با تشكر از خانم رجبي
خب راستش من خودم توي اين مدت خيلي هم بيكار نبودم.
متوجه يه نقص ها و كمبود هايي توي رابطه خودمون با اين گل دختر شدم.
سعي كرديم كه بگرديم ببينيم اون چه چيز هايي دوست داره كه از طريق اون بتونيم باهاش رابطه برقرار كنيم.
مثلا اول با خواهر كوچكترم جاهايي كه اونم بود با هم مشاعره ميكرديم .اون هم به عنوان يه راه ارتباطي به اين كار علاقه نشون داد .
و حالا من و خواهرزاده ام يه تيم تشكيل ميديم و با اون يكي خواهرم مشاعره ميكنيم .
وقتي توي جمع به خاطر حفظ بودن يه بيت شعر همه تشويقش ميكنن. سعي ميكنه اوقات فراقتش رو به جاي فيلم ديدن شعر ياد بگيره.
شايد زود باشه براي قضاوت ولي توي اين چند هفته واقعا رفتارش عوض شده.
خودش ديگه خيلي كارهارو دوست نداره .
ما مشكلمون اين بود كه راه درست ارتباط برقرار كردن با اونو گم كرده بوديم.
يادمون رفته بود كه ديگه بزرگ شده.
به لطف خدا اميدوارم كه توي بقيه چيز ها هم بتونيم روش تاثير گذار باشيم.
البته خواهر زاده من واقعا دختر خوبيه.
و اين توقع ماست كه ميخوايم اون بهترين باشه.
باز هم منتظر راهنمايي هاي شما هستم.
حجاب کارمندان زن مسلمان شرکت والت دیسنی
یکی از بزرگترین شرکتهای رسانهای و سرگرمی جهان بالاخره دربرابر اصرار کارمندان زن محجبه خود تسبیم شد و مدل جدیدی برای حجاب آنها طراحی کرد.
فردا:شرکت آمریکایی والت دیسنی پس از آنکه پوشش حجاب را برای زنان مسلمان این شرکت ممنوع کرده بود مدل جایگزینی را برای پوشش اصیل حجاب مسلمانا طراحی کرده است. والت دیسنی به نورعبدالله ۲۲ ساله از کارمندان خود اجازه داده است که از این پوشش جدید به جای پوشش سنتی خود استفاده کند.
این پوشش گرچه با حدود اسلامی حجاب فاصله دارد، اما با توجه به فضای اجتماعی و فرهنگی آمریکا تاحدودی قابل توجیه است.
گفتنی است سال ۸۳ شرکت آمریکایی والت دیسنی یک کارمند زن مسلمان خود را به دلیل رعایت حجاب اسلامی، از این شرکت اخراج کرد.
عایشه بهاء کارمند اخراج شده شرکت والت دیسنی، از این شرکت شکایت کرد و اظهار داشت: این شرکت به خاطر پوشش و حجابم مرا اخراج کرد. وی افزود: شرکت والت دیسنی اعلام کرده بود کلیه کارکنان باید کلاهی که دارای نشانه شرکت والت دیسنی است بر سرشان بگذارند و استفاده از هر پوشش دیگر ممنوع است.
آیا این اقدام والت دیسنی عجیب نیست؟
با سلام به همه ی دوستان و دوست داران اهل بیت و آقا امام زمان. منم یه بنده ی گناهکار هستم.اما بی صبرانه منتظره آقا هستم.آرزوم اینه که توی رکابشون باشم.درسته گناه کارم اما همیشه دعا میکنم برای ظهورشون. هیچوقت نا امید نباشید.نا امید بودن ما شیطان و سپاهش رو خوشحال میکنه.فکر نکنید از روی دلخوشی این حرفارو میزنم.شاید از همه ی شما بیشتر مشکل داشته باشم.دعا کنید دوستان دعا کنید برای ظهور آقامون. دعا کنید توفیق همراهی ایشون رو داشته باشیم حا چه ظهور به همین زودیا باشه چه دیرتر.التماس رعا.
(۲۹/مرداد/۹۰ ۲۰:۴۴)سبحان نوشته است: [ -> ]با سلام به همه ی دوستان و دوست داران اهل بیت و آقا امام زمان. منم یه بنده ی گناهکار هستم.اما بی صبرانه منتظره آقا هستم.آرزوم اینه که توی رکابشون باشم.درسته گناه کارم اما همیشه دعا میکنم برای ظهورشون. هیچوقت نا امید نباشید.نا امید بودن ما شیطان و سپاهش رو خوشحال میکنه.فکر نکنید از روی دلخوشی این حرفارو میزنم.شاید از همه ی شما بیشتر مشکل داشته باشم.دعا کنید دوستان دعا کنید برای ظهور آقامون. دعا کنید توفیق همراهی ایشون رو داشته باشیم حا چه ظهور به همین زودیا باشه چه دیرتر.التماس رعا.
داداش ما همه ی بنده های خدا رو دعا می کنیم
ولی چرا این حرفا رو اینجا می زنی اینجا مربوط میشه به والت دیسنی
بهتر بود تو یه تاپیک دیگه خواستتو مطرح می کردی
هم افراد زیادتری می دیدند و هم از نظر نظم بهتر بود.
چقدر دردناکه روزگاری ما را با دیدن این کارتونها و فیلمها سرگرم و شاد می کردند و الان فرزندانمان را ... شیطان ملعون چه هدفمند گام بر میدارد و ما انسانها چه بی هدف زندگی میکنیم . خداوندا ما را یاری نما تا بیدار شده و به خود بیاییم . ما را از اهداف و توطئه شومشان آگاه نما . آمین
بله من قبلا هم این تصاویر و در فیلم صحبتهای استاد رائفی دیده بودم(منظورم تصاویر اول بحث در مورد کارتونهای دیزنیه)... متأسفانه این آگاه سازی و بهتر بگم بیدارسازی هنوز در حجم بسته و محدودیست، به نظرم باید یه فعالیت جدی و در این زمینه شروع کنیم...
راستی در بین این همه کارتون که در اونها نشانه های فراماسونری یافت میشه چرا در مورد وینی پوه چیزی نشنیدیم؟؟؟؟ از کمپانی والت دیزنی هم هست.
![[تصویر: 10855__73255_zoom__95410_zoom.jpg]](http://e-koodak.com/product_images/i/315/10855__73255_zoom__95410_zoom.jpg)
آقا به نظر من بهتر نیست به صورت کلی شرکتها و موسسات فیلم سازی که هدفشون شیطانیه معرفی بشن و دیگه وارد جزئیات خود کارتونها و فیلمها نشیم چون این خودش میشه یه رمز گشائی و شناساندن نشانهای شیطانی به بیننده که مسلما با این ملت جو گیری که ما داریم و لج باز تازه یارو میگه دمش گرم اصلا حال میکنم این فیلمارو و کارتونارو میبینم !!!؟؟؟
سلام
من عضو تازه وارد این سایت هستم
تا چند ماه بیش که مستند ظهور رو ندیده بودم اطلاعی از این موضوعات و نشه های شیطانی دشمن در لباس دوست نداشتم
میخواستم از گروه بیداری اندیشه خیلی تشکر کنم بابت اینهمه اطلاعاتی که با تماشای یه مستند تونستم به دست بیارم
من تازه وارد حوزه دین شدم البته توی یه خونواده مذهبی رشد کردم ولی متاسفانه عقاید خوبی نداشتم و تازه یکی دو
سالیه که متوجه اشتباهات گذشته ام شدم و دونستم که راه رو باید در بناه قرآن و ائمه اطهار (علیه السلام) بیدا کرد
همونطور که تو آیه شریفه ای که اشاره کرده بودید
والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود