تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مانکن های ابتذال روی فرش قرمز + عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
متاسفانه علی رغم تاکیدات علما، مسئولان و همچنین مردم بر موضوع مبارزه با بد حجابی در جامعه، شاهد زننده ترین نوع پوشش در مراسم های "فرش قرمز" فیلم های ایرانی هستیم.

اگر بی حجابی تمدن است، پس حیوانات متمدن ترند.(شهید آیت الله مطهری(رحمة الله علیه))
( پیشاپیش از نمایش عکسها پوزش میطلبم )

به گزارش مشرق به نقل از عصر امروز، چند سالی است که در پایتخت مراسمی با نام "فرش قرمز" برای اهالی سینما برگزار می شود؛ این مراسم بدون توجه به فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی از الگوهای غربی چون فرش قرمز جشنواره اسکار، جشنواره کن و . . . گرفته شده است.

طراحی این مراسم به گونه ای است که بازیگران و دست اندرکاران به عنوان "الگو" از روی فرش قرمز و دالانی که مردم برای آن ها باز می کنند عبور و از مقابل دیدگان تماشاگران به سالن اصلی مراسم می روند.

نکته قابل تأمل اینجاست که در این مراسم اهالی سینما مانند همتاهای غربی شان با انواع و اقسام آرایش ها و مدها حضور پیدا می کنند و مراسم را به "شو من" ، "شو لباس" و شو آرایش" تبدیل می کنند.

متاسفانه علی رغم تاکیدات مراجع تقلید، علما، مسئولان و همچنین مردم بر موضوع مبارزه با بد حجابی در جامعه، شاهد زننده ترین نوع پوشش در این مراسم های به اصطلاح فرهنگی هستیم.

باید توجه داشت که اگر بازیگران و هنرمندان که الگوهای جوانان جامعه محسوب می شوند ارزش ها را زیر پا بگذارند و برای آن ها اهمیتی قائل نشوند، این ارزش ها برای جوانان هم کمرنگ می شود.

به نظر می رسد این گونه بد حجابی و بد پوششی ها که در تضاد با کرامت انسانی است از بین نمی رود مگر به همت و اراده مسئولان؛ لذا مسئولان سینمایی می بایست اقدام در خوری در این زمینه کرده و فکری به حال این شوره زار کنند.

به نظر می رسد مسئولان ذیربط یا باید این مراسم را تعطیل کنند یا بر پوشش هنرمندانی که به عنوان الگو به جوانان معرفی می کنند، نظارت کنند.

همچنین اگر با این دست افراد که با پوشش های مبتذل در این مراسم ها حضور پیدا می کنند برخورد نشود، نباید به اسلامی بودن این سینما امید وار بود.

لینک مطلب + عکس ها

http://mashreghnews.ir/fa/news/50894
تو عکس اولی یارو چه حسی گرفته واسه راه رفتنSmile

اگه عکسارو بدون خوندن مطلب میدیدم احتمالآ فکر می کردم مراسم عقدکنون یکی از بازیگراست!Exclamation
دوست گرامی akhavi
لطفا عکسها رو شطرنجی کنید (چون خودش اشاعه منکره)
گشت ارشاد باید در درجه اول با این بازیگران برخورد کنه . اینها الگوی بسیاری از جوانان هستند .
ریشه رو ول کرده ایم داریم برگ رو میچینیم. باید پولهای میلیاردی مملکت خرج اینها بشه تا بشن الگوی جوانان ایرانی؟
یا حق
من که خیلی وقته فاتحه این سینما رو خوندم.
سینمایی که هیچ مطلب آموزنده ای درش نیست.
سینمایی که شعور مخاطب رو به سخره میگیره و برای اینکه بتونه فقط پول دربیاره حاضره هر کار سخیفی رو در خودش راه بده. (تا الان ساختمون ها بساز و بفروش بود الان فیلم ها رو هم باید بهش اضافه کنیم..)
سینمای چهارچنگولی و پوپک و سن پطرزبورگ و ...
به نظرم اول از همه باید از وزارت ارشاد سوال کنیم که به چه حقی به خودش اجازه میده به هر فیلم بی محتوایی مجوز بده؟؟
این بازیگر نماها رو هم خود مردم بزرگشون کردن..اگز کسی بهشون اهمیت نده اینها چه دلیلی داره اینقدر بزرگ بشن که از ظرفیت خودشون خارج بشن و هرطور خواستن رفتار کنن؟؟
دوستان سلام

همش تقصیر ما بسیجیاست
باور نداری؟
حق داری

این قدر باور های بهمون خورانده شده که یادمون رفته چه باوری باید داشته باشیم
اگه یه دفعه حاشونو جا بیاریم
یه دفعه همشونو بریزیم دور و از پایه درست حسابی بریزین توی این سینما شاید درسته بشه
مفت خورای عوضی راست راست دارن به همه چی توهین میکنن ، پولشونم می گیرن و بعد به ریش مردم هم می خندن

علی علی
عمق کار فرهنگی رو در پیامهای دوستان دارم حس می کنمDodgy
واقا باید برای دوستان تاسف خورد
دوستان دین یه موضوع شخصیه و راهی که خدا جلوی ما قرار داده تا راه زندگی رو به خوبی پیش بریم
حالا بعضیا نمی خوان این راه رو برن ما که نمیتونیم اونا رو مجبور کنیم یا به طور کلی اونارو از جامعه بیرون بندازیم
من کار این بازیگر ها رو قبول ندارم ولی تعصب بیش از اندازه ام خوب نیست
(۳۱/خرداد/۹۰ ۱۵:۱۲)genius نوشته است: [ -> ]واقا باید برای دوستان تاسف خورد
دوستان دین یه موضوع شخصیه و راهی که خدا جلوی ما قرار داده تا راه زندگی رو به خوبی پیش بریم
حالا بعضیا نمی خوان این راه رو برن ما که نمیتونیم اونا رو مجبور کنیم یا به طور کلی اونارو از جامعه بیرون بندازیم
من کار این بازیگر ها رو قبول ندارم ولی تعصب بیش از اندازه ام خوب نیست

هر کس با هر اعتقاد و دینی که داره باید تابع قوانین اون جامعه ای که درش زندگی میکنه باشه. حکومت ما سکولار نیست که جامعه ی جنگلی داشته باشه. حکومت اسلامی قوانین اسلامی هم داره.
با این اراذل قانون شکن هم باید به شدت برخورد بشه! وقتی مملکت بی در و پیکر شد همین میشه دیگه، آخه کی و کجا اجازه چنین کاری رو داده؟! واقعاً جای تعجب داره، از یک طرف جوان ها رو هدایت می کنن از یک طرف هم شوی فحشا میذارن!!!
(۳۱/خرداد/۹۰ ۱۵:۱۲)genius نوشته است: [ -> ]واقا باید برای دوستان تاسف خورد
دوستان دین یه موضوع شخصیه و راهی که خدا جلوی ما قرار داده تا راه زندگی رو به خوبی پیش بریم
حالا بعضیا نمی خوان این راه رو برن ما که نمیتونیم اونا رو مجبور کنیم یا به طور کلی اونارو از جامعه بیرون بندازیم
من کار این بازیگر ها رو قبول ندارم ولی تعصب بیش از اندازه ام خوب نیست
دوست عزیز:
1-دین یک موضوع شخصی نیست.(دراین مورد خودتون اول تحقیق کنید)
2- فرمودید:
نقل قول:حالا بعضیا نمی خوان این راه رو برن ما که نمیتونیم اونا رو مجبور کنیم یا به طور کلی اونارو از جامعه بیرون بندازیم
اینجا یک سوال :
چراوقتی بلا نازل میشه:مثلا سیل ، زلزله و...تروخشک باهم میسوزن؟؟...چون درمقابل گناهی که همون بعضی ها انجام دادند بی تفاوت بودیم.
3- تعصب بیش ازاندازه هم یک جاهایی ضروریه،و اگر کسی میخواست تعصب نشون بده ، چنین مراسمی نباید برگزار بشه.
سلام
من فکر میکنم اقای زمانی یه روزی نقش حضرت یوسف پیامبر(علیه السلام) رو داشتن شما چی فکر میکنید؟Exclamation
یعنی بازیگرای ما انقد عغده ای هستن که باید اینطوری خودشونو خالی کنن پیش بقیه؟
واقعا شوهراشون خیلی بی غیرتن(ببخشید)اجازه میدن زن هاشون این طوری بگردن.
اگه شوهر ندارن پدر و مادر هاشون.
واقعا شرم اوره! ادم خودش خجالت میکشه چرا اینها فکر میکنن بی حجابی و شهوترانی(ببخشید)آزادیه یا پیشرفته؟
اگر این ازادیه ما این ازادی رو نمیخوایم. و اگر این پیشرفته همون بهتر که پیشرفت نکنیم.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع