شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
خیلی عذر میخواهم مگر انسان، حیوان است که فقط به نیاز جنسی در ازدواج بسنده شود و تنها دلیل باشد...علاوه بر تکامل و تعالی روحی که ان شاءالله زوجین در کنار هم پیدا میکنن طبق گفته قران مایه تسکین هم هستند و در این تکامل روحی قرار است انسان تحویل اجتماع دهند و گرنه تزویج و تولید مثل که کار حیوان نیز هست پس چه فرقی با هم داریم
(۱۷/خرداد/۹۴ ۱۶:۴۰)Adam_45 نوشته است: [ -> ]خیلی عذر میخواهم مگر انسان، حیوان است که فقط به نیاز جنسی در ازدواج بسنده شود و تنها دلیل باشد...
خانم فانوس چند بار تاکید کردن تنها دلیل نه مهم ترین دلیلتون چیه.
دوستان گلم
من مجددا می خواستم تک تک پست ها تون رو جواب هاشون رو جداگانه بنویسم اما خب اون قدر فرهصت ندارم دفعه ی قبل هم چون اخر هفته بود شد به همین دلیل به تاخیر من رو بر سر بی توجهی نذارید
یه چیز هم بگم : ادما از حرفه و شغلشون و رشتشون تاثیر می پذیرند , دیگه من نمی تونم گاهی خیلی پرانتزی حرف بزنم دلیل بر بی شرمی من نباشه , دیگه وارد جزییات نمیشم
ببینید دوستان رک بگم بعضی از دوستان اصلا میخان فقط معترض باشن مقاومت در برابر نظر مخالف خودشون همین
یه میلیون دفعه گفته بابا نمی گم مسیله ی جنسی مهم نیست
ظاهر مهم نیست
میگم همه چیز نیست به خدا
من گفتم شهوت بده !!!! خدا در خلقت مرد نهاده !!! از این حرفا
منم در وجود خود نمایی و طمع هست
عزیزم باید کنترل کرد باید استفاده درست بشه ازش مگه من میگم بده نباشه اصلا مبارزه بشه تو ذهنتون منو گذاشتی توی گروه صوفی های ریاضت بکش !!!
در جواب کاربر دیگه که میگن لذت جنسی و ظاهر در زندگی مشترک مهمه
میخام از خودم مایه بذارم اصلا خوبه : من اگر از صدای یه پسر خشم نیاد و اون پسر از من خواستگاری کنه میگم نه
تمام
اما اگر بگی اولویت چندممه میگم صدم
حالا سو تفاهم نشه نمیگم صدای پسره لطیف باشه ها از نظر من نرمال باشه همین
بگذریم
دوستان گلم
شما خیلی خوبید
اون چیزی که من دارم توی جامعه می بینم شاید یه بعد سیاه از جامعه باشه اما بعدی هست که هست و وجود داره
ببینید دوستان من من نمیخام هی بحث های الکی بدون نتیجه داشته باشیم به بعضی از جمله ها اصلا نمیشه جواب داد
حس توهین بهم دست میده وقتی حرفی رو از حرفا نتیجه می گیره که من اصلا نگفتم یا اینکه بحث روی موضوعات خارج از بحث باشه من دارم چی میگم شما چی میگی من در مورد فطرت و فلان و اینا نگفتم که
یه چیز با صداقت از طرف خیلی از خانوما میگم که عاقایون همسراشونو بشناسند :
هر زنی دوست داره شوهرش در مسایل ...... مایل و خواهان باشه اما هیچ زنی دوست نداره شوهرش ااون رو فقط به این خاطر بخاد
به خدا این پسرا زیادن این شوهرا زیادن به خدا ما دیدیم
نگید نیست که اون وقت می فهمم دور از جامعه اید پس اگه پاکی به خاطر اینکه گم هستی نیومدی وسط معرکه ببینی میتونی وایسی مرد هستی یا نه
ببخشید تند حرف زدم اگه کسی ناراحت شده یا بحثی داره خصوصی لطفا تا وقته بقیه گرفته نشه
ظاهرا نارحت شدید . البته این سو تفاهم ها پیش میاد چون ظرافت لازم رو نمیشه تو نوشته رعایت کرد اگر هم بخواهیم رعایت کنیم خیلی طولانی باید بنویسیم و رشته کلام از دست میره و جان مطلب ادا نمیشه . به هر حال احساس شرمندگی به بنده دست داد در کل امیدوارم ناراحت تونو کنار بزارید و یک بار برای همیشه با یه دست بندی و جمع آوری و استفاده از نظرات تمام بزگواران از جمله خود شما برای ایجاد چند تاپیک قرصو محکم و درست و حسابی استفاده کنید تا موندگار بشه چون واقعا موضعات متفاوت و نظرات قابل توجهی ارایه شد و اگر جسارت نباشه این تاپیک شد چرک نویس عقاید راحت از توش 3 الی4 تاپیک عالی در میاد
به هر حال اگر اجازه بفرمایید
راجب زیبایی هم چون حرفشو زده بودم فقط یک نکته کوتاه عرض کنم به جای نکته بلند
انسان در ذات زیبایی دوست است .
خداوند همیشه از طریق قرار دادن جمال خود در فطرت آدمی اونو به سمت خودش جذب می کنه
ولی درک و شعور زیبایی بر می گرده به جهانی بینی شخص . من همیشه اینطوری تفسیر می کنم ما یک زیبایی داریم یک خوشگلی
زیبایی : در واقع همون ظاهر مطلوبه که غالبا در چهره شخص نمود پیدا می کنه و هم تا حدی استاندارهای زیبایی شناختی داریم و هم تا حدی بر می گرده به سلیقه فردی چیزی که در کل به عنوان فیس خوب ازش یاد می کنیم . نعمتی که به من زیاد داده خداوند
خوشگِلی : یعنی کسی که گِلش خوبه طرف خوش گِله یعنی خوش سیرته . هم خُلق خوب داره و هم خَلق خوب داره
حالا این بازهم بر میگرده به جهانی بینی و درک ما از این فطرت جذب زیبایی بشیم یا خوشگلی
زیبایی مشتری بیشتری داره چون ملموس تره و در نگاه اول سریعا کشف میشه
راجب فضای مسموم و این که چرا واقعا نسل امروز سعی در بزک کردن خودش به طور افراطی داره شاید یه بحث دیگه ای رو بطلبه
خوشگِل باشید
راستش من میخام نتیجه گیری کنم و حرفی مه میخاستم بگم رو بگم اما دوستان اعتقاد دارن هر جور دلم میخاد نتیجه میگیرم و اینا
در هر حال شما درست می گید من خودمم هدفم این بود توی پست هام هم گفتم این تایپیک دنباله داره
ممنون بابت داجوییتون
مثل اینکه تو تالار مد شده هرکی حرفی بغیر از اون چیزی که دلش میخواد میشنوه میگه بحث رفت تو حاشیه.
اصلا از ادبیات نوشتن بعضیا میشه فهمید هدفشون کار فرهنگی و بدرد بخور نیست. شده مثل فیلمهای سینمایی سیاهنما که
ایران رو تو بدبختی و کثافت نشون میدن .حتما انتظار اسکار هم دارن .
اخ اخ یادم رفت بحث رفت تو حاشیه
خانم فانوس ان شاءالله ازدواج می کنید و خوشبخت میشید. پ.ن. رو برای همین نوشتم. بعد از ازدواج خدای نکرده دچار عوارض این اختلاف خواهید شد و اولین نتیجه گیری شما (به احتمال زیاد) این خواهد بود که ایشون فقط برای مسائل خاص با من ازدواج کرده و مشکلات بعدی بوجود خواهد آمد. در صورتی که این تصور غلطه ایشون برای مسائل خاص با شما ازدواج نکرده اما در نیازها اختلاف و تفاوت زیادی با شما داره.
خانم فانوس!
تا اونجایی که من میدونم به جز میل جنسی مردها به چند دلیل دیگه ازدواج میکنن که شاید حتی خودشون هم ندونن که بخوان بگن و یا چون خیلی دهن های قرصی دارن، نمیخوان لو بدن.
مهمترینش اینه که میخوان استقلال داشته باشن.
شنیدین میگن دو پادشاه در یک اقیلم نگنجند؟
پسرها اولین دلیلی که میخوان ازدواج بکنن اینه که از زیر فرماندهی پدر و مادر خارج بشن و قلمرو خودشون رو بسازن.
منظورم این نیست که پسرها با والدینشون مشکل دارن - که گاهی هم ممکنه داشته باشن -. اما منظورم اینه که دوست دارن خودشون یه خونه و خانواده داشته باشن.
یه جایی باشه که اونجا اونا حرف اول و آخر رو بزنن.
یه جایی که واسه خودشون یه قلمرو غیر قابل نفوذ بسازن.
اینه که به سمت ازدواج رو میارن.
اگه به خاطر مسائل جنسی باشه که هیچ پسری - بلا نسبت - الاغ نیست زن بگیره.
دختر هرزه ریخته تو خیابون.
پسرا هم خیلی مذهبی باشن یکیو صیغه میکنن که خدا هم ناراحت نشه و کار حروم هم انجام ندن.
پس این گزینه جزء اهداف خرده.
یعنی اگه پسری تو این دوره و زمونه خواست که بره و زن بگیره، شک نکن که به خاطر مسائل جنسی صرف نیست.
گزینه هایی که توی نظر سنجی گذاشتین به نظر من همه جزء اهداف خرده.
یعنی اگه کسی خدمات آشپزخونه هم خواست که مامان بیچاره داره این خدمات رو ارائه میده.
این روزها هم شبکه های اجتماعی برای کسی مجال تنهایی نمیذاره که کسی بخواد برای فرار از اون زن بگیره.
مهم ترین هدفشون همینیه که من گفتم.
ساختن قلمرو فرمانروایی شخصی خودشون.
جایی که توش تا حدی از دکور خونه تا مواد غذایی تو یخچال باب میل اونا باشه.
خلاصه جایی که اونا مدیریتش کنن.
به نظرم این همسنگرمون دل پری دارند.
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۸)ام ابیها نوشته است: [ -> ]پسرها اولین دلیلی که میخوان ازدواج بکنن اینه که از زیر فرماندهی پدر و مادر خارج بشن و قلمرو خودشون رو بسازن.
اتفاقا شیرا هم همینکارو میکنن.
یعنی بعد از جفت گیری برا خودشون قلمرو میسازن و طبیعتا اگه کسی هم وارد قلمرو شون بشه پاره پوره میشه
![[تصویر: loewe32.gif]](http://www.bunte-gifs.de/gifs/tiere/loewen/loewe32.gif)

(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۸)ام ابیها نوشته است: [ -> ]یه جایی باشه که اونجا اونا حرف اول و آخر رو بزنن.
خب اینجوری هم میشه استبداد.
نمیشه که فقط حرف توی خونه حرف آقایون باشه!