کاش پسرها خودشون صادقانه و بدون کلک جواب میدادن که ما خانم ها مجبور نبودیم خودمون به جواب سوالاتمون درباره شما برسیم.
خیر آقای محمد صدرا.
بنده دل پری ندارم.
بنا به تجربه خودم گفتم.
معقول نیست پسری صرف تمایل به سکس و غذای خوشمزه و عدم تنهایی زن بگیره.
به نظرم این مساله توی حیوانات هم هست.
نرها معمولاً قلمرو خودشون رو با نشونه گذاری های مختلف تعیین میکنن و به نرهای دیگه اجازه ورود به اون قلمرو رو نمیدن.
بزها، گوزن ها و ببرها و خرسها و خروس ها قطعاً این کار رو میکنند.
قصدم توهین نیست.
منظورم اینه که پاسخ این سوال نمیتونه یه مساله اجتماعی و آموزشی و خلاصه اصول اکتسابی یا قوانینی که توسط انسان نوشته شده باشه.
این حتماً یه دلیل ژنتیکی و ذاتی داره.
من فکر میکنم کل مردها دوست دارن که یه دنیایی باشه که مدیریتش کنند.
به قول قدیمی ها فرمانروایی و پادشاهیش کنند.
پسرها هرگز در خانه پدر به این درجه نائل نمیشن.
شما خودتون بفرمایید چرا ازدواج کردین؟
مثلاً عدم تنهایی 20%
روابط زناشویی 30%
و ...
اما متاسفانه یا خوشبختانه مردهای متاهل هرگز در این باره صحبت نمیکنند.
مجردها هم نمیدونند که صحبت کنند.
من به عنوان یه زن که شناختی نسبی از مردها دارم پاسخ خانم فانوس رو دادم.
این هم موضوع مهمیه که مرد ها و اقایون نباید ازدواج رو مالکیت بدونن
خیلی مهمه!!!!
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۳:۴۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]کاش پسرها خودشون صادقانه و بدون کلک جواب میدادن که ما خانم ها مجبور نبودیم خودمون به جواب سوالاتمون درباره شما برسیم.
خیر آقای محمد صدرا.
بنده دل پری ندارم.
بنا به تجربه خودم گفتم.
معقول نیست پسری صرف تمایل به سکس و غذای خوشمزه و عدم تنهایی زن بگیره.
به نظرم این مساله توی حیوانات هم هست.
نرها معمولاً قلمرو خودشون رو با نشونه گذاری های مختلف تعیین میکنن و به نرهای دیگه اجازه ورود به اون قلمرو رو نمیدن.
بزها، گوزن ها و ببرها و خرسها و خروس ها قطعاً این کار رو میکنند.
قصدم توهین نیست.
منظورم اینه که پاسخ این سوال نمیتونه یه مساله اجتماعی و آموزشی و خلاصه اصول اکتسابی یا قوانینی که توسط انسان نوشته شده باشه.
این حتماً یه دلیل ژنتیکی و ذاتی داره.
من فکر میکنم کل مردها دوست دارن که یه دنیایی باشه که مدیریتش کنند.
به قول قدیمی ها فرمانروایی و پادشاهیش کنند.
پسرها هرگز در خانه پدر به این درجه نائل نمیشن.
شما خودتون بفرمایید چرا ازدواج کردین؟
مثلاً عدم تنهایی 20%
روابط زناشویی 30%
و ...
اما متاسفانه یا خوشبختانه مردهای متاهل هرگز در این باره صحبت نمیکنند.
مجردها هم نمیدونند که صحبت کنند.
من به عنوان یه زن که شناختی نسبی از مردها دارم پاسخ خانم فانوس رو دادم.
این شناخت بود یا برداشت شخصی؟!
مردها رو با... مقایسه کردین بعد می فرمایید قصدم توهین نیست!! !!
هر مردی دوست داره مستقل باشه.
خداوند هم این حق رو برای مرد قایل شده و مرد رو غیور قرار داده.
مالکیت یعنی چی؟!
وقتی آدم کسی رو دوست داشته باشه و همسرش باشه، خداوند بینشون مودت و رحمت ایجاد میکنه و مالکیت براشون نسبت به هم معنای خودش رو ازدست میده. من و تویی از بین می ره.
این مودت رو تا کسی توش قرار نگیره نمیتونه بفهمه چون یه حس درونیه. بده و بستان و مال من و مال تو برای زن و شوهر واقعی میمیره.
آدم خودش به اختیار تسلیم همسرش میشه چه زن و چه مرد.
این چیزا توضیحش مشکله ولی حسی و واقعی و اتفاق افتادنیه و قصه نیست

سلام به دوستان
ازدواج ؟!!
مثل اينكه قراره رك صحبت كنيم
أولا راجع به نظرسنجي که خانوم فانوس گذاشتن ، فقط مونده تو گزينه سوم هم يه جاي فرار از تنهايي ، <<فرار از تنهايي و ايجاد رابطه جنسي>> بذارن !!!
يعني عملا خانوم فانوس خواسته بگه كه من نظرم اينه كه مردها هدف شون از ازدواج فقط مسائل جنسي ست !
حداقل برداشت من يكي همينه ، مهم هم برداشت خواننده ست
حالا خوشتون مياد ، منم بگم خانوما فقط به خاطر پول ازدواج ميكنن؟!
آقا جان تعارف كه نداريم ، الان هر كسي پول داره ميتونه ازدواج كنه ، هر كي هم نداره نميتونه
الان من بخوام برم خواستگاري اولين چيزي كه ازم ميپرسن اقا تو حساب بانكيت چقد پول داري؟! منم كه بگم هيچي ، ميفرمايند عزیزم قربونت برم لطفا بفرما گمشو بيرون (ببخشيد خيلي صريحه!)
حالا دوستان ميان ميگن ، نه ، ايمان داشته باش ، قران فلان گفته ، روايات چنين گفتن
يا مثلا تو كه پول نداري ، نميتوني ازدواج كني تقواااا پيشه كن ، به به چ حرفاي قشنگي
مگه فقط تو بحث ازدواج ، بايد تقوا و إيمان داشته باشيم؟! چطور تو مسائل ديگه إيمان جايگاهي نداره ، حالا كه نوبت به جوون بيكار و بي پول رسيد بحث إيمان و تقوا راه ميوفته؟!
من به عنوان جووني كه الان تو سن ازدواج هستم ، با اين شرايط به هيچ وجه به ازدواج فكر نميكنم ، ايمانمم ضعيفه !
فقط خدا كمك كنه كه بتونم تقوا پيشه كنم !
وقتی این مسئله ی پول حل شد ، میام میگم هدفم از ازدواج چیه ؟!
اينم صادقانه ، البته نمیدونم چجور شد که راضی شدم اینا رو بگم ولی گفتم دیگه

من عذر ميخوام اگه به كسي برخورد يا رك بود ،
خيلي وقت هم بود تو بحث هاي تالار شركت نكرده بودم ، باز اعصاب خوردیش میمونه واسه م
التماس دعا برای امتحانا
ياعلي
سلام بر انتصار عزیز
گفتن نداره. ولی زمانی که بنده برای خواستگاری رفتم جلو. نه تنها صفر نبودم، بلکه مبلغ 750هزارتومان هم بدهکار بودم و اتفاقا این را هم با خانومم و هم به پدر خانومم گفتم. بهشون گفتم هیچی ندارم و در عوض این مقدار هم مقروضم.
سه روز بعد از عقد هم راهی سربازی شدم. پس نفرمایید هر کسی پول داره....
امر مقدس ازدواج مبانی دیگری دارد. هرچقدر هم عرف ما از آن دور شده باشد، ولی مطمئن باشید که حقیقتا اگر بخواهید به بهترین نحوش برایتان رخ خواهد داد.
سلام
بنده اگر توی موضوع شرکت نکردم چون گزینه های مطرح شده رو توهین تلقی کردم و ترسیدم با توپ پر بیام توی موضوع
جواب بنده همون ارسال شماره 58 خانم ام ابیهاست
در ضمن خانم فانوس،منظور از احساس مالکیت این نیست که مرد خودش رو برتر و بالاتر از زن بدونه،بلکه منظور فراهم کردن شرایط ایده آل برای شریک زندگی و خانواده جدیده.در واقع احساس شخصیتی که این استقلال به آدم میده بیشترین سهم رو داره توی ارضای نیازهای یک مرد.اینو بدونید هیچی مثل احساس غرور و عزت نفس نمیتونه باعث رضایت یک مرد از خودش بشه و این عزت نفس و غرور با استقلال مالی و شخصیتی بدست میاد
بحث رعایت حجاب دختران و اینکه برای جلب نظر پسران مجبور به بی حجابی میشن هم فرمایشتون شاید درست باشه اما هیچوقت نباید بخاطر رضایت مردم،از رضای خداوند فاصله بگیریم.یک دختر نباید بخاطر بدست آوردن دل پسری،پا روی ارزشهای خودش بگذاره
حوصله پر کردن صفحه A4 برای بیان کردن نظرم ندارم!! اما همینقدر بگم که این نظرسنجی کلا مشکل داره چون که شما قبل از اینکه بخواید جوابی بشنوید، جواباتون(یا به قول خودتون گزینه هاتون) رو مشخص کردین..با یک ذهنیت بسته و از پیش تعیین شده نمیشه به جواب رسید حتی اگر به قولی " آقایون صادقانه جواب بدهند"!!
سلام
البته فکر کنم ما نباید نظر بدیم اما ما خانوما همه جا باید نظر بدیم

اما اگه هرم نیازهای مازلو رو ببینید اون مسایلی ک نام بردید قسمت های پایین هرم هستند .ادما بلوغ های مختلف دارن یکی در بلوغ جنسی مونده خب مسلمه ک از زندگی همونو میفهمه و اتفاقا کم نیستن تو جامعه و فقط اقایون هم نیستن.در بعضی خانوما هم صدق میکنه.یکی هم ب بلوغ عقلی رسیده چیز دیگه ای میخواد و یکی بلوغ عاطفی .....
اتفاقا اونی ک خانم ام ابیها گفتن جالب بود و حتی به نظر من شکوه افرینه،یه مرد داره یه نظام ولایی درست میکنه ک اگه همه سرجاشون باشن ،الحاق میشه به نظام ولایی عالم ک همون پیامبر و امتشون هستند و کسانی ک ولایت مرد رو در خونه درک نکنن ولایت پیامبر و امامان رو هم درک نمیکنن.
بستگی داره زاویه دوربین ادم کجا باشه.
وگرنه برای تمامیه چیزایی ک گفتید برای یک مرد جایگزین حتی شرعی وجود داره.
سلام.
من شیرو مثال زدم یه وقت کسی ناراحت نشه.....
اتفاقا وقتی میخوان قدرتمندی و ابهت رو نشون بدن شیرو مثال میزنن.البته قدرتمندی همراه با عقل و احترام!

خلاصه این تشبیه بدی نبود اصلا!