تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حضور دیپلمات های اروپایی با لباس غیر رسمی در تهران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
حضور جمعی از اعضای پارلمان اروپا در ایران
[تصویر: 13940316152235464_PhotoL.jpg]

[تصویر: 139403161558036035440444.jpg]

[تصویر: 139403161550492955440254.jpg]

چقدر خوبه کشور به سمت تعامل با دنیا حرکت کرده Smile

سفر هیئت پارلمانی اروپایی به ایران در آذر ماه 1392 به ریاست خانم "تاریا کرونبرگ" و با حضور خانم "ماریچه اسخاکه" عضو پارلمان اتحادیه اروپا
[تصویر: 83376_597.jpg]
[تصویر: 83375_316.jpg]
[تصویر: 83374_945.jpg]
[تصویر: 83373_136.jpg]
این لباسا چیه انگار اسیر جنگیه خخخخ
لباسای مادربزرگ بنده از این رسمی ترنBig GrinBig Grin
من ابتدا فکر کردم فتوشاپه.... این فاجعه است. Confused

دوستان هم که همه محو جمال یار شده اندSadSadSad
فکر میکنم اشتباه اومده...
(۱۷/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]دوستان هم که همه محو جمال یار شده اندSadSadSad

جمال که نداره لباسش بدن نماست. والا تو خونه هم اینطوری لباس نمی پوشن.

ایمان ها اینجا مشخص میشه.
اونی که ته ریش نداره فقط نگاه نمی کنه Smile
(۱۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۴۸)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]جمال که نداره لباسش بدن نماست. والا تو خونه هم اینطوری لباس نمی پوشن.

ایمان ها اینجا مشخص میشه.
اونی که ته ریش نداره فقط نگاه نمی کنه Smile

نه جمال را که به طنز اوردم. وگرنه چه جمالی؟؟؟!!!

من حقیقتا نمیدونم این سیستم ما چرا اینقدر مشکل داره. یعنی یک پروتکل درست و حسابی برای میزبانی میهمانان خارجی نداریم؟؟؟؟

اینقدر به قاجار فحش می دیم، ولی باز در همان زمان میهمانان یک سری حداقل هایی را رعایت میکردند. این فقط و فقط یک معنا دارد: بی حرمتی به نظام جمهوری اسلامی. تازه یه عکس دیگه هم بود که نماینده آقاشون با کوله پشتی اومده جلوی لاریجانی ایستاده انگار اینجا درکه است. شاید حالا درک باشد ولی...

من نمیدونم با راه ندادن این موجودات به داخل چه اتفاق بزرگی می افتد؟؟؟؟!!! کاش یک بار یک مقام مسئول محکم می ایستاد و میگفت : شما به علت رعایت نکردن موازین شرعی دین ما حق ورود ندارید. والسلام. Confused
به نظر من باید یه اتاق لباس های رسمی درست کنن برای مهمان های خارجی، بتونن یه لباس شیک و مناسب انتخاب کنن. لباس هایی که اینقدر شیگ و مناسب باشن که طرف خودش دوست داشته باشه بپوشه.
البته به نظر عملی نیست و شاید توهین باشه. دقیق روش فکر نکردم
لازم نیست محمد آقا.
در همه جای دنیا لباس های سیاستمدارن زن کت و شلوار و یا کت و دامنه.
اصلاً وزارت خارجه به هیچ وجه نباید اجازه میداد که با این پوشش پیش سیاستمداری ما بیان.
اینا تو هر سفرشون، اتفاقاً توسط خانم هاشون مدام دارن شخصیت سیاستمداران ما رو تحقیر میکنن.
این 4 امین خانمه از همین هیات های اروپایی که اینطور داره دهن کجی میکنه.
یکی اون خانم ایتالیایی که حاضر نبود از هواپیما خارج شه.
یکی اونی که جلوی آقای رفسنجانی بلند نشد.
یکی اون خانمی که رفت سفارت خونه یونان و با بعضی از حامیان بعضی ها صحبت کرده بود.
یکی هم این خانم که پوشش خانم های هرزه خیابونی ما رو واسه اومدن جلوی نماینده مجلس ما انتخاب کرده.
به نظر من باید این موضوع به کرات گفته بشه که ایشون لباس زنان بد رو در ایران انتخاب کرده.
تا بفهمن هر غلطی دلشون خواست نمیتونن بکنن که هیشکی هم نفهمه و هیچی هم گفته نشه.
Dodgy
[تصویر: 3253503_831.jpg]

[تصویر: 3253539_293.jpg]
در مورد نگاه آقایون ممکنه عکس بد موقع گرفته شده باشه...ازین موردا زیاد دیدم .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع