تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دستگیری 35 دختر و پسر در پارتی شبانه/ 99 ضربه شلاق تعزیری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4

بدنبال ارسال پرونده متهمان به دادگاه، با تشکیل جلسه فوق العاده هر یک از متهمین به 99 ضربه شلاق تعزیری محکوم شدند که حکم صادره در همان روز درباره آن‌ها اجراء گردید.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: 35 دختر و پسر نیمه عریان در پارتی شبانه در باغی در اطراف قزوین، دستگیر شدند.

به گزارش انتخاب، حجت الاسلام و المسلمین صادقی نیارکی اظهار کرد: بیش از 30 نفر از دختران و پسران که بدون داشتن هیچ گونه رابطه‌ای به بهانه شرکت در جشن فارغ التحصیلی در حال رقص و پایکوبی بودند، دستگیر و مجازات شدند.

وی ادامه داد: به دنبال وصول گزارشی مبنی بر اختلاط تعداد زیادی دختر و پسر جوان در ویلایی در اطراف قزوین بلافاصله با صدور دستوراتی از سوی بازپرس کشیک دادسرای عمومی و انقلاب قزوین، تمامی شرکت کنندگان در پارتی مذکور، جلب شدند.

صادقی نیارکی از اجرای حکم شلاق تمامی متهمان در فردای روز دستگیری خبر داد و عنوان کرد: بدنبال ارسال پرونده متهمان به دادگاه، با تشکیل جلسه فوق العاده هر یک از متهمین به 99 ضربه شلاق تعزیری محکوم شدند که حکم صادره در همان روز درباره آن‌ها اجراء گردید.

وی افزود: اجرای حکم شلاق نامبردگان توسط پلیس امنیت اخلاقی به اجراء درآمد تا درس عبرتی باشد برای افرادی که مبادرت به هنجارشکنی کرده و حیاط خلوتی برای رفتارهای هنجارشکنانه خود ایجاد می‌کنند.

دادستان قزوین یادآور شد: از طریق تریبون‌های مختلف بویژه رسانه ها نسبت به حرمت شکنی برخی جوانان هشدار لازم و جدی را داده ایم و به هیچ کس اجازه نخواهیم داد تا با اعمال مجرمانه شان فضای اسلامی شهر و جامعه را مخدوش نمایند.

صادقی نیارکی با بیان اینکه خانواده‌ها باید مراقب فرزندان خود باشند تا در دام گروه‌های فساد اجتماعی قرار نگیرند، اظهارکرد: دستگیری این تعداد دختر و پسر جوان آن هم به صورت نیمه عریان و در حال مصرف مشروبات و اعمال منافی عفت موجبات جریحه دار شدن اذهان و افکار عمومی گردیده بود و می طلبید بار دیگر اقتدار دستگاه قضایی در رسیدگی سریع همراه با دقت و کیفیت اعمال گردد که بحمدلله در ظرف زمانی کمتر از 24 ساعت کار بازجویی، انجام تحقیقات، تشکیل جلسه دادگاه، صدور رای و اجرای حکم به انجام رسید.

این مقام قضایی با بیان اینکه "برگزاری پارتی های شبانه در باغ ها و ویلاهای حاشیه شهر به دلیل احساس امنیت کاذبی است که برگزار کنندگان آن می کنند" اظهار داشت: اجرای طرح برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی و مصادیق بی‌حجابی در دستور کار دادستانی قزوین قرار دارد و در این راستا از ابتدای سال جاری سرنشین خودروهایی که رعایت حجاب شرعی را رعایت ننمایند، ایجاد مزاحمت برای بانوان، دور دور کردن و ایجاد آلودگی صوتی متوقف و مدت طولانی را در پارکینگ خواهند بود.

وی اضافه کرد: همچنین رستوران ها و تالارها و مراکز پذیرایی که اقدام به برگزاری مراسم به شکل مختلط نمایند یا در صورت کشف و مشاهده مشروبات الکلی پلمپ خواهند شد.

دادستان قزوین تصریح کرد: جوانان و نوجوانان باید به عواقب اعمال مجرمانه خویش آگاه باشند چرا که دستگیری افراد در پارتی های مختلط و محکومیت و مجازات برای آنان سابقه کیفری محسوب می شود و برای آینده تحصیلی، کاری و شغلی شان مشکل ساز خواهد بود.

قاضی صادقی نیارکی همچنین با اشاره به این که دستگاه قضایی مخالف شادی مردم نیست و حتی معتقد است باید شرایط و امکانات بیشتری برای تفریح و شادی جوانان و خانواده ها مهیا شود، بیان کرد: دستگاه قضایی از آزادی های مشروع و ایجاد فضاهایی برای شادی مردم حمایت می کند اما این بدان معنا نیست که عده ای هنجارشکن با اقدامات خلاف قانون و شرع در پوشش عناوینی چون آزادی، تفریح به بهانه های مختلف مانند جشن تولد، دانش آموختگی، میهمانی و ... مبادرت به سوءاستفاده از دختران و پسران نمایند و یا جرایم دیگری مانند مصرف مشروبات الکلی، استفاده از مواد، قرص یا داروهای روانگردان و نیروزا، رقص و پایکوبی های مختلط و ... را مرتکب شوند و پس از این گونه اعمال کثیف نیز فیلم و عکس تهیه کنند.
--------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------
---------
----
--

سه نکته توی این خبر قابل توجهه:

اول اینکه آیا کسی (مخصوصا خانوما) بعد از خوردن 99 ضربه شلاق زنده میمونه؟؟؟؟
دوم اینکه حکم 99 تا از کجا گرفته شده؟؟؟؟مثلا چرا نگفتن 100 تا؟؟؟
اینا از کجا میاد؟؟؟
سوم هم کامنت یکی از کاربران انتخاب به این مضمون:

"مگر حکم دادگاه بدوی حکم قطعی محسوب میشود که قابل اجرا باشد؟!! طبق قانون متهم تا بیست روز حق اعتراض به حکم دادگاه های بدوی را دارد و بعد باید دادگاه تجدیدنظر نظر خود را راجع به حکم ابلاغ کند "

دادستان (!!!) مدعی شده دادگاه در همان روز دستگیری برگزار شد و حکم داده شد و همان روز هم اجرا شد!!!
پس اعتراض به حکم چی میشه؟؟؟؟
اصلا مگه حکمی داریم که همان روز صادر شدن اجرا بشه؟؟؟

دستگیری 35 دختر و پسر در پارتی شبانه/ 99 ضربه شلاق تعزیری برای محکومین
سلام

سبحان الله

گول بازیهای رسانه ای افراد موافق این اعمال منافی عفت رو نخورید
این پارمیس رو میبینم یاد کانال دویچه‌وله میفتم

بنده خدا این همه فقیر آبرومند داریم صدات در نمیاد بعد بخاطر این..... ها گلو پاره میکنی؟ ادعات هم میشه
شیخی به زنی فاحشه گفتا مستی
هر لحظه به دام دگری پابستی
گفتا شیخا هرآنچه گویی هستم
اما تو چنان که مینمایی هستی؟

کاش با همه جرائم اینقدر سریع برخورد میشد. البته نمیخوان برخورد کنن انگار ، اقا شما یه نصف روز با من بیا ، یه جاهایی میبرمت توی تهران که به ذهنت خطور نکنه چننین جاهایی وجود داره. از نزول خور و شراب فروش بگیر تا ..... خو نمیخوان برخورد کنن ، زورشون به 4 تا جوون میرسه .

سوالی که پیش میاد اینه ، قدیم طرف رو شلاق میزدن ، میفهمید دیگه فلان کارو نباید کنه ، حالا طرفو شلاق میزنی دفعه بعدی اون کارو با شدت بیشتری انجام میده. با این باید چه کرد.

حرف‌های تکان‌دهنده بسکتبالیست بازنشسته آمریکایی: پیدا کردن مواد و الکل در ایران خیلی ساده است
وقتی اینطوریه ، چرا اونطوری می کنیم !

من واقعا دلم میسوزه که میبینم! جوون از سر نادونی یه کاری میکنه و جوابش رو اینطور میبینه . واقعا هم روشی ندارم که اینارو درست کنیم! فقط دلم میسوزه که چرا اینطور باید بشه ....
سلام

[تصویر: 4587427_785.jpg]

اینم کامنت یکی زیر خبر
داداش دیگه تو صحنه ی جرم حین عمل گرفتنشون جرمشون که محرز و مجازاتش هم معلومه دیگه

معنی محرز بودن جرم:
مشهود.
[ م َ ] (ع ص ) حاضرشده . آنچه دیده شده و معاینه میگردد. (ناظم الاطباء). نمایان . هویدا.پیدا. پدیدار. رویاروی دیده شده . (یادداشت مؤلف ).
- مشهود شدن ؛ معاینه شدن :
گفتی که نعل بود در آتش نهاده ماه
مشهود شد چو شد زن دودافکن از برش .
خاقانی .
|| آنچه بر او گواه شوند. (آنندراج ).
-
جرم مشهود
؛ جرمی که در مرئی و منظر مأمور کشف جرم یا جماعتی از مردم باشد و یا در حکم مشهود بودن باشد، مثل اینکه آثار جرم بعد از وقوع جرم دیده شودیا مجنی علیه بلافاصله پس از وقوع جرم کسی را بعنوان مرتکب معرفی کند. یا در زمان قریب به وقوع جرم آثار بارز جرم در تصرف متهم دیده شود یا تعلق آن آثار و اسباب به متهم محرز گردد یا متهم ، زمان قریب به وقوع جرم قصد فرار داشته باشد یا در حال فرار یا فوراً دستگیر شود. (فرهنگ حقوقی تألیف جعفری لنگرودی ).
- || جرمی است که پس از وقوع و یا به مقدار کمی پس از وقوع مورد اطلاع مراجع صلاحیتدار قرارگیرد. (فرهنگ حقوقی تألیف جعفری لنگرودی ).

به هر صورت ما حقوق نخونديم که جواب سوالات شمارو بدیم
شما می تونيد از سایت قوه قضائیه سوال کنید
بلاخره این حکم حتماً قانونی بوده که در رسانه ها اعلام شده

اینم درباره عدد 99

ماده 13-221: اگر دو طرف يا يک طرف رابطه نامشروع دوجنسی باشد، در صورتي كه احراز شود، يكي از عناوين موجب حد واقع شده (مانند اين كه علم اجمالي پيدا شود يا مساحقه انجام گرفته و يا زنا ) و به مجازات آن حد ( صد ضربه شلاق در مثال ذكرشده) محكوم مي‌شود و در غير اين صورت هر يک به مجازات تعزيري به تناسب جرم و خصوصيات مجرم تا 99 ضربه شلاق محكوم می‌گردند.

ماده 23-221: هر گاه‌ دو يا چند مرد از روی‌ شهوت و بدون‌ ضرورت‌ به‌ صورت برهنه‌ زير يك‌پوشش‌ قرار گيرند، به تناسب جرم وشخص مجرم به مجازات تعزيري تا 99 ضربه‌ شلاق محكوم مي‌شوند.

ماده 30-221 : هر گاه دو يا چند زن از روی شهوت و بدون ضرورت به صورت برهنه زير يك پوشش قرار گيرند، به مجازات تعزيري به تناسب جرم وشخص مجرم تا 99 ضربه شلاق محكوم مي‌شوند و در صورت تكرار تعزير، در مرتبه سوم و بالاتر به يك صد ضربه شلاق به عنوان حد محكوم خواهند شد.

منبع
(۷/خرداد/۹۵ ۱۱:۴۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]
شیخی به زنی فاحشه گفتا مستی
هر لحظه به دام دگری پابستی
گفتا شیخا هرآنچه گویی هستم
اما تو چنان که مینمایی هستی؟

کاش با همه جرائم اینقدر سریع برخورد میشد. البته نمیخوان برخورد کنن انگار ، اقا شما یه نصف روز با من بیا ، یه جاهایی میبرمت توی تهران که به ذهنت خطور نکنه چننین جاهایی وجود داره. از نزول خور و شراب فروش بگیر تا ..... خو نمیخوان برخورد کنن ، زورشون به 4 تا جوون میرسه .

سوالی که پیش میاد اینه ، قدیم طرف رو شلاق میزدن ، میفهمید دیگه فلان کارو نباید کنه ، حالا طرفو شلاق میزنی دفعه بعدی اون کارو با شدت بیشتری انجام میده. با این باید چه کرد.

حرف‌های تکان‌دهنده بسکتبالیست بازنشسته آمریکایی: پیدا کردن مواد و الکل در ایران خیلی ساده است
وقتی اینطوریه ، چرا اونطوری می کنیم !

من واقعا دلم میسوزه که میبینم! جوون از سر نادونی یه کاری میکنه و جوابش رو اینطور میبینه . واقعا هم روشی ندارم که اینارو درست کنیم! فقط دلم میسوزه که چرا اینطور باید بشه ....

آقا محمد

قضاوت جای شعر و شاعری نیست

یا رومی روم یا زنگی زنگ؟!

گرچه خیلی از قضات رو باید دار زد وسط خیابون

همون جاهایی که میگی مشروب پیدا میشه رو هم اگر کسی برخورد کنه دوباره همین پارمیس میاد میگه چرا فلان دزد رو نمیگیرن
با آقای محمد تراست موافقم
ای کاش با همه ی جرایم اینطوری و به این سرعت برخورد میکردن
الان دیگه کار از مشروب و رابطه ی جنسی گذشته...کار به همجنسگرایی و زنای خواهر و برادر رسیده
اگه از اول درست پایه ریزی میشد الان دیگه وضع این نمیشد
نقل قول:همون جاهایی که میگی مشروب پیدا میشه رو هم اگر کسی برخورد کنه دوباره همین پارمیس میاد میگه چرا فلان دزد رو نمیگیرن
بنده یه نفر رو میشناسم از قبل از انقلاب داره مشروب فروشی میکنه (هنوز هم فکر کنم همین کار رو بکنه)
کلا هم یه دفعه دستگیر شده و چندتا شلاق خورده و رفته
دلال نصف سلبریتی های مشهور ایرانی هم هستش
بعد به جای این که اینو دستگیر کنن میرن اون مشتری بدبخت رو دستگیر میکنن

پ.ن:اشاره ای به شخص خاصی ندارم ولی یه سری ها کلا با بیخ و بن اسلام مشکل دارن،الان این یه سریا مشکلشون این نیست که چرا اینا به حکمشون اعتراض نشده،مشکلشون اینه که اصن چرا اینا دستگیر شدن Big Grin
اینا رو جدی نگیریدBig Grin
(۷/خرداد/۹۵ ۱۱:۴۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]

شما شلاق خوردی که میگی وقتی طرفو شلاق میزنن دفعه بعدی اون کارو انجام میده؟ وقتی اسلام حکم شلاق زدن رو میده یعنی این بهترین راه برای تکرار نشدن این جور فساد ها توسط اون افراده!

شما واقعا فک میکنی جوون بدبختی که دنبال کار هست پا میشه میره تو پارتی های شبانه؟ اینا همشون Rich Kids هستن ! این آدم ها هم نیاز به دل سوزوندن ندارن ! کسی که از بدبختی و فلاکت مردم داره پول در میاره ، واقعا نیازی به دل سوزوندن دارن؟ من خودم چند تا از جور آدم ها دیدم واقعا حقشون هست که شلاق بخورن!
نقل قول: شما واقعا فک میکنی جوون بدبختی که دنبال کار هست پا میشه میره تو پارتی های شبانه؟ اینا همشون Rich Kids هستن ! این آدم ها هم نیاز به دل سوزوندن ندارن ! کسی که از بدبختی و فلاکت مردم داره پول در میاره ، واقعا نیازی به دل سوزوندن دارن؟ من خودم چند تا از جور آدم ها دیدم واقعا حقشون هست که شلاق بخورن!
آخه مشکل همینجاست
اینایی که دستگیر میشن همشون همونایی هستن که از زور بیکاری رفتن توی پارتی های شبونه
اون Rich kids ها هیچوقت دستگیر نمیشن
بخاطر بیکاری نیست

عمدتا وضعشون هم خوبه ولی پوله پول حرومه

پسر و دختر فلان مسئول و صاحب کارخونه که خدا بصورت علی الحساب و اشانتیون اینطور عذاب دنیوی رو بهشون نشون میده

جالبه این دلسوزی ها برای این... ها

من که ازشون بیزارم

جوون مردم از افغانستان اگر هر بلایی تو سوریه سرش بیاد ککشون نمیگزه
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع