(۱۸/تیر/۹۴ ۱۴:۱۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]برای اجرای حد مادر باردار تا زمان وضع حمل ( و طهارت از وضع خاصی که براش پیش میاد ) زمان داده میشه ، بعد اجرای حدود انجام میشه.
برای زن شیر ده : تا زمانی که باید به بچه شیر بده زمان میدن مگر اینکه بتونن برای یچه دایه پیدا کنن که به بچه شیر بده.
امیدوارم مطالب مفیده فایده بوده باشه.
سلام.
خب نمیشه واسه اینکه یه مادره و یه بچه کوچیک داره بخشیده بشه؟؟؟؟
یعنی صبر میکنن مثلا بچش به دنیا بیاد بعد اعدامش میکنن؟؟
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۴:۱۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]بعدشم شما دقت کن که شمای به ظاهر شیعه ( به گفته خودتون ) _ برای مثال میگم _ وقتی شیعه شدید یعنی پذیرفتید مبانی اون رو پس نه اینکه احباری باشه بکله برای خروج و یا تمسخر و یا اینکه بخواین دین مورد پذیرش رو رد کنین باید مطالبی محکمتر از چیزی که پذیرفتید ارایه کنید در غیر این صورت .... .
طبق ایه قران کریم هیچ اجباری در پذیرش نیست . اما وقتی پذیرفتی مقل این هست که سندی رو امضا کردی و برای منحل کردن و بی اعتباری اون باید مستنداتی محکم ارایه بدین.
خب ببینید خیلی از مشکلات از همینجا شروع میشه آقای سینا!
من و شما و یا دیگران دینمون رو دوست داریم و پذیرفتیمش.
ولی مسئله اینجاست که در تمام ادیان بچه که به دنیا میاد پدرو مادرش هر دینی داشته باشن به اسم اون بچه هم زده میشه!!!!!!
خب اون طفل مثلا اون دین فرضی رو که خودش انتخاب نکرده که حالا بخوایم برای خروجش از اون دین مواخذش کنیم!
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۴:۱۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]اصلا شما ببین این همه بهای که وجود داره و کلی هم براشون دارن درباره اینکه حقوقشون تو ایران رعایت نمیشه و ... رو تو بوق کردن و گوش عالم رو دارن کر میکنن تو یک کشور (اسرائیل)حق نشر و تبلیغ ندارن و نمیتونه کاری کنه ایا اینجا حقش ضایع نشده؟
قبل از هر چیز همه ی ما چه مسلمان چه مسیحی و چه بهایی یک انسان هستیم ....
بعد از اون هر کسی به یه دینی گرایش پیدا میکنه یا بهش تحمیل میشه یا هر چی....
پس چون همه انسان هستین حقوق انسانی و اجتماعی همه مون باید رعایت بشه و برابر با دیگران باشه!
این مسائلی که برای بهاییان مطرح میشه بیشتر تو زمینه حقوق فردی و اجتماعی شون هست مثل حق تحصیل و اشتغال و این جور چیزا.
اصلا بحث دین یا تبلیغ دینشون مطرح نیست.
در کشوری که 99 درصد اون شیعه هستن بیان این همه زحمت به خودشون بدن که بهاییت رو تبلیغ کنن؟؟؟
خب سودی نمیکنن.
پس بدونید این مسائلی که برای بهاییان مطرح میشه همونطور که گفتم بیشتر مرتبط با حقوق اجتماعی شون هست که خب این یه حق طبیعیه!
واقعا گاهی وقتا که نهج البلاغه رو میخونم خیلی تعجب میکنم.از این همه رافت و عطوفت امام علی حتی نسبت به افرادی که دشمن قسم خورده ایشون بودن دیگه چه برسه به مردم عادی و پیروان دین های مختلف......
توی یکی از تفسیرهای نهج البلاغه میخوندم که امام علی به کسانی که دشمنش هم بودن ماهیانه حقوق پرداخت میکرده البته تا زمانی که علیه ایشون شمشیر نکشیده باشن و مبارزه نکرده باشن......
یعنی بحث حقوق و عدالت تا این حد برای امام علی مهم بوده که حتی یرای دشمنش هم حقوقی قائل میشده.
بهاییان که دیگه ایرانی هستن و توی این کشور بزرگ شدن.
شما فرض کن یه بچه ای که به دنیا میاد و چون پدر و مادرش بهایی هستن اونم باید بهایی بشه چه گناهی داره؟؟؟؟
اون طفل معصوم که تقصیری نداره.باید حقوقش رعایت بشه!
تا وقتی به سن 18 یا 20 سالگی نرسه نمیتونه تصمیم درستی برای انتخاب دینش بگیره.خب تا اون موقع باید چیکار کنه؟؟؟
چون بهایی هست سرزنش بشه؟؟؟؟
بیایید با هم مهربون باشیم
راجع به آقای سهیل عربی!
ببینید من نمیدونم ایشون دقیقا چی گفته چون نه توی ویکی پدیاش درست عنوان کرده نه توی سایت ها عادلانه در موردش مطلبی زدن.
هر کاری که کرده الان متاسفانه وجهه دین خیلی خیلی خراب شده با اعدام این آقا هم خراب تر میشه....
میتونن یه تعهد ازش بگیرن که اگر باز توهین کنه اونوقت حکم قبلیش به اجرا در میاد و از اونجاییکه هیچ کس دوست نداره اعدام بشه مطمئن باشید دیگه نه توهین میکنه نه ناسزا میگه!!!!
به همین راحتی به نظر من میشه قضیه رو تمومش کرد به جای اینکه این همه سر و صدا درست کنه.
ضمن اینکه ایشون یه بچه هم داره..... بهتره به خاطر فرزندش ببخشنش.
به هر حال هیچ کدوم از ما جای خدا یا پیامبرش نیستیم که بدونیم آیا این حرفی که این آقا زده واقعا توهین بوده یا نه!
شاید خدا یا پیغمبرش تا حالا این آقا رو بخشیده باشن.....اونوقت چی؟؟؟ما باید از کجا بفهمیم؟؟؟
آیا در این صورت بازم باید اعدام بشه؟؟؟
به هر حال همه ما مخلوقات خداوند هستیم و هیچ کدوممون نمیتونیم از جانب خداوند حکم کنیم.......