بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت تمام دوستان و بزرگواران.
درباره ی ازدواج به مشکلی برخوردم و امیدوارم شما با نظراتتون منو راهنمایی کنید.
همیشه برای ازدواج و خواستگاری ما درباره معیارها صحبت میکنیم و به میزان اهمیت هر کدوم بهشون الویت میدیم.
سوال اینجاست که آیا اشتباهه که ولایی و پیرو رهبری بودن برای من
خط قرمز هست؟؟؟؟

چرا در خواستگاری وقتی حرف این موضوع زده میشه همه اونو بحث و گرایش سیاسی میدونن...؟!!!!!!
و سوال دوم اینکه آیا اشتباهه که من ولایی بودن رو بیشتر یه بحث اعتقادی میدونم تا سیاسی ... به نظرم بعد معنوی و اعتقادیش خیلی پررنگه... اینطور نیست؟
(۲۵/آبان/۹۴ ۱۴:۴۱)fafa* نوشته است: [ -> ]چرا در خواستگاری وقتی حرف این موضوع زده میشه همه اونو بحث و گرایش سیاسی میدونن...؟!!!!!!
و سوال دوم اینکه آیا اشتباهه که من ولایی بودن رو بیشتر یه بحث اعتقادی میدونم تا سیاسی ... به نظرم بعد معنوی و اعتقادیش خیلی پررنگه... اینطور نیست؟[/align]
سلام
سیاست باید معنی شود. اگر منظور زمامداری و شیوه حکومت بر مردم است که سیاسی ترین افراد حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امیرالمومنین (علیه السلام) بودن
کسی که بگوید قضیه ولایت فقیه و نیابت عام از امام زمان سیاسی است، چطور می تواند حکومت عدل امام را تحمل کند؟
به نظرم شما در این قضیه به این بپردازید که سیاست چیست؟ بالاخره یا شخص باید اعتراف به سکولار بودن کند(که از نظر ما مسلمان نیست) یا اینکه قبول کند که اسلام دین سیاسی است. دین اجتماعی است.
با این تعاریف ناقص بنده، نمی دونم چطور میشه سیاست را از دین جدا دانست یا ولایت را جایگاه مذهبی بیشتری بهش داد!
برتری ولی به فقها در حکم حکومتیست. وگرنه حتی ولی نیاز نیست اعلم فقهی باشد
بله اگر منظور از سیاست، باندبازی و حزب بازی است یعنی امروز حزب من دشمن آمریکاست و فردا دوست و هر سمتی که باد بوزد من هم حرکت میکنم، این سیاست به درد جوب می خورد. یک روز از دیوار سفارت کشوری بالا می روم و یک روز همان کشور بدون اینکه تغییری کرده باشد، دوست من می شود، آن سیاست رسما ضد دین است
(۲۵/آبان/۹۴ ۱۴:۴۱)fafa* نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت تمام دوستان و بزرگواران.
درباره ی ازدواج به مشکلی برخوردم و امیدوارم شما با نظراتتون منو راهنمایی کنید.
همیشه برای ازدواج و خواستگاری ما درباره معیارها صحبت میکنیم و به میزان اهمیت هر کدوم بهشون الویت میدیم.
سوال اینجاست که آیا اشتباهه که ولایی و پیرو رهبری بودن برای من
خط قرمز هست؟؟؟؟

چرا در خواستگاری وقتی حرف این موضوع زده میشه همه اونو بحث و گرایش سیاسی میدونن...؟!!!!!!
و سوال دوم اینکه آیا اشتباهه که من ولایی بودن رو بیشتر یه بحث اعتقادی میدونم تا سیاسی ... به نظرم بعد معنوی و اعتقادیش خیلی پررنگه... اینطور نیست؟
سلام
یه نظر هم از حقیر
اتفاقا برای افراد روشنفکر (واقعی) چنین چیزی از ملزوماته
نمیگم هر کسی که چنین مشی سیاسی داشت برای زندگی مناسبه ولی این از شروط لازمه
من هم رفتم خواستگاری این بنده خدا که انسان محترمی بود اسمش رو سیاست گذاشت نه اعتقاد و ...
متاسفانه خود مذهبی ها بهم رحم نمیکنن
واقعا متاسفم
اولش افراد ادعاشون زیاده ولی در این موارد نشون میدن چقدر لیبرالن
سلام.
معیار های مشترک از ملزومات یک ازدواج موفق هست.
دو طرف باید دیدگاه همدیگر رو بتونن درک کنن.
دیدگاه سیاسی و دینی متفاوت و موافق، نشونه بزرگی از تفاهم و عدم تفاهمهاست.
اصلا دست کم نگیریدش.
ولی خط کش گذاشتن و گفتنه اینکه هر کس با دیدگاه من مخالف هست، کافره، هم درست نیست.
بالاخره قبول داشتن یا نداشتن همین موضوع میتونه تاثیر زیادی در جهت زندگی افراد داشته باشه.
مسلما افراد در سبک زندگیشون از رهبرانشون تقلید میکنن و این میتونه در مواقعی که اختلاف وجود داره مشکل درست کنه
ولی اگر که اعتقاد و یا عدم اعتقاد به این موضوع فقط لفظی هست در صورتی که ظرفیت تحمل عقاید مخالف خودتون رو داشته باشید مشکل خاصی پیش نمیاد
در ادامه پست قبلیم
همونطوری که دوستان هم گفتن، در زمان خواستگاری خوبه همه حرفها زده بشه و حتی به صرف صحبتها اکتفا نشه. اینجا توضیح دادم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39...#pid353786
اینکه اصلا لازمه بحثی بشه یا نه رو خود شما تعیین می کنید. جلسه هیئت مدیره نیست که مثلا مدیرعامل دستور جلسه رو مشخص کنه
یکسری خواسته های اساسی و اصولی از طرف مقابل، خانوادش و دوستاش انتظار دارید که قابل کوتاه آمدن و چانه زنی نیست. به نظرم خوبه قبلش اینا رو با خانواده خودتون تموم کنید که حرفها چندتا نشه
بعضیا یک اشتباهی میکنن و ازدواج را با روابط دوستی و فامیلی شبیه میدونن. فامیل شما 180 درجه با شما اختلاف داشته باشه، نه اینکه مهم نباشه ولی مگر چقدر با هم رفت و آمد دارید؟ اصلا اختلافات زیاد به صورت غیر ارادی باعث دوری میشه چه برسه به اینکه اراده ای پشتش باشه
یا روابط دوستی مخصوصا دوستی بر پایه مثلا همکلاسی و هم دانشگاهی تا حد و حدودی اختلاف قابل تحمله ولی نه زیاد. نهایتش هم میگید طرف رو تا آخر ترم تحمل می کنم و تموم میشه
اما بعید می دونم هیچ دختر عاقلی ازدواج کنه که طرفش رو محکی بزنه و اگر مناسب نبود .......
کسی رو انتخاب کنید که با اطلاعاتی که الان ازش دارید، هر روز بتونید قیافه، حرف زدن، اخلاق، اراده و عقایدش رو حداقل تحمل کنید.
حداقل تحمل
و علاقه و دوست داشتن هم حداکثره
سلام.ممنون از دوستان عزیزی که منو راهنمایی کردن. تصمیم گیری برام سخت شده بود ولی حرفاتون خیلی کمکم کرد.
توکل میکنیم به خدا ان شاالله هرچی به صلاح است.

(۲۵/آبان/۹۴ ۱۷:۰۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ولی خط کش گذاشتن و گفتنه اینکه هر کس با دیدگاه من مخالف هست، کافره، هم درست نیست.
ممنون از راهنمایی خوب شما..نه اصلا بحث کافر و اینا نیست. منظور از خط قرمز الویت در معیار انتخابه در ازدواج ،نه در ارتباط با انسان ها.

(۲۶/آبان/۹۴ ۱:۱۴)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]بعضیا یک اشتباهی میکنن و ازدواج را با روابط دوستی و فامیلی شبیه میدونن. فامیل شما 180 درجه با شما اختلاف داشته باشه، نه اینکه مهم نباشه ولی مگر چقدر با هم رفت و آمد دارید؟ اصلا اختلافات زیاد به صورت غیر ارادی باعث دوری میشه .
کسی رو انتخاب کنید که با اطلاعاتی که الان ازش دارید، هر روز بتونید قیافه، حرف زدن، اخلاق، اراده و عقایدش رو حداقل تحمل کنید. حداقل تحمل .
به نکات خوبی اشاره کردید
حداقل تحملخیلی مهمه.خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.
(۲۵/آبان/۹۴ ۲۱:۲۸)sagheb نوشته است: [ -> ]
به نظر من مهمترین معیار برا ازدواج داشتن عقاید مشترک.اگه عقیده ای که داری واقعا و حقیقتا برات مهمه ، با کسی ازدواج کن که هم عقیده این چون بعدا برات مشکل پیش میاد .دیدم که میگم! بعضیا چون عقیدشون فقط زبانی بود بعد ازدواج مشکلی نداشتن یا حتی تغییر عقیده دادن، ولی نمی دونین چقدر سخته که همسفر زندگیت عقیده ات رو قبول نداشته باشه یا مسخره کنه!...حالا خودت یه جور تحمل میکنی.. بچه تربیت کردن سخت میشه! پدر میگه اینجوری،مادر میگه نه..اینجوری!
این مساله واقعا برام مهمه خیلی خیلــــــــــــــی... شاید بتونم از خیلی مادیات بگذرم ولی تغییر عقیده اصــــــلا!!!!
اتفاقا به بچه خیلی فکر کردم و همیشه یکی از مسائلی که مد نظر قرار میدم اینه که دوست دارم بچه هام در چه خانواده و محیطی بزرگ بشن و رشد کنن.
سلام و وقت بخیر
به نظرم در این خصوص تا حدی هم کفو باشین کافیه
چون کسی که از لحاظ اعتقادی ایشون رو در سطحی میبینین که بهشون از ولایی بودنتون میگین ، پس یعنی اینکه تا حدودی ملاکهای مذهبی رو داره
به شرط اینکه بدونی طرف مقابلتون از لحاظ درک و شعور اجتماعی در حدی هست که به اعتقادات طرفین احترام بذاره و مو از ماست نکشه
و اینکه متاسفانه بیشتر اینگونه مسائل در حد حرف و حدیث های اولیه میمونه و بعدش واقعیات فرق میکنه
سعی کنین از رفتار و منش افراد هم برای شناخت بیشتر بهره ببرین و فقط به حرف هاشوون اکتفا نکنین و اینکه برخی پاسخ هاتونو در طی سخن شون جستجو کنین و نه سوال و جواب مستقیم
اتفاقا برای ازدواج باید خط کش استفاده کردآن هم خط کش فلزی به هر حال یک انسان یا معتقد به ولایت هست یا نیست ، نماز میخواند یا نمیخواند ، دروغ میگوید یا نمیگوید ، دزد هست یا نیست و .................... البته برای غیر معصومین این طور نیست که مچ گیری کنیم و اگر فرد یک دروغ گفت در دسته ی دروغ گو ها بیاندازیم ، اما یک مرزی وجود دارد که میتوان گفت این فرد دروغگو است یا نیست .
بنده خودم در کلیت زندگی نگاه خط کشی ندارم اما مثلا بخواهم یک شاگرد استخدام کنم باید به این نتیجه برسم که دزد نیست ، اگر بخواهم با یکی دوستی کنم بدانم خائن نیست .
البته بعد از ازدواج (یا عدم توافق) بهتر است با حسن ظن به همسر(یا خواستگار سابق) نگاه کنیم و خط کش مزبور را فقط جهت مرحله ی انتخاب(یا رد) معتبر بدانیم .