حاج آقا قرائتی ی بار ی صحبت خیلی قشنگی میکردن، برام خیلی جالب بود
شاید برای شما هم جالب باشه
حساب سر انگشتی میکردن از حقوق و پس انداز ی آدم معمولی
با این حساب و کتاب سر انگشتی، طرف تا آخر عمر، نه می تونست ماشین بخره، نه خونه، نه حتی سطحش رو بالاتر ببره
اما میبینی بعد از چند سال، پیشرفت خوبی داشته
ی چیزی خارج از این حساب و کتابا
ب اسم "برکت"
توی زندگی، نمیگم دقیقا "برکت" اما ی چیزی شبیه ب "برکت" وجود داره ک باعث میشه تمام این حساب و کتاب ها ب هم بریزه
باعث میشه این دنیایی ک فکر میکنیم مثل ساعت کار میکنه و هیچ چیزی این قاعده و قانون رو ب هم نمیریزه، ی جور دیگه کار کنه
گونی پول از آسمون برامون نمیندازن، در شانس یهویی ب رومون باز نمیشه
اما "برکت" خدا هست...
پ.ن : توی آمار ازدواج دانشجویی، پسرهای هفتاد و چهاری میشه گفت "انفجار جمعیت" دارن توی تقاضاهاشون برای ازدواج
و جالبه ک ازدواج پسرهای هفتادی با دخترهای هفتادی، خیلی زیاد شده!
ازدواج هایی ک نه آقا پسر سرمایه چندانی داره، نه دخترخانوم، تقاضاهای سنگین ...
یکی از کاربرها بودن ک میگفتن : اگه برم جایی ک دخترخانوم مهریه سبک بگیره و سخت گیری نکنه، شک میکنم ک احتمالا ی مشکلی هست!!!
توی آمارهای ازدواج این چندسال ب عینه میبینم ک دهه هفتادی ها، علی رغم اینکه در بینشون هستن هنوز کسانی ک سختگیری میکنن اما خیلی هاشون این تفکرات رو ریختن دور و دارن راحت تر ازدواج میکنن
سلام و وقت بخیر به همه گی عزیزان
اکثرمون ادعای مسلمونی میکنیم و تنها توی حرف مسلمونیم
ولی وقتی موقع عمل میشه دینمون میاد روی ترازو و قافیه ها باز میشه
دعا میکنم همه ی مجرد ها و غیر مجرد ها و نیمه مجرد ها ! کلهم عاقبت بخیر شیم
.
.
.
دین او در فکر طفلان زار شد
دین ما در حسرت دینار شد
دین او صد باغ ایمان میدهد
دین ما بوی غم نان میدهد
کاخ ها گردیده مسجد سرفراز
صد رکعت تزویر دارد هر نماز
( دیکلمه ای درباره علمدار کربلا )
فکر نکنین بی ربط به موضوع هست
(۳/مهر/۹۴ ۲۲:۱۴)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]اونهایی که نمی تونن ازدواج کنند باید تقوی پیشه کنند. (می دونم خیلی سخته اما ممکنه)
شما انگار نفست از جای گرم در میاد ؟
واقعا این حرفو جدی زدی ؟
بعدش تا کی باید تقوا پیشه کنیم دقیقا ؟
یک کلام من یکی که دیگه خسته شدم ، دیگه حوصله ی این مسائل و نمیدونم خبر و مقاله و تحلیل و ریشه یابی این جور چیزام ندارم چون هزار تا از اینا خوندم هر از چند گاهی از این چیزا می بینم فقط تو دلم میگم برو بــــابــا .
اتگار فقط این نیاز تو ما قرار داده شده برا عذاب کشیدن و بدبختی خیر سرمون مثلا اومدیم تو این دنیا به تکامل و سعادت برسیم

(۵/مهر/۹۴ ۲:۰۶)ahmbove نوشته است: [ -> ]شما انگار نفست از جای گرم در میاد ؟
واقعا این حرفو جدی زدی ؟
بعدش تا کی باید تقوا پیشه کنیم دقیقا ؟
یک کلام من یکی که دیگه خسته شدم ، دیگه حوصله ی این مسائل و نمیدونم خبر و مقاله و تحلیل و ریشه یابی این جور چیزام ندارم چون هزار تا از اینا خوندم هر از چند گاهی از این چیزا می بینم فقط تو دلم میگم برو بــــابــا .
اتگار فقط این نیاز تو ما قرار داده شده برا عذاب کشیدن و بدبختی خیر سرمون مثلا اومدیم تو این دنیا به تکامل و سعادت برسیم

نه عزیز نفسم از جای گرم در نمیاد ولی ...
داداش من که دیروز به دنیا نیومدم. خبر دارم دنیا چه خبره من هم این مراحل رو گذروندم. تو سایت بچرخ نظرات من رو در مورد ازدواج در سن پایین بخونید.
در شرایط فعلی که جامعه بد چیده شده باید تقوی پیشه کرد.
الان متاسفانه وضع جامعه و عقب موندگی ذهنی پدر و مادرا (خودم رو عرض میکنم البته) به حدی شدید شده که میگن پسر سی ساله هنوز زوده.... ولش کن بزار عشق و حالشو بکنه بیخود درگیر زن و خرج و مخارج نشه!!!
واقعا متاسفم واسه این پدر و مادرا که زندگی رو فقط خلاصه در ظواهر می بینن و ازدواج فرزندان رو مایه درد سر خودشون
البته نمیگم که دردسر نیست ولی دردسرش از آلودگی هایی که برای فرزندانشون ایجاد میکنن خیلی کمتره اگه حد خودشون بشناسن و پاشون رو از گلیمشون دراز تر نکنن!
البته روشنفکری و به عبارتی اپن مایند بودن هم ضربه ای وایرانگر به قضیه ازدواج وارد اورده !جوانهای این روزگار با انواع دوستهای مجازی ، دوستهای واقعی، همکلاسیها و همکاران و....وقت میگذرونن و ازدواج هیج الویتی در زندگیشون نداره!
باور کنید اگه هرچه زودتر کاری برای ازدواج بچه شیعه های ایرانی نشه جمعیتشون نابود میشه نیازی هم به داعش و صهیونیست جنایتکار و سعودی های قاتل و وحشی نیست!!!!!

(۵/مهر/۹۴ ۱۲:۴۸)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]در شرایط فعلی که جامعه بد چیده شده باید تقوی پیشه کرد.
من موندم اين جامعه كيه !
متاسفانه تا حالا اقا يا خانم جامعه رو نديدم !
الان همه دارن ميگن ازدواج زود ، آسان ، عاقلانه (از بعد اخلاقي نه مالي) ، حالا جامعه هر چي ميخواد بگه !(البته حساب كسي كه چشمش به حق است نه اقليت/اكثريت كه كلا جداست)
اقا محمد اين جامعه (!؟) بگه امشب شام نخور واقعا نميخوري؟ يا بگه خودتو بنداز تو چاه ميندازي؟
(۵/مهر/۹۴ ۱۸:۳۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]من موندم اين جامعه كيه !
متاسفانه تا حالا اقا يا خانم جامعه رو نديدم !
الان همه دارن ميگن ازدواج زود ، آسان ، عاقلانه (از بعد اخلاقي نه مالي) ، حالا جامعه هر چي ميخواد بگه !
اقا محمد اين جامعه (!؟) بگه امشب شام نخور واقعا نميخوري؟ يا بگه خودتو بنداز تو چاه ميندازي؟
یه کارای فردیه و ارتباطی به جامعه نداره مثل همین که شما می فرمایی غذا خوردن
ولی یه کارهایی فردی نیست و ارتباط مستقیم به فرهنگ جامعه داره . وقتی میری به خواسگاری دختری خانواده آن دختر و خود آن دختر خواستهایی بر اساس فرهنگ غالب در جامعه از طرف میخوان . مثلا عده ای از دختران به سن 30-35 رسیدن فقط به این خاطر که منتظر پسری بودن که حداقل فوق لیسانس باشه و شغلش فلان باشه خوب اینها بخاطر چشم و هم چشمی بین فامیل و دوستان (فرهنگ غالب) سرنوشت خودشون و در کل سرنوشت یه جامعه رو تغییر می دن .
حرف شما هم تا حدی قابل قبوله . مثلا بنده برای خرید حلقه ازدواج گفتم من حلقه ازدواج نمیخوام مگر حضرت علی حلقه ازدواج داشت من همچین رسمی ندارم و برای عکس و اینجور مسائل یه حلقه نقره 1500 تومنی خریدم و هیچ وقت هم دستم نکردم
ولی دختر کم توقع بسیار بسیار نایابه و ناچار مجبوری به بعضی از مسائل تن بدی اگه زن بخوای
البته اگر حلقه طلا و تالار و ريخت و پاش و بزك هاي خارج از حد (ميگن گريم ولي همون بزك بهتره !) اتليه و فيلم سينمايي و باقي مزخرفات هم حذف بشه اخرش نه تنها پول لازم نيست بلكه يه چيزيم اضافه مياد !
هر كس عادت به تأخیر نمازها كرده، خود را برای تأخیر در همه امور زندگی آماده كند، تأخیر در ازدواج، تأخیر در اشتغال، تأخیر در تولد اولاد، تأخیر در سلامتی و عافیت.
اول از همه اگر خودتون این متن رو تنظیم کردید و نوشتید باید بهتون تبریک بگم
در فضای مجازی کمتر مطلبی پیدا میشه که آدم وقتی میخونه خوابش نگیره و از هر 5 تا جمله 4 تاش رو ازش رد نشه...
در آینده مقاله نویس خوبی خواهید شد ...
اما در مورد اصل قضیه پایه و اساس این موضوع در جامعه ما مشکل داره
جامعه دچار یجور دوگانگی بین فرهنگ اصیل خودش و فرهنگ غربی شده
فرهنگ غرب ازدواج رو در 25 سالگی به بالا درست میدونه ولی از نظر جنسی به افراد حق میده قبل از ازدواج هم نیازشون رو برطرف کنن(البته نگاه افراطی به این قضیه داره)
فرهنگ اصیل ما ارضاکردن نیاز جنسی قبل از ازدواج به صورت نامشروع رو غلط میدونه در عوض ازدواج زودهنگام رو تایید میکنه
حالا متاسفانه در اثر تهاجم فرهنگی غرب ( که ماهواره نقش اصلی رو ایفا میکرد و الان اینترنت) باعث شده فرهنگ غربی به فرهنگ ایرانی-اسلامی ما نفوذ کنه و نتیجش این شده که :
ازدواج زود هنگام ممنوع - ارضای نیاز جنسی قبل از ازدواج ممنوع!
در نتیجه ارضای نیاز جنسی قبل از 25 سالگی ممنوع!!!
و پدران و مادران ما دارن به خوبی(!) این فرهنگ غلط رو به اجرا در میارن
و تنها قربانیان این قضیه جوانان هستند به خصوص جوانان مذهبی ...
به نظر من این فرهنگ پایدار نیست و به زودی در دو سه نسل آینده تغییر میکنه.
متاسفانه این فرهنگ بیشتر داره به سمت فرهنگ غربی متمایل میشه و از فرهنگ اسلامی دور میشه و من فکر میکنم کسی نمیتونه این اوضاع رو دگرگون کنه و ما رو به فرهنگ اصیل اسلامی برگردونه جز منجی موعود ...