۱۰/اسفند/۹۴, ۲۲:۲۲
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۱)Lancelot نوشته است: [ -> ]یکبار دیگه حرف شما رو نقل قول میکنم:
میشه بفرمایید دقیقاً کجای این دو منبع این جمله رو میتونم پیدا کنم؟ همچنین فکر کنم شما الان با گوگل این دو تا "منبع" رو پیدا کردین و هنوز خودتون هم نخوندینشون:
شما یا منبعی که به بنده نشون میدین رو قبول دارین یا ندارین. اگه منبع رو قبول دارید، چرا نتیجه گیریتون دقیقاً 180 درجه متفاوت است؟ و اگر قبول ندارید چرا به عنوان "منبع" به بنده نشونش دادین؟
ترجمه ی تیتر داخل تصویر منبع دوم شما (که البته باز هم من جمله ای که ذکر کردین رو توش پیدا نکردم):
"جاذبه ی شخصیت روحانی موجب بروز مشکلات جدی برای نتانیاهو شده است"
"شخصیت دلفریب این ایرانی و عدم اعتنای آمریکا به [درخواست اسرائیل برای] مقابله کردن [با ایران] موجب طرح این سؤال [برای اسرائیل] میشود: احمدی نژاد کجاست وقتی واقعاً به او احتیاج داریم؟"
میشه لطف کنید بفرمایید شما از این تیتر دقیقاً چه برداشتی دارید؟
واقعاً نیازی نیست به این پست بنده جواب بدین چون واقعاً جوابمو با دیدن این دو لینک گرفتم. ممنون.
نیازی نیست جواب بدم چون شما جوابی که میخواین رو خودتون میگیرین.
چیزی که از این دو مطلب واضح و مبرهن است اینه که اسرائیل منافع زیادی از احمدی نژاد برد و با رفتنش از این منافع محروم شد, حالا شما میخواید یه جور دیگه تفسیرش کنید با خودتون!
یکی از بزرگترین خدماتش هم مطرح کردن بحث هلوکاست در جایی بود که باعث شد اسرائیل این حرفها رو به عنوان سند مظلومیتش سر نیزه کنه!
البته من دارم وقتمو تلف میکنم, کسی که نخواد قبول کنه, هرگز قبول نمیکنه, حتی اگر خود امام زمان گردن این فرد رو بزنه. انشاا... خدا ما رو در زمره اعوان و انصار امام زمان قرار دهد و از فتن آخرالزمان حفظ کند.
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۱)Lancelot نوشته است: [ -> ]یکبار دیگه حرف شما رو نقل قول میکنم:
میشه بفرمایید دقیقاً کجای این دو منبع این جمله رو میتونم پیدا کنم؟ همچنین فکر کنم شما الان با گوگل این دو تا "منبع" رو پیدا کردین و هنوز خودتون هم نخوندینشون:
شما یا منبعی که به بنده نشون میدین رو قبول دارین یا ندارین. اگه منبع رو قبول دارید، چرا نتیجه گیریتون دقیقاً 180 درجه متفاوت است؟ و اگر قبول ندارید چرا به عنوان "منبع" به بنده نشونش دادین؟
ترجمه ی تیتر داخل تصویر منبع دوم شما (که البته باز هم من جمله ای که ذکر کردین رو توش پیدا نکردم):
"شخصیت دلفریب این ایرانی و عدم اعتنای آمریکا به [درخواست اسرائیل برای] مقابله کردن [با ایران] موجب طرح این سؤال [برای اسرائیل] میشود: احمدی نژاد کجاست وقتی واقعاً به او احتیاج داریم؟"
واقعاً نیازی نیست به این پست بنده جواب بدین چون واقعاً جوابمو با دیدن این دو لینک گرفتم. ممنون.
شما تصورتون اینه که وقتی یکی منبعی ارائه میده باید همش رو قبول داشته باشه که این اشتباهه. منبع بودن این مطلب تا قسمت نقل قولش معتبره و تفسیرش صرفا برداشت نویسندس. البته باز میدونم که نمیخواهید بپذیرید.
شما تصورتون اینه که وقتی یکی منبعی ارائه میده باید همش رو قبول داشته باشه که این اشتباهه. منبع بودن این مطلب تا قسمت نقل قولش معتبره و تفسیرش صرفا برداشت نویسندس. البته باز میدونم که نمیخواهید بپذیرید.
اصلا چه ربطی داشت؟ وجدانا چه ربطی داشت؟
...من خودم هیچ علاقه ی به اصولگراها ندارم ولی رای خودم به یک کاندید دادم که عقاید اصولگرا داره و الانم تازه فهمیدم جزوه لیست اصولگراها هست(البته خودش هیچ وقت نگفته اصولگرا هست در حدی که الان نصف مردم فک میکنن مستقل شرکت کرده!) ولی نماینده قبلی که یک سردار پاسدار و اصولگرا بود نفر سوم شد
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)