|
چیزی که مانع ازدواج میشود ........
|
|
۱۰:۴۵, ۲۸/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۴ ۰:۵۹ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
امروزه به مرغ 17 نوع واکشن تزریق می کنند که هیچ کدومش برای خود مرغ نیست و هدف ما و جوانان ها هستیم حالاشاید بپرسید چه ضرری دارد ؟ و مشکلات بعدی که برای ان ها پیش می اید .............. سلام اگر خدا بخواهد میخام در باره ی چیز هایی که میخورید بیشتر مطلب بزارم بدونید چی دارید می خورید |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۲, ۲۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
مرغ در کلام امام علی (علیه السلام) خوک پرندگان است، ولی بنا به دلایلی سر سفره ما رایج شده
البته برخی مرغ داری ها، مرغ را بدون آنتی بیوتیک تولید می کنند که بسیار بهتر است ولی گران تر در مورد محصولات گلخانه ای هم تولید کنندگانی هستند که بعد از مصرف سم حتی با وجود اینکه اثر سم از بین نرفته و برای انسان مضر است، محصول خود را روانه باز فروش می کنند |
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۳۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی ...
قصد ورود به این بحث رو نداشتم اما لازم دیدم چند مورد رو بازگو کنم . خوشبختانه 2 عموی من و هر کدوم مجزا مرغداری دارن و حقیر از نزدیک و با لباس مخصوص وارد مرغداری شدم و در جریان مراحل کاری پرورش اونها هستم ...چه مرغ گوشتی و چه مادر .. مورد اول اینکه : با توجه به اینکه فضای مرغداریها کم و تعداد مرغها بالاست برای اینکه مرغها دچار بیماری نشن به مرغها طی زمانهای مشخص واکسنهای شیمیایی تزریق میشه . مورد بعدی : اینکه سرانه فضای باز برای هر مرغ تو مرغداری های معمولی تقریبا 40 تا 50 سانت در نظر گرفته میشه که این با فضای طبیعی مورد نیاز برای رشد مرغ خیلی فاصله داره . نکته سوم : گاها اگر قرار باشه قیمت تخم مرغ بالا بره کارهای نادرستی رو متاسفانه انجام میدن که برای نمونه میشه به تغییر زمان خواب مرغها اشاره کرد . با خاموش و روشن کردن نور به ظاهر طبیعی تو فضای بسته مرغداریها تو بعضی موارد تا 3 برابر تخم گذاری معمول مرغها از اونها تخم میگیرن !!! ( که این طبعا با کم شدم مواد مغذی داخل تخم مرغ همراه میشه چون سیکل طبیعی طی نشده )( از کربنات کلسیم هم برای این کار استفاده میشه )!!!! موارد زیاده اما اینم بگم که جناب دکتر میگفتن سابقه وجود مرغ به کمتر از 60 سال منتهی میشه(حداعقل تو ایران ) که این رو هم من تحقیق کردم و متاسفانه باید بگم همینطوره و قدیم اصلا مرغی وجود نداشته و حقیر از چندین نفر از کسانی که هوش بالایی داشتن و بالای 80 سال عمر داشتن پرسیدم و توضیحات تکمیلی هم به من دادن . !!! غاز و اردک و ... استفاده میشده ... مباحث زیاده که تو اینجا فرصت نیست ... ببخشید اگر طولانی شد . پاینده باشید . |
|||
|
|
۹:۴۷, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۸)soshiant نوشته است:دوست عزیز نمیشه که :| از قدیم،خیلی قدیم! مردم تو خونه هاشون مرغ خانگی نگه میداشتند. 60 سال چیه؟! ناصرخسرو که میخواد امت پیامبر رو به چیزی تشبیه کنه میگه : چون خروسان بر زدن دعوی کنند اینها ولیک / وقت حجت پر کنیده ماکیانند ای رسول. اوحدی یه غزل داره که توش میگه : هر حریفی را به قدر حال او تیمار کن / طوطیان را شکّر آر و ماکیان را دانه ده و هزاران مورد دیگه در ادبیات از خروس و ماکیان (مرغ) نام برده شده... . در فقه اسلامی داریم که در قدیم نماز شکسته رو از جایی میخوندند که صدای بانگ خروس محله خود شخص دیگه شنیده نشه. در روستای خود ما از قدیم الایام رسم بوده که زیر پای مسافر یا عروس و داماد خروس سیاه سر می بریدند. و ... . ![]() حالا دکتر روازاده ادعا میکنه که سران استعمار ما را مرغ خور کردن، خب کو دلیل،کو مدرک؟ مرغ جزء نخستین پرندگانی بوده که انسان اونها رو رام کرده، چه ربطی به استعمار داره آخه ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۱۷ توسط A L I.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۳۷)yektasepas نوشته است:به دوستان عزیزتون در بالا بگید قیمت گوشت قرمز رو کم کنن،گوشت قرمز میخوریم عـــــــــــه گوشت قرمز هم همش ضرر داره باعث چربی و فشار خون میشه ![]() هیچی دیگه مثل دوران صدر اسلام،همه شیر،نون و خرما میخوریم....ای بابا شیرای امروزی هم که همه مواد افزودنی دارن خب شیرم حذف کنیم،فقط خرما و نون موند! ای بابا نون هم که گرون شده ![]() ![]() خب همون خرمای تنهای تنها میخوریم! کاملا سالم... اما جهت اطلاع یکی از سالمترین و بهترین پروتئین های دنیا گوشت سینه ی مرغ،که اصلا و ابدا چربی نداره،کلا به هرکی مریض یا رژیم داره میگن سینه مرغ بخور ![]() در ضمن شما اگر پست منو کامل میخوندید و جبهه گیری نمیکردید،متوجه میشدید که من گفتم خیلی از این خوراکی های امروزی مواد افزودنی داره ولی اگر در حد معقول مصرف بشه موردی نداره |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۲۰ توسط افشین.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۲:۲۹)کوروش بزرگ نوشته است: درسته که مواد غذایی امروزی خیلیاش واقعا مواد غذایی نیست و کلی افزودنی داره ولی اگه: سلام کله پاچه بدبخت چه گناهی کرده این وسط بهش حمله کردید من اگه مثل شما بخوام نون بخورم دو روزه میشم نصف اینی که هستم ![]() کاملآ درسته فرمایشتون.آدم هرچی به اندازه بخوره بهتره تا واسه شکم سیری بخوره اما من معمولا شب غذا بیشتر میخورم،برعکس چیزی که توصیه میشه! .......................... در مورد مرغ دوستان توضیح دادن که معلومه طبیعیش بهتره!اصلا من وقتی یه مرغ یا خروس محلی رو میخورم میفهمم از اندازه استخون و استحکامش که این اون مرغی نیست که همیشه میخورم!اومدم بگم خب مرغ نخورید،بجاش بوقلمون بخورید یا بلدرچین یا...البته من تقریبا همیشه مرغ میخورم،زیاد از بوقلمون خوشم نمیاد اگه اشتباه نکنم گوشت بوقلمون مضراتی نداره به اندازه مرغ هرچند اونم اگه صنعتی باشه بهرحال بی ضرر نیست نمیدونم حرفی که میخوام بگم درسته یا نه ولی اگه نمیتونید از زندگی صنعتی فاصله بگیرید زیاد دنبال این نباشید که غذاها و مواد غذایی مضر رو بشناسید چون همشون تقریبآ مضر هستن و در اینصورت شما ممکنه از همه چی زده بشید! با جناب ALI موافقم.تنها ماده غذایی که تو سلامتش شکی نیست،خرماست |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۴۳ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۱۵)A L I نوشته است: خب همون خرمای تنهای تنها میخوریم! کاملا سالم... خرما تازه اسلامی ترم هست.... چیه؟؟؟ نخندید ![]() (۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۱۸)افشین نوشته است: سلام سلام کله پاچه بدبخته؟؟؟ کله پاچه عامل بدبختیه خودش ![]() نگید که هفته ای یه بار کله پاچه میخورید!!!!!!!!! ![]() (۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۱۸)افشین نوشته است: من اگه مثل شما بخوام نون بخورم دو روزه میشم نصف اینی که هستم خب این که خوبه ..... مثلا دو برابر اینی که الان هستید بشید چه خوبی داره؟؟؟؟ تازه برای وعده نهار یکم به آقایون تخفیف دادم.....
|
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۴ ۹:۵۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
..................................
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۰:۳۶)کوروش بزرگ نوشته است: خرما تازه اسلامی ترم هست....چرا؟کله پاچه چشه مگه؟من متأسفانه سالی یه بارم گیرم نمیاد شاید به زور!چون از مغازه ها خوشم نمیاد بگیرم هرچی میخورم همونیه که خونه درست میکنن نه دوبرابر الان اگه بشم که باید برم واسه کشتی سنگین وزن اسم بنویسم ![]() ................. تو تاپیک ایده های کسب و کار حلال پرورش گنجشک رو هم بنویسید نمیدونم تا حالا خوردید یا نه ولی گوشت گنجشک یکی از لذیذترین گوشتهای پرندگانه اما حیف که آدم دلش نمیاد بره شکارشون کنه
|
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۲۹/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۴ ۱۳:۵۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
..............
.................. |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۲۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
![]() کباب گنجشک یکی از غذاهای خیلی قدیمیه دزفوله منتهی ادم وقعا دلش نمیاد واسه یه نهاد چندتا گنجشک کشته بشه. چون به صورت طبیعی زندگی میکنن و کسی پرورششون نمیده که مثلا تعدادشون کم نشه. حدود ده یا پونزده ساله که دیگه خیلی کم شده فروشش ولی هنوز هم پیدا میشه. بگم که گوشت پرندگان واقعا سالم ترین گوشته. |
|||
|
|
|
|
|

عـــــــــــه گوشت قرمز هم همش ضرر داره 

نمیدونم تا حالا خوردید یا نه ولی گوشت گنجشک یکی از لذیذترین گوشتهای پرندگانه اما حیف که آدم دلش نمیاد بره شکارشون کنه

![[تصویر: 122049_927.jpg]](http://www.asriran.com/files/fa/news/1388/9/2/122049_927.jpg)