تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۱۶/خرداد/۹۴ ۷:۱۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]سلام.
یعنی شما خواستگاری بری این مسائل رو مطرح میکنی؟؟؟؟Huh
سلام
بین بچه مذهبی ها این حرفها عجیب نیست!
برای مثال یکی از دوستام جزو صحبتاش این بود که اگر روزی کشور نیاز داشته باشه به مدافع، حتما برای دفاع میره و در صورت ظهور حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که نیاز داشتن و نداشتن معنی پیدا نمیکنه.
یک سر کارگر معمولی یک کارخانه است و اصلا هم تو کار دولتی و نظامی نیست. خانواده همسرش هم خیلی مذهبی نیستن. پسرش هم متولد شد و اسمش رو گذاشتن مهدی

وقتی کسی خودش رو برای زندگی مشترک آماده میکنه، باید همه چیز رو شفاف بگه. این چیزها جای گفتنش همون ابتدای کاره
اصلا جهت زندگی زوج مشخص میشه

(۱۶/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اما هدف و نتیجه ی این تایپیک :

چه به مزاج ما خوش بیاد چه نیاد خیلی از پسرا نهایت لذت رو در لذ جنسی می دونن و چه دیدندار چه بی دین بسیاری از اون ها نه همه ی اون ها لذت جنسی رو یکی از مهم ترین انگیزه هاشون برای ازدواج می دونن مهم ترین !!! نمی گم تنها دلیل لطفا با دقت بخونید !! اما هستند چنین پسرایی و تعدادشون کم نیست و داره رشد میکنه متاسفانه و اگر نمیرم به یه فاحشه پول بدن چون میخان یه رابطه ی سالم داشته باشن و مهم ترین دلیلشون و اولویتشون اینه !

خیلی ها به نحوه طرح مطلب شکایت دارن. شما نتیجه دلخواه را هم گرفتی Smile
یکسری مطالب هست که جاش در فضای مجازی و عمومی نیست و شاید اگر شما با مادر و خاله گرامی و ... صحبت کنی نتیجه بهتری بگیری
آنهایی که قابل گفتنه میگم
یکی از دلایلی که دخترها(یا خانوادشون) به پسرها جواب رد میدن، خیلی رک میگن پسره (بچس)! بچه است!
از مهمترین دلایلشم اینه که وقتی پسر صحبت میکنه، معلومه برای زندگی برنامه ای نداره. یا دختری رو دیده و خوشش اومده یا به خانواده گفته من زن می خوام یالا... میرن خواستگاری.همین

اینکه زیبایی دختر ملاک باشه که نه عجیبه و نه بد! بد زمانیه که زیبایی تنها ملاک باشه. البته هر کسی خودش میدونه و زندگیش ... کم نیستن اینطوری ازدواج کردن
قبلا یادمه در بحث آرایش خانمها در تاپیکی بحثی بود و منم نظر دادم. گفتم نه شلوغ کردنش معقوله، نه دست نزدن به سر و وضع. بالاخره یه کمی ترمیم و اصلاح به جایی بر نمی خوره. موقر، زیبا و ..
ولی با خودمون رو راست باشیم. همه مثل هم نیستن. هستن کسانی که دنبال همسر خوش اخلاق و مذهبی و آرامش بخش! میگردن. خیلی ها هنوز ازدواج با فامیل رو ترجیح میدن. نمیشه برای همه نسخه پیچید

و یک نکته دیگه. از سویی پسرها در سنین کمتر مسائل ظاهری و جنسی خیلی براشون مهمه و بقیه چیزها تقریبا بی اهمیته. سن که بالاتر بره این قضایا کمتر میشه و دخترها هم در سنین کمتر مسائل عاطفی براشون مهمه و زیاد مسائل دیگه اولویتی نداره. فکر کنم واضح بود
در همه اینطوری نیست ولی در اغلب موارد اینطوره. شاید یکی از دلایل موفق بودن ازدواجها با فاصله سنی همینه

ضمنا در جامعه ایران یا حداقل تهران که وضع ازدواج اصلا خوب نیست. دنبال مقصر نگردیم که پسرا فلان فکر میکنن و دخترا فلان... کلا شرایط جالبی نیست
دوستم شریف دکترا میخونه و تا الان چند بار خواستگاری رفته و جواب رد شنیده... شاید وقتش رسیده اگر شرایط ازدواج داریم، توقعمون رو بیاریم پایین و از اصل ماجرا عقب نیفتیم
نقل قول:چه به مزاج ما خوش بیاد چه نیاد خیلی از پسرا نهایت لذت رو در لذ جنسی می دونن و چه دیدندار چه بی دین بسیاری از اون ها نه همه ی اون ها لذت جنسی رو یکی از مهم ترین انگیزه هاشون برای ازدواج می دونن مهم ترین !!! نمی گم تنها دلیل لطفا با دقت بخونید !! اما هستند چنین پسرایی و تعدادشون کم نیست و داره رشد میکنه متاسفانه و اگر نمیرم به یه فاحشه پول بدن چون میخان یه رابطه ی سالم داشته باشن و مهم ترین دلیلشون و اولویتشون اینه !

بنظرم شما برید خدا رو متهم کنید که در خلقتش به اشتباه این ویژگی ها رو در خلقت مرد گذاشته... مثل ویژگی تمایل به زیبایی

آیا واقعا اگر میل جنسی به جنس مخالف نمی بود ، بشر قادر به ادامه ی نسلش بود؟ شما فرض کن انسان تمامی توانایی های تولید مثلی خودش رو داشت ، ولی اون لذت جنسی و طلب جنسی نبود ، چه میشد؟ آیا الان موجودی به نام بشر وجود داشت؟ اصلا اگر میل جنسی وجود نداشت ، این گرایش و جذبه نسبت به جنس مخالف چه شکلی به خودش می گرفت؟ وجود زن با مرد بی معنی میشه. اگر میل جنسی نبود اصلا مرد به خودش اجازه ی تفکر این که میشه همدمی داشت رو به خودش راه نمیداد. من نمیگم مسائل جنسی هدفو مقصود از ازدواج برای مرد هست ، ولی بستری است که با به آرامش رسیدن روح و روانش ، سایر ویژگی ها و ظرفیت های خودش رو شکوفا می کند...

شاید علت اصلی این که خواهران محترم تالار همچنین سوالاتی رو مطرح می کنند ، دلیلش این باشه که مرد نیستند ، چون دارند با عینک خودشون مرد رو می سنجند ، خانوم های متاهل سن بالا درک بهتری به این قضیه دارند.

از پیامبر در میان جنس مرد که بالاتر نداریم...
پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند : لذت من در زنان است
اینطور که من برداشت کردم نتیجه گیری تون ، اشاره به یکی از علل بی حجابی و به طور کلی تر خودنمایی بود

ولی در موافقت با شما تنها میتونم بگم ، این انتظار از طرف مردان فقط میتونه یک تسهیل کننده باشه نه علت

اتفاقا خدا هم خواسته ببینه انسان ها چقدر می تونند در مقابل این خواست به مقبولیت بدون مرز نفسشون مقابله کنند ، با اینکه در حقیقت به نفعشون نیست

///

اولویت در انتخاب معنیش این نیست که اگر اولویت بود ، بودن یا نبودن سایر شرایط دیگه مهم نیست

+ اینکه زیبایی شناختی از نظر افراد کاملا متفاوت هست
ارسال 38 فانوس.
من دقیقا میدونم شما میخواید چه مطلبی رو برسونید و تا حدودی درست هم هست....البته تا حدودی.
و اما جاهایی که درست نیست اینان .
1- همه ی انسانها زیبا دوست آفریده شدن پس ایرادی به زیبا دوست بودنشون نباید گرفت.
2- زیبایی از دید هر شخص متفاوته .( مثلا دوست من عاشق ظاهر یه خانومی بود که از دید من خیلی زیبایی متوسطی داشت)
3- همین ایراد توجه بیش از حد به ظاهر (مخصوصا پول و مادیات ) به خانومها وارده . از من تو دو مورد پدر و مادر دختر خانوم و خود دختر خانوم ویلا خواستن .نه پرسیدن نماز میخونم نه پرسیدن غیرتی هستم هیچی فقط ویلا داری؟
4- در یک آشنایی اولین چیزی که شناخته میشه و مورد سوال برای ادامه ی آشنایی یا خاتمه اش قرار میگیره چهره و ظاهره ( منظورم اینه ما اول قیافه ی طرف مقابل رو میبینم و بعد با روحیاتش آشنا میشیم ) .واسه همین اولین موضوعی هم که مطرح میشه ظاهره . خود من به یه خانومی علاقه داشتم که 30 درصد معیارهای ظاهری مورد نظر منو نداشت. نکته اش اینه علاقه ی من در طی چند سال هم کلاس بودن و دیدن روحیاتش ایجاد شده بود و اگه اولین بار که دیدمشون ازم میپرسیدن بهش علاقه دارم یا نه قطعا میگفتم نه با معیارای ظاهریه من مطابق نیست.( امیدوارم منظورم رو گرفته باشین)
4- مثالهای شما حکم اصل رو ندارن مخصوصا زمانی که به عمد قسمت مورد نظر شما بولت و هایلایت میشه.

و اما جاهایی که موافقم .
1- موافقم تو جامعه ی ما خیلی ارزشهای واقعی الان ارزش حساب نمیشن و برعکس خیلی از چیزای مزخرف و بدرد نخور ارزش شده ( جاهلیت مدرنه دیگه)
2- پسرها با توجه به انتظارات مادی که طرف خانومها ازشون دارن میخوان لاقل خوشگل شهر گیرشون بیاد ( هرچند خوشگلی که فقط زیبایی ظاهری داره در واقع مال همه میشه بغیر از شوهرش)
3- وقتی سینمای شما معیار انتخاب بازیگراش فقط قیافه است انتظار نداشته باشین دختر پسرهامون عاشق روح لطیف طرفشون بشن.

کلا اینو بدونین که سر جوونای مارو با ارزش سازی غیر واقعی و ایجاد انتظارات بی جا کلاه گذاشتن رفته چه پسر چه دختر.
بجای متهم کردن همدیگه که پسرا زیبا پرست شدن و دخترا پول پرست بگردین ببینین چطور میتونین ارزشهای واقعی رو به جامعه برگردونین...
در پناه خدا ....یا علی
(۱۶/خرداد/۹۴ ۱۵:۵۲)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]دقیقا منظورم همین بود. جدی ترین مساله ای که مطرح می کنم همینه. و سرش هم اوکی قطعی میخوام.

درسته که شما حق دارید انتظارات خودتون رو داشته باشید ولی اگر مثلا الان سال 60 یا 70 بود شما انتظاراتتون رو همینطور که گفتین در خواستگاری مطرح میکردین خیلی عجیب نبود....
ولی الان یکم مردم فرق کردن مثلا نمیشه شما بری خواستگاری بعد بگی من توقع دارم همسرم در صورت نیاز اسلحه بدست من بده......
این خیلی ویژگی خوبیه که شما دوست دارید از کشورتون و مردمتون دفاع کنید ولی مطرح کردنش اونم اینطوری به نظر من یکم غیر معموله.
ولی باز خود دانید!
نقل قول:چه به مزاج ما خوش بیاد چه نیاد خیلی از پسرا نهایت لذت رو در لذ جنسی می دونن و چه دیدندار چه بی دین بسیاری از اون ها نه همه ی اون ها لذت جنسی رو یکی از مهم ترین انگیزه هاشون برای ازدواج می دونن مهم ترین !!! نمی گم تنها دلیل لطفا با دقت بخونید !! اما هستند چنین پسرایی و تعدادشون کم نیست و داره رشد میکنه متاسفانه و اگر نمیرم به یه فاحشه پول بدن چون میخان یه رابطه ی سالم داشته باشن و مهم ترین دلیلشون و اولویتشون اینه !

[b]اول نکته ای طولانی عارض شم راجب مسائل جنسی

[/b]

[b]صراحتا عرض می کنم رابطه جنسی لذت بخشه اما نهایت لذت نیست و یا تنها لذت نیست

هیچ کس نمی تونه لذت رابطه جنسی رو منکر بشه چه من باشم چه هر انسان دیگه ای
شهوت در ذات آدمی وجود داره . توجه کنید عرض کردم آدمی بنده هم قائل آدم بودم مرد هستم هم قائل به آدم بودن زن ولی برخا زن را داخل آدم نمی دانند و مبرا از شهوت و لذت اون می دونن

اصلا شهوت چیه و چرا لذت بخشه؟
قبلا در یکی از ارسالام که الان یادم نیست کجابوده عرض کردم . دقیقا شهوت مثل چاقو هست حالا چرا چرا چاقو ؟؟؟
اراذلی با چاقو خفت گیری می کنه جون آدما در خطر می ندازه حتی گاها مرتکب قتل هم میشه
چاقو در منزل ابزاری که گره از خیلی کارهارو باز می کنه[/b]
پزشکی با چاقو جون انسانی رو نجات میده
حالا چاقو بد است یا خوب !!!
در حقیقت نمیشه گفت چاقو بده یا خوبه بلکه چاقو صرفا یک وسیله است مثل شهوت باید گفت از چاقو استفاده درست میشه یا غلط

شهوت به خودی خو بد نیست (چه حرفا اونم تالار بیداری بعد میان ادعا مذهبی بودنم می کنن)آدمایی که دچار سردی مزاج هستن به نوعی مبتلا به بیماری هستن و باید این ناهجاری رو درمان کنن و البته الان هم چه داخل جمهوری اسلامی چه خارج جمهوری اسلامی مختصصانی هست برای درمان این نوع بیماری از اون طرفشم هست کسایی که دچار جنون شهوت هستن اینام بیمارن که ما فعلا با اینا کار نداریم شهوت به عقل غلبه می کنه و رابطه جنسی با جنس مخالف رو لذت بخش جلوه میده در صورتی که عقلا خیلی کار کثیف و چندش آوریه .

[b]شهوت غریزه ای هست که خالق در مخلوق قرار داده

[b]چرا خدا همچین کاری کرده ؟؟؟

جواب ساده اس تداوم نسل و حفظ بقای بشر که به خاطر این هدف مهم باید لذت بخش نمود پیدا می کرد تا انسان جذب تون بشه . که برای کوتاه شدن عریضه وارد این معلوقه نمیشم چون نیاز به شناخت اهداف خلقت داره که مبحث جداگانه رو می طلبهتا اینجا غرض این این بود که بگم شهوت رو بپذیرید همه اعم از زن و مرد ذاتا این آپشونو دارن حتی خانمی هم که ازدواج می کنه تا حدی به دنبال این هدف هست همانطوری که مردی که ازدواج می کنه تا حدی دنبال این هدف هست
شکل غلطش رابطه با نامحرم هست یه شکل غلط دیگه ام داره که رابطه همسری و فقط این هدف تشکیل بده بزم یه شکل غلط دیگه بین همسران که همراه میشه افعال حرام در همین حد مختصر کفایت می کنه اشکال غلط این موضوع
متاسفانه اتفاق بدی در حال رخ دادنه اونهم از تفکرات فمنیستی نشات می گیره .
.
.
خب مگه ایرادش چیه یه زن نمی خواد وسیله ای باشه برای ارضای شهوت مردی
[b].

.
مشکل اینجاس که خود زن هم نیاز به این به این داره فرض کنید بعد از ازدواج یک ماه یک سال ده سال رابطه ای جنسی نبود آیا زن و مرد خسته نمی شن و دچار انحراف نمی شن به خاطر نادیده گرفتن این تمنای غریزی ! قطعا میشن و چه اتفاقی میوفته !
!
فحشا متولد میشه اینجا دقیقا همون جایی هست حلال خدا حرام می شود و حرام خدا حلال می شود
!
همبستری با مردش می شود عروسک خیمه شب بازی در تخت خواب ، همبستری با ده ها مرد بیمار می شود آزادی
این آزادی انسان رو به یه نوع بیماری مبتلا می کنه همون بیماری که در بالا عرض کردم فعلا باهاش کار نداریم بیماری جنون جنسی

راجب چاقو عرض شد استفاده درست و غلط مد نظره راجب شهوت هم همینطورخداوند که خالق انسان است فرمود اگر می خواستیم حتی در ماه رمضان حتی در صیام هم رابطه جنسی را تحریم کردیم اما برای اینکه خط شکنی نکنید تحت شرایطی این اجازه رو به شما دادیم

پس خدا اول به جنس جلب انسان آگاه است دوم به قدرت شهوت برای همین در این رابطه پوئن داده به بشر

اگر شهوت را نپذیریم دچار انحراف میشیم . ما نیاز به خوارک را پذیرفتیم برای همین همیشه تمهیدات لازم برای رفع این نیاز رو در نظر داریم همینطور سایر نیازهای اولیه که شاید با حیوان در این نیاز ها مشترک هم باشیم حالا اگر اینها قبول نمی کردیم چی میشد احتمالا از گرسنگی تلف می شدیم این یعنی انحراف
.
اما برداشت اشتباه نشه پذیرفتن شهوت مثل پذیرفتن نیاز به غذا نیست که حتما بخوریم تا سیر شیم بلکه یعنی من آگاهم به این حس قوی درونی و همیشه مراقبم استفاده نادرست نکنم
.
کسی رو می شناختم که متاسفانه یه بار یه غلطی کرد با خانمی زنا کرد . می گفت اصلا همچین نیتی نداشتم داشتیم صحبت می کردیم و بگو بخند می کردیم شوخی می کردیم . آخه مگه میشه آدم شوخی شوخی سر از خونه خالی در بیاره ؟؟؟بله میشه حتی از همین محیط های مجازی هم میشه در صورتی که فکر کنیم ما شهوت نداریم اما اگر بپذیریم همیشه مراقبیم دیگه با نامحرم شوخی نمی کنیم که هیچ حداقل یک متر فاصله هم میگیرم
.
حالا شما می فرمایید همه پسرا (اولا قید مطلق همه بکار نبرید) دنبال این هستن یعنی خانمها دنبال این نیستن در صورتی این رفتار سبب بروز ناهنجاری اخلاقی میشه (همون قضیه شوخی شوخی)

پس خواه نا خواه قسمتی از هدف نیاز جنسی هست (دوطرفه هست این نیاز)
و تا حدی هم مهم هست نمیشه گفت اصلا مهم نیست چون این همه نوشتم که بگم هست اما نمیشه گفت تنها موضوع مهم همینه ولی مراقبت از این حس یکی از اساسی ترین و مهمترین اولویت هاست

اهمیتش هم از نظر روانی که بعد فردی داره هست هم از نظر هنجارهای جامعه که بعد اجتماعی مهمه هم میشه گفت یه جورایی ازنظر معنوی (دیگه خیل چرت میگی معنوی رو از کجات در اوردی) به شرط اینکه اهداف خلقت و لزوم تداوم نسل انسان رو بدونیم که تحت هر شرایطی نسل ادامه حتی اگه این نسل زنا زاده باشن یا دنیال یه نسل تکامل یافته و بی عیب و نقصیم ؟!؟!

البته حرف زیاده مشکل اینجاس که پیش نویش نداشتم و بداهه گویی کردم حق مطلبی که تو ذهنم بود ادا نشد کم کاستی ها رو به یزرگی خودتون ببخشید

اما نکته ای طولانی راجب زیبایی

بیس اصلی ارسال شماره 39 , ارسال شماره 41 که یه مقدار موضوع رو باز تر می کنم با اجازتون اما نه الان انشا الله فردا بعد از کوبیدن جامعه فعلیمون و جملات خوشگل موشگل نظراتم رو میگم تا اگر لازم شد دوستان اصلاح کنن و باعث افزایش علم این حقیر بشن
اگر رک بخوام بگم اصلی ترین انگیزهایی که باعث ميشه به فکر ازدواج کردن بيفتم. نياز عاطفی است و بعدش نیاز جنسی و بعد مستقل شدن از خانواده.
من نیاز عاطفی رو اینطور برای خودم تعریف میکنم: اینکه آدم به کسی نیاز داشته باشه که خودش رو وقف اون کند. برای راحتی و آسایشش تلاش کند و از خودش برای اون بگذره.
ازدواج هم عشق داره
هم بچه داره
هم مسافرت داره
هم بازی های عاشقانه زن و شوهری داره
هم شوخی های در گوشی داره (فقط مخصوص دوتاشون)
هم دلخوری داره
هم مهمونی
هم شعرهای عاشقانه دوتایی
هم درد دلهای صمیمانه
هم آرامش
هم نظم
هم قرار و ثبات

اما

از دوستانی که این اشتباه رو مرتکب میشن و اهمیت مسائل جنسی رو درک نمی کنند یا نمی تونن نقش نیازهای هورمونی جنس مخالف رو درک کنن (چون نمی تونن خودشون رو جای اون بذارند و مثل اون احساس کنند) صمیمانه درخواست دارم جهت بدبخت نکردن خودشون و یه بنده خدای دیگه و دوتا خانواده از ازدواج صرف نظر کنن.

لطفاً جهت رضای خدا هم که شده مسائل جنسی رو جدی بگیرید.

پ.ن.
مخصوص خانم های محترم، خیلی رک و رو راست بگم در مردها خیلی خیلی بیشتره به نظرم شماها حتی نمی تونید تصورش رو هم بکنید.
اگه زن مطلقه وجود داشت مطمئن باشین به آقا پسرا نوبت نمیرسید. آقایون متاهل بیشتر هوادار هستن . از نزدیک شاهد این موضوع بودم.
خاطره عبرت انگیزی دارم اگه حذف نکن و اجازه بدن بگم تا هم برا مجردا هم متاهل ها چه مذکر چه مونث تجربه باشه
مسایل زن و شوهری جنبه های مختلفی داره و قسمتی از اون رابطه جنس.ی ست !
اگر کسی چه دختر یا پسر از این رابطه به طور غیر معمول بترسد احتیاج به کمک داره .
این ترس ممکن هست از ناشناس بودن موقعیت جدید در زندگی (و در اینجا مزدوج شدن ) بروز کند . این مرحله هم مثل تمام مراحل زندگی باید کم کم رشد و آشنایی حاصل کنه تا عادی بشه .
مثل اینکه من یک آدرسی رو بلد نیستم . سعی می کنم کم کم پیش بروم و مسیر جلوم پیدا بشه .
آدمی هم باید در مورد این مسائل باید اطلاعات کسب کند تا این آشنا شدن با موقعیت جدید جلوی استرس رو بگیره .
اگر فرد به طور غیر معمول از رابطه بترسد باید قبل از بدبخت کردن طرف مقابل خودش رو درمان کنه . اگر مسئله عادی هست و کمی میل در درونش وجود داره کم کم داره ترسش با شناسایی به دست آوردن در مورد روابط ، کمتر می شه ،ان شاء الله مشکلی پیش نمیاد !
خداوند باری تعالی هم با جاری شدن صیغه ازدواج این میل رو در زن و مرد نسبت به همدیگر تشدید می کنه و این حالتی هست که یک مجرد اصلا نمی تونه درک کنه ! (البته دخترها بیشتر . چون میل به طور طبیعی در پسرها زودتر و با شدت بیشتری وجود داشته و داره ) اما با جاری شدن صیغه ، میل به طرف مقابل متمرکز میشه!
این میل هدیه خداوند به انسانهاست تا از این طریق بتونن ابقای نسل داشته باشند .
مثلا من به عنوان یک مرد مذهبی بتونم خودم رو اینقدر کنترل کنم که احتیاج به زنی نداشته باشم ، باعث می شم نسل مذهبی ها منقرض بشه Big Grin
به خاطر همین بازداری که در زندگیم داشتم به احتمال زیاد میلم به همسرم باید بیشتر هم باشه .
آخه ممکنه خیلی ها فکر کنن طرف مذهبیه پس میلش کمه ! خیلی از دخترها به خاطر همین به پسرهای غیرمذهبی تمایل دارند . این در صورتی هست که فردی که مذهبی هست احتمالا گرم تر هست چون میلش رو ابراز نکرده Blushو این دلخواه خیلی از خانم ها ممکن هست باشه و مدل طبیعیه ماجرا هم همین هست !
دخترهایی که خودشون رو نمایش می دن و پسرهایی که بدچشم هستند لذت رابطه طبیعی و شرعی رو دارن خرج می کنند و از دست میدن . اینها نمی تونن در زندگی به یک آدم به عنوان بیننده (از طرف زن ) و یه آدم به عنوان نمایش دهنده (از طرف زن )بسنده کنند . لزوم وجود حجاب زنان و چشم نچرانی ( 1) مردها توی زندگیه که خودش رو نشون می ده . آمار طلاق استدلال من رو اثبات می کنه . پس خانم ایجاد کننده تاپیک نگرانی لازم نیست !
پیشنهاد من اینه که حالت مجردی خودتون رو نسبت به زمان تعهل درنظر نگیرید .
(اما اگر دختری در حضور خاستگارش نتونه حاضر شه . یا عرق شدید و ضربان قبل کنترل ناپذیر . افت شدید فشار خون ، نگرانی و استرس شدید . اینها لازم به بررسی دارن )
این نخواستن به خاطر حیای دخترانه هست و خواستن رابطه بعد از ازدواج بسیار دلپذیر ، واجب ، لازم و جدیه و دوست داشتنیه !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع