تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: استعفا...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
تصمیمت محترمه.هر جا هستی موفق باشی
سلام
دوستان،،،سید نگفت کلا میخواد بره!گفته از مدیریت استعفا میده.خب اگه گرفتاری و مشغله داره هم حق داره،چون هر کاربر تازه واردی به تالار میاد ازش بعنوان مدیر انتظاری داره و اصلا به لحاظ شرعی هم چه بسا درست نباشه آدم تو چنین مقامی به هر دلیلی نتونه به وظایفش برسه
من میگم اگه وقت نداری بعنوان مدیر فعالیت داشته باشی حتی واجبه شاید که ترک مسئولیت کنی
اما
لااقل بعنوان یه برادر بمون کنارمون
کور خوندی سیدBig Grin هرجا بری شمارت رو دارم...ولت نمیکنمHeart
خوب دیگه بعد از چند سال فعالیت در اینجور محیط ها دیگه میفهمیم وقتی کسی اینجوری استعفا میده قطعا یه مسائلی بوده...

تالار خوبی بود ...
سید فقط حق داری در دوران پساازدواج محمدتراست الدوله بری

هی میخوام شوخی کنم کسی نیست یطرف شوخی رو دست بگیرهCool

اونی که به منتقداش گفته کلاغ ذوق میکنه از رفتنت
چی شده ؟!! بَرَ o_O

سید میمونی یا بگم از چی و کی ناراحتی ؟! الکی مثلا من با بچه های بالا ارتباط دارم!

تقصیر مجتبی ست خودش رفته سید رو هم داره اغفال میکنه Big Grin

عبدالرحمن شما که سابقه ی تحریم تالار رو داری Wink ، از تجربه ت در اون مدت واسه سید ابراهیم بگو Big Grin

سید ابراهیم جان آقا اذیت نکن Blush
(۱/دی/۹۴ ۰:۲۴)انتصـار نوشته است: [ -> ]چی شده ؟!! بَرَ o_O

سید میمونی یا بگم از چی و کی ناراحتی ؟! الکی مثلا من با بچه های بالا ارتباط دارم!

تقصیر مجتبی ست خودش رفته سید رو هم داره اغفال میکنه Big Grin

عبدالرحمن شما که سابقه ی تحریم تالار رو داری Wink ، از تجربه ت در اون مدت واسه سید ابراهیم بگو Big Grin

سید ابراهیم جان آقا اذیت نکن Blush

راستش برای من که خیلی آسون بود چرا دروغ بگم Big Grin

ولی برای مصلحتی صحبت کردن میگم خعلی سخت بود

در حد خوردن شلغم (مدیونید فکر کنید منظوری داشتم )

خب بخندید دیگه فسفر گرونه تو این دوره زمونه یارو اومده همه چی گرون شد

پای کلاغا هم وسط اومده
(۳۰/آذر/۹۴ ۲۳:۵۲)sarallah نوشته است: [ -> ]تالار خوبی بود ...
و هست!

جناب سید ابراهیم هم ان شاءالله از تصمیمشون بر می گردن.Smile
حضور افرادی چون ایشون باعث قوت سایت هست.
میگم الکی الکی داریم سید رو بیرون میندازیم هاBig Grin نگفت که از تالار میره! بلکه وقت رسیدن به مدیریت رو نداره.
(۱/دی/۹۴ ۱:۲۳)Islam نوشته است: [ -> ]میگم الکی الکی داریم سید رو بیرون میندازیم هاBig Grin نگفت که از تالار میره! بلکه وقت رسیدن به مدیریت رو نداره.

آقا این زیادی میدونه

باید بفرستینش مرخصی
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع