|
حضور دیپلمات های اروپایی با لباس غیر رسمی در تهران
|
|
۱۱:۵۳, ۱۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۴ ۲۳:۴۶ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حضور جمعی از اعضای پارلمان اروپا در ایران
![]() ![]() ![]() چقدر خوبه کشور به سمت تعامل با دنیا حرکت کرده ![]() سفر هیئت پارلمانی اروپایی به ایران در آذر ماه 1392 به ریاست خانم "تاریا کرونبرگ" و با حضور خانم "ماریچه اسخاکه" عضو پارلمان اتحادیه اروپا ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۹, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۳ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: لحظه ای نگاه بوده؟ شما که منبعتان یک عکس بوده بهتر می تونید نظر بدهید یا بنده حقیر که اونجا بوده ام؟؟؟خاک بر سرم! حتی اگر شما اونجا بودید(بماند که صرف ِ ادعا رو اصلاً شمایی که نمیخواید براش دلیل بیارید نباید انجام بدید) باز خیلی راهه تا دلیلی برای تهمت زدن ارائه داده باشید. بدون اینکه بتونید دلیلی ارائه بدید چنین تهمت زشتی میزنید؟؟؟؟؟!!!!! من کامل گفته بودم: نقل قول:از کجا میدونید که تازه نگاهشون نیفتاده و یا به فکر زیرپا گذاشته شدن عرف دیپلماتیک نیستن؟ولی شما همه رو ندیدید بجز نیم خط اول!!!!!!!! چطور میتونید اینقدر بیدقت باشید؟ شما از دین چی میدونید؟ دین و عقل میگه یک انسان بیگناهه مگر اینکه خلافش ثابت بشه. ثابت شدن یعنی دیدن نشونهای و مدرکی برای گناهش. مثلاً سادهترین مدرک که ما معمولاً استفاده میکنیم اظهار خود افراد به گناه هست. الآن اینجا شما چه مدرکی میتونید ارائه بدید برای اینکه فلان افراد داشتن چشمچرونی میکردن؟؟؟؟؟!!!!!!! اینکه ادعا کنید میدونید هرگز پذیرفته نخواهد بود و این رو باید خودتون بدونید! چه مدرکی میتونید ارائه بدید؟؟؟!!! هیچ مدرکی!!! حتی اگر من در ارسال قبلم توضیح مبسوط نمیدادم باز هم خودتون باید میدونستید که ممکنه در همین فکری بوده باشن که ما هستیم، یعنی لباس مخالف با عرف دیپلماتیک. (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: عرف دیپلماتیک؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چه؟ مگر آنها عرف دیپل مات یک را رعایت کردند....من چی گفتم؟ گفتم رعایت کردند؟ اونجا که گفتم "کنایهی تلخیه" رو میگید؟ (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: تنها جواب این بود که اصلا نگذارند وارد شوند. چه برسد به اینکه نگاه بکنند و چه برسد به اینکه بخواهند لبخند بزنند؟؟؟والله تازه این دولت از بسیاری از ماها جلو هستن، چون هنوز به فیلمهای بدون سانسور مجوز ندادهاند. (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: جالبه دوستان دیگه این وسط همه را رها کرده اند گیر داده اند به اون عکاس بنده خدابررسی کردیم و فکر مطرح کردیم که آیا میتونه فلان جریان باشه یا نه. میخواید فکر نکنیم؟ در حالی که خودتون بدون داشتن دلیل، قضاوت رو هم انجام میدید. |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من تمام تلاشم را دارم میکنم که خودم و دیگران الکی قضاوت نکنند. من گفتم گناه کرده اند؟؟؟؟ بنده عرض کردم دوستان محو جمال طرف بودند.
این هم نه فقط از روی عکس و ... به خاطر اینکه اونجا حضور داشتم(کاش نبودم) و داشتم فقط و فقط حرض میخوردم. آن نیم خط اول هم جزء کلامتان بود. بماند که برای باقی فرمایشتان هم پاسخ ارائه دادم. یعنی درست پسند قصه ما حقیقتا به این جمله ها اعتقاد دارد: ((دین و عقل میگه یک انسان بیگناهه مگر اینکه خلافش ثابت بشه. ثابت شدن یعنی دیدن نشونهای و مدرکی برای گناهش. مثلاً سادهترین مدرک که ما معمولاً استفاده میکنیم اظهار خود افراد به گناه هست.)) اگر اینچنین است که به شدت مایه خرسندی است. (نه فقط خرسندی من) نه شما نگفتید آنها عرف را رعایت کردند، گفتید ایرانی ها شاید به خاطر رعایت کردن عرف دیپلماتیک به آن زن نگاه کردند، بنده در پاسخ عرض کردم مگه اونها عرف را رعایت کردند که ما هم بکنیم؟؟؟ فیلم های بدون سانسور؟؟؟؟ نمی فهمم. چه ربطی به قضیه داشت. فرمودید از ماها جلوتر است؟ ماها؟ یعنی شما اجازه دیدن فیلم بدون سانسور داده اید؟؟؟؟ وای وای چقدر بد... ![]() در مورد عکاس: نه فکر کنید ولی توهین نفرمایید. یعنی چی عکاس عقل تو سرش نبود؟ شما مگر تو ذهن اون عکاس بودید که بدونید تو سرش عقل داشت یا نه. اگر واقعا عقل داشت، چی جوری میخواید اون عکاسو پیدا کنید و ازش حلالیت بطلبید؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
لباسشون خلاف موازين شرعي ما ، در عين حال از لباس و تيپ خيلييي از خانم ها محترم تو خيابون هامون بهتره :| ايشونم ديدن ما كاري به اين ادما نداريم گفتن خب ايرادش چيه!!!
ما وقتي مردم خودمون قوانين و رعايت نميكنن انتظار داريم مردم ديگه قوانين مارو رعايت كنن؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خانم Eve.
شنیدین هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد؟ توی اروپا خیلی ها با شلوارک تو خیابون میگردن. درسته آقای ظریف با شلوارک بره مذاکرات هسته ای؟؟! سیاستمداران نباید هر لباسی بپوشن. لباس ها باید رسمی باشه. مگه تو خیابون ما هر کی هرچی پوشید، سیاستمدارانی که میان ایران هم باید همون رویه رو ادامه بدن؟؟!! |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۶)Eve نوشته است: لباسشون خلاف موازين شرعي ما ، در عين حال از لباس و تيپ خيلييي از خانم ها محترم تو خيابون هامون بهتره :| ايشونم ديدن ما كاري به اين ادما نداريم گفتن خب ايرادش چيه!!! بله وقتی سه دولت پشت سر هم هیچکدام در حقیقت دغدغه فرهنگی ندارند نتیجه اش همین می شود. به قول رئیس جمهور دولت فعلی که دولت اصا متولی این کار نباید باشد، نیوری انتظامی هم نباید مردم را به دین اسلام دعوت کند. رئیس جمهور دولت قبلی هم که وضع پوشش جوانان را اساسا مشکل نمی دانست که بخواهد حتی در موردش فکر کند... ![]() ولی هرچقدر هم اوضاع داخلی ما داغون باشه، اون افراد حق اینگونه پوشش را ندارند. اگر دیده باشید ارسال حقیر را من حتی به پوشش آن مردک هم گیر دادم که با کوله پشتی اومده جلوی رئیس مجلس شورای اسلامی ما
![]() |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من مگه گفتم كار اينا درسته؟ يا دفاع كردم ؟خانم ام ابيها دارم ميگم از پايه خرابه وضع . گفتم ما خودمون حرمت نگه نميداريم . اين اجازه ميده بقيه هر رفتار اهانت باري كه ميخوان داشته باشن . احترام امام زاده به متوليشه رو هم من شنيدم (؛
وگرنه مگه كسي شك داره به غلط و بي ادبانه بودن اين رفتارشون ؟ شمشير رو كنار بذاريد براي خودي
|
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() خانم Eve عزیز. بنده غلط بکنم که بخوام با شما یا بقیه کاربرای محترم (روی محترمش تاکید دارم) تالار با بی احترامی حرف بزنم. این شکلک ها نمیتونه بیانگر احساسات من باشه. من منظور شما رو کامل درک کردم و در واقع حرفهام در تایید و ادامه حرف های شما بود. قصدم نه توهین بود و نه مخالفت. بیشتر خواستم جوری تند بنویسم که به مسئولین بر بخوره. نه به شما دوست گرامی. اگه از لحنم ناراحت شدین من معذرت میخوام. ![]()
|
|||
|
|
۴:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۵۷ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است: من گفتم گناه کرده اند؟؟؟؟ بنده عرض کردم دوستان محو جمال طرف بودند.!!!! خب این معنیاش چیه؟! معنی این حرفتون اونه. اگر منظورتون غیر از اونه باید طور دیگری بیانش کنید. (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است: این هم نه فقط از روی عکس و ... به خاطر اینکه اونجا حضور داشتم(کاش نبودم) و داشتم فقط و فقط حرض میخوردم.اگر منظورتون نگاه بد نبوده، صحبتی نیست. (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است: آن نیم خط اول هم جزء کلامتان بود.یکی از حالات ممکن در اون بررسی شده بود، و یکی دیگر از حالات ممکن در جملات بعد. به هر حال اگر منظورتون نگاه بد نبوده، پس صحبتی نیست. (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است: فلانیفقط برای اینکه بگم موضعم رو حفظ کردهام و شرکتم در مباحث به معنی تغییر موضعم نیست مجبور بودم با حساب جدید بیام. بنابراین میشه لطف کنید اسم بنده رو نبرید؟ (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است: قصه ما حقیقتا به این جمله ها اعتقاد دارد:قاعدهی کلی رو همه قبول دارن. مصداقی باید تونست نتیجه گرفت. (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است:میشه بگید کی گفتم بخاطر عرف دیپلماتیک بهش نگاه کردند؟ (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است:ربطش این بود: عدهای از مردم هستند که به دولت یا فلان مجموعه یا فلان شخص ایراد میگیرن اما خودشون رو فراموش میکنن. همون کار رو یا بدتر از اون رو انجام میدن. جایز دونستن ِ تماشای فیلمهای سانسور نشده رو به عنوان یک مثال مرتبط با موضوع حاضر عرض کردم تا بگم اگر بعضی مردم این رو جایز میدونن، پس دولت که هنوز چنین کاری نکرده از اونها جلوتر هست. اینکه گفتم "ماها" یک بیان کلی در زبان فارسی هست تا بگم از این سنخ موارد در میان افراد مختلف به شکلهای مختلف هست. البته این مثال رو بیشتر چون دم دست بود انتخاب کردم. نمونهی قابل تصورترش در میان مردم متدین، افرادی هستن که عقیده دارند همهچیز باید به سمت اسلامی شدن حرکت کنه، اما خودشون هوادار بتهای رسانهای(اصطلاحاً celebrity مثل مهران مدیری) هستن با اینکه میدونن هیچ اعتقادی به دین ندارند و در بخش زیادی از محصولات رسانهایشون قوانین اسلام به مسخره گرفته میشه. (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است: در مورد عکاس: نه فکر کنید ولی توهین نفرمایید. یعنی چی عکاس عقل تو سرش نبود؟ شما مگر تو ذهن اون عکاس بودید که بدونید تو سرش عقل داشت یا نه. اگر واقعا عقل داشت، چی جوری میخواید اون عکاسو پیدا کنید و ازش حلالیت بطلبید؟؟؟؟"عقل توی کله نبودن" یک عبارت ِ تمثیلی هست به معنای انجام کار نامعقولانه، و نه یک توصیف واقعی به معنای نداشتن عقل. بنده عدم سوءنیت در بکار بردن این جمله رو کاملاً درک میکنم. چنین فکری نکنید که خدای نکرده کسی به کسی توهین میکنه. |
|||
|
۷:۳۵, ۱۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ببخشید آقای " _ " این همه گیر دادن به آقای سید ابراهیم واسه اون یه جمله ای هست که گفتن افراد اونجا محو جمال اون خانوم شدن؟؟؟؟
چرااااا؟؟؟؟ خب یعنی امکان نداره که به قول ایشون محو جمال اون خانوم شده باشن؟؟؟ خب اونام انسانن اشتباه میکنن.(البته هر اشتباهی جایز نیست دیگه) میدونید این تاپیک هم کسل کننده شد. همش شده دعوای شما با کاربران دیگه! |
|||
|
|
۸:۴۷, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۵۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
این عین فرمایش شماست:
از کجا میدونید که تازه نگاهشون نیفتاده و یا به فکر زیرپا گذاشته شدن عرف دیپلماتیک نیستن؟ یعنی فقط ماها به فکر عرف دیپلماتیک هستیم و ممکن نیست دیپلماتها توی این فکر بوده باشن؟! یعنی شما به روشی غیر از نگاه کردن تشخیص دادید که لباس ایشون مخالف عرف دیپلماتیکه که انتظار دارید بقیه پیش از نگاه کردنشون چنین تشخیصی بدن؟ شما در این جا دو حالت را تصور کردید و بنده هر دو را رد کردم. 1- تازه نگاهشون افتاده: خیر اینچنین نبود. بهترین کلمه که درتوصیفشان می شد به کار برد همان کلمه ای است که ازش استفاده کردم: محو. 2- به خاطر اینکه عرف دیپلماتیک را رعایت کنند: که بنده هم عرض کردم مگه خارجی ها رعایت کردند. در مورد عکاس: شما هرجا میخواهید از خودتان و طرفتان دفاع کنید کلی توجیه می آرید که نه این کلمه تمثیل بوده است و معنایش چیز دیگری و.... اینگونه بحث ما به جایی نخواهد رسید. انصافا، شما را به مقدسات قسم اگر بنده در مورد شما میگفتم عقل در کلتون نیست، این تاپیک الان 400 صفحه نشده بود؟؟؟؟ چقدر راحت هرجا که دلتان میخواهد نظرها را به بهترین نحو تفسیر میکنید.... این کارتان را عده ای در زمان پیش از سقراط هم میکردندا..... بت رسانه ای بنده مهران مدیری است؟؟؟؟ الله اکبر. بنده هوادار ایشانم؟؟؟ شما ماشالا استعداد زیادی دارید در زیر دین دیگران رفتن. هر ارسالتان والله خطری است برای خودتان. خواهش میکنم، استدعا میکنم مواظب باشید. اینجا هم باز به یک نفر دیگر فرمودید: هیچ اعتقادی به دین ندارد. این آوردن کلمه هیچ خیلی خطرناک است. چگونه اینقدر راحت در مورد دیگران به قضاوت مینشینید؟ من برای احترام به دیگر مخاطبان عزیز این بحث را ادامه نمیدم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13940316152235464_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1394/03/16/13940316152235464_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 139403161558036035440444.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/03/16/139403161558036035440444.jpg)
![[تصویر: 139403161550492955440254.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/03/16/139403161550492955440254.jpg)

![[تصویر: 83376_597.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1394/3/17/83376_597.jpg)
![[تصویر: 83375_316.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1394/3/17/83375_316.jpg)
![[تصویر: 83374_945.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1394/3/17/83374_945.jpg)
![[تصویر: 83373_136.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1394/3/17/83373_136.jpg)