شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
خب ، آقای ژوله هم با 203 رای بیشتر نسبت به آقای حیایی برنده شدن
خیلی رقابت تنگاتنگی بود
نتایج نهایی
اول- ژوله: 2240846
دوم- حیایی: 2240643
سوم - محسن رضایی میرقائد
چهارم - آراء باطله
پنجم- مهدی کروبی
پ.ن: خخخخخ
البته اینا بیشتر اثرات حضور آقای شهیدی فر بود که داشت به خنداونه معنی و مفهوم می داد ؛ تفاوت سری اول برنامه با سری دومش کاملا ملموس بود
ولی خب اینم باید مثل هر برنامه ای که در صدای سیمای جمهوری اسلامی ایران مخاطب زیادی پیدا می کند ، تعطیل شود تا همه باهم بریم به سمت آکادمی گوگوش صدا سیما یا بفرماید شما صدا سیما و دست آخرم بگیم بلد نیستن برنامه بسازن ملتم حق دارن برن سمت ماهواره
یک نظرسنجی سیاسی بود و فکر نمیکنم همه ی رای ها به خاطر اون استندآپ بود..اگه این ماجرا پیش نمیومد فکر میکنم حیایی برنده بود...از دومیلیون نفر آقای ژوله ،یک میلیون نفر (البته بیشتر)حزب اصلاح طلب بودند...اصلا بگذریم وسمت سیاست نریم.....به هرحال هردوشون اجرای خوبی داشتن...وباعث شادی مردم شدند
(۳۱/شهریور/۹۴ ۱۰:۱۲)علی املشی نوشته است: [ -> ]یک نظرسنجی سیاسی بود و فکر نمیکنم همه ی رای ها به خاطر اون استندآپ بود..اگه این ماجرا پیش نمیومد فکر میکنم حیایی برنده بود...از دومیلیون نفر آقای ژوله ،یک میلیون نفر (البته بیشتر)حزب اصلاح طلب بودند...اصلا بگذریم وسمت سیاست نریم.....به هرحال هردوشون اجرای خوبی داشتن...وباعث شادی مردم شدند
حالا باز خدا رو شکر ژوله رای آورد، وگرنه الان سطل آشغالها و مغازه ها و.... داغون شده بود. نمی دونید چقدر راننده اتوبوس ها خوشحالند که ماشینشون آتیش نگرفته. یه عده ای هم گفته بودند ژوله رای نیاورد، بریزید تو خیابونا...
حالا جدای از شوخی، ولی انصافا بازنده اصلی این قصه مدعیان روشنفکری بودند. 
(۳۱/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]حالا باز خدا رو شکر ژوله رای آورد، وگرنه الان سطل آشغالها و مغازه ها و.... داغون شده بود.
بابا چرا اینقدر گیر دادید به این سطل آشغالا...
میدونید به طور طبیعی ماموران زحمت کش شهرداری بعد از اینکه زباله ها رو جمع کردن یا زباله ها رو میسوزونن یا دفن میکنن.
خب حالا چه فرقی کرد؟به جایی که فقط زباله ها سوخته بشه خب سطلش هم سوخت.اینجوری بهداشتی تره

تازه شهرداری باید ممنون هم باشه زحمتش کم شد
(۳۱/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]حالا جدای از شوخی، ولی انصافا بازنده اصلی این قصه مدعیان روشنفکری بودند. 
این بساطو فقط یه نفر راه انداخت اونم توی اینستاگرامش نظر شخصی خودش بود...نه از طرف حزبی این حرفو زد نه از طرف هیچ جریان فکری.
این بی انصافیه که این قضایا به پای همه نوشته بشه....
نقل قول:حالا جدای از شوخی، ولی انصافا بازنده اصلی این قصه مدعیان روشنفکری بودند. ![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
انصافا همینطوره.
این ماجرا به وضوح اثبات کرد که مدعیان دموکراسی و روشنفکری چه دیکتاتورهایی میتونند باشن!
-----------------------------
من خودم اصلا وارد این بازی سیاسی نشدم و اجرای هردوتاشون رو دیدم. با هر جفتشون هم کلی خندیدم . از انتقادهای اجتماعی ژوله که بسیار هوشمندانه و به جا بود تا اجرای هنرمندانه ی امین حیایی،هرجفتشون عالی بودند. به همین دلیل تصمیم گرفتم به هیچکدوم رای ندم

در واقع رای ام ممتنع بود!
(۳۱/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]این بساطو فقط یه نفر راه انداخت اونم توی اینستاگرامش نظر شخصی خودش بود...نه از طرف حزبی این حرفو زد نه از طرف هیچ جریان فکری.
اتفاقا حرفاشون کاملا معلوم بود که از طرف یه حزبی و از طرف یه جریان فکری حرف میزنند ...در ضمن فقط ایشون نبودند ...همین حرف ایشون باعث شد چند صد نفر بلکه هم بیشتر کمپین راه بندازن...اصلا ایشون نظر شخصیش واسه خودش .نباید اعلامش میکرد.اونم از طرف یه حزب.خوب معلومه که باعث این جریانات میشد...درادامه حرفای ایشون حتی یه بازیگر هم خودشو وارد جریانات کرد والبته کسایی دیگه..............
(۳۱/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]این بساطو فقط یه نفر راه انداخت اونم توی اینستاگرامش نظر شخصی خودش بود...نه از طرف حزبی این حرفو زد نه از طرف هیچ جریان فکری.
البته به جز بزرگمهر حسین پور ، مهدی خزعلی و محمدعلی آهنگران هم قضیه رو سیاسی کردن و با انتشار عکس های آقای ژوله با خاتمی قضیه رو حزبی کردن به نظر من تو اینجا به خود ژوله هم ظلم کردن
کسایی که شعار زنده باد مخالف من سر میدن ولی باورشان مرده باد مخالف من است
در صورتیکه بچه های انقلابی به جای مقابله به مثل و ایجاد دوقطبی مد نظر اینها با بصیرت این حرکت غیراخلاقی رو عنوان کردن
ممنون از دوستان روشن دل و هوشیار
(۳۱/شهریور/۹۴ ۰:۲۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]راستی امشب برنامه شیطانی و فراماسونری خنداونه در عملی التقاطی میزبان جانبازان اعصاب و روان بود. به راستی رامبد جوان با چه نقشه شومی دست به این عمل التقاطی زد....و باز هم آن عمل مشکوکش را انجام داد و برنامه را با یا مهدی ادرکنی به پایان برد...!!!!!
برنامه ی دیشب واقعا عالی بود و باعث شد من برای چندمین بار از داشتن همچین پدری خدا را شاکر باشم.
از همینجا دست پدرم ، رهبرم و تمام جانبازانو میبوسم و آرزوی سلامتی همه ی بزرگواران رو دارم.
به امید ظهور آقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
پ.ن: معذرت اگر مرتبط با بحث نیست

من با نظر شما درباره هنرمندان مخالفم کدام مکتب کدام تعهد سرمان مثل کبک در برغ کرده ایم تا از ما سوء استفاده کنند کاش می فهمیدیم و اینگونه بازیچه نمی شدیم