۸/مهر/۹۴, ۱۸:۴۹
۹/مهر/۹۴, ۱:۵۷
سلام به همه كاربران گرامي كه در اين تاپيك شركت ميكنن!
جناب فدايي ولايت هزاردر صد با حرفت موافقم
مه پاره هم دقيييقا زدي به خال...
اقا ما منتظر راه كار هاي عملي شمائيم
جناب فدايي ولايت هزاردر صد با حرفت موافقم

مه پاره هم دقيييقا زدي به خال...
اقا ما منتظر راه كار هاي عملي شمائيم

۹/مهر/۹۴, ۱۳:۳۳
بسم الله الرحمن الرحیم
فکر می کنم پسران مومن انتخاب همسرشون رو به حوزه بسپرند بهتر باشه. قبلا تو یک تاپیک دیگه به نحوی اشاره کرده بودم که چه خوب میشه مدیریت حوزه ها این کارو رسمی کنند. الانه این کار میشه. یعنی خود بنده به خیلی از مادران پسران می گویم به حوزه بروند و فلان دختر را ببینند. یا با مدیریت حوزه هماهنگ می کنند وایشان بهترین گزینه رو به ایشان معرفی می کنند.
فرقش با معرفی کردن های معمولی دیگه اینه که اولا دختر خانم های حوزه چون درمسیر طلبگی پیش می روند به مراتب آسان گیرترند به دلایل همان مذهبی که به آن اعتقاد دارند وسعی می کنند به آن عمل کنند. ثانیا شما از یک مشاوره امین (مسول حوزه) که اطلاعات نسبتا خوبی از وضعیت خانوادگی و... طلبه مورد نظر داره بهره می برید. وبعد این که اگر برفرض خانواده دختر سخت گیر بودند با صحبت و پادرمیانی مسئولین حوزه شاید بتوان روی نظر آن ها تاثیر گذاشت.
درمورد دختر خانم ها هم به نظرم میاد اگه اون ها تکلیفشون با خودشون معلوم باشه واین که چه جور فردی رو به عنوان همسر قبول دارند، خدا هم کمکشون می کنه.(به نظرم این یه قانون کلی باشه. با تجربه هایی که خودم داشتم و در مورد دوستام دیدم به این نتیجه رسیدم)
فقط این که واقعا با ازدواج به هنگام موافقم مخصوصا درمورد دختر خانم ها. چون اولا آمادگی زودتری پیدا می کنند هم از نظر جسمی و روحی وهم این که اگه آن ها زود ازدواج کنند خواه ناخواه پسران ما هم زودتر می توانند صاحب زندگی شوند.
خانم ها می تونند تو جمع فامیل و صحبت با دخترهای فامیل و دوستان به نحوی درمورد ازدواج به هنگام صحبت کنند و حرف داشته باشند نه این که یا ساکت باشند یا حرف های ضد مذهبی دیگران را تایید کنند.باید همه دلسوز همدیگر باشیم. همه ما تو یک کشتی بزرگ زندگی می کنیم و سرنوشت همه باید برامون مهم باشه.
فکر می کنم پسران مومن انتخاب همسرشون رو به حوزه بسپرند بهتر باشه. قبلا تو یک تاپیک دیگه به نحوی اشاره کرده بودم که چه خوب میشه مدیریت حوزه ها این کارو رسمی کنند. الانه این کار میشه. یعنی خود بنده به خیلی از مادران پسران می گویم به حوزه بروند و فلان دختر را ببینند. یا با مدیریت حوزه هماهنگ می کنند وایشان بهترین گزینه رو به ایشان معرفی می کنند.
فرقش با معرفی کردن های معمولی دیگه اینه که اولا دختر خانم های حوزه چون درمسیر طلبگی پیش می روند به مراتب آسان گیرترند به دلایل همان مذهبی که به آن اعتقاد دارند وسعی می کنند به آن عمل کنند. ثانیا شما از یک مشاوره امین (مسول حوزه) که اطلاعات نسبتا خوبی از وضعیت خانوادگی و... طلبه مورد نظر داره بهره می برید. وبعد این که اگر برفرض خانواده دختر سخت گیر بودند با صحبت و پادرمیانی مسئولین حوزه شاید بتوان روی نظر آن ها تاثیر گذاشت.
درمورد دختر خانم ها هم به نظرم میاد اگه اون ها تکلیفشون با خودشون معلوم باشه واین که چه جور فردی رو به عنوان همسر قبول دارند، خدا هم کمکشون می کنه.(به نظرم این یه قانون کلی باشه. با تجربه هایی که خودم داشتم و در مورد دوستام دیدم به این نتیجه رسیدم)
فقط این که واقعا با ازدواج به هنگام موافقم مخصوصا درمورد دختر خانم ها. چون اولا آمادگی زودتری پیدا می کنند هم از نظر جسمی و روحی وهم این که اگه آن ها زود ازدواج کنند خواه ناخواه پسران ما هم زودتر می توانند صاحب زندگی شوند.
خانم ها می تونند تو جمع فامیل و صحبت با دخترهای فامیل و دوستان به نحوی درمورد ازدواج به هنگام صحبت کنند و حرف داشته باشند نه این که یا ساکت باشند یا حرف های ضد مذهبی دیگران را تایید کنند.باید همه دلسوز همدیگر باشیم. همه ما تو یک کشتی بزرگ زندگی می کنیم و سرنوشت همه باید برامون مهم باشه.
۹/مهر/۹۴, ۱۹:۳۱
(۹/مهر/۹۴ ۱۳:۳۳)بیداری12 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیمبه نظرم خوبه ولی چیزی که هست خب دخترای حوزه محدود هستند و یک راهکار عملی تر مورد نیاز است
یک دوست عزیزی هم که ظاهرا نام کابری نداشتند طی یک اعطای اعتبار خنثی بیان فرموده بودند که :
آیا از اینکه افراد از سستیشون در برابر گناه حرف بزنن و همگی اون رو شایع و عادی جلوه بدن و قبحش رو بریزن حیا نمیکنید؟ و نیز از صحبت دختران و پسران همراه هم تحت چنین عنوانی؟ اگر حیا نکنیم لعنت خدا بر ما خواهد بود.
به ترتیب توضیح می دهم:1-الف)سستی کلمه ی مناسبی نیست و کلمه ی درست عدم توانایی در صبر و پایداری است و باز هم جای خردهگیری نیست زیرا اگر به ما بگویند مزدتان (مواجب ماهانه کار)را ده سال دیگر می دهیم ما چکار می کنیم آیا ما بابت حقمان ده سال صبر می کنیم؟...ب)حال فرضا که سستی،ما باید از ان صحبت کنیم تا ریشه یابی کنیم و مسائل را حل کنیم2-لطفا یک سر به مدارس بزنید یک مدتی آنجا باشید مانند چند سال ببینید که شایع نیست ببینید برای دانش آموز ها عادی نیست3-کدام قبح؟...اینقدر سستی کرده اند و راه رفع نیاز را باز نگذاشته اند که دیگر کدام قبح...اینقدر دیر آمده اند که بگویند خود ارضایی بد است که دیگر چه فایده و کدام قبح...4-ببخشید اصل موضوع در مورد خود ارضایی نیست در مورد نیاز جنسی و سن ازدواج است ضمنا هم دخترانو هم پسران دچار خود ارضایی هستندآنقدر مرز ها را نشکسته ایم که خط قرمز ها شکسته شدند حال باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم...
نیاز جنسی یک نیاز است باید به موقع رفع شود...
ضمنا اعطای اعتبار به چه صورت است چون که دیگران می توانند به من اعتبار اعطا بکنند ولی من نمی توانم به دیگران با نظر
های خوبشان اعتبار بدهم
۱۰/مهر/۹۴, ۱۲:۵۹
دوست عزیز
لطفا از طریق اعطای اعتبار اقدام به ارسال نظرتان نفرمایید و لطفا در خود بحث این نظرات را ارسال کنید تا دیگران نیز از نظرات زیبای شما اگاه شوند و فیض یابند
لطفا از طریق اعطای اعتبار اقدام به ارسال نظرتان نفرمایید و لطفا در خود بحث این نظرات را ارسال کنید تا دیگران نیز از نظرات زیبای شما اگاه شوند و فیض یابند
۱۰/مهر/۹۴, ۱۳:۱۶
به نظر من سن ازدواج برای پسر بین 20 الی 25 و برای دختر 16 الی 22 باشه بهتره. از این کمتر باشه فک نکنم بتونن یه زندگی معقولانه ای رو شروع کنن چون هنوز به اون حد پخته نشدن.
شرط و شروط ازدواج خیلی سخت تر از گذشته شده که به نظر من بی مورده. پسر که قرار نیست اول زندگی همه چی داشته باشه. در حقیقت خود ازدواج یه محرک برای به دست آوردن نیاز های زندگیه.
تو خیلی از موارد دیدم که پسر موقع ازدواج هیچی نداشت.ولی بعد از ازدواج وضعیتش 180 درجه فرق کرده.
اگه تو یه رابطه واقعا عشق باشه بقیش حله.
خدا از روی عشق بود که این دنیا رو آفرید.
شرط و شروط ازدواج خیلی سخت تر از گذشته شده که به نظر من بی مورده. پسر که قرار نیست اول زندگی همه چی داشته باشه. در حقیقت خود ازدواج یه محرک برای به دست آوردن نیاز های زندگیه.
تو خیلی از موارد دیدم که پسر موقع ازدواج هیچی نداشت.ولی بعد از ازدواج وضعیتش 180 درجه فرق کرده.
۱۰/مهر/۹۴, ۱۷:۴۹
این پختگی مشکل خیلی بزرگی است اگر مستند ظهور را مشاهده کرده باشید در چند قسمت اوّل می گوید که مشکل زمانی
رخ می دهد که بلوغ جنسی با بلوغ عقلی هم زمان نباشد و خب دشمن هم این هدف را دارد که با ایجاد بلوغ جنسی زودرس
مشکل بزرگی ایجاد کند
رخ می دهد که بلوغ جنسی با بلوغ عقلی هم زمان نباشد و خب دشمن هم این هدف را دارد که با ایجاد بلوغ جنسی زودرس
مشکل بزرگی ایجاد کند
۱۰/مهر/۹۴, ۲۱:۳۱
(۱۰/مهر/۹۴ ۱۳:۱۶)قاتل مرگ نوشته است: [ -> ]به نظر من سن ازدواج برای پسر بین 20 الی 25 و برای دختر 16 الی 22 باشه بهتره. از این کمتر باشه فک نکنم بتونن یه زندگی معقولانه ای رو شروع کنن چون هنوز به اون حد پخته نشدن.
نمیخواستم تو این تاپیک ادامه بدم
ولی مجبور شدم !
حرفاتون خیلی خیلی قشنگه
اما حیف که برای این دوره زمونه عین یه رویاست . . .
نگینم پیدا میشه و هست و فلان
موقع عمل که برسه با عرض پوزش خیلیا 180 که نه 270 درجه میچرخونن صفحه رو !!!
پیدا کردین سلام ما رو هم برسونین و دعای خیر دارم براشون
.
حضرت امام صادق (علیه السّلام) می فرمایند: اگر کسی به دلیل
زیبایی یا ثروت
ازدواج کند، خداوند او را به همان واگذار می کند؛ اما اگر معیار او در انتخاب همسرش،
دین
او باشد، خداوند زیبایی و ثروت را نیز به او عطا می کند.
.
مرحوم آیت اله کافی تو یکی از صحبت هاش حدیثی از پیامبر ( ص ) میگن تو این مضمون : زمانه ای فرا خواهد رسید که صلاح مردان در ازدواج نکردن است چرا که انتظارات زنان باعث فاصله گرفتن شان از دین خواهد بود . . .
۱۲/مهر/۹۴, ۱۸:۲۵
یک دوست عزیزی در قسمت اعطای اعتبار از اعتراف به گناه صحبت می کنند امّا من به شخص خودم اشاره به این داشتم و
هدفم این بود که جامعه وقتی سن ازدواج را بالا برده باید منتظر عواقبش باشد
به قول معروف خربزه خورده باید پای لرزش هم بشیند
باید منتظر خود ارضایی،نا پختگی نو جوانان و جوانان،افت تحصیلی نوجوانان و جوانان و به دنبال آن انحطاط جامعه باشد
دیگران هم حدودا همین هدف را در پی گرفتند و کسی اعتراف به گناه نکرده است
هدفم این بود که جامعه وقتی سن ازدواج را بالا برده باید منتظر عواقبش باشد
به قول معروف خربزه خورده باید پای لرزش هم بشیند
باید منتظر خود ارضایی،نا پختگی نو جوانان و جوانان،افت تحصیلی نوجوانان و جوانان و به دنبال آن انحطاط جامعه باشد
دیگران هم حدودا همین هدف را در پی گرفتند و کسی اعتراف به گناه نکرده است
۷/آذر/۹۴, ۲۲:۴۲
بسم الله الرحمن الرحیماینکه به خدا نسبت ندهید آنچه را که نمی دانید
تکذیب نامه
من نویسنده این مطلب به این نتیجه رسیدم که مطالب تا اطلاع ثانویه غلط است و نیاز به تحقیقات بیشتری دارد تا کامل شوندزیرا من در این مقاله تنها جنبه ی بلوغ جسمی را در نظر گرفتم و از عواملی مانند بلوغ عقلی،روانی،عاطفی و اجتماعی غفلت کرده ام.
تکذیب نامه
من نویسنده این مطلب به این نتیجه رسیدم که مطالب تا اطلاع ثانویه غلط است و نیاز به تحقیقات بیشتری دارد تا کامل شوندزیرا من در این مقاله تنها جنبه ی بلوغ جسمی را در نظر گرفتم و از عواملی مانند بلوغ عقلی،روانی،عاطفی و اجتماعی غفلت کرده ام.