سلام خدمت همه دوستان!
من به عنوان کسی که توی زمینه کیک ها کمی تخصص دارم، بهتون میگم که خیلی ریز و خیلی یواش داره کیک هایی وارد بازار میشه که به شدت تبلیغ پرچم همجنس گراهاست.
این جور کیک ها در ظاهر سفید و یا شکلاتی هستن.
اما موقع برش با کیک های رنگین کمانی مواجه میشین.
یا ژله هایی که به این روش ساخته میشه و به صورت آماده توی قنادی ها هست.
چیزی که باعث شد این پست رو بزنم، اینه که اخیراً در بازار و در بین لباسهای بچه گونه خیلی از این طرح ها رو توی مغازه ها میبینم.
لباسهایی که شاید به ظاهر رنگی رنگی و جذاب باشه و برای روحیه بچه ها خوب باشه، اما در باطن بسیار ریز و ظریف داره این پرچم رو برای بچه ها جا می اندازه.
لباس هایی با این رنگ ها و عکس های مدل های کارتونی که شاید یه روزی مثل هانا مونتانا تبدیل به یکی از مبتذل ترین الگوها برای بچه های هم سن و سالشون.
مثل کیک هایی که برای بچه ها پخته میشه ولی در واقع از پخت اون ها منظوری وجود داشته.
شاید اونی که توی ایران این کار رو میکنه، قصدی نداشته باشه و صرفاً به خاطر رنگارنگ بودنش این کار رو انجام بده.
اما من به وسیله این پست به تمام صنف کیک پز ها و تولیدکننده های لباس و همه پدر و مادر ها هشدار میدم که مواظب باشین.
سلام
یکم بیشتر توضیح میدید؟ربطشون به همجنس گرایی چیه؟
این پرچم و نماد همجنسگراهاست:
هر ساله یه روز خاصی این آدما از این پرچما میگیرن دستشون و کارناوال تشکیل میدن.
همین یکی دو روز گذشته هم توی تل آویو دور هم جمع شدن.
یه جورایی رنگین کمان حضرت نوح (علیه السلام) رو که در تورات تحریف شده خدا نشون میده که با نوح و خودش عهد میبنده که هر وقت این نماد رو دید، از عذاب انسانها دست برداره.
یه جایی میخوندم - شایدم توی یه سخنرانی شنیدم - که همجنسگرا ها این نماد رو انتخاب کردن که از عذاب الهی خودشون رو مصون کنن.
جوراب شلواری، بلوز و شلوارهای خونگی و کیک ها و خوراکی ها و اسباب بازی های این شکلی تازگی ها خیلی تو بازار مد شده.
چون آدم بزرگا کمتر از این لباسها استفاده میکنن، اومدن روی وسایل روزمره بچه ها این طرح رو پیاده کردن.
شاید واسه این که چشم ها عادت کنه و شاید هم واسه این که بچه های نسل بعد رو با این نماد آشنا کنن.
از نادونی صدا و سیمای ما همین بس:
باید کم کم عادت کنیم به هر چیزی که دیدیم که خیلی ریز و سریع داره وارد زندگی هامون میشه واکنش نشون بدیم.
از این وسایل تو بازار زیاد شده حتی برای بچه های چند ساله لباس هم اومده با این رنگ. تا جایی که میشه من اطلاع رسانی می کنم.
دیدم برای دخترم لباس خریدند روش عکس اون اسب ها بود و بزرگ نوشته بود. "I am PONY" نمی دونم چی بگم می فهمید که چی میگم با اضافه کردن یک R تبدیل به همون میشه. از الان می خوان چشم بچه رو عادت بدن.
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۰)ام ابیها نوشته است: [ -> ]شاید اونی که توی ایران این کار رو میکنه، قصدی نداشته باشه و صرفاً به خاطر رنگارنگ بودنش این کار رو انجام بده.
اما من به وسیله این پست به تمام صنف کیک پز ها و تولیدکننده های لباس و همه پدر و مادر ها هشدار میدم که مواظب باشین.
به نظرم کمی داریم زیاده روی می کنیم. رنگین کمان و هرم و عدد 33 که گناهی نکردن! استفاده از اینها که چیز بدی نیست
یک حسابدار میشناسم که اگر در محاسباتش به مثلا 666 بر بخوره، به هر نحوی شده عوضش میکنه
البته یک چیزهایی داریم که تحریک کنندس. مثلا در کارتون و فیلم و عروسک و ... برخی مسائل به صورت تلقینی مطرح میشه. این رو باید در موردش هوشیار بود
ولی به نظر من چیزی که به ذات ضرری نداره، اتفاقا اگر ما در جهت مثبت ازش استفاده کنیم کار خوبیه
البته نمیگم بریم خونه و مسجد و مجلسمون رو هرم بسازیم

هر چیزی جایی داره.....
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱۸:۰۰)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
یکم بیشتر توضیح میدید؟ربطشون به همجنس گرایی چیه؟
قیام «رنگین کمان» علیه خدا
سلام
اگه دقت کنید علامت رنگین کمان نیست که بخوایم بگیم باید استفاده شه
علامت اونا رنگین کمانه برعکس هست.
یعنی از قرمز شروع میشه
اما رنگین کمان از بنفش
آقای علائم ظهور!
بنده هم گیر نماد نیستم.
اما زیاد شدن دفعتی یه طرحی به خاطر اینه که اون نماد مده.
اگه حسابدار به عدد 666 رسید باااید به کارش ادامه بده.
اما اگه کسی رفت لباس بخره روش نوشته شده بود 666 اون لباس حتماً حتماً داره به شیطان اشاره میکنه.
هر ساختمونی میتونه توش از هرم استفاده بشه.
چون اون هم یه نماد هندسیه.
اما اگه دیدین روی کیک نماد هرم زدن، باید مشکوک شین.
ضمن این که عرض کردم...
اسباب بازی ها و لباس ها و خوراکی های بچه ها بسیار زیاد حاوی این نماد شده.
عکسایی که میذارم از شخصیتهایی هست که عکساشون و اسباب بازی هاشون پیش بچه ها به وفور پیدا میشه:
ببینید!
بعضی از عکس ها و فیلم ها هستن که از رنگین کمان ازشون استفاده میشه.
اون ها ایرادی نداره.
اما این که اون لباس یا اسباب بازی یا خوراکی مثل پرچم همجنس گراها باشه، اونجا دیگه ایراده.
اون خرسهایی که از شکمشون رنگین کمان میزد بیرون هیچ ایرادی نداره.
اما اگه اون خرس ها پرچم رنگین کمان و به قول آقای عقیق برعکسش رو دست بگیرن یا خودشون با اون طرح طراحی بشن، این ایراده.
امیدوارم متوجه شده باشین که این ها گیر به نماد نیست.
در کار فرهنگی کارشان را به درستی انجام می دهند البته در جهت منافع خودشان.
متاسافانه تبلیغ همجنس بازی هم بیشتر شده.
و حالا نوبت بچه ها تا از بچگی عادت کنند.
الان اگه دقت کنید لباس دختر بچه در پست اول،چرا باید اول از قرمز شروع شه در حالیکه رنگین کمان واقعی بالا بنفشه
یا روی بدن اسب شاخدار،این رنگین کمون نیس،بازم بالا قرمزه
یا ماشین
.....
اینا با عدد و نشانه فرق داره،کاملا مغرضانه اس
تو همون لینکی که دوستان دادن،یه اقایی در یک اجلاسی با همون کلاه فرفری میخواد به احمدی نژاد حمله کنه
حالا همون کلاه رو تو تلوزیون خودمون دارن استفاده میکنن.
ممنون خانم ام ابیها
برای من جالب بدونم چرا این نشان رو انتخاب کردن
دیگه هر جا رنگین کمان دیدیم نباید ربطش بدیم به این مسئله!
بعد یه بچه چند ساله از کجا میدونه این رنگ ها نشونه هم جنس بازیه که بخواد روش تاثیر بزاره؟؟
![[تصویر: Rainbow.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7424420642/Rainbow.jpg)