تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تندرو ها بخوانند ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۱)Lancelot نوشته است: [ -> ]یکبار دیگه حرف شما رو نقل قول میکنم:
میشه بفرمایید دقیقاً کجای این دو منبع این جمله رو میتونم پیدا کنم؟ همچنین فکر کنم شما الان با گوگل این دو تا "منبع" رو پیدا کردین و هنوز خودتون هم نخوندینشون:
شما یا منبعی که به بنده نشون میدین رو قبول دارین یا ندارین. اگه منبع رو قبول دارید، چرا نتیجه گیریتون دقیقاً 180 درجه متفاوت است؟ و اگر قبول ندارید چرا به عنوان "منبع" به بنده نشونش دادین؟
ترجمه ی تیتر داخل تصویر منبع دوم شما (که البته باز هم من جمله ای که ذکر کردین رو توش پیدا نکردم):
"جاذبه ی شخصیت روحانی موجب بروز مشکلات جدی برای نتانیاهو شده است"
"شخصیت دلفریب این ایرانی و عدم اعتنای آمریکا به [درخواست اسرائیل برای] مقابله کردن [با ایران] موجب طرح این سؤال [برای اسرائیل] میشود: احمدی نژاد کجاست وقتی واقعاً به او احتیاج داریم؟"
میشه لطف کنید بفرمایید شما از این تیتر دقیقاً چه برداشتی دارید؟
واقعاً نیازی نیست به این پست بنده جواب بدین چون واقعاً جوابمو با دیدن این دو لینک گرفتم. ممنون.

نیازی نیست جواب بدم چون شما جوابی که میخواین رو خودتون میگیرین.
چیزی که از این دو مطلب واضح و مبرهن است اینه که اسرائیل منافع زیادی از احمدی نژاد برد و با رفتنش از این منافع محروم شد, حالا شما میخواید یه جور دیگه تفسیرش کنید با خودتون!
یکی از بزرگترین خدماتش هم مطرح کردن بحث هلوکاست در جایی بود که باعث شد اسرائیل این حرفها رو به عنوان سند مظلومیتش سر نیزه کنه!
البته من دارم وقتمو تلف میکنم, کسی که نخواد قبول کنه, هرگز قبول نمیکنه, حتی اگر خود امام زمان گردن این فرد رو بزنه. انشاا... خدا ما رو در زمره اعوان و انصار امام زمان قرار دهد و از فتن آخرالزمان حفظ کند.

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۱)Lancelot نوشته است: [ -> ]یکبار دیگه حرف شما رو نقل قول میکنم:
میشه بفرمایید دقیقاً کجای این دو منبع این جمله رو میتونم پیدا کنم؟ همچنین فکر کنم شما الان با گوگل این دو تا "منبع" رو پیدا کردین و هنوز خودتون هم نخوندینشون:
شما یا منبعی که به بنده نشون میدین رو قبول دارین یا ندارین. اگه منبع رو قبول دارید، چرا نتیجه گیریتون دقیقاً 180 درجه متفاوت است؟ و اگر قبول ندارید چرا به عنوان "منبع" به بنده نشونش دادین؟
ترجمه ی تیتر داخل تصویر منبع دوم شما (که البته باز هم من جمله ای که ذکر کردین رو توش پیدا نکردم):
"شخصیت دلفریب این ایرانی و عدم اعتنای آمریکا به [درخواست اسرائیل برای] مقابله کردن [با ایران] موجب طرح این سؤال [برای اسرائیل] میشود: احمدی نژاد کجاست وقتی واقعاً به او احتیاج داریم؟"
واقعاً نیازی نیست به این پست بنده جواب بدین چون واقعاً جوابمو با دیدن این دو لینک گرفتم. ممنون.

شما تصورتون اینه که وقتی یکی منبعی ارائه میده باید همش رو قبول داشته باشه که این اشتباهه. منبع بودن این مطلب تا قسمت نقل قولش معتبره و تفسیرش صرفا برداشت نویسندس. البته باز میدونم که نمیخواهید بپذیرید.

شما تصورتون اینه که وقتی یکی منبعی ارائه میده باید همش رو قبول داشته باشه که این اشتباهه. منبع بودن این مطلب تا قسمت نقل قولش معتبره و تفسیرش صرفا برداشت نویسندس. البته باز میدونم که نمیخواهید بپذیرید.
درود
اصولگراها انقدر بهانه نیارند
نتایج انتخابات تهران گویای همه چیز هستش
لطفا از این حقه ی قدیمی که اصلاح طلبان و تهرانی ها رو طرفدار فساد میدونید دست بردارید
رسانه های اصولگرا و صداوسیما تا لحظات آخر انتخابات داشتند به مردم القا میکردند که رای های شمرده شده برای شمال کشور هستش و نتایج انتخابات قراره در لحظات آخر برگرده و جنتی و حدادعادل بیان اول بشن...
تازه بگذریم از اینکه بعد از اتمام انتخابات برخی از رسانه های اصولگرا زنگ می زدن به نامزدهای مستقل و اعلام میکردند که شما هم باید به حزب اصولگرا بپیوندید
نقل قول:
اصولگرایان 60 درصد آرا را کسب کردند و در شهرستانها هم بیشتر اونوقت شما میگید از عملکرد اصولگرایان راضی نبودن!!
تنها دلیلی که در بقیه ی کشور اصولگراها رای آوردن اینه که کاندیدای اصلاح طلب مشهوری توی شهرهای دیگه وجود نداشت
توی جاهایی مثل کرمانشاه،خوزستان و ... فقط اصولگراها و مستقل ها تایید صلاحیت شده بودند
اگه قرار بود توی همون شهرستان ها هم رای نیارن که دیگه رسما تقابل ملت با نظام رو شاهد بودیم
حداقل الان دیگه نتایج انتخابات رو بپذیرید و رویه ی کارها رو عوض کنید
یه دوره ای اصولگرایی نماد سازندگی بود،ولی الان نماد حذب بازی و رانت خواری هستش
همین آقای حدادعادل بارها در مسائل مختلف به حمایت ملت اومده،حتی مقابل افراد هم حذب خودش ایستادگی کرده،اما الان متاسفانه بخاطر این جو منفی نسبت به اصولگراها رای نیاورد...
امیدوارم اصولگراها از این شکست درس بگیرن و رویه ی کارشون رو تغییر بدن
(۱۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۳۸)amirabdi نوشته است: [ -> ]درود
اصولگراها انقدر بهانه نیارند
نتایج انتخابات تهران گویای همه چیز هستش
لطفا از این حقه ی قدیمی که اصلاح طلبان و تهرانی ها رو طرفدار فساد میدونید دست بردارید
رسانه های اصولگرا و صداوسیما تا لحظات آخر انتخابات داشتند به مردم القا میکردند که رای های شمرده شده برای شمال کشور هستش و نتایج انتخابات قراره در لحظات آخر برگرده و جنتی و حدادعادل بیان اول بشن...
تازه بگذریم از اینکه بعد از اتمام انتخابات برخی از رسانه های اصولگرا زنگ می زدن به نامزدهای مستقل و اعلام میکردند که شما هم باید به حزب اصولگرا بپیوندید
تنها دلیلی که در بقیه ی کشور اصولگراها رای آوردن اینه که کاندیدای اصلاح طلب مشهوری توی شهرهای دیگه وجود نداشت
توی جاهایی مثل کرمانشاه،خوزستان و ... فقط اصولگراها و مستقل ها تایید صلاحیت شده بودند
اگه قرار بود توی همون شهرستان ها هم رای نیارن که دیگه رسما تقابل ملت با نظام رو شاهد بودیم
حداقل الان دیگه نتایج انتخابات رو بپذیرید و رویه ی کارها رو عوض کنید
یه دوره ای اصولگرایی نماد سازندگی بود،ولی الان نماد حذب بازی و رانت خواری هستش
همین آقای حدادعادل بارها در مسائل مختلف به حمایت ملت اومده،حتی مقابل افراد هم حذب خودش ایستادگی کرده،اما الان متاسفانه بخاطر این جو منفی نسبت به اصولگراها رای نیاورد...
امیدوارم اصولگراها از این شکست درس بگیرن و رویه ی کارشون رو تغییر بدن
سلام

بالاخره حتماً يه مشکلی داشتن که تایید صلاحیت نشدن
نميشه همش بر مبنای فرض پیش رفت که اگر اینجوری بود اونجوري میشد

شما ببین اصلاح طلبان چقدر مشکل دارن که رد صلاحیت شدن
يه اصلاح طلب تو قم رای نیاورده این یعنی فاصله داشتن اصلاح طلبان از اسلام
(۱۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۵۹)قلب نوشته است: [ -> ]سلام

بالاخره حتماً يه مشکلی داشتن که تایید صلاحیت نشدن
نميشه همش بر مبنای فرض پیش رفت که اگر اینجوری بود اونجوري میشد

شما ببین اصلاح طلبان چقدر مشکل دارن که رد صلاحیت شدن
يه اصلاح طلب تو قم رای نیاورده این یعنی فاصله داشتن اصلاح طلبان از اسلام
چه ربطی دارهBig Grin اصلا چه ربطی داشت؟ وجدانا چه ربطی داشت؟Dodgy

الان خوزستان تمام اصولگراها رای آوردن پس ما مردم خوزستان هم معصوم هستیم و خدا باید این گردو خاک از سر ما کم کنه،چونکه قبلا یه خدایی گفته بود این گردو خاک عذاب مردم خوزستانه Confused...من خودم هیچ علاقه ی به اصولگراها ندارم ولی رای خودم به یک کاندید دادم که عقاید اصولگرا داره و الانم تازه فهمیدم جزوه لیست اصولگراها هست(البته خودش هیچ وقت نگفته اصولگرا هست در حدی که الان نصف مردم فک میکنن مستقل شرکت کرده!) ولی نماینده قبلی که یک سردار پاسدار و اصولگرا بود نفر سوم شدWink

در خوزستان چهره شناخته شده اصلاح طلبی نبود که رای بیاره،در اکثر شهرهای خوزستان مردم طایفه بازی رای دادن و نه به جناح چپ و راست...نمونه بارز این مسئله شهر جناب ممد تراست Big Grin (نمیخوام قسم بخورم ولی برید از 80 درصد اون افراد که به پاپی زاده رای دادن بپرسید عضو کدوم جناح،چپ یا راست؟بخاطر لیستی بودن رای دادی یا ندادی؟ اصن نمیفهمن چی میگی همیطنور Dodgy تو چشات نگاه میکنن) و باقی شهرهای خوزستانم همینطور بوده،مثلا شهر ما اصلا چهره اصلاح طلب سیاسی معروف و محبوبی نداره الان 16 ساله در شهر ما قدرت مطلق در درست اصولگراها هست Big Grin هر دوره فقط رقابت درون حزبی دارند... تنها راهش که قدرتش از اونها بگیریم این یا خود ظریف یا عارف بیاد شهر ما کاندید بشه Big GrinBig Grin
(۱۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۵۹)قلب نوشته است: [ -> ]يه اصلاح طلب تو قم رای نیاورده این یعنی فاصله داشتن اصلاح طلبان از اسلام

شاید هم شورای نگهبان از اسلام فاصله داره!
همونطور که با مردم فاصله داره!
(۱۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۵۹)قلب نوشته است: [ -> ]يه اصلاح طلب تو قم رای نیاورده این یعنی فاصله داشتن اصلاح طلبان از اسلام

شما قم رو نماد اسلام میدونید؟؟؟؟Big Grin
خوبه من دوست قمی دارم میدونم طرز فکرشون(قمی ها) چجوریه....
اتفاقا قمی ها از بس تو خفقان و اجبار زندگی میکنن عاشق تغییر و اصلاح هستن.مطمئن باشید.
(۱۱/اسفند/۹۴ ۱۰:۳۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]شما قم رو نماد اسلام میدونید؟؟؟؟Big Grin
اتفاقا قمی ها از بس تو خفقان و اجبار زندگی میکنن عاشق تغییر و اصلاح هستن.مطمئن باشید.

به نام خدا

بیخودی خودتون رو خسته نکنید، تایپ کنید، به اندازه کافی حقیقت را برای شما توضیح داده ایم، بنده و کاربران دیگر هم بیشتر از این نمیتوانیم توضیح واضحات دهیم و دائم یک حرف را صدها بار تکرار کنیم، حالا شماها دائم بیایید و هی حرفهای غلط خودتان را ادامه دهید، دیگر پاسخ زیادی از جانب ما دریافت نخواهید کرد چون در تمام تاپیکهای مرتبط با انتخابات به اندازه کافی جوابهای محکم و مستدل گرفته اید.

ببینید در این چند ارسال آخر فقط شما و تفکر امثال شما در حال پست گذاری هستند، بهتر است دیگر بحث را تمام کنیم و ببینیم در این دو سال چکار میکنید.

هم دولت و هم مجلس دست شماست و دو سال هم وقت دارید،‌ ببینیم چکار میکنید.

والسلام
(۱۱/اسفند/۹۴ ۱۰:۴۵)عدالت نوشته است: [ -> ]
حالا شماها دائم بیایید و هی حرفهای غلط خودتان را ادامه دهید، دیگر پاسخ زیادی از جانب ما دریافت نخواهید کرد چون در تمام تاپیکهای مرتبط با انتخابات به اندازه کافی جوابهای محکم و مستدل گرفته اید.

یعنی خوشم میاد با اعتماد به نفس کاذبتون حرف خودتون رو حقیقت میدونید و حرف بقیه رو غلط. این یکی از مصادیق استبدادگرایی هست, مصادیق تندروی هست!
ما منتظر نمیمانیم,.بلکه گردش جریانهای سیاسی را جهت حفظ نظام رقم زدیم و احتمالا چند سال دیگر دوباره به اصولگرایان رای خواهیم داد.
(۱۱/اسفند/۹۴ ۱:۵۲)A L I نوشته است: [ -> ]چه ربطی دارهBig Grin اصلا چه ربطی داشت؟ وجدانا چه ربطی داشت؟Dodgy

الان خوزستان تمام اصولگراها رای آوردن پس ما مردم خوزستان هم معصوم هستیم و خدا باید این گردو خاک از سر ما کم کنه،چونکه قبلا یه خدایی گفته بود این گردو خاک عذاب مردم خوزستانه Confused...من خودم هیچ علاقه ی به اصولگراها ندارم ولی رای خودم به یک کاندید دادم که عقاید اصولگرا داره و الانم تازه فهمیدم جزوه لیست اصولگراها هست(البته خودش هیچ وقت نگفته اصولگرا هست در حدی که الان نصف مردم فک میکنن مستقل شرکت کرده!) ولی نماینده قبلی که یک سردار پاسدار و اصولگرا بود نفر سوم شدWink

در خوزستان چهره شناخته شده اصلاح طلبی نبود که رای بیاره،در اکثر شهرهای خوزستان مردم طایفه بازی رای دادن و نه به جناح چپ و راست...نمونه بارز این مسئله شهر جناب ممد تراست Big Grin (نمیخوام قسم بخورم ولی برید از 80 درصد اون افراد که به پاپی زاده رای دادن بپرسید عضو کدوم جناح،چپ یا راست؟بخاطر لیستی بودن رای دادی یا ندادی؟ اصن نمیفهمن چی میگی همیطنور Dodgy تو چشات نگاه میکنن) و باقی شهرهای خوزستانم همینطور بوده،مثلا شهر ما اصلا چهره اصلاح طلب سیاسی معروف و محبوبی نداره الان 16 ساله در شهر ما قدرت مطلق در درست اصولگراها هست Big Grin هر دوره فقط رقابت درون حزبی دارند... تنها راهش که قدرتش از اونها بگیریم این یا خود ظریف یا عارف بیاد شهر ما کاندید بشه Big GrinBig Grin
سلام

بله بحث اصلی هم همينه شما نگاه کن دوستان شما رای نداده مردم رو هم پای خودشون نوشتن

اما بحث اصلی اینه مردم قم مذهبی ترین هستند پس این خودش یک معیاره که اصلاح طلبان مشکل دارن با اسلام

ظریف و عارف هم بیان قم هیچی رای نمیارن مطمئن باش

اصلا بعید ميدونم اصلاح طلبان تا حالا تو قم کاندید داشته باشن
هیچوقت داشتن؟

(۱۱/اسفند/۹۴ ۸:۵۵)t.kam67 نوشته است: [ -> ]شاید هم شورای نگهبان از اسلام فاصله داره!
همونطور که با مردم فاصله داره!
سلام

شاید و اما و اگر رو کاشتن جاش هیچی در نيومد!

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

برید کاندیداهای بدون مشکل پیدا کنید که مجبور نباشید دایم توجیه کنید

(۱۱/اسفند/۹۴ ۱۰:۳۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]شما قم رو نماد اسلام میدونید؟؟؟؟Big Grin
سلام
پس از دوستان اصلاح طلب بپرسید چرا کاندیدا به قم نمی برن!!

قمی ها تو خفقان هستن چه حرفا!!!!
اونجا شهر مذهبی هست با هزاران طلبه از سراسر جهان

این توجیهات شما واقعاً ديگه....

(۱۱/اسفند/۹۴ ۱۲:۳۶)t.kam67 نوشته است: [ -> ]یعنی خوشم میاد با اعتماد به نفس کاذبتون حرف خودتون رو حقیقت میدونید و حرف بقیه رو غلط. این یکی از مصادیق استبدادگرایی هست, مصادیق تندروی هست!
ما منتظر نمیمانیم,.بلکه گردش جریانهای سیاسی را جهت حفظ نظام رقم زدیم و احتمالا چند سال دیگر دوباره به اصولگرایان رای خواهیم داد.
سلام
بالاخره هر کسی نظری دارد

خب دیگه اگر شما تعصبي روی اصلاح طلبی ندارید اینقدر اقداماتشان را توجیه نکنید
البته ما هم زیاد اصولگرا نیستیم ها
سلام علیکم
ببینید دوستان اونایی که از طرف شورای نگهبان تایید صلاحیت شدن همشون خوب بودن و ما همه باید به نظر همدیگه در مورد انتخاب هامون احترام بزاریم. اگه یه کم ظرفیتها بالا بره این مسائل پیش نمیاد. البته شکست سخته به شرطی که به دید یه زور آزمایی راهی برای قدرت افزایی به انتخابات نگاه کنیم که هرکی برنده شد قدرت بیشتری پیدا میکنه خوب مشخصه که ناراحتی هم داره و احتمالات تقلب و کلاه برداری و تهمت و .... اما اگه به دید دینداری و خدمت به خلق الله باشه یه وظیفه میشه که خودش یه باری رو روی دوش آدم میندازه که کسی بابت اینکه بار بیشتری ببره و پیش درگاه خدا مسئولیت بیشتری داشته باشه ناراحت نمیشه که برنده نشده تازه خوشحال هم میشه که یه تکلیفی ازش برداشته شده. امام علی (علیه السلام) هم وقتی مردم سمتش نیومدن رفت دنبال کارای خودش و صبر کرد تا وقتی مردم اومدن سراغش. جامعه جالبی شده[تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png][تصویر: huh.png]
دوستان در پیرو نصیحت آقا وحدتتون رو از دست ندید.[تصویر: heart.png][تصویر: heart.png][تصویر: heart.png][تصویر: heart.png]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع