مردم تهران سریعتر اصلاح شوند
آیدین سیارسریع در ضميمه طنز بي قانون/ @bighanooon
گفتگوی یک اصولگرای پايدار و یک نامزد پیروز مجلس دهم
اصولگرای پايدار: بیا بغلم داداش!
نامزد پیروز: کجاااا؟ فاصله بگیر.
اصولگرا: داداشم تبریک میگم. بالاخره برنده شدیم.
نامزد پیروز: آقا من شما رو می شناسم؟
ا.پ: منم دیگه. اصولگرای تندرو. برادر هم حزبی ات. تبرییییک!
ن.پ: ما که هم حزبی نیستیم. من اصلاح طلبم.
ا.پ: عزیزززم (فریال گون) تو مگه برنده نشدی؟
ن.پ: چرا ...
ا.پ: خب دیگه ... همین که رای آوردی نشون میده اصولگرای تندرویی وگرنه چه دلیلی داشت مردم بهت رای بدن؟ مقاومت نکن! بیا با هم جشن بگیریم.
ن.پ: نمیخوام آقا. من اصلاح طلبم.
ا.پ: مگه میشه مردم دلسوز و غیور تهران به اشخاصی رای بدهند که گرایشات آنچنانی دارند؟
ن.پ: همچین میگی گرایشات آنچنانی دارند انگار ما هر روز با مربی تیم والیبال امریکا تمرین می کنیم! چه گرایشی؟
ا.پ: مهندسی آرا و تحلیل سیستم!
ن.پ: ارشد صنایع که نیست برادر من. البته ما شاگردی می کنیم.
ا.پ: حالا اصلاح طلبی اشکال نداره. ولی فکر نکن نمی دونیم با دولت مخالفی.
ن.پ: ما با دولت مشکلی نداریم.
ا.پ: مشکل داری، الان گرمی نمی فهمی.
ن.پ: نداریم به خدا.
ا.پ: پس چطور مردم تهران به شما رای دادند؟
ن.پ: از ترس شما.
ا.پ: ما که ترس نداریم.
ن.پ: چی دارین؟
ا.پ: درد داریم.
ن.پ: جااانم؟!
ا.پ: درد فرهنگ و اجتماع و منافع ملی!
ن.پ: پس چرا تهرانی ها بهتون رای ندادند؟
ا.پ: هیچ دلیل منطقی ای ندارد.
ن.پ: به نظرت معنی این رای این نیست که مردم از تندروی خسته شده اند؟
ا.پ: نه، تهران محل تجمع آشوب طلبان و افراد بی دین و ایمان شده.
ن.پ: چون به شما رای ندادن یعنی بی دین و ایمان و آشوب طلبن؟
ا.پ: بله.
ن.پ: من منطقت رو بخورم؟
ا.پ: برو منطق اربابان غربی و ملکه انگلیسی ات را بخور.
ن.پ: همین کارها رو می کنین که چهار تا اصولگرای معقول و منطقی هم ازتون جدا میشن، بعد میگین وای چرا شکست خوردیم.
ا.پ: آنها هم آشوب طلب و در راستای منافع غرب هستند.
ن.پ: خب حالا چیکار می کنین؟
ا.پ: نمی دونم. ولی بد زمونه ای شده. مردم به هر کی میخوان رای میدن.
ن.پ: من میگم یه کشور تاسیس کنین افرادش رو به دلخواه انتخاب کنین، تو انتخاباتش هم همه اش خودتون رای بیارین که این همه اذیت نشین.
ا.پ: این چه حرفیه که می زنی؟ مگه همین ایران خودمون چشه؟ انشاا... مردم تهران هم هرچه سریعتر اصلاح می شوند.
ن.پ: یعنی چی اصلاح میشن؟
ا.پ: به قول سایتمون «مردم شهری که به طلاق، اعتیاد و جرم معروف است معلوم است که به اصلاح طلبان رای می دهد». من امیدوارم که با پایین آمدن آمار طلاق و اعتیاد و جرم و جنایت مردم با چشمانی بازتر ما را انتخاب کنند که با عملکرد ما دوباره این آمار برود بالا!
ن.پ: من که نفهمیدم چی میگی ولی تو همون کشور رو تاسیس کنی موفق تری!
@bighanooon
(۱۱/اسفند/۹۴ ۲۳:۴۱)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
نکشی خودتو یه وقت
ياده شکست سنگین اصلاح طلبان در سالهای 84 و 86 و 88 و 90 افتادم
چيه حالا تو تهران اول شدید خودتون رو نکشید يه وقت
پیروز کسی است که بیشترین نماینده را دارد بقيش ديگه توهماته
اگر شاید ولی اما فرض
حقیقت اتفاقی است که افتاده تمام حالا می خواي هرچی اسمشو بزار انتصابات تقلب رد صلاحیت مفسد فی الارض
جواب شما را دادم و احتمالا دیدید. اما حذف کردند. یک بار دیگر خلاصه تر مبنویسم, ادبیات "نکشی خودتو یه وقت" در شان تالار نیست, در شتن خودتونه فقط.
ایشالا یه روز هم شما پیروز میشین (البته کی و کجاش معلوم نیست)
پیروز واقعی کسی است که برنده رقابت عادلانه بشه. اما الان انگار رئال با تیم دومش به بارسلونا با تمامی مهره هاش سی تا گل زده. امیدوارم شورای نگهبان حرف مردم رو شنیده باشه و در دیدگاهاش تجدید نظر کنه.
البته برای شما مهم نیست که چه افرادی رد و چه افرادی تایید بشن و رقیبی باشه یا نباشه, براتون مهم اینه که فقط یه اصولگرا براتون باشه تا بتونید بهش رای بدید. بقیه مردم هم براتون مهم نیستن.
حقیقت هم اینه که اصلاح طلبا میگن ما بیش از سی درصد مجلس رو داریم و اصولگراها زیر سی درصد, اما اصولگراها دیدشون فرق داره. باید دید ترکیب واقعی مجلس چیه. البته مشخصا افراد قدرتمند اصولگرایان به شکل مفتضحانه ای شکست خوردند.
ضمنا کسانی که میخواهند شورای نگهبان, نظام, رهبری, اصولگرایان, بسیج و... را به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) منتسب کنند, بدانند که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پاسخشان را خواهند داد.
همچنین کسانی که تهمت و توهین ناروا زدن در پل صراط ایشان را خواهم دید و به مدیران تالار نیز گزارش شده اند.