نقل قول: ببینید دوستان، نقد فیلم، کار ساده ای نیست، اولین تخصص مورد نیاز برای نقد فیلم، دانش سینماییست
سلام
این نقد از خودم نیست.از منبعی نوشتم.حرف شما کاملا متینه.بنده هیچ وقت نمی تونم این طور نقدی بنویسم.
نقل قول: شما وقتی نشان دریم ورکس رو از خود کارتون تشخیص نمیدی، چه طور نقدی به این طول و عرض مینویسی؟!
البته کسی نگفته که این کارتونه.اما شرکت دریم ورکس توی تمام کارتون هاش موضوع رو با لوگو پیوند می زنه.
نقل قول: نقد، نوشتن برداشتهای شخصی نیست، نقد نوشتن نکاتیست که از چشم بیننده عام دور میمونه
به هر حال هر نقدی از دید یه شخصه.پس همه نقد ها یه دید شخصیه.البته با دید های مختلف میشه هر فیلمی رو نقد کرد.
نقل قول: (جوکر تو بازی پاسور یه کارت تقریبا بی استفادس، که نمادش یه دلقکه، خیلی جاها این دلقکه رو زمین سفت وایساده و اصنم رو ماه نیست)
منظور نماد گرایی این شرکته،نه کاربرد جوکر.
موفق باشید.
(۸/مهر/۹۰ ۱۳:۴۶)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]نقل قول: ببینید دوستان، نقد فیلم، کار ساده ای نیست، اولین تخصص مورد نیاز برای نقد فیلم، دانش سینماییست
سلام
این نقد از خودم نیست.از منبعی نوشتم.حرف شما کاملا متینه.بنده هیچ وقت نمی تونم این طور نقدی بنویسم.
نقل قول: شما وقتی نشان دریم ورکس رو از خود کارتون تشخیص نمیدی، چه طور نقدی به این طول و عرض مینویسی؟!
البته کسی نگفته که این کارتونه.اما شرکت دریم ورکس توی تمام کارتون هاش موضوع رو با لوگو پیوند می زنه.
نقل قول: نقد، نوشتن برداشتهای شخصی نیست، نقد نوشتن نکاتیست که از چشم بیننده عام دور میمونه
به هر حال هر نقدی از دید یه شخصه.پس همه نقد ها یه دید شخصیه.البته با دید های مختلف میشه هر فیلمی رو نقد کرد.
(جوکر تو بازی پاسور یه کارت تقریبا بی استفادس، که نمادش یه دلقکه، خیلی جاها این دلقکه رو زمین سفت وایساده و اصنم رو ماه نیست)
نقل قول:
منظور نماد گرایی این شرکته،نه کاربرد جوکر.
موفق باشید.
درباره دو بند اول که بولد کردم حق با شماست و کوتاهی از بنده، پوزش
اما دو بند دوم، بنده گفتم برداشت شخصی، نه دید شخصی، برداشت با دید کاملا متفائت است
دقیقا منظور منم همین بود، جوکر یه دلقکه، به پسرک ماهیگیر که روی ماه تاب میخوره هیچ ازتباط و شباهتی نداره که نمادگرایی صورت بگیره....
یا حق
رانده شدن طاووس (البته به نظر من )چیزی فراتر بود طاووس حیوانی بود که به فریب آدم کمک کرد وخودش هم از بهشت رانده شد فکر میکنم رانده شدن طاووس وشدت عصبانیتش واقدام شیطانیش می تواند به خاطر رانده شدنش از درگاه خدا و بهشت باشد .
در قسمت قبل پاندا گفت بابا شعله پز بعضی وقتها تو کتم نمیره که تو پدرم هستی .موسی نیز هرگز پدر خود را ندیده بود .(بلا تشبیه )پیامبر اسلام هم یتیم بود بنده خدا حضرت عیسی حتی پدر خاکی نداشت
اما وقتی در قسمت دوم کودکی از یک جعبه چوبی پیدا می شود که برای حفظ جانش رها شده داستان توراتی وبه حضرت موسی بسیار شبیه می شود .
در این فیلم به طرز ماهرانه ای از دو رنگ سیاه وقرمز استفاده شده وبیشتر فضای رعب داشت بر خلاف قسمت قبل
در مورد انرژی هسته ای هم به این فیلم محدود نمی شود در انیمیشن گیسو کمند نیرویی ناشناخته ولی بسیار قوی که هر دردی را درمان میکند (رادیو دارو )زمان را برای انسان فانی جبران میکند (نفت سالها نیاز است تا تشکیل شود )وقدرت های ناشناخته بسیار دارد که در برجی بسیار شبیه برج میلاد زندانی می شود .
جادوگر که خود را مصلح می داند در حالی که خود دست به استسمار این قدرت بی نهایت زده است بسیار شبیه امروز آمریکاست .
یک جمله کلیشه ای می گوید آدما اگر دستشون به خورشید هم برسه اون نابودش میکنند . (پس نباید این قدرت دست آدما باشه وفقط خودش صلاحیت استفاده از این نیرو را داره )
شعر مخصوص این قدرت بی نهایت لطفا دقت کنید
ای گل درخشان شو
نیرویی تابان شو
به من باز گردان
آنچه از من ربود زمان
این چه قدرت بینهایت است که همه برای به دست آوردنش در جنگ هستند.
در پایان این فیلم جادوگر شکست می خورد اما از بین نمیرود شاید قرار است در جایی دیگر قدرتمندتر ظاهر شود
راستی دوتا نکته رو یادم رفت بگم
1. چرا پو ضعیف تر از تایگر نشون داده شده؟ یعنی وقتی که پو با تایگر روبه رو میشه کم میاره ولی وقتی مثلا دربرابر توپ های شن قرار میگیره میتونه توپ ها رو مهار کنه
پو به خاطر این تونسته بود به آرامش درون برسه که بزه کمکش کرده بود و همچنین شیفو بهش یاد داده بود
شاید اگه همینا به تایگر میرسید خیلی از پو قوی تر میشد!
به نظرتون نمیخواد این رو جا بندازه که منجی شانسی انتخاب میشه و همیشه یه کسایی قوی تر از منجی هم هستن؟؟؟
2. این قضیه ی برعکس نشون دادن جنسیت توی کارتون ها چیه؟ هم این بزه هم گاو نر تو بارنیارد

یه چیزایی از سخنرانی های آقای رائفی پور یادمه که میگفت تو بارنیارد گاو نر و ماده رو مثل هم نشون دادن ولی یادم نمیاد هدف فرامسون از این کار رو چی گفت.
راستی یه معذرت خواهی به مدیرای این بخش بدهکارم چون این پست رو ندیده بودم و یه مبحث جدید به این اسم زده بودم، ببخشید

سلام
تحلیل های دوستان بسیار عالی بود. فقط یک نکته و بس .معرفی چین به عنوان منجی در آینده ، خط اصلی داستان بود.
به نظر من، مقاله ای که آورده شد تحلیل درستی نیست. اما در کل من هم دیدن این فیلم رو توصیه نمی کنم به خصوص پاندای 2 رو. چون اون فلسفه ای که معرفی می کنه به نظز من نادرسته. در واقع داره اون فلسفه چینی رو هم اشتباه میگه. جدای از اون، طاووس هم واقعا شخصیت خشنیه.
به نام خدا
1-سوالی که برای من پیشامده اینکه چرا شما دوست دارین همه چیز رو به فراماسون و یهود و ... ربط بدین؟؟
تقریبا خیلی از دلایلی که فرمودید هیچ ربطی به فراماسون بودن ندارد . مخصوصا ماهیگیری که می رود روی ماه که نماد شرکت دریرم ورکس است.
2- فقط از دید منفی نبینید. بچه ها هیچ وقت به فلسفه ی انیمیشن نگاه نمی کنند بلکه از آن چیزی می آموزند. هیچ کس در شرایط عادی نمی آید اینگونه یک فیلم را ببیند.
3- دوست محترم shafagh
[/u]که فرمودید آيا استاد چيفو دچار غفلت نشد که يک بچه سر راهي را که معلوم نيست فطرتش پاک است يا ناپاک ، به معبد آورد و تعليم[b]
_
داد؟
به نظرم با این دیدگاه ، شما به جبر اعتقاد دارید. در غیر اینصورت چطور ممکن است که کودکی از بدو تولد فطرت ناپاکی داشته باشد.
4- در ضمن شما فرمودید که چین سعی می کند در این فیلم نشان دهد که نقش سرزمین موعود را دارد. اما این فیلم ساخت چین نیست که بخواهد چنین چیزی را نشان دهد.
5- موضوعی که باید خیلی به آن تجه داشت اینست که سازندگان فیلم مسلمان نیستند که بخواهند مطابق انتظارات ما پیش بروند.
6- دلایل زیاد دیگری وجود دارد اما مهم ترین چیز اینست که نقد یک فیلم کار آسانی نیست که با یک بار دیدن بشود در مورد آن چیزی گفت.
(۱۷/دی/۹۰ ۸:۰۴)emadm نوشته است: [ -> ]به نظر من، مقاله ای که آورده شد تحلیل درستی نیست. اما در کل من هم دیدن این فیلم رو توصیه نمی کنم به خصوص پاندای 2 رو. چون اون فلسفه ای که معرفی می کنه به نظز من نادرسته. در واقع داره اون فلسفه چینی رو هم اشتباه میگه. جدای از اون، طاووس هم واقعا شخصیت خشنیه.
بنده نظر شخصی خودم رو عرض میکنم، هیچ وقت نباید دیدن فیلمی رو منع کرد، چون همینه که باعث میشه هرکسی نسبت به اصل کار دید شخصی پیدا کنه
سر هر فیلم بگی "شیطان پرستی و فرامسونریه، پس این فیلم رو نبین"، طرزف مقابل، هر وقت 1کلمه درباره اینا حرف بزنی جوش میاره (نمیدونم تونستم منظورم رو بیان کنیم یا نه)
پس فیلم رو ببینید ولی
بدانید چی دارید میبینید (شما از دیدگاه خدوتون میبینید و از تاثیری که فیلم و کارتون روی دیگران، مخصوصا رو کودکان میذاره آگاه نیستید.)
اگه شما میگین (ما که نمیدونیم) فلسفه چینی هم غلط نشون داده پس این هم باید بر دلایل ضد پاندای کونگ فو کار اضافه کرد
نقل قول:
به نظر من، مقاله ای که آورده شد تحلیل درستی نیست.
نقل قول: 6- دلایل زیاد دیگری وجود دارد اما مهم ترین چیز اینست که نقد یک فیلم کار آسانی نیست که با یک بار دیدن بشود در مورد آن چیزی گفت.
اگه منظورتون من بودم عرض کنم که بنده اصلا در حد این نیستم که بخوام یه کارتون یا فیلم رو، اون هم به این پیچیدگی، تحلیل و نقد کنم، من فقط ردپای فراماسون رو در این کارتون نشون دادم که انصافا هم منطفی به نظر میاد و شک داشتن به قسمت اول کارتون رو به یقین تبدیل میکنه
نقل قول:amir-mahdi:
1-سوالی که برای من پیشامده اینکه چرا شما دوست دارین همه چیز رو به فراماسون و یهود و ... ربط بدین؟؟
من باهاتون هم موافقم هم مخالف
یه جا دیدم یه بنده خدایی نماد بانک کشاورزی رو به ستاره پنج پر ربط داده بود!!!!

ولی این دلیل نمیشه که هیچ موردی رو قبول نداشته باشیم
اما در این مورد (آرم شرکت دریم ورکس) فکر میکنم حق با شماس
نقل قول:2- فقط از دید منفی نبینید. بچه ها هیچ وقت به فلسفه ی انیمیشن نگاه نمی کنند بلکه از آن چیزی می آموزند. هیچ کس در شرایط عادی نمی آید اینگونه یک فیلم را ببیند.
شما از دیدگاه خدوتون میبینید و از تاثیری که فیلم و کارتون روی دیگران، مخصوصا رو کودکان میذاره آگاه نیستید. شاید یه کارتون به تنهایی همچین تاثیری نذاره ولی همه تولیدات هالوود و دریم ورکس دست به دست هم میدن تا دقیقا اون چیزی به کودک القا شه که خودشون میخوان، اونم طی چندیــــــــــــن کارتون در چندین سال...
التماس دعا
یاحق
نقل قول:اگه شما میگین (ما که نمیدونیم) فلسفه چینی هم غلط نشون داده پس این هم باید بر دلایل ضد پاندای کونگ فو کار اضافه کرد
البته هر کدوم از ما نظر شخصیمونو میگیم.
دلیل اصلی که من با این فیلم مخالفم همینه. چین فلسفه ها و فرهنگهای خیلی ارزشمندی داره. اما اگه بچه ما (یا خود ما) بخواد با اون فلسفه ها آشنا بشه، پاندای کونگ فو کار اصلا منبع خوبی نیست. به نظر من این فیلم می تونه یه سری وابستگی ها ایجاد کنه، به خصوص اگر فرد بخواد از چنین فیلمی آموزش بگیره. مثلا توی پاندای 2 از "آرامش درون" صحبت میشه. خب آرامش درونی که ازش صحبت میشه چیه؟ پاندا یه چرخ می زنه و یه قطره بارون رو منحرف می کنه. خب این یه چیز الکیه که به هیچ دردی نمی خوره.
موفق باشید