نفرتی ، اونا رو متهم میکنی به تنفر و کینه نسبت به ایرانی ها؟!
من باورم نمیشه نسبت به حرفای من اینطوری برداشت کنید
اینا صحبت های شما دوستانه:
نقل قول:مثل ما که تو کشورمون امثال شما رو داریم که از اعراب متنفرن و امثال من هم داریم که براشون نژاد مهم نیست.
نقل قول:أصولا شما جزو كساني هستيد كه معتقديد ايران و ايراني تافته ي جدا بافته ست
همون جور كه شما هم ازشون متنفريد اونا هم متنفرن ، البته هميشه اينجوري بوده و البته هر دو اشتباهه
اینم حرف منه:
نقل قول:ببینید عربهای ایران که هموطنمون هستن اصلا فرق دارن با اعراب جای دیگه از همه نظر و خیلی هم احترام براشون قائلیم....
اعراب کشورهای دیگه هم اگه نگاه انسانی داشتن باشن به ایرانی ها که خب مسلما قابل احترامن.....
اگرم نه که......
از کجای حرف من نژاد پرستی برداشت کردید واقعا برام سواله....
آقای انتصار من که دارم میگم اوناییشون که نگاهی خوب به ایران دارن و دوست ایران هستن که قابل احترامن اوناییشون هم که بی احترامی به ایران و مردم ایران میکنن نه قابل احترام نیستن....اصلا این حرف چه ربطی به نژاد پرستی داره؟؟؟این یه قاعده کلی هست تو همه دنیا....
مگه خود شما نگفتی که همه اعراب بد نیستن و نمیشه بخاطر رفتار یه عده شون گفت بقیه فلان......!
خب منم همینو دارم میگم....
عجیبه!!!!!
(۱۹/فروردین/۹۴ ۲۳:۴۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]این هم خبر سایت شیعه نیوز
http://www.shia-news.com/fa/news/12690
واقعا نمیفهمند؟! من اسمش رو حب طاغوت میزارم
مواظب باشید دارند حواستون رو با این اخبار پرت میکنن
حواس ما از چی؟
اگر منظور بحث هسته ایست که به نظرم اینها رو نباید به هم ربط داد. عربستان باید به تنهایی پاسخگوی جنایت رخ داده باشه
اگر هم منظور دیگه دارید، واضح تر بگید.
واقعا متاسفم
دو نفر مورد تجاوز قرار گرفتن ، اون وقت ما
جواب های هوی است
این عربا با ما مشکل دارن
کی نژاد پرسته کی نژاد نپرسته
باید تسلیت میگفتیم یا تبریک
میفهمین به دو زائر ایرانی اون هم نوجوان تجاوز شده ، وظیفه ما بجای تحلیل نژاد پرست بودن و نبودن ، اینکه به این اتفاق اعتراض کنیم از نماینده های مجلس از دولت و هر ارگان دیگه بخوایم واکنش شدیدتری نسبت به این قضیه نشون بدن ،(باید چند سال سفر حج رو تعطیل کرد ) ما ها خودمون به خودمون رحم نمیکنیم ببین چه بحثایی راه انداختن و چه جوک هایی برای خودمون میسازیم ، مملکته داریم این مردم رو ببین تو رو خدا ، اگر خدایی نکرده این بلا ، این تحقیر سر خود ما میومد تحلیل و بررسی میکردیم یا زمین و زمان رو بهم میدوختیم ، یکم درک یا بهتره بگم یکم فهم به هرکی هم بر میخوره بخوره ، هی پول واریز کنیم به جیب این وهابیا آخرشم نتیجش همین میشه ، داعش و القاعده و یمن و حالا هم این ماجرای دل خراش ، پس کجاست رگ غیرت ، شیعه و مسلمان و ایرانی و آزاد مرد ، واقعا خجالت آوره (جواب های هوی است) باید از این حرف ها آب بشیم بریم زمین مگه کم دشمنی کردن با ما این بی شرفا .
شما رو بخدا بس کنید اگر کاری میکنید نماز جمعه فردا و فضای سایبری و ... وگرنه تحلیل های نیم قرونی نکنید .
(۲۰/فروردین/۹۴ ۱۸:۵۲)mohammad1997 نوشته است: [ -> ]آخه چرا دارید این همه عرب های بیچاره رو محکوم می کنید
نمی دونید رسول ا.. عرب بوده نمی دونید علی و فرزاندش همه عرب هستند.
اسمتنو گذاشتید مرید علی اما دارید به راحتی همه ی اعراب رو محکوم می کنید.
مگه عقل و شعور ندارید که بدونید اگه یه دولتی بد بود دلیل بر این نیست که مردمش هم بدن یا بعضی از مردمش بدن دال بر این نیست که همه شون بدن.
غرب اینقدر ما مسلمون رو با این چیز های بی خودی به جان هم انداخته و داره به ریش ما می خنده.
عربهای بیچاره؟! آخی دلم سوخت...عربهای بیچاره اصلا کاری به ما ندارن که،ما هستیم که اونها رو نجس میدونیم،به خودمون اجازه میدیم به ناموس و مال اونها تجاوز کنیم...ما بودیم با اتحادیه خودمون رفتیم به کشورهای عربی حمله کردیم،ما هستیم که داریم تاریخ سازی جعلی میکنیم
هرچی از جنایات حکومتهای عربی علیه ایران و ایرانی بگی کم گفتی...
خب نمیدونید قاتلین تمام امامان عربها هستن؟!
پیامبر که عرب نیست،پیامبر از نسل ابراهیم و ابراهیم هم از پیامبران یهود بوده

نکنه اینم دروغه؟!
شما عقل و شعور ندارید که دارید سنگ یک سری بی صفت و نوکر آمریکا رو به سینه میزنید،من عاشق تاریخ و تمدن کشورم هستم،یک آجر پوسیده جامونده از تمدن کشورم به کل کشورهای عربی نمیدم!
اتفاقا درصد زیادی از مردمشون هم با ما مشکل دارند...عربستان که کلا از بچه تا پیرش با ما مشکل داره،مصر همینطور،امارات همینطور،همین بحرین که الان شده کشور مقاوم و فلان...یادتون نیست تو فوتبال پرچم عربستان رو دور زمین چرخوندن؟!
اینا مردمشون نیستن؟
مرد مومن غرب کجا بوده...زمان سلمان فارسی و مختار هم غربی بوده که عربها انقدر با ما دشمن بودن؟!
چرا حرف بی حساب میزنی؟!چرا خودت دوس داری به عربها بچسبونی؟! اونها از شما متنفر هستن یک روزی متوجه میشی
بازم میگم ممکنه در بین لجن زار یک گلم پیدا کنی اما بازم چیزی از لجن زار کم یا زیاده نمیشه! همون لجن زار باقی میمونه
شما که خوزستان نیستی ببینی همین راننده تریلی هایی که میان از تو خوزستان رد میشن چطور هنوز عاشق صدام هستن!
عشق آل سعود و عربستان رو تو سینه دارن...
یکی از همینا داشت بحث میکرد و کلی از صدام میگفت و جلوی ما تو کشور ما از ما بد میگفت،منم رفتم بهش گفتم شما اگر مرد بودید و عرضه داشتید داعش نمیومد تو خاک خودتون زناتون رو ببره قطره و دبی بفروشه! اگر سپاه نبود که الان خودتون هم فروخته بودن

که دیگه کلا دهنش بسته شد!
دشمنی این اعراب با ما ریشه تاریخی داره و شیعه بودن و بعدم صفویه این کینه رو بیشتر و بیشتر کرد
اقا هر جوری حساب کنید عربها نژاد پرست تر هستن
اگه ایرانیا با اونا مشکل دارن بخاطر رفتار زشت اوناس
شما نمیدونید تو شبکه های اجتماعی چقدر فحش میدن و بی ادبن