سلام
از زحمات شما ممنونم شما جزو معدود ناظرانی بودید که حسابی وقت میگذاشتید و اگه به کار و زندگیتون لطمه بزنه حق دارید که برید.واقعیت جامعه هم همینه.کم کاری یه عده اینقدر به بعضی فشار میاره که میبرن.
به هر حال،به هر دلیلی که استعفا میدید امیدوارم همیشه موفق باشید.
بعد از چند روز نبودن، اولین تاپیکی که دیدم این بود

سلام
بعضی وقتها، توی تالار بودن بیش از ربع ساعت و نیم ساعت وقت میگیره ، مخصوصا اگر سمت و وظیفه ای به دوش آدمی باشه
پس نمیشه گفت که وقتی کسی میگه میخوام برم بگیم یعنی ربع ساعته اینقدر نقش داشت؟!!
(البته این وقت زیادی که میگیره گاهی به دلیل مطالب ارزشی و خوبی هست که گذاشته میشه و گاهی هم متاسفانه به خاطر شایعه پراکنی ها و کاربرهایی که معلوم الحالند که در این مجال وقت پرداختن بهش نیست.)
به هر حال، دلیل استعفا (ان شا الله که رفتن نباشه و فقط همین استعفا باشه) اما یک فضا ، چه مجازی و چه حقیقی، زمانی میتونه معنوی باشه و معنوی بمونه که اول، اهداف سازنده و گردآورندگانش معنوی باشه و ثانیا، اعضایی (هم رنگی ها و هم بی رنگ ها) رو داشته باشه که در اون اهداف سهیم باشند و دغدغه مند . و سعی و تلاششون در ارتقای اون معنویت باشه. و در کنارش هم چیزهای دیگه.
پس، اگر کم کم هر یک از اعضا (به خصوص، موثرترها) به هر دلیلی پا پس بکشند، شاید زمانی پیش بیاد (زبونم لال!!!!) که دیگه نشه گفت این فضای معنوی!
به هر روی، این که بتوان در یک مکان مجازی که سازندگان اصلی اون اهداف معنوی نداشتند ( بعضا اهداف خیلی مخوفی هم پشتش هست) این یک موفقیت بوده که یک فضا و تالاری به وجود اومده که فضاش معنویه و مطالب خوبی میذاره.
اما همین فضا هم با حلوا حلوا شیرین نمی مونه نیاز به مراقبت داره. حتی بعضا نیاز به خانه تکانی داره.
اگر در این حفظ و نشر اهداف و عقاید مذهبی و گاهی خانه تکانی ها ، افراد خوش فکر و موثر نباشند ممکنه در این تکاندن ها، بعضی چیزها عوض بشه.
------
ببخشید هم حرفهام طولانی شد و هم تا حدودی فلسفی! اصلا برای نوشتن این حرفها جواب دادن رو شروع نکرده بودم ، احتمالا تاثیر جلسات فلسفی آقا سید بحث رو به این سمت کشوند!
القصه، به عنوان یک عضو کوچیک و بی رنگ اما دغدغه مند ، صحبتم به آقا سید بزرگوار، خصوصا ، و اصلی ها و رنگی های تالار ، عموما، این هست که ببینید اگر واقعا این تالار ارزش حفظ شدن داره و کارش ارزشیه ( که ان شاالله مثل زمانهایی که بیشتر در تالار بودم، هنوز هم هست) سعی کنید و سعی کنیم که حفظش کنیم. شاید فرصت ندارید که به عنوان یک مسئول کمک کنید اما کمکتون رو قطع نکنید.
اگر نیاز به خانه تکانی داره ، صحنه رو خالی نکنید، صحنه رو پاک سازی کنید.
اگر توانتون رو اعضای معلوم الحالی گرفتند، چرا اون کسی که باید بره شمایید؟!
گاهی ما به خاطر جذب حداکثری ، به حداقل معلوم الحالی احترام میذاریم و و اجازه میدیم نیروی اون افراد ارزشی تحلیل بره و به اون حداقل هم اجازه جولان میدیم و ... بعد هم ضربه ها و آثارش رو میبینیم. (مدیونید اگر چند منظور ازش برداشت کنید و ربطش بدید به فضای 30یا سی کشور!!)
امیدوارم استعفای شما دلیل شخصی داشته باشه تا اینکه به این مسائل جذب حداکثری یا چیزهای دیگه برگرده، در غیر این صورت، اگر کسی مسئول (بخوانید سئوال شونده ، کسی که باید پاسخگو باشد) اش باشه ......!
----------------
اگر حقی گردن من دارید که خواسته یا ناخواسته ادا نشده، طلب عفو دارم.
نقل قول:اگر توانتون رو اعضای معلوم الحالی گرفتند، چرا اون کسی که باید بره شمایید؟!
بعضی وقت ها فداکاری لازمه. مثلا من به شخصه حاضرم یک محیطی رو ترک کنم تا فرد دیگری مجبور به اینکار نشه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این که سید می خواد از سمتش استعفا بده رو من درک می کنم. خودم هم یکی دو باری از مدیریت فروم ها استعفا دادم و تنها دلیل هم این بود که وقت رسیدن به مدیریت رو نداشتم و روی دوشم سنگینی می کرد و معتقد بودم که جای کس دیگری رو اشغال کردم.
اما سید جان اکثر بچه ها معتقدند که شما به خوبی وظیفتون رو انجام می دید و دوست داریم سید ابراهیم آبی بمونه و حتی قرمز بشه

به هر حال یک سایت به بیش از یکی دو تا آدمین نیاز داره. پس من به نمایندگی از این دوستان خواهش می کنم که اگر می تونی و مشکلی که ما ازش بی خبر باشیم نداری ، استعفات رو پس بگیر.
راستی یک نکته ی دیگه! استعفا باید پذیرفته بشه دیگه! پس جناب بیداری اندیشه لطفا این استعفا رو قبول نکنید

بسم الله الرحمن الرحیم
از لطف و مرحمت دوستان بسیار ممنون. بنده خیلی ناچیزتر از این همه لطف شما هستم. شرمنده م کردید.
شاید برای برخی از دوستان دلیل استعفای من کمی مبهم باشد...
البته دلایل زیادی داره و بنده در یک جمع بندی به اون ها رسیدم ولی اینکه فکر کنید خدای نکرده مشکل خاصی بوده و .... نه. البته نمیگم نبوده ها بلکه استعفایم به خاطر اون مسائل نبوده.
من اگر میخواستم به خاطر این مشکلات برم، باید اون زمانی استعفا می دادم که دوستان فقط به خاطر دفاع از فیلم چ حاتمی کیا چه توهین هایی که نکردند، حتی یادمه میگفتن تو سید نیستی، زمانی که حتی به خاطر درس گفتن منطق، به شما عزیزان، لقب بی کارالدوله بهم دادند و... بی خیال حرف از گذشته نمی زنم.
ببینید زمانی که کسی در بخشی به مدت زمان طولانی مسئولیت میگیرد، ناخوآگاه بعد از گذشت زمان خود باعث رکود آن بخش می شود، لذا این مسأله خیلی حیاتی است که دوست بزرگواری وارد بخش بسیار مهم اصول عقاید بشود و بتواند به قول معروف یه تکانی بدهد. من هم این حس را داشتم و دارم. اگر میخواهیم سایت پویا باشه، باید تحولی بدیم.
غیر از بحث فوق بنده به شدت وقتم درگیره، نمیدونم چقدر حق الناس هم به گردنمه. زمانی که پست هایی در بخشم زده می شد و من باید می بودم برای پاسخ یا بررسی ولی متاسفانه حضور نداشتم.
خیلی هم تلاش کردم از وقتم در جاهای دیگر کم کنم...
ولی وقتی بحث اعزام به سوریه و دفاع از حرم

که پیش اومد.... حقیقتا دیگه خیلی سخته موندن
یه جمله دیگه: بیداری اندیشه خونه منه. به این راحتی ها هم رهاش نمیکنم. این استعفا فقط از مدیریت بخش اصول عقاید و البته تهیه کنندگی رادیو بیداری بود. برای دوستان در رادیو هم آرزوی پیروزی دارم.
دوستان عزیزم. خیلی بنده را دعا بفرمایید. دعا کنید دیگر برنگردم، ولی اگر برگشتم و یا خدای نکرده اصلا نرفتم

، به عنوان یه کاربر در خدمت همه دوستان هستم.
یا علی مدد
(۷/دی/۹۴ ۹:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]ولی وقتی بحث اعزام به سوریه و دفاع از حرم

که پیش اومد.... حقیقتا دیگه خیلی سخته موندن
دوستان عزیزم. خیلی بنده را دعا بفرمایید. دعا کنید دیگر برنگردم، ولی اگر برگشتم و یا خدای نکرده اصلا نرفتم

، به عنوان یه کاربر در خدمت همه دوستان هستم.
یا علی مدد
ان شا الله که عاقبت به خیر بشید و از یاران صاحب الزمان باشید .
(۲/دی/۹۴ ۱۶:۱۳)Islam نوشته است: [ -> ]بعضی وقت ها فداکاری لازمه. مثلا من به شخصه حاضرم یک محیطی رو ترک کنم تا فرد دیگری مجبور به اینکار نشه.
با حرفتون موافق نیستم، هر کسی لایق این فداکاری نیست , چون بعضی ها برای از صحنه خارج کردن آمده اند و به صراطی هم مستقیم نیستند.
توی یک تالار ارزشی دیگه ای حضور داشتم که هر روز هم شاهد موفقیتش بودیم، در این بین عده ای به عمد با کاربر سازی و ایجاد شبهه ها و وقت گرفتن از کارشناسان و... (مسائلی که احتمالا اینجا هم مدیرها باهاش درگیر بودند و هستند ) و مظلوم نمایی ها و و و نظم تالار رو بهم ریختند. تا یک مقدار هم جو آروم میشد، دوباره بعد از مدتی یک جو دیگه راه می افتاد. تا این اواخر که واقعا وقت و توان اکثر کارشناسان با یک مساله مشابه درگیر شد. و تالار دیگه کاملا به رکود رسید(البته چند تا مشکل دیگه هم بود) و هزینه سنگینی (مالی نه) پرداخت شد تا دوباره اون تالار تونست سرپا بشه و پس اون مشکل هم بر بیاد.
علت اون حرفهام تجربه مشابهی بود که کوتاه عرض کردم.
چون مدتی توی تالار نبودم ، اطلاع دقیقی از جزئیات خیلی چیزها ندارم اما گفتم شاید مشکل مشابهی رخ داده.
بهر حال، برای تالار هم زحمات زیادی گذاشته شده و حفظ با کیفیت تالار در این مدت، توان زیادی از مسئولین و مدیرانش میگیره. حیف است که این توان ها هدر بره و پایگاه تضعیف بشه.
سلام و عید مبارکی
ببخشید بازم شوخی میکنم در برخی جاها
خوشحال شدم که چنین دوستی دارم که جور و بُزشو داشته و چنین تصمیمی گرفته (یکمی هم به ما بده)
و آفرین به خانمش
چون سید شدیداً به نظرات خانمش احترام میزاره ! از این زوج ها کم هستن
قبلش ناراحت بودم از این تاپیک
الان خوشحالم
اگر دلیلش رفتنه و رسیدن .... چه خوب!
سید قبلش بیا یه عکس دو نفره بگیریم اگر شهید شدی بعدا بدردت میخوره

نه ببخشید به دردم میخوره
ولی جداً به سید نمیخورد اهل این داستانا باشه چون طرفدار حاتمی کیا بود (دقت کردید زمان از حال به ماضی داره برمیگرده....

)
بعد از سی سال شور شهادت دوباره برگشته و البته نه به ناحیه ایران بلکه به غرب آسیا
این نشونه خوبیه
واقعا برای خودم متاسفم که در حد قیمه امام حسین خوردن باهاشونم .... وقتی پای جون وسط میاد همه آسمونو نگاه میکنن و سوت میزنن (و من شماها رو با اشعار حافظ سرگرم میکنم و کلاس میزارم)
سید یه املت خوردی و ما رو فروختی.... امیدوارم از غذاهای مائده اونجا خسته بشی و برگردی یه ته چین از دست عیال دریافت نمایی
انقدر تیکه یادم بود الان یادم رفت
اینم ببینید
لذت بردم
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=31754
حالا که ذکر خیر املت شد یادم افتاد... سید پناه بر خدا رو که یادته؟
بعدش هم که یادته؟
اون مدافعان حرم چی چی می گفتن؟
ما شهید زنده بیشتر نیاز داریم!
البته...
تو قبول نکن
اونا می خواستن تمام سهمیه های بعد از انقلاب مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو برای خودشون بردارن.
برو خدا به همرات.
ایشالا شهید بشی (نمی گم ایشالا بعد از 120 سال! چون تلویحا دارم آرزو می کنم ظهور حضرت عقب بیافته) ... (حرف بدی زدم؟)
انشاالله شما (آقای عبدالرحمن) هم بری با اشعار حافظ رزمنده هارو سرگرم کنی بعدشم برای بهشتیا کلاس بزاری . ما که بخیل نیستیم تازه خیلی هم خوش حال میشیم و جشن میگیریم که دیگه تو جمع ما نباشی و بری پیش از ما بهترون
کار شما(آقا سید ابراهیم) قابل تحسینه البته فقط قابل تحسین نه قابل الگو برداری آخه تحسین کردن خیلی راحتتره
شما که رفتنی شدی (منظور انشاالله زیارت حرم حضرت زینت (سلام الله علیها) بود شربت شهادت نخوردما) یه منبر کوچیک واسه اونایی که نرفتن برم بعدشم خودم برم
بهشتی می گفت بهشت را بها میدهند نه به بهانه
خود زنی و خود نقدی آقا گشایش ظهور نمی کنه .... قمه زنی تعطیل
کار کن و بگذر از گفتار *** کاندر این راه ، کار دارد کار
مدیونید اگه فکر کنید کلاس گذاشتما
آخ آخ دیدی چی شد انقد جو گیر شده بودم داشت یادم می رفت
التماس دعا شدید و محکم