(۳/فروردین/۹۰ ۱۷:۰۸)amir-mahdi نوشته است: [ -> ]به نام خدا
دوست من شما دارید ابزار را متهم به بد بودن می کنید . بهتر است که یادمان باشد که ابزار بد نیستند آن کسی که باعث می شود تا ابزار بد باشند ما آدم ها هستیم . درست است که در جامعه ی امروزی تلوزیون سودی نمی رساند و فقط ضرر دارد
خوب دقیقا منظور من همین هستش.
شما میتونید با تلویزیون فیلمهای مبتذل و مستهجن ببینید یا میتونید فیلمهای آموزنده تماشا کنید.
یه ضرب المثل ایرلندی هستش که میگه "لبخند بزن, فردا روز بدتری است"
متاسفانه تلویزیون در زمانی اختراع شد که شرایط دنیا به سوی بدتر شدن پیش میره.
پس میشه اینجوری تعبیر کرد که هدف اختراع چنین دستگاهی خیر نبوده.
البته من از نیت مخترع تلویزیون اطلاعی ندارم ولی هر وقت پای تلویزیون مینشینم احساس میکنم وقتم داره تلف میشه و این وقتی که صرف تماشای تلویزیون میکنیم میشه به شکل های بهتری ازش استفاده کرد.
بینید از موقعی که تلویزیون وارد خانه ها میشود دایره زندگی به یک نیم دایره تبدیل میشه.
نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه
مثلا وقتی رو که من میتونم برای همسر و فرزندانم بزارم و روبروی اونها بشینم و باهاشون صحبت کنم (دردل , همفکری , بررسی مشکلات , تفریح و ...) اما با وجود تلویزیون درکنارشون مینشینم و به این جعبه لعنتی خیره میشم و وقتی از پای اون بلند میشم که موقع خواب هستش و رمقی برای کارهای دیگه نمیمونه.
و این حالت خوب ماجرا هستش.
حالت بد ماجرا اینه که همین تلویزیون و سریالهای بی محتوایی که ازش پخش میشه باعث ایجاد ذهنیت منفی توی افراد خانواده میشه. مخصوصا افراد کم سن و سال توی خونه بیشترین ضربه رو میخورن.
حالا شما 2 تا مشکل رو پیش رو دارید.
همین که وقتی برای دیگر اعضای خانواده نزاشتید و هم اینکه اطلاعات (اگه اسمش رو بشه اطلاعات گذاشت)مبذل و سخیف رو به خورد خودتون و خانوادتون دادید.
دقت کردید که بچه های نسل جدید چقدر بی ادب و نزاکت شدند ؟
هم اینکه والدین اونها به جای اینکه وقت برای تربیت بچه بزارن میشینن پای تلویزیون و فارسی وان (تو بهترین حالت تلویزیون دولتی ایران رو میبینن) تماشا میکنن و هم اینکه خود بچه ها هم کم کم جذب این جور اراجیف میشن.
برای نمونه همین شبکه فارسی وان که مستقیما خانواده های ایرانی رو هدف گرفته و با سریالهای مشکل دارش باعث ایجاد ذهنیت منفی توی بینندگان میشه.
امیدوارم که من رو به سیاسی بودن متهم نکنید (پشت دستم رو داغ کردم که توی هیچ فرومی سیاسی صحبت نکنم اما مگه میشه؟!!) اما حتی تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هم به ابتذال کشیده شده و تقریبا چیز آموزنده ای از توش درنمیاد.
حالا کانالهای ماهواره ای که جای خودش رو داره. به نظر من خرید دستگاه رسیور و تماشای کانالهای ماهواره ای چیزی جز تلف کردن وقت و پول نیستش.
از نمونه تکنولوژی های جدیدی که بسیار سودمند و کاربردیه و من هم باهاش کاملا موافقم همین کامپیوتر و تکنولوژی های مشابه هستش.
البته کامپیوتر همانند ابزار دیگه مثل همان چاقو رو داره که میتونه در دست جراح باعث علاج بیمار باشه یا در دست یک انسان روانی باعث مرگ یک انسان.
ولی من کلا با تلویزیون مخالفم.
دلایل خیلی زیادی هم برای این عقیده دارم که در اینجا مجالی برای گفتن نمیبینم.
گرچه فکر میکنم که زیادی حرف زدم.