۲۹/فروردین/۹۴, ۱۸:۲۰
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۳:۲۱)dehmojtaba نوشته است: [ -> ]اقای کورش کبیر
ان شا الله بیشتر از انگلیس براتون میگم
انگلیس داره کار هایی میکند که ما نمی دونیم ی
نمیدونم اینجا چرا همه به من میگن آقا!!!!!
من خانومم.....
خانووووووووم

(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۳:۲۱)dehmojtaba نوشته است: [ -> ]اقای کورش کبیر
ان شا الله بیشتر از انگلیس براتون میگم
انگلیس داره کار هایی میکند که ما نمی دونیم ی

(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۳۸)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]بنده آقا نیستم وخانم هستم
اگه اساتید بنده در دانشکده پاسخ گوی سوالاتم نبودن حتما ازشما سوال خواهم کرد
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۸:۲۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]نمیدونم اینجا چرا همه به من میگن آقا!!!!!
من خانومم.....
خانووووووووم
![[تصویر: 177467_910.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/6/177467_910.jpg)

(۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۵۵)ام ابیها نوشته است: [ -> ]نخیر آقای مجتبی.
تنها روغن مصرفیمون روغن کنجد و زیتون بود.
(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۳:۵۴)dehmojtaba نوشته است: [ -> ]سلامسلام برادر
موضوعی که می خواهم این بار مطرح کنم ((کبد چرب)) است

(۲۸/فروردین/۹۴ ۲۳:۵۴)dehmojtaba نوشته است: [ -> ]سلام
موضوعی که می خواهم این بار مطرح کنم ((کبد چرب)) است
کبد چرب یک نوع بیماری هست که ما بر اثر نداشتن اطلاعات کافی به ان گرفتار میشویم
من اگر بگویم که کبد چرب نداریم شاید شما بخندید اما نداریم بیماری به نام کبد چرب اگر
روغن خوب بخوریم![]()
این روغن مایع و جامد در بدن سفت میشه و هر وقت روعن خوب میخوریم این بیماری رفع میشود
یا زهرا (سلام الله علیها)
ان شا ءالله که استفاده کنید
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۰۰)mahdy30na نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرجیم
الان این رو میشد یکم بهتر و قشنگتر توضیح میدادین بهتر نبود؟
علتش ؟
توضیح بهتر درباره ایجادش>؟
راه درمانش؟
...؟
واقعا از مطالبتون استفاده میبریم استاد
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۲)dehmojtaba نوشته است: [ -> ]سلام
بله بیماری داریم به عنوان کبد چرب
اما با خوردن روغن خوب (نه مایع نه جامد) می توانی ان بیماری رو ریشه کن کنیم(ان شاءالله)
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۲۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]![]()
الان این ر,غن فقط عامل کبد چرب هست؟ اگه روغن رو بزاریم کنار کبد چرب نمیگیریم؟
یعنی من اگه به بچه خودم از زمانی که از شیر مادر گرفته میشه و میخواد غذا بخوره از سر سلسله تهیه غذاش روغن رو حذف کنم و تا اخر عمرشم لب به روغن و محصولاتی که روغن در تولیدش استفاده میشه استفاده نکنه کبد چرب نمیگیره؟
نه رد میکنم نه قبول![]()
اگه من بگم روغن کنجد هم مضراتی داره چه میفرمایی؟
حالا بیماری به اسم کبد چرب داریم یا نداریم؟یک بار میگین نداریم بیار میگین داریم.
(۲۹/فروردین/۹۴ ۰:۵۷)mahdy30na نوشته است: [ -> ]داداش من این مطلب که از روغن کنجد زدم رو هم از همین استاد روازاده زدم.![]()
شما برای هر حرف که علم پاشو کرده توش این مطلب رو خواهید دید که این نیست بلکه اون هست که من میگم.
داداش من اصل رو اونطور که میگن باید پیدا کرد.
عسل و ... رو هم اساتید علم طب سنتی میگن فلان باشه ، نمک باید فلان باشه ، نمیدونم دیگه هر چیزی رو میگن اینطوری باشه
خو یهو چرا یه تولیدی نمیزن که محصولات صحیح تولید شده رو به بازار عرضه کنن؟؟
بنده به همه اساتید این شاخه احترام میزارم اما خواهش میکنم تو مباحث لطف کنین مستند بگین.
نمونه ای پاسخ هایی که درباره روغن سرخ کردنی داده اند در سایت رسمی دکتر حسین روزاده
(۲۹/فروردین/۹۴ ۷:۰۱)ام ابیها نوشته است: [ -> ]من و همسرم به مدت 3 سال روغن کنجد اصل خوردیم.
ایشون کبدشون مطلقاً بهتر نشد.
این رو به آقای روازاده منتقل کنید.
اتفاقاً این روغن هم وقتی داغ میشد به کاشی می چسبید.
نفرمایید اصل نبوده که جلوی چشم خودمون کنجد میریخت تو دستگاه و روغنش رو میداد دست مردم.
روغن زیتون اصل اصل هم از یکی از روستایی های رودبار خریدیم که سبز سبزه.
بوی بسیار تندی هم میده.
اما دور شیشه اش همیشه نوچه.
این حرف ها واقعاً درست نیست.
یه بنده خدایی تو همین سایت گفت روغن حیوانی اصل خوبه.
ما پیدا کردیم و همسرم کبدشون یه درجه بهتر شد.
اما چون دیگه نایاب شده، ایشون دوباره به کبد چرب نوع 2 مبتلا شدند.
میشه از ایشون بپرسین چاره چیه؟؟!!!!!!
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۱:۱۰)A L I نوشته است: [ -> ]به شما پیشنهاد میکنم در اولین اقدام دست استاد بگیرید همراه خودتون تشریف ببرید یک روانپزشک شما رو ویزیت کنه
شما و استادتون علائم شدید پارانوئید و سندروم کار،کار انگلیسه رو دارید
(۲۹/فروردین/۹۴ ۱۳:۴۰)dehmojtaba نوشته است: [ -> ]ممنون اقا مهدی از توجه شما به مطالب ما
عزیزان ببخشید من خیلی نمیرسم ان شا الله اخر هفته در خدمتم با یک پست جدید
(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۵۴)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]سلام برادر
بنده هنوز منتظر جواب شما هستم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...#pid336397
(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام بر شما برادر بزرگوار جناب در جستجوی سختیخواهش می کنم
ابتدا سمت جدیدتان را در تالار بیداری اندیشه تبریک عرض می کنم و از خداوند بزرگ و منان برایتان توفیقات روزافزون در همه مراحل زندگی مسئلت دارم ان شاءالله
(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)aboutorab نوشته است: [ -> ]هنوز به صورت کامل مطالب ارسالی اون عزیز را که درباره نمک ارسال نمودند نخوندمپس از شما خواهش دارم قبل از اینکه نظرتون رو در این مورد اعلام کنید مطلب رو کامل مطالعه کنید بعد بنده در خدمت شما هستم
فقط تیتر وار یه نگاهی کردم
البته ابتدا اینم عرض کنم بنده هیج تخصصی در این باره نداشته و ندارم فقط در حد تحقیق و دانش اندوزی همین
(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)aboutorab نوشته است: [ -> ]خدمت باسعادت شما گله مندم اخویبرادر شما یک حدیث معمولی رو بدون سند قبول نمی کنید اونوقت انتظار دارید که ما اینطور نباشیم ؟
بسیار مواردی پیش می آید هرکس من و شما و دیگر دوستان چیزهایی را به زبان خواهیم آورد که برای اثبات کردنش به مشکل خواهیم خورد و این دلیل بر کذب و عدم صحتش نیست و نباید برای اثبات آن این قدر مته به خشخاش گذاشت .
باور کنید هنوز دقیق نمی دانم اون برادر عزیزمون چه ادعایی نموده باور کنید
(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۰۹)aboutorab نوشته است: [ -> ]اما چرا اومدم دارم این حرفها را میزنماول اینکه هر چیزی ستنی باشه دلیل در درست بودنش نیست
میبینم حرفهایی را داره میزنه که از زبان پزشکان طبی سنتی درمیاد و درسته
کم و کاستی داره مطالبش یه کم داره ادعاهایی می کنه ولی در اصل قضیه چندان اشکالی وارد نیست
باید به او کمک کرد تا مطالب را درست و کامل و بی کم و بیش نقل کنه و مستند
نه اینکه موردی را ازش بگیریم و روش پافشاری کنیم تا به چالش بکشانیم