(۵/مهر/۹۴ ۱۸:۳۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]من موندم اين جامعه كيه !
متاسفانه تا حالا اقا يا خانم جامعه رو نديدم !
الان همه دارن ميگن ازدواج زود ، آسان ، عاقلانه (از بعد اخلاقي نه مالي) ، حالا جامعه هر چي ميخواد بگه !(البته حساب كسي كه چشمش به حق است نه اقليت/اكثريت كه كلا جداست)
اقا محمد اين جامعه (!؟) بگه امشب شام نخور واقعا نميخوري؟ يا بگه خودتو بنداز تو چاه ميندازي؟
داداش گلم نظرات من رو نخوندی. یه چرخی بزن من تو این سایت به تند روی در امر ازدواج مشهور بودم. فقط خلاصه بگم،
به نظر من پسر بین 15 تا 18 سال و دختر هم سه سال پایین تر از این باید ازدواج کنه. برای دختر و پسر خودم همین برنامه رو دارم.
حرف من اینه که اگر نشد باید تقوی داشت.
تقوی داشتنش اصلا آسون نیست اونم تو جایی که 99درصد چیزایی که دور و برتن و باهاش سر و کار داری دارن مانع تقوا داشتن میشن . جایی رسیدیم که مساله خود ارضایی برامون به یه جوک تبدیل شده قبحش ریخته قبلا یادمه یکی که اینکاره بود حتی به دوست صمیمیشم خجالت میکشید بگه اما الان 7 پشت غریبه رو میبینی شوخی اول دومش اینه .
همه گناها رو میشه انجام نداد اما غریزه شهوت چیزی نیست که آسون باشه هر ایت اللهی ببینی با اون همه قدرت الهی بازم از شهوت میترسه چه برسه به جوون امروزی که تو خیابون میره ساپورت و مانتو کوتاه میبینه تو خونه میاد تا گوشیشو باز میکنه گالریش شده پر از عکس و فیلم مستهجن . گروهاشو حذف میکنه میره تو گروه های مذهبی همه دارن میزنن تو سر و کله هم یا دعواست یا متلک پرونی و زیر آب زنی .
بری سمت بسیج یه چیزایی میبینی بری سمت دانشگاه یه چیزای دیگه .
چند وقت پیش داشتم به داداشم میگفتم ما ج..نای این نسل ازینجا رونده ازونجا مونده ایم نه دینمون چیزیه که بتونیم بهش بگیم دین (خودمو منظورمه) نه از گناه های رنگارنگ و جور وا جور میتونیم لذت ببریم
الانم یکی به من بگه تقوا پیشه کن بهش میگم شما خانومتو 1 سال نبین ببینم میتونی تقوای الهی پیشه کنی یا نه من الان 12-13 ساله دارم سعی میکنم تقوا پیشه کنم .
از بحث تقوا بگذریم .
برای ازدواج نظر من اینه که با همه این شرایطی که هست (وضع موجود) جوون باید از سن 16-15 سالگی بره یه حرفه ای یاد بگیره . هرچی علاقه داره سن 18 سالگی واسه سر یه کاری توی اون سن توقع نوجوون از درامدش خیلی بالا نیست درسشم میخونه تا وقتی دانشگاهش تموم بشه میشه خبره کار یه پس اندازیم داره درسشم تموم شده کارم بلده حتی اگه در حال حاظر بیکار باشه بقولی بازاری حساب میشه و ابدیده . تو سن 22 سالگی بره خواسگاری قبل سربازی بعد لیسانس یه عقد ساده بعد میره سربازی یا میره فوق میخونه اگه بره سربازی دو سال از زندگیش تباه میشه با در آمد ماهی 30 -40 هزار تومن و هیچ جوره براش وقت کار کردن نمیمونه . ولی زنشو داره حد اقل از لحاظ عاطفی و جنسی تامینه این دوسال گاهی مرخصی میگیره میره پیش خانومش خونه پدرزن . شانس بیاره بیوفته شهر خودشونو باهاش با عدالت برخورد بشه و طبق قانون برخورد کنن باهاش (در پارتی بازی آقایون تخته بشه) میوفته تو شهر خودش صبح تا عصر میره سربازی عصر تا شبم یه جا شغل پاره وقت میگیره یه پس اندازی براش میشه یا حد اقل میتونه خرج خورد و خوراک تو سربازیشو خودش بده بارش رو دوش خانواده نباشه - بعد از سربازی هم یه خونه اجاره میکنه (یه جا که بتونه اجاره اشو بده ) کار دولتی که میدونم نیست پس باید بزنه تو خط کار آزاد . یکمم تنبلی نکنه و زود نا امید نشه و چشمش به خدا باشه به خدا تو این مملکت خیلی ساده میشه پول در آورد از راهای مختلف . با کار آزادی که جور میکنه میتونه خرج خونوادشو بچرخونه
حتی اگه بعد عروسیش بچه دارم شد بازم بچه داشتن تو این دوره و زمونه میدونم کار سختیه خرجش بالاس اما با فکر میشه بچه رو هم بزرگ کرد و بازم پول داشت دیگه بعد از دوسال ک فوق لیسانسشو گرفت سربازیشم که رفته زنم که داره تجربه 12 ساله بازار آزادم که داره تا اونموقع اگه کسی نتونه درآمد بالا برسه یا بد شانس بوده یا بی عرضه /
اگه هم بره ارشد بخونه اول که فبها فقط باید سعی کنه تو این یه سالی که وقت داره کنکور بده یه کاری بکنه که دانشگاه دولتی قبول شه راهشم اینه که خودشو بهمن ماه یا اگه بتونه معرفی به استاد بگیره کشش بده تقریبا عید فارق التحصیل شه که هم بتونه دوبار کنکور بده (البته فقط آزاد میتونه) هم بتونه تکمیل ظرفیت ها رو استفاده کنه خلاصه یه جوری باید خودشو بندازه تو یه دانشگاه دولتی نشد آزاد تو شهر خودش و نزدیک که هزینه هاش بالا نره . بعد در حالی که داره فوق میخونه کار و بارشو رونق بده زن داری هم بکنه بچه هم که انشالله میاد خیلی زود با اساتید صحبت میکنی برات تخفیف قائل میشن خودتم یکم برنامه ریزی میکنی درساتو با نمره بالا پاس میکنی کار آزادتم که خوب افتاده رو غلطک ایندفه میری سربازی که دیگه با ارشد (بازم میگم اگه باهات قانونی برخورد بشه) دنگ و فنگ نداری حقوقتم بهتره زرنگم باشی هم با ارشد هم با لیسانس تو سربازی میتونی خودتو به مقام بالا دستیت خوب نشون بدی بعد خدمتت استخدامت میکنن.
تو مدت خدمتتم میتونی کار و کاسبیتو بچرخونی بعد سربازیم با فوق لیسانست یا کار اداری پارتی میکنی(اگه پارتی داشتی) یا اگه نداشتی خلاصه میشه پول در آورد اونم درآمد های بالا
فقط باید فکر کنی ، غر نزنی و توکلت به خدا باشه
البته بماند که ترمی خدا تومن باید بده برای دانشگاه آزاد خودش و زنش مخصوصا با این کنکوری که دیگه شانسی شده یکی میبینی سراسری میره هیچیم حالیش نیست فقط روش تست زدن بلده یکیم میبینی مخه میره آزاد چون وقتشو به جای تعلیمات اجتماعی یا تاریخ جغرافی گذاشته بوده رو یه اختراع یا مقاله یا ....
خیلی نسبت به وجود خیلی چیزا تو این کشور اعتراض دارم ولی بهم گفتن فقط اعتراض نکن اگه مردی راه حل بده اینم راه حل برای جوونایی که میخوان زندگی نسبتا خوبی داشته باشن میدونم نسبت به یه زندگی استاندارد خیلی خیلی سخت تره و هنوزم احتمال گناه توش هست ولی ب نظر من منطقی ترین راهه ینی بین بد و بدتر بد منطقی تره . توی این مسیر میشه (تقوا داشته باش ) گفتن خیلیا رو تحمل کرد (منظورم با شخص خاصی نبود تقریبا هر آخوندی برسی همینو بت میگه ) . و آدم دیگه بهونه ای واسه ازدواج نکردن نداره . جامعه هم مقصر نمیشه بیخود .
ولی بازم من ازین ناراضیم وچون ایده آل که نیست هیچی حتی مطلوب هم نیست . فقط راه چاره است ولی من اعتراضمو به دولت و ملت و جامعه نمیکنم با یه دل سوخته شکایتمو میبرم پیش امام زمان ببینم چند تا مسئولو وقتی بیاد به غلط کردن میندازه امامم .
جناب مصطفی گرچه راهکارتون چنگی به دل نمیزنه ولی عملی هست به چند شرط
1_همانطور که بارها در تالار گفتم ادعای زیادی در ازدواج بزرگترین آفته! اگه واقعا بخوایم فرزندمون( خودمون) ازدواج به موقع داشته باشه باید دست از خیال پردازی درباره خود و فانتزی بافی درباره همسر آینده برداشت ! پذیرش اینکه گل بی خار خداست!
2- دوام ازدواج خیلی مهمه و باید باکسی وصلت کرد که حداقل های پایبندی های اخلاقی و دینی رو داشته باشه
3_ دوست عزیز کی گفته حتما باید فوق لیسانس یا لیسانس گرفت؟ این برای همه ضروری نیست حتی لازم هم نیست با نگاهی به آمارها مشاهده میشه افراد بسیاری از سواد و تخصصشون در کاری که انجام میدن استفاده نمیکنن
4_باید بگم زیادی هم نباید روی کمک پدر خودتون بخصوص پدر زن حساب باز کنید فرهنگ ما هنوز تاب خیلی مسائل رو نداره و بسیاری از مسائل مثل اینکه عروس چند سال ( و غالبا زمان نامعلوم)در خانه ی پدر خود بماند و همسرش هر موقع کار نداشت و یا لازم دونست طبق میلش به عروس خانم سر بزنه.....اینا مسائلی رو ایجاد میکنه که هنوز در کشور ما تابو و خط قرمز محسوب می شه!!!
5_ تقوا پیشه کردن هم زیاد هم سخت نیست راهش نگه داشتن چشم هست! اگر هیچ راهی برای ازدواج نبود! تازه شما با کنترل چشمانتون زنهای بی شعور و نادانی که خود رو در معرض نگاه قرار می دن نا امید می کنید
6_ یادمون باشه دوره زمانه ای که زنها هر حرف درشت و هر رفتار خشونت آمیزی رو تحمل میکردن و هنر زن بودن مردن در خانه ی شوهر بود ور افتاده شغل و تحصیلات و تغییرات فاحش جامعه و فرصتهای بسیاری که درپیش روی افراد جامعه هست باعث شده زنها پتانسیل ظلم پذیریشون رو از دست بدن برای همین از همه چیز مهمتر در ازدواج این هست که تجمل و ادعا و چشم و همچشمی پرهیز بشه تا خود این مسائل زمینه رو برای طلاق فراهم نکنه و دوما رفتار با همسر حتما باید مبتنی بر همان معاشرت به معروفی باشه که خدا در قرآن فرموده تا ان شالله همه ی دوستان چه دختر و چه پسر زندگی شیرینی رو تجربه کنند

سلام عرض میکنم خدمت تمامی عزیزان ، بنده فدایی ولایت هستم ، مرد پرکار مسائل حول ازدواج در سنین پایین در سالهای اخیر تالار

قدیمی ها قطعا حداقل حدودی از تاپیک های سریالی بنده در اپیزود های متعدد رو بخاطر دارن
از شوخی گذشته باید بگم بنده جون سال چهارم هستم و مدعی صف کنکور ، خیلی وقت بود کارو بارم به کامپیوتر نکشیده بود ، اما امروز بر حسب قضایایی اومدم ، و به ناگه مواجه شدم با اینجا ، و در عین ضیغ وقت نشستم کل تاپیکو خوندم

(لازم به ذکره انجانب برای 20دقیقه درس خوندن جون میکنم ، اما یه ساعت نشستم دارم تاپیک میخونم)
خواهشا صبر کنید تا بعد از کنکور بنده نزنید ازین تاپیک ها ، تا من ازینکه "نتونم توی این تاپیک ها شرکت کنم" دچار افسردگی نشم و با قدرت ، همچون سال های اوان جوانی (البته نوجوانی) ورود پیدا کنم به این مسائل آنچنانی !
اما در باب مبحث مذکور...
نقل قول:حدیث شماره ی 1386
حق پسر بر پدر آن است که نام او را نیک کند وهمین که به بلوغ رسید زنش دهد و خط نوشتن بدو بیاموزد.
نقل قول:...همین که بالغ شد به او زن دهد.
فکر میکنم جمیع کاربران در اعماق دلشون خداروشکر میکنن که من در "دوران پرکار مذکور اوایل نوجوانی" این احادیث رو ندیده بودم! وگرنه سریال تاپیک های بنده میشد یه چیز تو مایه های سریال نزدیک به هزار قسمتی "پرستاران" که تا همین چند سال پیش هم سری جدیدش پخش میشده از شبکه یک

و اما بعد...
حرف واسه گفتن زیاده اما امان از تکراری هاش...اما یه چیزی هست که واقعا چندین ساله سر دلم نشسته در همین حین گلومو گرفته داره خفم میکنه . و اون مساله چیزی نیست جز اینکه حتی خانواده های مذهبی و معنقد هم در عمل با ازدواج زود کاملا مخالف هستن ، و اگه یخورده "اسم" مذهبی بودن روشون نبود ، تعارف رو میذاشتن کنار و علنا میگفتن ما حاضریم تو بدترین گناهو بکنی اما الان موقع ازدواجت نیست!
یعنی من به شخصه فکر میکنم تنها دلیلی که اینو علنا اظهار نمیکنن ، همون حیا و یه جورایی عفت کلام خودمونه! وگرنه در عمل با یه تفکر بسیار ساده میشه فهمید که عینا منظورشون همینه . و در این شرایط به خصوص ، اینکه اون خانواده ، "مذهبی" شناخته میشه واقعا جالبه
راستش نمیدونم الان چی بگم حس میکنم دارم یخورده گنگ حرف میزنم ! ایکاش وقت داشتمو همه چیزارو میگفتم. چون قاطعانه میگم که من نسبت به سالهای اخیر ، حرفهای بسیار بیشتر ، عاقلانه تر و اساسی تری برای گفتن دارم...
فقط میتونم بگم دعا کنید کنکور ما به خوبی و خوشی ترین حالت(!) بگذره... تا یه دل سیر سفره ی دل باز کنم و عقده ی چندساله بگشایم...
نقل قول:اول از همه اگر خودتون این متن رو تنظیم کردید و نوشتید باید بهتون تبریک بگم
در فضای مجازی کمتر مطلبی پیدا میشه که آدم وقتی میخونه خوابش نگیره و از هر 5 تا جمله 4 تاش رو ازش رد نشه...
در آینده مقاله نویس خوبی خواهید شد ...![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
در حاشیه مطلب باید عرض کنم سه سال ، 3شیفت نوشتیم هیچکی نگفت حداقل تایپ کردنت چقدر خوبه...

(۵/مهر/۹۴ ۲۱:۰۴)sarallah نوشته است: [ -> ]و تنها قربانیان این قضیه جوانان هستند به خصوص جوانان مذهبی ...
کی گفنه ما قربانی ایم؟
همه چی آرومه .خیلیم خوشحالیم.
چله هامونو میگیریم ...یه سال ...دوسال ...سه سال....
تقوا پیشه میکنیم...یه روز دوروز ....تا کی؟
اصلا ازدواج چیه ؟ از نظر پدرومادر ها ی چیز کاملا مزخرفه که به درد بچه ها نمیخوره....
ینی خدا لعنت کنه باعث و بانیشو ....
پ ن: باز پسرا میتونن حرف بزن...ماها حرفشم نمیتونیم بزنیم....منونگاه نکنید اینجا گفتم.اینجا همه همدردیم همدیگه رو میفهمیم بیرون از اینجا فقط باید حرفامونو بخوریم.
(۶/مهر/۹۴ ۸:۳۱)zahra11 نوشته است: [ -> ]جناب مصطفی گرچه راهکارتون چنگی به دل نمیزنه ولی عملی هست به چند شرط
1_همانطور که بارها در تالار گفتم ادعای زیادی در ازدواج بزرگترین آفته! اگه واقعا بخوایم فرزندمون( خودمون) ازدواج به موقع داشته باشه باید دست از خیال پردازی درباره خود و فانتزی بافی درباره همسر آینده برداشت ! پذیرش اینکه گل بی خار خداست!
2- دوام ازدواج خیلی مهمه و باید باکسی وصلت کرد که حداقل های پایبندی های اخلاقی و دینی رو داشته باشه
3_ دوست عزیز کی گفته حتما باید فوق لیسانس یا لیسانس گرفت؟ این برای همه ضروری نیست حتی لازم هم نیست با نگاهی به آمارها مشاهده میشه افراد بسیاری از سواد و تخصصشون در کاری که انجام میدن استفاده نمیکنن
4_باید بگم زیادی هم نباید روی کمک پدر خودتون بخصوص پدر زن حساب باز کنید فرهنگ ما هنوز تاب خیلی مسائل رو نداره و بسیاری از مسائل مثل اینکه عروس چند سال ( و غالبا زمان نامعلوم)در خانه ی پدر خود بماند و همسرش هر موقع کار نداشت و یا لازم دونست طبق میلش به عروس خانم سر بزنه.....اینا مسائلی رو ایجاد میکنه که هنوز در کشور ما تابو و خط قرمز محسوب می شه!!!
5_ تقوا پیشه کردن هم زیاد هم سخت نیست راهش نگه داشتن چشم هست! اگر هیچ راهی برای ازدواج نبود! تازه شما با کنترل چشمانتون زنهای بی شعور و نادانی که خود رو در معرض نگاه قرار می دن نا امید می کنید
6_ یادمون باشه دوره زمانه ای که زنها هر حرف درشت و هر رفتار خشونت آمیزی رو تحمل میکردن و هنر زن بودن مردن در خانه ی شوهر بود ور افتاده شغل و تحصیلات و تغییرات فاحش جامعه و فرصتهای بسیاری که درپیش روی افراد جامعه هست باعث شده زنها پتانسیل ظلم پذیریشون رو از دست بدن برای همین از همه چیز مهمتر در ازدواج این هست که تجمل و ادعا و چشم و همچشمی پرهیز بشه تا خود این مسائل زمینه رو برای طلاق فراهم نکنه و دوما رفتار با همسر حتما باید مبتنی بر همان معاشرت به معروفی باشه که خدا در قرآن فرموده تا ان شالله همه ی دوستان چه دختر و چه پسر زندگی شیرینی رو تجربه کنند
در مورد شماره 5 این نظر شما صحبت می کنم احیانا شما اولین پست را خوانده اید من در آنجا گفتم که اینچنین نظراتی مانند آن است که شما به ژان والژان بگویید از جلوی نان فروشی رد نشو او گرسنه بود و نیازی داشت
هدف من این بود که به نیاز جنسی نوجوان احترام گذاشته شود
نیاز جنسی با نگاه نکردن رفع نمی شود همانطور که قرآن
فرموده است تنها با ازدواج رفع می شود
سیستم اینقد خرابه که نمیشه گفت اشکال از کجاست.ولی خرابه خراب
(۵/مهر/۹۴ ۲۱:۰۸)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]داداش گلم نظرات من رو نخوندی. یه چرخی بزن من تو این سایت به تند روی در امر ازدواج مشهور بودم. فقط خلاصه بگم،
به نظر من پسر بین 15 تا 18 سال و دختر هم سه سال پایین تر از این باید ازدواج کنه. برای دختر و پسر خودم همین برنامه رو دارم.
حرف من اینه که اگر نشد باید تقوی داشت.
برای پسر قبول، فرضاً شما می رید خواستگاری و دختر مورد نظر رو براشون می گیرید. ولی وقتی فرزندتون دختره می خواید چی کار کنید؟ راه بیفتید دوره بگید ایهاالناس بیاید دختر منو بگیرید؟ برای دختر چی کار میشه کرد جز اینکه منتظر موند تا یکی بیاد خواستگاریش؟ و اگه نیومد چی؟ این برنامه ریزی شما برای دختر جواب نمی ده.
سلام
به نظر من بعضی از اونایی که میگن آدم باید زود ازدواج کنه ، فقط شعار میدن
صبر کنید یه خاطره بگم : سال چهارم بودیم (17و اندی ساله !) همین پارسال ، معلم دینی اومد سر کلاس بعد از چند دقیقه بحث ازدواج افتاد معلم هم گفت آدم باید زود ازدواج کنه شما باید زود ازدواج کنید ، من هم سن شما بودم زن داشتم و از این حرف ها
یکی از بچه ها پاشد گفت آقا حاضرید دخترتون رو بدید من ؟!!!
معلم هم گفت نه !
دوستم گفت چرا
معلم گفت چون دانشگاه نرفتی سربازی نرفتی کار نداری خونه نداری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلاسمون هم رفت رو هوا از بس که معلم ازدواج در جوانی رو دوست داشت !!!!!!!!!!
یعنی سقراط اگه زمان ما زنده بود سکته میکرد میمرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!
!!!

یه مسئله ای که دو تا از دختر خانمهای عزیز تالار هم بهش اشاره کردن موضوع ازدواج دختران هست
در حقیقت ازدواج مناسب و دلخواه برای دختران داره به یک موضوع پیچیده و لاینحل تبدیل میشه! متاسفانه تمایل کم پسران ت و خانواده هاشون به ازدواج آتشی رو شعله ور میکنه که دودش مستقیم توی چشم دختران جامعه میره!!!
دوستان تصور کنید این یک اطاق فکر هست و نظراتتون و پیشنهاداتتون رو برای حل این مشکل به هر طریقی که به ذهنتون میرسه بیان کنید تا بتونیم با نقد و تحلیلش به جمع بندی برسیم
دوست عزیز پرامسید مهدی :
عرض بنده این نبود که نیاز به ازدواج با نگاه نکردن حل میشه !! هیچ جایگزینی برای ازدواج وجود نداره وگرنه خداوند دستور نمی داد همه حتی کنیزان و غلامان باید ازدواج کنند!!
بلکه گفته شد از شدت شهوت میکاهد... و از عواقبش که شما اشاره کردید تا حدی جلوگیری میکنه