تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جزئیات،بررسی علل و پیامدهای فاجعه تأسف برانگیز درفرودگاه جده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
ما با همه ی عربها مشکل نداریم...با وهابیت مشکل دارم...با سعودی ها مشکل داریم...یه مشت بی دین و.....
خواهش می‌کنم اصول اخلاق را در نوشتن پاسخ‌هایتان به موضوع رعایت کنید و از ارسال پاسخ‌های توهین آمیز خودداری بفرمایید.Smile
پیشاپیش از اینکه رعایت می‌کنید،ممنونم.
اگه با قرآن آشنایی داشته باشید حتما میدونید که فضیلت انسانها تو نژاد و عرب یا عجم بودنشون نیست،تو تقواشونه. ما هم تا وقتی که این سعودیها دستشون تا ارنج به خون مردم بی گناه آلوده ست اونها رو دشمن خودمون میدونیم این هم هیچ ربطی به عرب بودنشون نداره .
(۲۰/فروردین/۹۴ ۲۳:۱۹)A L I نوشته است: [ -> ]پیامبر که عرب نیست،پیامبر از نسل ابراهیم و ابراهیم هم از پیامبران یهود بودهWink نکنه اینم دروغه؟!
سلام علیکم
ابراهیم علیه السلام دو پسر داشتند ، اولی اسماعیل علی نبینا و آله و علیه السلام که از هاجر متولد شد ، و دومی اسحاق علی نبینا و آله و علیه السلام که از ساره در سن پیری متولد شد.
از نسل اسماعیل علی نبینا و آله و علیه السلام اعراب به وجود آمدند
از نسل اسحاق و پسرش یعقوب علی نبینا و آله و علیهما السلام بنی اسرائیل و یهود.
لذا پیامبر صلی الله علیه و آله هم عرب بودند.
منتها ، از بنی هاشم بودند ، و امیه برادر هاشم نبود ، بلکه برادر خوانده اش بود ، و در ثانی اصلا معاویه پسر ابوسفیان نبوده!
البته باید ذکر کنم که بنی عباس که بیشتر از بنی امیه امام ها علیهم السلام رو به قتل رسوندند هم از بنی هاشم و هم نسل پیامبر بودند و از نظر شعری سید حساب می شند.
من حرفم اینه:
اگه دولت عربستان یا دولت کویت یا قطر یا امارات با ما مشکل داره، چرا در مورد مردمش هم اینطوری قضاوت میشه؟
الآن شما با عرب ها بد هستی.
اما دولت ما بد نیست.
تو کشورای دیگه نمیشه که مردم مخالف دولتشون باشن؟
من که هر چی عرب دیدم، داشته به آل سعود فحش میداده و عکس آقای خامنه ای و آقای احمدی نژاد رو می بوسیدن.
این روزا هم که عکس جناب سلیمانی هم اضافه شده.
چطور وقتی ایرانی ها میرن صفحه مسی رو مورد عنایت قرار میدن، ما بلافاصله تکذیب میکنیم و میگیم اینا تماشاگرنما بودن.
اما اگه 4 تا عرب از عراق و ... بیان تو صفحه فلانی 4 تا فحش بنویسن، میشه کل اعراب با ایرانی ها بدن؟؟!!!
کاش یه سفر به مشهد میکردین و پای صحبت شیعیان قطیف مینشستین.
شیعیان توی عربستان کم نیستن.
اما دارن به آتیش حکومتشون میسوزن.
همینطور شیعیان عراق در زمان صدام.
یا شیعیان یمن در زمان علی عبدالله صالح.
یا حتی شیعیان ایران در زمان شاه.
تاااازه این فقط واسه شرایطیه که فقط شیعیان رو خوب بدونین.
حساب اهل سنت از تکفیری ها جداست.
حتی وهابی ها هم حسابشون از سلفی ها و تکفیری ها جداست.
ربطی هم به نژادشون نداره.
ریگی که ایرانی بود.
آغا محمد خان قاجار که مردم گرجستان رو قتل عام کرد که ایرانی بود.
نادرشاه که ایرانی بود که مردم هند و افغانستان رو کشتار کرد.
خوبه اونا هم بگن ایرانی ها بالذات وحشی ان؟؟!!

گنه کرد در بلخ آهنگری
به تستر زدن گردن مسگری
هرجور حساب کنید اونها و دولتشون در حق ما ظلم کردن و بیشتر رفتار نژادپرستانه نشون دادن

درصد کمی از اونها آدمهای خوبی هستن اما درصد زیادیشون اصلا دوست ندارن سر به تن ایرانی جماعت باشه

من زیاد با اونها برخورد داشتم،اتفاقا با شیعیان اونها بیشتر از بقیه برخورد داشتم...

خیلی هاشون آدمهای خوبی بودن(منکر این نمیشم) من دوست عرب آبادانی دارم که کل خانواده اش در زمان جنگ در جبهه علیه صدام جنگیدن،اما در مقابل کلی عرب میشناسم که تشنه ی خون ایرانی ها هستن.

تو خوابگاه دانشگاه،تو کشور خودم تو سرزمین خودم اینها انقدر پررو بودن بر سر اسم خلیج فارس با من بحث میکردنDodgy
آخرم رفتن شکایت کردن این بحث نژادپرستی میکنه! جالبه اونها از من شکایت کردن...منم رک و راست به مسئول خوابگاه گفتم
تو کشور خودمون،دارن نون ایران و جمهوری اسلامی رو میخورن بعد حرفهای کشورهای حاشیه خلیج فارس رو تکرار میکنن

خیلی از اونها اصلا عرب خوزستانی نبودن،بعضی هاشون در زمان جنگ عراق و کویت به ایران پناهدن شدن و دیگه موندگار شدن!!

کلا درصد زیادیشون علاقه ی به ایران ندارن،همین یمنی ها،بخدا اگر عربستان یکم گوشه چشم نشونشون بده ببین چطور بر علیه جمهوری اسلامی میشن
(۲۱/فروردین/۹۴ ۱۰:۳۹)A L I نوشته است: [ -> ]کلا درصد زیادیشون علاقه ی به ایران ندارن،همین یمنی ها،بخدا اگر عربستان یکم گوشه چشم نشونشون بده ببین چطور بر علیه جمهوری اسلامی میشن
سلام
یمنی ها رو با بقیه اعراب یکی نکنید
یمنی ها شیعیانی هستند که شخصا توسط خود امیرالمومنین علیه السلام مسلمون شدند ، یعنی از خود ما ایرانی ها هم افتخارشون بیشتره
کسی داشتند مثل اویس قرنی که عشق پیامبر و امیرالمومنین علیهما السلام بوده.
نژادپرستي نژادپرستيه ، كم و زياد نداره. يعني چي اونا از ما نژاپرست ترن!؟
اگه اونا دارن توهين ميكنن ، شما هم دارين توهين ميكنين ، بين شما و اونها چ فرقيه؟

كلا دو طرف به هم ميان
خوش باشيد
اخیرا پیامایی در مورد تحریم حج پخش میشه و توی اون عرب ها رو سوسمار خور و... خطاب کردن
???
اینکه اون خبیث ها کار زشتی کردن و باید مجازات بشن توش شکی نیست.

اما فقط همینو بگم که این پیاما داره از فرصت پیش اومده سوء استفاده میکنه و سعی داره ایرانی ها رو مقابل عرب ها بذاره به جای اینکه مقابل سعودی ها بذاره.

درحالی که همین الان هم ما داریم از عرب های بزرگوار یمن و عراق و سوریه و .. حمایت میکنیم.

جنگ و دشمنی ما با سعودی هاست و رژیم خبیث سعودی نه نژاد عرب ها .

مواظب باشیم بی بصیرتی باعث نشه آبروی خودمون رو ببریم.

امید خیلی از مستضعفین جهان به ایران هست و ما در این برهه از زمان اگه بخوایم مدام نژادپرستی کنیم و به عرب ها که یه مجموعه ی عظیمی از مومنین هستن این حرفا رو بزنیم نشون دهنده کوچکی و حقارت ملت ما خواهد بود نه عزت و بزرگواری ما.

مراقب حمله ی ناجوانمردانه ی فرصت طلب ها باشیم.

???
(۲۱/فروردین/۹۴ ۱۱:۱۱)انتصـار نوشته است: [ -> ]نژادپرستي نژادپرستيه ، كم و زياد نداره. يعني چي اونا از ما نژاپرست ترن!؟
اگه اونا دارن توهين ميكنن ، شما هم دارين توهين ميكنين ، بين شما و اونها چ فرقيه؟

كلا دو طرف به هم ميان
خوش باشيد
ما کار اونها نداریم ولی وقتی اونها کارهای ناشایست میکنن باید جوابش رو هم ببینن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع