تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تلاش های مبتذل برای سیاسی کردن خندوانه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۹/شهریور/۹۴ ۲۳:۳۱)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]حالا اینجا بحث رستاخیز نیست. سالها وقت گذاشتن و نفهمیدن شب عاشورا قرص ماه کامل نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

سالها وقت گذاشتن نفهمیدن اون زمان خالکوبی وجود نداشته که یزید را اونگونه نشون دادن؟؟؟!!!!!!

سالها وقت گذاشتن و نفهمیدن به نقل تمام تواریخ مستند، یک قطره خون حضرت علی اصغر به زمین ننشست؟؟؟؟!!!!!

یعنی کل مشکل فیلم اینا بوده؟؟؟
خب به راحتی میتونستن این صحنه ها رو کات و از فیلم حذف کنن که مشکلی پیش نیاد......
من فکر میکنم دلیل مخالفت با این کارگردان این باشه:
احمدرضا درویش

بخش فیلم شناسی رو ببینید!!!!!

تا الان ندیده بودم ویکی ایشون رو ولی امروز که دیدم فهمیدم این قیل و قال و مخالفت ها و پایین کشیدن فیلم از اکران برای چیه!!
و طبق معمول برای اینکار دین و مقدسات بهانه شد و آقای درویش هم تبدیل به ملحدی شد که یاد بگیره دیگه نباید فیلم بسازه...

البته ایشون فقط رسالت کارگردان بودنشون رو انجام میدادن و همونطور که برای آقای موسوی مستند ساخته بودن برای آقای قالیباف هم چند سال قبلش مستند تبلیغاتی ساخته بودن....

(۲۹/شهریور/۹۴ ۲۳:۳۱)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]قلاده های طلا با دوستان چه کرده که دست بردارش نیستند.

شاید چون دوستان تصور میکنن این فیلم حقایق رو وارونه نشون داده دست بردارش نیستنDodgy
(۲۹/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]از حق نگذریم برای پخش فیلم محمد رسول الله خیلی ناحقی ها اتفاق افتاد.
مثل اینکه سالن های سینما رو که قرار بود به پخش فیلم آقای ملاقلی پور بدن داده بودن به فیلم اقای مجیدی تا جایی که بنده خدا حاضر شد از آبروی خودش بزنه بیاد وسط زمین فوتبال که شاید مردم و مسئولین صداشو بشنون......
خیر چنین چیزی نبوده، با اطلاع کامل صحبت کنید.

ایشون (از زبان خودش شنیدم) از تمدید نشدن قرارداد فیلمشون (بخونید کلیپ بلند، چون فیلم ضعیفشو دیدم) تو سینماها شکایت داشت که قراردادش تمدید شد و الان هم قندون جهیزیه در حال اکران هست.

یعنی می گفت به خاطر فیلم محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می خواستن فیلم منو تمدید نکنن. که ربطی به مجیدی نداره این قضیه

(۲۹/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]آقای سید ابراهیم متاسفانه آدمایی که برای منافع مادی شون هر روز به یه رنگی در میان لیاقت آزادی بیان رو ندارن.
این حرف اتفاقا یعنی به سمندر های اصلاح طلب (که یه روز سبزند و مخالف عالی جناب سرخ پوش (--> کتاب اکبر پونزی) و یه روز بنفشند و هم پیاله با عالی جناب سرخ پوش) نباید اجازه حرف زدن داد.

چه حرف خوبی زدید. منم موافقم

(۳۰/شهریور/۹۴ ۸:۱۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]یعنی کل مشکل فیلم اینا بوده؟؟؟
خب به راحتی میتونستن این صحنه ها رو کات و از فیلم حذف کنن که مشکلی پیش نیاد......
من فکر میکنم دلیل مخالفت با این کارگردان این باشه:
احمدرضا درویش

بخش فیلم شناسی رو ببینید!!!!!

تا الان ندیده بودم ویکی ایشون رو ولی امروز که دیدم فهمیدم این قیل و قال و مخالفت ها و پایین کشیدن فیلم از اکران برای چیه!!
و طبق معمول برای اینکار دین و مقدسات بهانه شد و آقای درویش هم تبدیل به ملحدی شد که یاد بگیره دیگه نباید فیلم بسازه...

البته ایشون فقط رسالت کارگردان بودنشون رو انجام میدادن و همونطور که برای آقای موسوی مستند ساخته بودن برای آقای قالیباف هم چند سال قبلش مستند تبلیغاتی ساخته بودن....

این بافته های تخیل شماست.

شما که ویکی رو خیلی قبول دارید برید یه سری بزنید به ویکی آقای مجیدی.

ایشون هم برای میر حسین فیلم تبلیغاتی ساخت به همراه میر باقری و میر کریمی. چرا به مجیدی کسی گیر نمی ده؟

(۳۰/شهریور/۹۴ ۸:۱۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]شاید چون دوستان تصور میکنن این فیلم حقایق رو وارونه نشون داده دست بردارش نیستنDodgy
قلاده های طلا ربطی به بازیگراش نداره.
درضمن متاسفانه باید بگم باز هم با قشری رو برو هستیم که فیلم رو ندیده نقد می کنن.
اکثرا قلاده های طلا رو با یک پیش فرض ذهنی غلط نقد می کنن.

پارمیس گرامی، مجتبی جان حرفها رازدند. قبول کنید در این نقدها و رای دادن ها به شدت بی تقوایی و منیت موج می زند. خدا را شاهد میگیرم که اصلا منظورم شخص شما نیستا. نه اصلا. مشکل فیلم آقای درویش، خیلی خیلی بیشتر از اینهاست. ولی این تاپیک جایش نیست. اونها را به عنوان مثال به محضرتان عرض کردم.
بنده این فیلم را با خود ایشان دیدم و با اینکه دوئلش را دوست داشتم ولی این فیلم به شدت از واقعیت و اصالت به دور است. به آقای درویش هم گفتم که امیدوارم از پخش این فیلم ممانعت نشود تا مردم دریابند امام حسینی که می شناسند و قبول دارند با امام حسین شماها چقدر متفاوت است
در کل قبول کنید که این گونه حمایت های مبتذل و مخالفت های مبتذل تر از صراط حق بسیار به دور است.
(۲۹/شهریور/۹۴ ۲۲:۴۹)پارمیس نوشته است: [ -> ]آقای سید ابراهیم فکر میکنید چرا این اتفاق افتاد؟؟
چرا به قول شما جماعت طرفدار رستاخیز یا عواملش دارن حرص میخورن؟؟
خب بخاطر اینکه رفتن سالها وقت گذاشتن هزینه کردن یه فیلم ساختن تا به اکران رسیده متوقف شده علاوه بر ضررهای مالی کلی فحش و توهین و تهمت هم نسیب شون شده .....این رفتارها به نظر شما متحجرانه نیست؟؟؟
شما بودی چکار میکردی؟؟؟
عقده ای و کینه ای نمیشدی؟؟؟؟
حرص نمیخوردی؟؟؟؟
تلافی نمیکردی؟؟؟؟
من که هیچ کدوم از فیلم ها رو ندیدم ولی کاملا مشخصه که سر قضیه ی این دو تا فیلم هم طبق معمول کینه جویی ها و انتقام گیری های سیاسی شکل گرفت و کار رو خراب کرد.
کلا هنر هم تو کشور ما سیاسی شد رفت.!!

چون بلد نیستن فیلم درست کنن حرص میخورن....تقصیر خودشونه...به قول شما این همه وقت گذاشتن چرا یه فیلمی درست و حسابی درست نکردن.....این دلیل نمیشه که هرکی وقت زیادی صرف ساختن یه فیلم کنه اون فیلم خوبه......فیلم های دیگه هم زمان زیادی صرفشون میشه و البته هزینه های زیادی....همین فیلم محمد رسوالله هم فیلم بسیار خوبی هستش(وقت زیادی صرف شده براش)...........
البته یه جای تحسین و تشکر از بچه های انقلابی و حزب اللهی در شبکه های اجتماعی به خاطر بصیرت و هوشیاریشون باقی میمونه و اونم به این خاطر هست که وارد این بازی کثیف نشدن و به جای اینکه مقابله به مثل کنند و کمپین های حمایتی از امین حیایی تشکیل بدن و خواسته فتنه انگیزان که درصدد ایجاد دوقطبی در جامعه به خاطر یه برنامه طنز بودند رو برآورده کنند ، شروع به نقد و افشاگری پشت پرده ی حرکت غیراخلاقی حامیان فتنه کردند و برنامه ای که واسه شاد کردن مردم و خنداندن آنها به وجود اومده رو مثل این فتنه گران به فکرمشغولی و جنجال برای مردم تبدیل نکردند.

پ.ن: بخشی از این نظرسنجی هم که تبدیل به جنگ حامیان فتنه و حامیان امیرتتلو شدBig Grin
(۳۰/شهریور/۹۴ ۹:۱۳)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]خیر چنین چیزی نبوده، با اطلاع کامل صحبت کنید.
ایشون (از زبان خودش شنیدم) از تمدید نشدن قرارداد فیلمشون (بخونید کلیپ بلند، چون فیلم ضعیفشو دیدم) تو سینماها شکایت داشت که قراردادش تمدید شد و الان هم قندون جهیزیه در حال اکران هست.

آو جدا؟؟؟؟؟
پس از زبون خودشون شنیدید؟؟؟
حالا اینارم بخونید از زبون خودشون که در جلسه نقد و بررسی فیلمشون صراحتا توضیح دادن.
حتی گفتن تهدید هم شدن.
از سایت مشرق:

"وی در خصوص اعتراضش به کم شدن سانس های نمایش فیلمش گفت

:
این فیلم با بودجه بخش خصوصی ساخته شده و در صورتی که هزینه ساخت آن جبران نشود ما زمین خواهیم خورد و نابود خواهیم شد و دیگر امکان فیلم سازی برایمان وجود نخواهد داشت. من با شکست ها و موفقیت ها و داشته ها و دلهره های یک سینماگر بزرگ شده ام و با زیر و بم آن آشنایی دارم. فکر می کنم اگر پای حرفمان بایستیم حداقل چیزی که بدست می آوریم این است که ضرر نکنیم. خدا همواره بالای سرماست و شاهد رفتارهای ماست

.

وی افزود: من عاشق مصاحبه کردن و شهرت نیستم و دیوانه هم نیستم که بخواهم بی جهت دست به اعتراض بزنم و اگر حرفی هم میزنم به خاطر دفاع از فیلمم است. بالاخره ما باید حرفمان را یک جایی بگویم. برنامه‌ی هفتی هم دیگر وجود ندارد که ما اعتراضاتمان را بیان کنیم. زمانی که من به نشانه اعتراض رفتم وسط زمین فوتبال طوری رفتار کردم که دوربین ها از من عکس بگیرند بلکه این اعتراض من دیده شود. من در ان زمان اصلا حال خوبی نداشتم. فیلم من در دو هفته اول اکران فروش خوبی داشت. تعجب من از این است که در همه جای دنیا و در همه تاریخ سینما اگر فیلمی فروش خوبی داشته مدت نمایش آن کم نشده که هیچ طولانی تر هم شده است ، اما این اتفاق برای ما به صورت برعکس رخ داد

.

کارگردان قندون جهیزیه افزود: قبل از اینکه فیلم آقای مجیدی برای اکران بیاید به پخش کننده ما اطلاع داده شده بود که ممکن است چند سانس از نمایش های فیلم کم شود ! اما صحبت از چند سانس شده بود و اینکه آسیبی به فروش فیلم نخواهد رسید نه اینکه در این تعداد و به این صورت از نمایش فیلم کم شود و فروش آن لطمه ببیند. این چه قانونی است. این لات بازی هایی که در می آورند و اعلام می کنند ما داریم می آئیم یعنی چه؟ این کارها مال شعبان بی مخ است ، زشت است. طرف حرف من خود فیلم محمد نیست که من خودم هم یک بچه مسلمان هستم

.
بلکه اعتراض من به دست اندرکاران این فیلم است که باید از خدا بترسند. حالا اینکه تصمیم گرفته شده از فیلمی حمایت شود درست اما نه اینکه تمامیت در اختیار آن قرار گیرد. من دوست دارم این فیلم هم مانند فیلم های دیگر فروش داشته باشد. دوست دارم این اتفاق برای تمام فیلم های دیگر نیز بیفتد. اما همه در کنار هم . نه اینکه فیلمی بیشترین سالن های نمایش را در اختیار داشته باشد و حق دیگران ضایع شود"

اینم لینک کاملش:ملاقلی‌پور:دیوانه نیستم بیخود وسط زمین فوتبال بپرم

اون قسمتی که قرمز شده حتما بخونید.....

(۳۰/شهریور/۹۴ ۹:۱۳)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]این حرف اتفاقا یعنی به سمندر های اصلاح طلب (که یه روز سبزند و مخالف عالی جناب سرخ پوش (--> کتاب اکبر پونزی) و یه روز بنفشند و هم پیاله با عالی جناب سرخ پوش) نباید اجازه حرف زدن داد.

سبزها و بنفش ها در واقع تا حدودی هر دو یکی هستن پس فرقی نمیکنه چه رنگی داشته باشن....
و چون تفکرات تقریبا یکسان دارن اینکه بنفش باشن یا سبز باشن اسمش رنگ عوش کردن نیست چون عقایدشون در کل یکی هست.
رنگ عوض کردن مخصوص اون سمندهایی هست که تا دیروز با مینی ژوپ و سیگاری در دست و یه خروار آرایش تبلیغ مواد آرایشی میکردن بعد یهو یه شبه کل تفکراتشون تغییر کرد....دیگه بیشتر توضیح ندم.

سمندر اونایی هستن که برای چهره موندن توی فیلمای جنجالی ده نمکی و مخصوصا قلاده های طلا بازی میکنن بعدش یهو سر از سخنرانی آقای رفسنجانی در میارن که با لبخندی ملیح و از صمیم قلب در حال گوش دادن صحبت های سخنران هستن.
فیلمش هم توی اینترنت هست.

یه حقیقتی که در مورد بازیگرا وجود داره و شما نتونستید درکش کنید اینه که بازیگرا یه دوران ستاره بودن دارن با یه دوران افول..
وقتی به دوران افول میرسن و دیگه ستاره نیستن هر تلاشی میکنن تا صدر اخبار باقی بمونن و همیشه چهره باشن و اینطور میشه که میان وارد سیاست میشن......

(۳۰/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۸)علی املشی نوشته است: [ -> ]چون بلد نیستن فیلم درست کنن حرص میخورن

بلد نیستن یا بهشون اجازه نمیدن؟؟؟؟
وقتی هم اجازه گرفتن و فیلم ساختن با کلی ممیزی و فحش و توهین رو به رو میشن...
حرف من در حمایت از فیلم آقای درویش نیست آقای سید ابراهیم که میفرمایید " حمایت های مبتذل " !!!!
بحث من سر سانسور و تخریب تفکرات متفاوت هست....

(۳۰/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۸)علی املشی نوشته است: [ -> ]به قول شما این همه وقت گذاشتن چرا یه فیلمی درست و حسابی درست نکردن
فیلم درست و حسابی چیه؟؟؟
اونی که مورد تایید یه عده خاص باشه؟؟

آقای سید ابراهیم تفاوت امام حسینی که مردم میشناسن با امام حسینی که آقای درویش نشون داده چیه؟؟؟
اصولا چه کسی صلاحیت و حق اینو داره که بگه امام حسین چه جوریه؟؟؟
چه کسی صلاحیت اینو داره که بگه امام حسین اون شکلی هست که ما می بینیم و ما میگیم؟؟؟
بله الان از اتاق فرمان اشاره کردن اون آفتاب پرسته که رنگ عوض می کنه نه سمندر Happy

با تشکر از اتاق فرمون!

خب بگذریم

این چیزایی که در مورد ملاقلی پور گفتید ناقض حرف من نیست.
شما میگید حق کشی شد من می گم نشد.
وگرنه رو بحث اعتراضش که خودمم گفتم اعتراض داشته. ولی حقیقت اینه که سانسش رو می خواستن تمدید نکنن که آخرش تمدید کردن.
اینا نه ربطی به فیلم داره (هموجور که خودش گفته) نه ربطی به جناب مجیدی (همونجور که من می گمSmile)

____

در مورد سمندر ها، یا همون افتاب پرست ها!

این حرفهایی که الان زدید چه ربطی داشت خانم پارمیس؟

شما گفتید اون کسی که رنگ عوض می کنه لیاقت آزادی بیان رو نداره. منم گفتم آره موافقم.
مخصوصا کسایی که واسه عالیجناب کتاب می نویسن بعد می گن سبز و بنفش همش یکیه (کلهم ظلماتُ واحد)
حالا اگه کسای دیگه هم رنگ عوض می کنن اون دیگه ربطی به حرف من نداره. اونا هم لیاقت ندارن. والا!!
جناب آقای خزعلی هم که درفشانی کردند، من فقط امیدوارم که شوخی باشد، وگرنه اگر این سخنانی که از ایشان در فضای مجازی پخش شده باشد، درست باشه، باید افسوس.... نه باید ترسید. وای به حال ملتی که نخبگانش( بخوانید مدعی نخبگی) در این سطح از آگاهی و بصیرت باشندSadSad

خانم پارمیس گرامی، اینجا محل بحث رستاخیز نست، در این زمینه صحبت هم زیاد شده ولی اگر قانعتون نکرده میتونیم بیشتر دیالوگ داشته باشیم.
#نفوذ_فرهنگی
#نفوذ_فرهنگی
#نفوذ_فرهنگی
#نفوذ_فرهنگی
#نفوذ_فرهنگی
#نفوذ_فرهنگی

پ ن: جالبه آقا یه زمانی میگفتن شبیخون فرهنگی بعد شد ناتوی فرهنگی الان شده نفوذ فرهنگی!!! یعنی کار افسران انقدر قوی بوده که اونا مجبور شدن به نفوذ

پ پ ن: این تگ بالا با دلیل گذاشته شده... برخی حرفا رو نمیشه زد ... زمان لازمه برای روشن شدن مطلب
راستی امشب برنامه شیطانی و فراماسونری خنداونه در عملی التقاطی میزبان جانبازان اعصاب و روان بود. به راستی رامبد جوان با چه نقشه شومی دست به این عمل التقاطی زد....و باز هم آن عمل مشکوکش را انجام داد و برنامه را با یا مهدی ادرکنی به پایان برد...!!!!!

یادش به خیر چه بحثهایی تو تاپیک خندوانه شد....Sad
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع