تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تندرو ها بخوانند ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
قابل توجه همه دوستان :Blush
دوستان گرامی لطفا حکم ادب و رعایت شئون اسلامی رو تو بحثها رعایت بکنید تا خدای نکرده طبق قوانین برخورد نشه باشما.
این رو دوستانه خدمت شما عرض کردم تا در صورت رویت گزارش بابت تهمت ، توهین و امثالهم برخورد میشه.
(۱۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۳۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا

به نقل از یکی از کاربران سایت الف :

من هم چند نکته با اجازتون بگم..اصلاح طلبان بعد از شکست سنگینی که در انتخابات مجلس خورده اند سعی دارند با مانور روی برنده شدن لیستشان در تهران با سخنرانی وتبریک بهم دیگه این واقعیت سهمگین را از نظرها پنهان کنند ولی متاسفانه اینقدر این قضیه واضحه که قابل پنهان کردن نیست...اینکه اصلاح طلبان واعتدالیون علی رغم اینکه فقط دوماه از توافق گذشته و همچین برگ برنده مهمی به زعم خودشان داشتند واینکه همه رسانه های جمعی پربیننده و خواننده روی خوشی به اصولگرایان نشان ندادند و علی رغم اینکه فضای بشدت یکطرفه در شبکه های مجازی بسیار پرطرفدار مثل تلگرام به نفع اصلاح طلبان و طرفداران دولت بود نتوانستند در بهترین حالت بیش از 40 درصد صندلیهای مجلس را کسب کنند و در بدترین حالت 50 درصد صندلیهای مجلس به اصولگرایان رسیده به نظرم بسیار شکست سنگین و غیر قابل باوری میتونه برای اصلاح طلبان باشه..این نکته هم که شکست اصلاح طلبان بخاطر رد صلاحیتها بود با نگاهی به آمار اشتباه بودن منطقش نمایان میشه...این منطق فقط در تهران میتونست قابل قبول باشه چون مشارکت پنجاه درصد بود وزیاد نبود واگر اصولگرایان در تهران برنده میشدند میشد گفت چون رد صلاحیتها زیاد بوده آرای خاموش به صحنه نیامده و به تبع اصولگرایان رای آورده اند که با رای آوردن اصلاح طلبان در تهران این فرضیه رد میشه..در مورد شهرستانها مشارکت قابل قبول بوده و این فرضیه بازهم به نوع دیگر خودبخود رد میشه چون اکثریت واجدین شرایط رای دادن به پای صندوق رای آمده اند وآرای معترض وخاموشی آنچنان وجود نداشته که نسبتش دهیم به رد صلاحیتها...نتیجه این حضور پای صندوقها هم سنگینی نسبی رایها به سود اصولگرایان و تا حدی مستقلها بوده نه اصلاح طلبها...

در مورد خبرگان تهران هم اگر بخواهیم یک تحلیل سردستی بکنیم اینکه آیت الله جنتی علی رغم این جوّ وهجمه تبلیغاتی بسیارسنگین در شبکه های مجازی و رسانه هایی که پربیننده وخواننده هستند از میان چهارمیلیون و دویست هزار رای دهنده در تهران فقط زیرِ یک میلیون رای از نفرِ اول منتخبِ مردم تهران(هاشمی رفسنجانی)کمتر رای آورده رو میشه براشون یک پیروزی بزرگ به حساب آورد.. آیت الله هاشمی هم تقریبا یک میلیون رای ازآیت الله یزدی و جنتی بیشتر داره و این زیاد رقم زیادی با توجه به جوی که به وجود آمده نیست

یک نکته هم خودم اضافه کنم راجع به این فرضیه غلطی که اصلاح طلبانی امثال شما روی آن مانور میدهند در رابطه با رد صلاحیت گسترده اصلاح طلبان در شهرستانها و شکست آنها در اکثر شهرستانها را به این دلیل میدانند

و آن اینکه :

حرف شما کاملا غیر منطقیست، چون در این صورت فردی که میخواهد به اصلاح طلب رای بدهد وقتی نماینده اش رد صلاحیت شده، هرگز نمیاید به یک اصولگرا رای دهد و بنابراین یا به احتمال قوی اصلا رای نمیدهد یا به مستقل رای میدهد در حالیکه در شهرستانها اکثرا اصولگرا رای داده اند آنهم در زمانی که در برخی شهرها مشارکت تا 70 درصد هم بوده و در نتیجه جمعیت اصلاح طلبان در اکثر آن شهرها کمتر از اصولگرایان بوده و در کل کشور بجز تهران مشارکت 63 درصد بود، پس فرضیه شما در این رابطه کاملا غلط است.

آن مطالب بالا که مشابهش قبلا هم گفته شد و جوابش هم داده شده. بیشتر خنده داره تا منطقی, مخصوصا اوج خنده داریش جاییه که میگه یک میلیون اختلاف از چهار میلیون چیزی نیست! ??? برید ببینید چند نفر اصولگرا در برابر چند نفر اصلاح طلب پیروز شدند بعد جشن دروغین پیروزی بگیرید. یکی از شهرهایی که به جای انتصابات توش انتخابات بود تهران بود که 100% اصلاح طلبان رای آوردن. سایر رقابتهای واقعی (نه رقابتهای داخل جناحی) رو هم برید ببینید و رقابتهای عادلانه رو در نظر بگیرید. البته الان هنوز مشخص نیست کدوم طیف نمایندگان بیشتری دارند, چون اصلاح طلبان از حضور بیش از سی درصدی خود و کمتر از سی درصدی رقیب حرف میزنند و اصولگرایان حرف دیگری میزنند.
راجع به اینکه میگین وقتی اصلاح طلب رد شده نمیان به اصولگرا رای بدن, حرف شما کاملا غیر منطقیست. یک تعداد کمی نمیان رای بدن و خیلیا هم ناچارا بین اصولگرای بد و بدتر انتخاب کنن تا نذارن فساد بیشتری رخ بده. من خودم اگر ببینم یک اصولگرا با نهار میخواد بره تو مجلس و اون یکی تسبیح میده دست مردم,سعی میکنم رای بدم تا نماینده نهاری نره مجلس. برای همین شانس حضور یک اصلاح طلب خوب از مردم گرفته شده. پس فرض شما غلط و باطل است.
امام خامنه ای،

دشمن به بنده حقیر هم می‌گوید «تندرو»

مقصود دشمن از تندروها، جریان وفادار به انقلاب و حزب اللهی‌هاست
مردم تهران سریعتر اصلاح شوند
آیدین سیارسریع در ضميمه طنز بي قانون/ @bighanooon

گفتگوی یک اصولگرای پايدار و یک نامزد پیروز مجلس دهم
اصولگرای پايدار: بیا بغلم داداش!
نامزد پیروز: کجاااا؟ فاصله بگیر.
اصولگرا: داداشم تبریک میگم. بالاخره برنده شدیم.
نامزد پیروز: آقا من شما رو می شناسم؟
ا.پ: منم دیگه. اصولگرای تندرو. برادر هم حزبی ات. تبرییییک!
ن.پ: ما که هم حزبی نیستیم. من اصلاح طلبم.
ا.پ: عزیزززم (فریال گون) تو مگه برنده نشدی؟
ن.پ: چرا ...
ا.پ: خب دیگه ... همین که رای آوردی نشون میده اصولگرای تندرویی وگرنه چه دلیلی داشت مردم بهت رای بدن؟ مقاومت نکن! بیا با هم جشن بگیریم.
ن.پ: نمیخوام آقا. من اصلاح طلبم.
ا.پ: مگه میشه مردم دلسوز و غیور تهران به اشخاصی رای بدهند که گرایشات آنچنانی دارند؟
ن.پ: همچین میگی گرایشات آنچنانی دارند انگار ما هر روز با مربی تیم والیبال امریکا تمرین می کنیم! چه گرایشی؟
ا.پ: مهندسی آرا و تحلیل سیستم!
ن.پ: ارشد صنایع که نیست برادر من. البته ما شاگردی می کنیم.
ا.پ: حالا اصلاح طلبی اشکال نداره. ولی فکر نکن نمی دونیم با دولت مخالفی.
ن.پ: ما با دولت مشکلی نداریم.
ا.پ: مشکل داری، الان گرمی نمی فهمی.
ن.پ: نداریم به خدا.
ا.پ: پس چطور مردم تهران به شما رای دادند؟
ن.پ: از ترس شما.
ا.پ: ما که ترس نداریم.
ن.پ: چی دارین؟
ا.پ: درد داریم.
ن.پ: جااانم؟!
ا.پ: درد فرهنگ و اجتماع و منافع ملی!
ن.پ: پس چرا تهرانی ها بهتون رای ندادند؟
ا.پ: هیچ دلیل منطقی ای ندارد.
ن.پ: به نظرت معنی این رای این نیست که مردم از تندروی خسته شده اند؟
ا.پ: نه، تهران محل تجمع آشوب طلبان و افراد بی دین و ایمان شده.
ن.پ: چون به شما رای ندادن یعنی بی دین و ایمان و آشوب طلبن؟
ا.پ: بله.
ن.پ: من منطقت رو بخورم؟
ا.پ: برو منطق اربابان غربی و ملکه انگلیسی ات را بخور.
ن.پ: همین کارها رو می کنین که چهار تا اصولگرای معقول و منطقی هم ازتون جدا میشن، بعد میگین وای چرا شکست خوردیم.
ا.پ: آنها هم آشوب طلب و در راستای منافع غرب هستند.
ن.پ: خب حالا چیکار می کنین؟
ا.پ: نمی دونم. ولی بد زمونه ای شده. مردم به هر کی میخوان رای میدن.
ن.پ: من میگم یه کشور تاسیس کنین افرادش رو به دلخواه انتخاب کنین، تو انتخاباتش هم همه اش خودتون رای بیارین که این همه اذیت نشین.
ا.پ: این چه حرفیه که می زنی؟ مگه همین ایران خودمون چشه؟ انشاا... مردم تهران هم هرچه سریعتر اصلاح می شوند.
ن.پ: یعنی چی اصلاح میشن؟
ا.پ: به قول سایتمون «مردم شهری که به طلاق، اعتیاد و جرم معروف است معلوم است که به اصلاح طلبان رای می دهد». من امیدوارم که با پایین آمدن آمار طلاق و اعتیاد و جرم و جنایت مردم با چشمانی بازتر ما را انتخاب کنند که با عملکرد ما دوباره این آمار برود بالا!
ن.پ: من که نفهمیدم چی میگی ولی تو همون کشور رو تاسیس کنی موفق تری!
@bighanooon

(۱۱/اسفند/۹۴ ۲۳:۴۱)قلب نوشته است: [ -> ]سلام

نکشی خودتو یه وقت

ياده شکست سنگین اصلاح طلبان در سالهای 84 و 86 و 88 و 90 افتادم

چيه حالا تو تهران اول شدید خودتون رو نکشید يه وقت

پیروز کسی است که بیشترین نماینده را دارد بقيش ديگه توهماته
اگر شاید ولی اما فرض
حقیقت اتفاقی است که افتاده تمام حالا می خواي هرچی اسمشو بزار انتصابات تقلب رد صلاحیت مفسد فی الارض

جواب شما را دادم و احتمالا دیدید. اما حذف کردند. یک بار دیگر خلاصه تر مبنویسم, ادبیات "نکشی خودتو یه وقت" در شان تالار نیست, در شتن خودتونه فقط.
ایشالا یه روز هم شما پیروز میشین (البته کی و کجاش معلوم نیست)
پیروز واقعی کسی است که برنده رقابت عادلانه بشه. اما الان انگار رئال با تیم دومش به بارسلونا با تمامی مهره هاش سی تا گل زده. امیدوارم شورای نگهبان حرف مردم رو شنیده باشه و در دیدگاهاش تجدید نظر کنه.
البته برای شما مهم نیست که چه افرادی رد و چه افرادی تایید بشن و رقیبی باشه یا نباشه, براتون مهم اینه که فقط یه اصولگرا براتون باشه تا بتونید بهش رای بدید. بقیه مردم هم براتون مهم نیستن.
حقیقت هم اینه که اصلاح طلبا میگن ما بیش از سی درصد مجلس رو داریم و اصولگراها زیر سی درصد, اما اصولگراها دیدشون فرق داره. باید دید ترکیب واقعی مجلس چیه. البته مشخصا افراد قدرتمند اصولگرایان به شکل مفتضحانه ای شکست خوردند.

ضمنا کسانی که میخواهند شورای نگهبان, نظام, رهبری, اصولگرایان, بسیج و... را به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) منتسب کنند, بدانند که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پاسخشان را خواهند داد.
همچنین کسانی که تهمت و توهین ناروا زدن در پل صراط ایشان را خواهم دید و به مدیران تالار نیز گزارش شده اند.
ببخشین میشه یه توصیه برادرانه کنم. میشه یه کم بزرگ بشیم و اینقدر برد و باخت نکنیم. اصلا می خواین چند روزی حرف نزنیم تا التهاب پس از انتخابات بخوابه. خدا نگذره از احمدی نژاد که این برد و باخت رو پر رنگ کرد. همیشه وقتی کشتی نگاه می کردم دلم برای بازنده حتی غیر ایرانی می سوخت. وقتی کشتی گیر برنده می رفت دست بازنده رو می گرفت و بقلش میکرد اینقدر ذوق می کردم حد و حساب نداره. اخلاق اسلامی هم همینه. برنده به جای داد و قال کردن باید بره مردونه دست بازنده رو بگیره با مربی بازنده دست بده ازش دلجویی کنه. همه ما این رو می پسندیم چون فطرت ما خدایی است و این رفتارها هم از رحمت خداوند هست. ولی متاسفانه سال 88 مستر پرزیدنت به جای اینکه از مردمی که به موسوی رأی داده بودن دلجویی کنه جشن پیروزی گرفت و نمک پاشید روی زخم ملت و بهشون گفت خس و خاشاک. خود موسوی به جهنم ولی مردمی که رأی داده بودن و بهشون القا کرده بودن تقلب شده خب ناراحت بودن. اینجا اگه یه مسلمون برنده شده بود می تونست فضای کشور رو کاملا متفاوت کنه اما متاسفانه .... بعدش روحانی هم جشن گرفت الان هم به عارف گفتن جشن بگیر ایشون هم ادب کرده گفته به خاطر ایام فاطمیه فعلا جشن نداریم. تا کی مسئولان میخوان بچه بازی احمدی نژاد رو کش بدن و سر عقل بیان خدا میدونه. حالا اینجا هم جو همینطور شده.

بالاخره نتایج تهران معنی داره. از اونطرف تهران هم ایران نیست. بله بعضی شهرها مهره اصلاح طلب نداشتن ولی شهرهایی هم داشتن و رأی نیاوردن. متاسفانه تعصب حزبی لابلای حرفهای دوستان دیده میشه. عده ای کلا ملاک قضاوت رو گذاشتن آرای شهرستانها. یه عده هم کلا معتقدن شهرستانها نامزد فلان حزب نداشته و کلا شهرستانها رقابت درون حزبی بوده. هر دوی این صحبتها تندروی هست. تندروی فقط مختص مذهبی ها نیست. بارها به عینه رفتارها و گفتارهایی از طرفداران اصلاح طلب دیدم که آرزوی تندروی اصولگراها رو می کردم. اینو گفتم تا رعایت عدالت بشه و فقط مذهبی ها رو متهم به تندروی نکنن.
اما به هر حال 8 سال دولت دست احمدی نژاد بود و کرد آنچه نباید میکرد و بزرگترین عیبش هم اخلاقش بود. مجلس هم که دست اصولگراها بود. مردم همیشه دنبال تغییر هستن خصوصا توی این برهه که مردم خیلی امید دارن به روابط با آمریکا. پس بپذیریم مردم به دلایل مختلف گرایش به اصلاح طلبان و مستقل ها داشتن هر چند بپذیریم مردم همین کشور قشری مذهبی انقلابی داره که طرفدار اصولگراها هستن. لطفا به این اقشار انگ بی سوادی سیاسی و تندوری نزنین که ...

اینجا گفتم چرا مردم به ائتلاف اصلاح طلبان و حامیان دولت رأی دادن:

forum.bidari-andishe.ir/thread-41195-post-361443.html#pid361443

البته جای تاسف داره که مردم به هر دلیلی طوری خواستن دهن کجی و اعتراض که متاسفانه این وسط چند مهره خوب و دلسوز و حتی کاری اصولگرا هم این وسط سوختن و البته ضررش رو خود مردم می کنن.

حرف زیاده و فرصت کم.

لطفا آرامش خودتون رو حفظ کنین. حرف بزنین اما با عصبانیت نه. تعصب حزبی هم نداشته باشین.
(۱۲/اسفند/۹۴ ۹:۲۸)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]ببخشین میشه یه توصیه برادرانه کنم.
خیلی از بخشهای حرفات قابل قبول و میانه روی بود (البته نه این میانه روی که الان ظاهرا مذمومه، میانه روی که مولا فرمودند مد نظرمه).
بنده هم تو صحبتام همین رو عرض کردم که مردم به اصلاح طلبان صرفاً به خاطر اصلاح طلبی و خاتمی رأی ندادن. طبق برخی نظرسنجی ها مردم از وضعیتی که اصولگراها براشون فراهم کردن راضی نبودن. همونطور که بعد از مجلس ششم، مردم به اصلاح طلبان رای ندادن، الان هم به اصولگرایان رای ندادن، چند سال بعد دوباره قضیه همینه.. عده ای از اینکه این تغییرات رخ میده ناراحتن و دوست دارن همیشه اصولگرایان حاکم باشند، اما این بدیهی است که چه اصولگرایان و چه اصلاح طلبان بعد از مدتی میتونن دچار فساد بشن. بنابراین با اینکه نظرم به اصلاح طلبان نزدیکتره، بهترین جمله در چند روز اخیر جمله آقای لاریجانی هست که گفتن "گردش نیروها در کشور امر مبارکی است".
به نظرم گردش نیروها از گسترش فساد جلوگیری میکنه.
(۱۲/اسفند/۹۴ ۹:۲۸)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]خدا نگذره از احمدی نژاد که این برد و باخت رو پر رنگ کرد.
.

میگن سوراخ شدن لایه ی اوزون هم تقصیر احمدی نژاد بوده !
اما جدای از طنز به نظرم تنها نتیجه ای که میتونم از حرف جناب بیداری اندیشه بگیرم این هست که ایشون سن بسیار کمی دارند و وقایع تاریخی رو درک نکردند !
مثلا در انتخابات 76 بحث برد و باخت بین خاتمی و ناطق بسیار پر رنگ تر از این انتخابات بود !
در انتخابات 84 هم که رقابت بین احمدی نژاد و هاشمی بود قضیه ی برد و باخت به توان ان بزرگتر از امروز بود .
ضمنا احتمالا این نظریه هم فراگیر بشه که احمدی نژاد به اصلاح طلبان آموزش داده بود که در هر شرایطی پشت هم رو خالی نکنید ....
(۱۲/اسفند/۹۴ ۹:۲۸)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]ببخشین میشه یه توصیه برادرانه کنم. میشه یه کم بزرگ بشیم و اینقدر برد و باخت نکنیم. اصلا می خواین چند روزی حرف نزنیم تا التهاب پس از انتخابات بخوابه. خدا نگذره از احمدی نژاد که این برد و باخت رو پر رنگ کرد. همیشه وقتی کشتی نگاه می کردم دلم برای بازنده حتی غیر ایرانی می سوخت. وقتی کشتی گیر برنده می رفت دست بازنده رو می گرفت و بقلش میکرد اینقدر ذوق می کردم حد و حساب نداره. اخلاق اسلامی هم همینه. برنده به جای داد و قال کردن باید بره مردونه دست بازنده رو بگیره با مربی بازنده دست بده ازش دلجویی کنه. همه ما این رو می پسندیم چون فطرت ما خدایی است و این رفتارها هم از رحمت خداوند هست. ولی متاسفانه سال 88 مستر پرزیدنت به جای اینکه از مردمی که به موسوی رأی داده بودن دلجویی کنه جشن پیروزی گرفت و نمک پاشید روی زخم ملت و بهشون گفت خس و خاشاک. خود موسوی به جهنم ولی مردمی که رأی داده بودن و بهشون القا کرده بودن تقلب شده خب ناراحت بودن. اینجا اگه یه مسلمون برنده شده بود می تونست فضای کشور رو کاملا متفاوت کنه اما متاسفانه .... بعدش روحانی هم جشن گرفت الان هم به عارف گفتن جشن بگیر ایشون هم ادب کرده گفته به خاطر ایام فاطمیه فعلا جشن نداریم. تا کی مسئولان میخوان بچه بازی احمدی نژاد رو کش بدن و سر عقل بیان خدا میدونه. حالا اینجا هم جو همینطور شده.

بالاخره نتایج تهران معنی داره. از اونطرف تهران هم ایران نیست. بله بعضی شهرها مهره اصلاح طلب نداشتن ولی شهرهایی هم داشتن و رأی نیاوردن. متاسفانه تعصب حزبی لابلای حرفهای دوستان دیده میشه. عده ای کلا ملاک قضاوت رو گذاشتن آرای شهرستانها. یه عده هم کلا معتقدن شهرستانها نامزد فلان حزب نداشته و کلا شهرستانها رقابت درون حزبی بوده. هر دوی این صحبتها تندروی هست. تندروی فقط مختص مذهبی ها نیست. بارها به عینه رفتارها و گفتارهایی از طرفداران اصلاح طلب دیدم که آرزوی تندروی اصولگراها رو می کردم. اینو گفتم تا رعایت عدالت بشه و فقط مذهبی ها رو متهم به تندروی نکنن.
اما به هر حال 8 سال دولت دست احمدی نژاد بود و کرد آنچه نباید میکرد و بزرگترین عیبش هم اخلاقش بود. مجلس هم که دست اصولگراها بود. مردم همیشه دنبال تغییر هستن خصوصا توی این برهه که مردم خیلی امید دارن به روابط با آمریکا. پس بپذیریم مردم به دلایل مختلف گرایش به اصلاح طلبان و مستقل ها داشتن هر چند بپذیریم مردم همین کشور قشری مذهبی انقلابی داره که طرفدار اصولگراها هستن. لطفا به این اقشار انگ بی سوادی سیاسی و تندوری نزنین که ...

اینجا گفتم چرا مردم به ائتلاف اصلاح طلبان و حامیان دولت رأی دادن:

forum.bidari-andishe.ir/thread-41195-post-361443.html#pid361443

البته جای تاسف داره که مردم به هر دلیلی طوری خواستن دهن کجی و اعتراض که متاسفانه این وسط چند مهره خوب و دلسوز و حتی کاری اصولگرا هم این وسط سوختن و البته ضررش رو خود مردم می کنن.

حرف زیاده و فرصت کم.

لطفا آرامش خودتون رو حفظ کنین. حرف بزنین اما با عصبانیت نه. تعصب حزبی هم نداشته باشین.

به نام خدا

از شما بعید بود جناب بیداری اندیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این ماجراها به احمدی نژاد چه ربطی داره، سبزها که بخش عمده آنها به اصلاح طلبان رای دادند، فتنه کردند ریختند در خیابان و به عاشورا و امام و ولی فقیه و احمدی نژاد انواع و اقسام توهین و فحاشی را کردند و هر چه در دهانشان بود نثار مقدسات کردند آنهم به دلیل واهی ( تقلب دروغین ) و در نتیجه احمدی هم در واکنش به آن فحاشیها، پاسخ آنها را داد که هر انسانی هم بود مانند احمدی نژاد عمل میکرد، همه که صبر حضرت ایوب (علیه السلام) را ندارند، هر کنشی به هرحال واکنشی را هم دارد، بعد شما آمدی میگویی مقصر احمدی نژاد است !!!!!!!!!!!!!!!!!

از شما بعید بود جناب بیداری اندیشه !!!!!!!!!!!!!!!!
(۱۲/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۷)عدالت نوشته است: [ -> ]هر انسانی هم بود مانند احمدی نژاد عمل میکرد

من نمیخوام وارد بحث سال 88 بشم، اما این جمله که میگین هر انسانی هم بود مانند اون عمل میکرد، کاملا غلطه. چون طرز تفکر انسانها خیلی متفاوته و انتخاب الگوی رفتاری یکسان برای تمام انسانها غیر ممکنه.
(۱۲/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۷)عدالت نوشته است: [ -> ] سبزها که بخش عمده آنها به اصلاح طلبان رای دادند، فتنه کردند ریختند در خیابان و به عاشورا انواع و اقسام توهین و فحاشی را کردند و هر چه در دهانشان بود نثار مقدسات کردند آنهم به دلیل واهی ( تقلب دروغین )

مدرک یا سند حرفاتون ؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع