تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آزادی بیان در اسلام!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۷:۰۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]روایت جعلیه . روایتی هم که جعلی باشه دیگه کاربرد نداره. شما یک داستان از زندگیتون رو برای یکی تعریف میکنی ولی کلش رو روی ارزوهاتون ایا درست هست که بگیم اخی جناب سایلنت چقدر رویایی زندگی کرده؟ درحالی که اصلا چنین نبوده.( مثال بودا ناراحت نشید)

بحث رو بنده براتون ثابت کردم پس دیگه شقوق دیگه رو باید منحل شده در نظر بگیرید.
یا الان روز هست یا شب ، اگه شب باشه دیگه دلیل نداره بگیم روز .
برای ازادی بیان و قوانین بین الملی کافیه رفتارهای چندگانه متون قانونی رو کمی با تامل نگاه کنین.
سلام برادر
من فرصت تحقیق ندارم،ولی یه سرچی کردم مثل این که روایت اول در بحارالانوار،ج2 ص 7 ذکر شده...
این روایت هم جعلیه یا فقط روایت دوم جعلیه؟
حالا من هی بگم نره، شما بگین بدوش Smile
چند تا روایت صحیح و با منبع قوی بیارین روش بحث کنیم(نگید هست، بیارید عین مطلب رو)
مطلب رو بیارید، بگید این هست، با این منبع، با این اسناد، بعد تشیع رو ببرید زیر سوال

درباره آزادی بیان در اسلام،
در این شکی نیست آزادی بیان در اسلام از همه ادیان بیشتره
اسلامی ک میگه درباره دینت تحقیق کن بعد مسلمان شو، اگه حق آزادی بیان رو سلب کنه ک ب تناقض برمیخوریم
و حداقل بنده منکر آزادی بیان نیستم
اما نه اون آزادی بیانی ک از زبان دشمن جاری بشه
حسن ظن ب دشمن، کار آدمهای ساده لوحهBlush Wink
نقل قول آقای مصباح یزدی، همون حرفیه ک بنده قبول دارم

نقل قول:بر چه اساسی میگید جنگ خونریزی راه انداخته؟
به هر حال باید دلیلی وجود داشته باشه ما قبول کنیم دین حق داشته یک زن شاعر حتی استهزا کننده رو بکشه و یا مرگشو تایید کنه...مگه اسلام دین رحمت و مغفرت نیست ؟

دین رحمت و مغفرت هست، اما دین همینطوری دور هم خوشحال باشیم هم نیست
اسلام مسیحیت نیست ک بگه اگه یکی زد توی صورتت، اون طرف صورتت رو هم بیار ک بزنه!

اسلام میگه مجازات، اما میتونی از این مجازات کردنت بگذری ...
همونطور ک مبشر هست، نذیر هم هست

نمیدونم اشعار عصماء رو خوندید یا نه ک اینطور روی واژه شاعر تاکید دارید!
اون واژه های رکیکی ک من دیدم، بعیده از زبان یک انسان عادی جاری بشه!!!

استهزاء و سب رو هم ک جناب مهدی سینا بالاتر گفتن.
مشکل الان کجاست ؟

نکنه مشکل اینه ک جهت گیری فکری داریم ؟Huh
ببین برادر من روایت اول از بحار نقل کردم...
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۴:۱۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]قال البخاري: منكر الحديث.
وقال ابن عَدِي: هو وضع حديث الهريسة.
وقال الدارقطني: كذاب.
وقال ابنُ مَعِين: كذاب خبيث. وقال مرة: ليس ثقة.
قلت: وله عن عروة بن رويم عن خالد بن معدان عن معاذ بن جبل رضي الله عنه عن النبي صلى الله عليه وسلم قال: إذا قمتم إلى الصلاة فانتعلوا.
وله عن مجالد عن الشعبي عن ابن عباس رضي الله عنهما: قصة قس بن ساعدة.
وقال يحيى بن أيوب: أخبرنا محمد بن حجاج أخبرنا عبد الملك بن عمير عن ربعي عن حذيفة رضي الله عنه مرفوعا: أطعمني جبريل الهريسة لأشد بها ظهري لقيام الليل.
فهذا من وضع محمد وكان صاحب هريسة.
مات سنة إحدى وثمانين ومِئَة , انتهى. [ص:53]
وأخرج العقيلي هذا الحديث عن معاذ بن المثنى عن سعيد بن المعلى عنه، عَن عَبد الملك عن ربعي عن معاذ قلت: يا رسول الله , هل أتيت من الجنة بطعام؟ قال: نعم أتيت بالهريسة فأكلتها فزادت في قوتي قوة أربعين وفي نكاحي نكاح أربعين فكان معاذ لا يعمل طعاما إلا بدأ بالهريسة.
وقال ابن عَدِي: حدثنا موسى بن الحسن الكوفي بمصر حدثنا محمد بن سنجر الجرجاني حدثنا داود بن مهران الدباغ حدثنا محمد بن الحجاج الواسطي وكان ثقة عسرا، عَن عَبد الملك بن عمير ... فذكر حديث الهريسة.
قال ابن عَدِي: وهذا مما وضعه محمد بن الحجاج.
وقال أبُو داود: ليس بثقة.
وقال أبو أحمد الحاكم: ذاهب الحديث.
وقال الأزدي: روى عن مجالد حديث قس بن ساعدة لا أصل له موضوع.
وقال ابن طاهر: كذاب , وبحديث الهريسة يعرف.
کدوم یک از اینها منابع شیعه؟اگه زحمت نمیشه منبع رو از رو تشیع بگید

(۱۸/تیر/۹۴ ۱۷:۲۳)السا نوشته است: [ -> ]حالا من هی بگم نره، شما بگین بدوش Smile
چند تا روایت صحیح و با منبع قوی بیارین روش بحث کنیم(نگید هست، بیارید عین مطلب رو)
مطلب رو بیارید، بگید این هست، با این منبع، با این اسناد، بعد تشیع رو ببرید زیر سوال

درباره آزادی بیان در اسلام،
در این شکی نیست آزادی بیان در اسلام از همه ادیان بیشتره
اسلامی ک میگه درباره دینت تحقیق کن بعد مسلمان شو، اگه حق آزادی بیان رو سلب کنه ک ب تناقض برمیخوریم
و حداقل بنده منکر آزادی بیان نیستم
اما نه اون آزادی بیانی ک از زبان دشمن جاری بشه
حسن ظن ب دشمن، کار آدمهای ساده لوحهBlush Wink
نقل قول آقای مصباح یزدی، همون حرفیه ک بنده قبول دارم

دین رحمت و مغفرت هست، اما دین همینطوری دور هم خوشحال باشیم هم نیست
اسلام مسیحیت نیست ک بگه اگه یکی زد توی صورتت، اون طرف صورتت رو هم بیار ک بزنه!

اسلام میگه مجازات، اما میتونی از این مجازات کردنت بگذری ...
همونطور ک مبشر هست، نذیر هم هست

نمیدونم اشعار عصماء رو خوندید یا نه ک اینطور روی واژه شاعر تاکید دارید!
اون واژه های رکیکی ک من دیدم، بعیده از زبان یک انسان عادی جاری بشه!!!

استهزاء و سب رو هم ک جناب مهدی سینا بالاتر گفتن.
مشکل الان کجاست ؟

نکنه مشکل اینه ک جهت گیری فکری داریم ؟Huh
نه جهت گیری فکری چیه...
الان من موندم بالاخره حقش بوده و کشته شده یا اینکه نه اصلا کشته نشده؟؟؟Dodgy
درضمن من کجا تشیع بردم زیر سوال؟؟؟؟؟
سه صفحه اومدیم جلو، شما هنوز متوجه نشدین این روایت اصلا درست نیست ؟؟
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۷:۱۳)Ali#59 نوشته است: [ -> ]سلام برادر
من فرصت تحقیق ندارم،ولی یه سرچی کردم مثل این که روایت اول در بحارالانوار،ج2 ص 7 ذکر شده...
این روایت هم جعلیه یا فقط روایت دوم جعلیه؟

اساس این روایت از طریق یک شخص نقل شده که شخصی وضاع و جاعل و کذاب و .... هست. حالا این داستان تو هر کتابی باشه از درجه صحت خارج شده و قابلیت استناد نداره.
علی#59 گرامی این ماجرا هرچند در بحار هم اومده باشه دلیلی بر صحت نیست.
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]اساس این روایت از طریق یک شخص نقل شده که شخصی وضاع و جاعل و کذاب و .... هست. حالا این داستان تو هر کتابی باشه از درجه صحت خارج شده و قابلیت استناد نداره.
علی#59 گرامی این ماجرا هرچند در بحار هم اومده باشه دلیلی بر صحت نیست.
خب سلسله رجال راویان حدیث بحارالانوار با صحح تفاوت داره.
اون شخص کی هست؟
في وقائع السنة الثانية من الهجرة و في هذه السنة كانت سرية عمير بن عدي بن خرشة إلي عصماء بنت مروان اليهودي لخمس ليال مضين من شهر رمضان علي رأس تسعة عشر شهرا من الهجرة و كانت عصماء تعيب المسلمين و توي رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و تقول: الشعر فجاء عمير حتي دخل عليها بيتها و حولها نفر من ولدها أيتام منهم من ترضعه في صدرها فنحي الصبي عنها و وضع سيفه في صدرها حتي أنفذه من ظهرها و صلي الصبح مع النبي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بالمدينة فقال له رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): أ قتلت ابنة مروان؟ قال: نعم قال: لا ينتطح فيها عنزان و كانت هذه الكلمة أول ما سمعت من رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)[بحارالانوار، ج20، ص7].
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۷:۳۰)السا نوشته است: [ -> ]سه صفحه اومدیم جلو، شما هنوز متوجه نشدین این روایت اصلا درست نیست ؟؟
خب اگه جعلیه میشه بگید پیامبر در برابر این زن چه واکنشی نشون دادن؟
به هر حال عصما وجود داشته و علیه پیامبر هجو گفته ..نتیجش چی شد؟
تو سیره ابن هشام جلد دوم صفحه 636 هم این مسئله ذکر شده...متاسفانه من نمی دونم اینم رد شده یا نه...در کتاب چهارده معصوم علامه مجلسی صفحه 126 هم اومده
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۷:۵۳)Silence نوشته است: [ -> ]خب اگه جعلیه میشه بگید پیامبر در برابر این زن چه واکنشی نشون دادن؟
تو سیره ابن هشام جلد دوم صفحه 636 هم این مسئله ذکر شده...متاسفانه من نمی دونم اینم رد شده یا نه...در کتاب چهارده معصوم علامه مجلسی صفحه 126 هم اومده

شما دارید طرح مسئله می کنید، نه بنده Smile
بگید ک پیامبر چ عکس العملی دربرابر ایشون نشون دادن
بعد بیاید بگید این کار طبق اسلام نبوده
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۷:۵۳)Silence نوشته است: [ -> ]خب اگه جعلیه میشه بگید پیامبر در برابر این زن چه واکنشی نشون دادن؟

جناب
جناب داستان جعلیه .
برای مطالعه اینکه سرنوشت این شخص چی شد نگاه کنید که چرا این شخص دست به هجو زد و در تاریخ چند نوع مرگ برایش نقل شده. خود گویای مطلب هست
جناب درباره کتاب بحار و غیره (منلبع شیعه ) عرض کردم بودنش دلیل برقبول مطلب نیست .
حکایت این بحث (جعل ) تاریخی مثل موضوع شکافتن سینه نبی اکرم هست که اونهم داستانش جداست و مطالعه کردین.
ناظر گرامی لطفا به موضوع رسیدگی شد.
بحث از مسیرذ خودش خارج شده.
با تشکر از همراهان گرامی.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع