۲۹/شهریور/۹۴, ۱۸:۰۷
۲۹/شهریور/۹۴, ۱۸:۲۵
اگه ژوله رای نیاورد بریزین تو خیابونا

۲۹/شهریور/۹۴, ۲۱:۰۶
کاربر عدالت!
شما از یه طرف میگید هنر نباید سیاسی باشه و از این حرفا و شعار میدید و از یه طرف دیگه با سوء استفاده از فیلم آقای مجیدی اونو سیاسی می کنید و میگید ما تو دهن اصلاح طلبا زدیم؟؟؟؟
از حق نگذریم برای پخش فیلم محمد رسول الله خیلی ناحقی ها اتفاق افتاد.
مثل اینکه سالن های سینما رو که قرار بود به پخش فیلم آقای ملاقلی پور بدن داده بودن به فیلم اقای مجیدی تا جایی که بنده خدا حاضر شد از آبروی خودش بزنه بیاد وسط زمین فوتبال که شاید مردم و مسئولین صداشو بشنون......
شما از یه طرف میگید هنر نباید سیاسی باشه و از این حرفا و شعار میدید و از یه طرف دیگه با سوء استفاده از فیلم آقای مجیدی اونو سیاسی می کنید و میگید ما تو دهن اصلاح طلبا زدیم؟؟؟؟
از حق نگذریم برای پخش فیلم محمد رسول الله خیلی ناحقی ها اتفاق افتاد.
مثل اینکه سالن های سینما رو که قرار بود به پخش فیلم آقای ملاقلی پور بدن داده بودن به فیلم اقای مجیدی تا جایی که بنده خدا حاضر شد از آبروی خودش بزنه بیاد وسط زمین فوتبال که شاید مردم و مسئولین صداشو بشنون......
(۲۹/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۸)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]با اینکه کلی ادعای روشنفکری و آزادی بیان دارند، ولی خودشان به مراتب رفتار سخیفی را درپیش گرفته اندآقای سید ابراهیم متاسفانه آدمایی که برای منافع مادی شون هر روز به یه رنگی در میان لیاقت آزادی بیان رو ندارن.
۲۹/شهریور/۹۴, ۲۲:۲۰
(۲۹/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]آقای سید ابراهیم متاسفانه آدمایی که برای منافع مادی شون هر روز به یه رنگی در میان لیاقت آزادی بیان رو ندارن.
اخرش هم نفهميديم ازادي بيان خوبه ؟ بده ؟ نسبيه ؟ مطلقه ؟ براي يك نفر خوبه و مطلقه ! براي يكي ديگه خوبه و نسبيه ! براي يك نفر ديگه هم كلا بده !
۲۹/شهریور/۹۴, ۲۲:۳۳
بنده با خوب بودن و نبودن آزادی بیان اینجا کار ندارم. غصه بنده از اینه که جماعتی که ادعای خیلی چیزها را دارند و رفتارهای اینچنینی را به بچه مذهبی ها منحصر می دونن، خودشون اینقدر متعصبانه و متحجرانه رفتار میکنند.
پارمیس گرامی، ما فیلم مجیدی را سیاسی نکردیم، همون جماعت هستند که به علت مشکلات رستاخیز الان دارند فقط حرص میخورند که چرا اینقدر این فیلم داره می فروشه.
خیلی هاشون با اینکه به شدت ذوق دارند فیلم را ببینن، ولی برای بالا نرفتن آمار نمیرند سراغ فیلم. دقیقا مثل همون اتفاقی که یک زمانی برای کتابهای حوزه هنری و سوره مهر می افتاد.
اینه که آدمو اذیت میکنه.
پارمیس گرامی، ما فیلم مجیدی را سیاسی نکردیم، همون جماعت هستند که به علت مشکلات رستاخیز الان دارند فقط حرص میخورند که چرا اینقدر این فیلم داره می فروشه.
خیلی هاشون با اینکه به شدت ذوق دارند فیلم را ببینن، ولی برای بالا نرفتن آمار نمیرند سراغ فیلم. دقیقا مثل همون اتفاقی که یک زمانی برای کتابهای حوزه هنری و سوره مهر می افتاد.
اینه که آدمو اذیت میکنه.
۲۹/شهریور/۹۴, ۲۲:۴۹
(۲۹/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]پارمیس گرامی، ما فیلم مجیدی را سیاسی نکردیم، همون جماعت هستند که به علت مشکلات رستاخیز الان دارند فقط حرص میخورند که چرا اینقدر این فیلم داره می فروشه.
آقای سید ابراهیم فکر میکنید چرا این اتفاق افتاد؟؟
چرا به قول شما جماعت طرفدار رستاخیز یا عواملش دارن حرص میخورن؟؟
خب بخاطر اینکه رفتن سالها وقت گذاشتن هزینه کردن یه فیلم ساختن تا به اکران رسیده متوقف شده علاوه بر ضررهای مالی کلی فحش و توهین و تهمت هم نسیب شون شده .....این رفتارها به نظر شما متحجرانه نیست؟؟؟
شما بودی چکار میکردی؟؟؟
عقده ای و کینه ای نمیشدی؟؟؟؟
حرص نمیخوردی؟؟؟؟
تلافی نمیکردی؟؟؟؟
من که هیچ کدوم از فیلم ها رو ندیدم ولی کاملا مشخصه که سر قضیه ی این دو تا فیلم هم طبق معمول کینه جویی ها و انتقام گیری های سیاسی شکل گرفت و کار رو خراب کرد.
کلا هنر هم تو کشور ما سیاسی شد رفت.!!
۲۹/شهریور/۹۴, ۲۳:۳۱
حالا اینجا بحث رستاخیز نیست. سالها وقت گذاشتن و نفهمیدن شب عاشورا قرص ماه کامل نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
سالها وقت گذاشتن نفهمیدن اون زمان خالکوبی وجود نداشته که یزید را اونگونه نشون دادن؟؟؟!!!!!!
سالها وقت گذاشتن و نفهمیدن به نقل تمام تواریخ مستند، یک قطره خون حضرت علی اصغر به زمین ننشست؟؟؟؟!!!!!
بنده هر دو فیلم را دیدم و باید عرض کنم که اساسا غیر قابل قیاس است از لحاظ فنی و هنری.
بله متاسفانه فرهنگ ما ایرانی ها امروزه اینگونه شده است.... ولی این را هم قبول بفرمایید که این مسخره بازی را (حقیقتا اسم دیگه ای برایش پیدا نکردم) جماعت مذکور به راه انداختند. چون بسیاری از مذهبی ها امین حیایی را هنرمند خودشون نمیدونند. اون بنده خدا هم اصلا تو این فضاها نیست. اومد یه فیلم بازی کرد و تموم شد و رفت ولی معلوم نیست قلاده های طلا با دوستان چه کرده که دست بردارش نیستند.
سالها وقت گذاشتن نفهمیدن اون زمان خالکوبی وجود نداشته که یزید را اونگونه نشون دادن؟؟؟!!!!!!
سالها وقت گذاشتن و نفهمیدن به نقل تمام تواریخ مستند، یک قطره خون حضرت علی اصغر به زمین ننشست؟؟؟؟!!!!!
بنده هر دو فیلم را دیدم و باید عرض کنم که اساسا غیر قابل قیاس است از لحاظ فنی و هنری.
بله متاسفانه فرهنگ ما ایرانی ها امروزه اینگونه شده است.... ولی این را هم قبول بفرمایید که این مسخره بازی را (حقیقتا اسم دیگه ای برایش پیدا نکردم) جماعت مذکور به راه انداختند. چون بسیاری از مذهبی ها امین حیایی را هنرمند خودشون نمیدونند. اون بنده خدا هم اصلا تو این فضاها نیست. اومد یه فیلم بازی کرد و تموم شد و رفت ولی معلوم نیست قلاده های طلا با دوستان چه کرده که دست بردارش نیستند.
۲۹/شهریور/۹۴, ۲۳:۳۹
(۲۹/شهریور/۹۴ ۲۳:۳۱)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]سالها وقت گذاشتن نفهمیدن اون زمان خالکوبی وجود نداشته که یزید را اونگونه نشون دادن؟؟؟!!!!!!خال کوبی در آن زمان و قرن ها قبل از آن وجود داشته
۲۹/شهریور/۹۴, ۲۳:۵۸
فقط یک سند بیاورید که یزید اون خالکوبی را داشت؟ بابا بی خیال این موضوع را که خودشون هم قبول کردند در مخالفت با ما خواهشا منطق خودتان را منکر نشوید.
الان بحث رستاخیز نیست. ولی اینکه ادامه میدهم فقط به خاطر همین رفتاری است که در جامعه است و در اینجا هم متاسفانه دیده می شود. نگاه کنید:
رستاخیز را حمایت میکنیم نه به این دلیل که دیده ایم و خوشمان آمده ، فقط به این خاطر که طیف مقابلمان با آن مخالفت کردند....
از فیلم مجیدی بد میگوییم نه به این خاطر که دیده ایم وبدمان آمده، نه چون طیف مقابلمون خوششون اومده.......
از کمدی امین حیایی خوشمون نیامده ها ولی به اون رای میدهیم که طیف مقابلمون کم بیاره....
به این حالمون فقط باید تاسف خورد.

الان بحث رستاخیز نیست. ولی اینکه ادامه میدهم فقط به خاطر همین رفتاری است که در جامعه است و در اینجا هم متاسفانه دیده می شود. نگاه کنید:
رستاخیز را حمایت میکنیم نه به این دلیل که دیده ایم و خوشمان آمده ، فقط به این خاطر که طیف مقابلمان با آن مخالفت کردند....
از فیلم مجیدی بد میگوییم نه به این خاطر که دیده ایم وبدمان آمده، نه چون طیف مقابلمون خوششون اومده.......
از کمدی امین حیایی خوشمون نیامده ها ولی به اون رای میدهیم که طیف مقابلمون کم بیاره....
به این حالمون فقط باید تاسف خورد.

۳۰/شهریور/۹۴, ۷:۲۲
من فکر میکنم اگه آقای درویش اول فیلمش بنویسه این فیلم یک فیلم کاملاً تخیلیه و فقط شباهت اسمی با حادثه کربلا داره، ماجرا حل شه.
یه فیلم بزن بکش قدیمی ساخته.
تا اینجاش خوبه.
هزینه کرده...
اینم بد نیست...
اما وقتی ماجرا بد میشه که این داستان سرایی ها رو به امام حسین نسبت بده.
مثل این که داستان بسازن حضرت سلیمان رو داداشاش کردن تو چاه!!!
تجربه هالیوودی نشون داده که اول که این فیلمای مسخره ساخته میشه، خیلی تو بوق و کرنا میشه و فروش بالایی هم خواهد کرد.
اما به مرور مردم میفهمن موضوع چیه!!!
توی ژانر فیلم های تاریخی و قدیمی فیلم مصائب مسیح فروش نسبتا بالایی کرد.
اومدن بعدش اسکندر رو با تحریف تاریخی ساختن، تروا رو با تحریف ساختن، بعد حضرت نوح رو با تحریف ساختن و بعدشم حضرت موسی رو با تحریف ساختن.
دیگه هیشکدوم فروش آنچنانی ای نداشت.
با این که همه بازیگرا اسکاری و معرکه بودن.
جلوه های ویژه تووووپ بود.
اما مردم از محتوای دروغکی فقط تو فیلمای تخیلی خوششون میاد.
تو فیلمای تاریخی دوست دارن عین تاریخ رو ببینن.
تو کشور خودمون هم سریال مختار و سریال امام علی از این جهت پر بیننده بود که با احادیث و واقعیت های تاریخی مو نمی زد.
به نظر من باید اجازه اکران این فیلمها رو به شرط بیان کردن این که این فیلم تخیلیه بدن.
مردم خودشون میفهمن.
اما در مورد ژوله و حیایی...
این آقای نقاد با این کار باعث شد بعضی ها فقط به خاطر این که حیایی توی قلاده های طلا بازی کرده و منفور شده بهش رای بدن که من فکر میکنم اگه به این دلیل بهش رای دادن حق الناس کردن.
البته موضوعی که مردم دوست دارن بهش بخندن کاملاً سلیقه ایه.
اما نباید دلیل رای دادن به آقای حیایی این باشه.
ایشون هم یه بازیگره مثل تمام بازیگرای ما.
نه امامزاده است و نه دیو دو سر.
اما توی برنامه خندوانه فقط با تکیه بر بازیگریش ادای راه رفتن های مختلف رو درآورد.
دور قبل هم خاطره گفت.
جدا آقای ژوله خیلی خوب و خنده دار بعضی اتفاقات جامعه رو نقد میکنه.
من خوشم میاد در آرامش بخندم.
علی مشهدی اونقدر میکروبه و اونقدر خاطراتش حاوی وحشی بازی و دل به هم زنیه که چندشم میشه.
هر چند میخندم...
اما بدم میاد از این همه فحش و کتک کاری هایی که میکنه.
من به شخصه دوست دارم فینال بین آقای افشاریان و ژوله باشه.
اما با همین سیاسی بازی ها فکر کنم امین حیایی بیاد بالا که خوب نیست.
فقط یادمون باشه اگه رای دادیم قطعاً حق الناس نکنیم.
یعنی اونایی که به امین حیایی رای دادن به راه رفت مستانه اش بیشتر خندیدن تا امیر ژوژولو؟؟!!!
یه فیلم بزن بکش قدیمی ساخته.
تا اینجاش خوبه.
هزینه کرده...
اینم بد نیست...
اما وقتی ماجرا بد میشه که این داستان سرایی ها رو به امام حسین نسبت بده.
مثل این که داستان بسازن حضرت سلیمان رو داداشاش کردن تو چاه!!!
تجربه هالیوودی نشون داده که اول که این فیلمای مسخره ساخته میشه، خیلی تو بوق و کرنا میشه و فروش بالایی هم خواهد کرد.
اما به مرور مردم میفهمن موضوع چیه!!!
توی ژانر فیلم های تاریخی و قدیمی فیلم مصائب مسیح فروش نسبتا بالایی کرد.
اومدن بعدش اسکندر رو با تحریف تاریخی ساختن، تروا رو با تحریف ساختن، بعد حضرت نوح رو با تحریف ساختن و بعدشم حضرت موسی رو با تحریف ساختن.
دیگه هیشکدوم فروش آنچنانی ای نداشت.
با این که همه بازیگرا اسکاری و معرکه بودن.
جلوه های ویژه تووووپ بود.
اما مردم از محتوای دروغکی فقط تو فیلمای تخیلی خوششون میاد.
تو فیلمای تاریخی دوست دارن عین تاریخ رو ببینن.
تو کشور خودمون هم سریال مختار و سریال امام علی از این جهت پر بیننده بود که با احادیث و واقعیت های تاریخی مو نمی زد.
به نظر من باید اجازه اکران این فیلمها رو به شرط بیان کردن این که این فیلم تخیلیه بدن.
مردم خودشون میفهمن.
اما در مورد ژوله و حیایی...
این آقای نقاد با این کار باعث شد بعضی ها فقط به خاطر این که حیایی توی قلاده های طلا بازی کرده و منفور شده بهش رای بدن که من فکر میکنم اگه به این دلیل بهش رای دادن حق الناس کردن.
البته موضوعی که مردم دوست دارن بهش بخندن کاملاً سلیقه ایه.
اما نباید دلیل رای دادن به آقای حیایی این باشه.
ایشون هم یه بازیگره مثل تمام بازیگرای ما.
نه امامزاده است و نه دیو دو سر.
اما توی برنامه خندوانه فقط با تکیه بر بازیگریش ادای راه رفتن های مختلف رو درآورد.
دور قبل هم خاطره گفت.
جدا آقای ژوله خیلی خوب و خنده دار بعضی اتفاقات جامعه رو نقد میکنه.
من خوشم میاد در آرامش بخندم.
علی مشهدی اونقدر میکروبه و اونقدر خاطراتش حاوی وحشی بازی و دل به هم زنیه که چندشم میشه.
هر چند میخندم...
اما بدم میاد از این همه فحش و کتک کاری هایی که میکنه.
من به شخصه دوست دارم فینال بین آقای افشاریان و ژوله باشه.
اما با همین سیاسی بازی ها فکر کنم امین حیایی بیاد بالا که خوب نیست.
فقط یادمون باشه اگه رای دادیم قطعاً حق الناس نکنیم.
یعنی اونایی که به امین حیایی رای دادن به راه رفت مستانه اش بیشتر خندیدن تا امیر ژوژولو؟؟!!!