تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: استعفا...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نقل قول:
ولی وقتی بحث اعزام به سوریه و دفاع از حرم[تصویر: heart.png][تصویر: heart.png][تصویر: heart.png] که پیش اومد.... حقیقتا دیگه خیلی سخته موندن[تصویر: confused.png]

Crying

فقط دفاع از حرم نیست، دفاع از مرزهای خودمونه، مثل سالهای دفاع مقدس ...
خوش ب حال اونهایی ک اونقدر وسعت روح پیدا کردن ک عزیزترین آدم زندگیشونو روونه جنگ میکنن (نورالسادات عزیزم، خداحفظت کنه)
و خوش ب سعادت اونهایی ک میتونن و میرن و مرد و مردونه میجنگن

نوشتن و خوندن این جملات شاید ساده باشه ، اما ...
چ عظمتی رو توی چندتا جمله خلاصه ش کردم(چقدررر شهید مدافع حرم، چقدر مادر و خواهر و همسر ک مردشون رو روونه دفاع کردن) ...

نقل قول:من اگر میخواستم به خاطر این مشکلات برم، باید اون زمانی استعفا می دادم که دوستان فقط به خاطر دفاع از فیلم چ حاتمی کیا چه توهین هایی که نکردند، حتی یادمه میگفتن تو سید نیستی، زمانی که حتی به خاطر درس گفتن منطق، به شما عزیزان، لقب بی کارالدوله بهم دادند و... بی خیال حرف از گذشته نمی زنم.

اتفاقا شاید براتون جالب باشه ک بدونین خیلیییی استفاده میکنم از 7-8 جلسه درسی ک برامون ارسال کردین
هم منطقا، برای خودم خیلی جاها استفاده میکنم تا بفهمم متنی ک میخونم و استدلالی ک میخونم درسته یا نه، هم اینکه خیلی جاها ازشون برای (ب اصطلاح ) آچمز کردن طرف بحثم استفاده میکنم

بحث «مصالح فاسد» و «شکل استدلال غلط»
اون بحث تباین و تساوی و عموم و خصوص من وجه و عموم و خصوص مطلق

خیلییی کاربردی بود، حیف ک ادامه نداشت (حیف ک ماها علم حاضر و آماده رو هم میذارن جلومون، اما اونقدررر خسته ایم ک نمیتونیم علم رو ب دستش بیاریم)

البته یادم هست ک تاپیک ِ "دعا" رو کامل نکردیدهاو سوالام همینطوری موند :دی

نقل قول:
دوستان عزیزم. خیلی بنده را دعا بفرمایید. دعا کنید دیگر برنگردم، ولی اگر برگشتم و یا خدای نکرده اصلا نرفتم[تصویر: sad.png][تصویر: sad.png][تصویر: sad.png]، به عنوان یه کاربر در خدمت همه دوستان هستم.

حرفی ندارم ک بگم SadCrying

فقط دعا میکنم ک ان شاء الله ب سلامت برگردید
خیلی خیلی خیلی التماس دعا
سلام دوباره

سید جان خوشا به مرامت.چقدر دوست داشتم میرفتم اونجا ولی لیاقت میخواد

اینو از من کوچیک به یاد داشته باشید.سعی کنید بخاطر دفاع از دین و ناموستون برید نه بخاطر شهید شدن.اونطوری اجر شهید واقعی نصیبتون میشه ان شاءالله.البته اینو کلی گفتم چون خود سید عزیز گفت که بخاطر دفاع از حرم داره میره

سید ان شاءالله که سالم بری و برگردی و در صف یاران سید خراسانی قرار بگیری.وقتی همه برن و برنگردن دیگه کی میخواد همراه سید و سرورمون باشه؟

خدا یار و یاور خودت و خانوادت باشه تو همه لحظات زندگی ان شاءالله

تو رو به قرآن دستی هم به سر ما بکش...

یا حق
نقل قول:
ولی وقتی بحث اعزام به سوریه و دفاع از حرم[تصویر: heart.png][تصویر: heart.png][تصویر: heart.png] که پیش اومد.... حقیقتا دیگه خیلی سخته موندن[تصویر: confused.png]

سید من رو هم هوایی کردی Heart تا حالا اینقدر جدی به این قضیه نگاه نکرده بودم! فعلا تصمیمم این شده که تابستون بیام.تا ببینیم خدا چی بخواد.

خدا دوستای خوبی مثل شما رو که تاثیرات خوب روی آدم میذارن و در شرایط سخت با فداکاری و تحمل اوضاع رو بدتر نمی کنند ، حفظ کنه.

می ترسم بگم شهید بشی چونکه خودم نعمتی مثل شما رو از دست میدم! پس إن شاء الله باهم شهید بشیمSmile
پسرعمو اگه پیش خدا رفتی، سلاممو بهش برسون!
یادت نره!

خدا به همرات عزیزم Heart
بسم الله الرحمن الرحیم

ارسال های غیرمرتبط با موضوع حذف شدند.

لطفا از انحراف موضوع خودداری بفرمایید.

نه اخلاقی‌ست و نه در شأن دو مسلمان و شیعه است که اینطور دعوت به مباهله کنند به خاطر چند ارسال و موضوع ...

اگر هم مساله شخصی با کسی دارید، در پیام خصوصی پیگیری بفرمایید.

لطفا مراعات بفرمایید.
هر جا هستید موفق باشید در پناه حق
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع