تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در گیلان چه خبر هست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام....
.
.

اخیراً حاج آقا رفیعی پس از بازگشت از سفر خود به استان گیلان که برای سخنرانی انجام شده بود، انتقادات خیلی تندی به وضعیت حجاب گیلان داشتند که این انتقادات را در بازگشت به قم و در حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) بیان کردند که به شدت از سوی شخصیت های سیاسی و رسانه های استان گیلان مورد اعتراض قرار گرفت، بیشتر اعتراضات به این بخش از سخنان حاج آقا رفیعی بود:

«در ایام رحلت امام گیلان بودم که برخی از خیابان‌هایش با اروپا فرقی نداشت، برخی با بی‌حجابی محض و لباس‌های نیمه عریان در خیابان حضور داشتند، چرا باید وضع استان گیلان اینگونه باشد؟ نمی‌گویم در گیلان کم‌حجابی یا بدحجابی بود بلکه بی‌حجابی محض بود و آیا چنین وضعی شایسته نظام اسلامی است؟ باید حرمت‌ها در نظام اسلامی حفظ شود.»

در این خصوص لازم می بینم چند مورد را اشاره نمایم:

۱- وضعیت حجاب و عفاف و شدت سقوط آن، متأسفانه اصلاً در شأن جامعه و حکومت اسلامی نیست و همه اعم از قوای حاکمیتی، نیروی انتظامی، صداوسیما، حوزه ها و روحانیون، مراکز فرهنگی و خود مردمی که به امر به معروف و نهی از منکر لسانی و حتی به یک اخم هم اقدام نکرده اند، در این خصوص مسئولیت دارند و انکار وضعیت بی حجابی در کشور و استان، تنها پاک کردن صورت مسئله میتواند تلقی گردد.

۲- مسلماً وضعیت بی حجابی در استان گیلان بدتر از اروپا و حتی تهران و بالاشهر برخی دیگر از کلان شهرها نیست، ممکن است برخی از سواحل خصوصی و یا تصرف شده گیلان شرایط خیلی بدی به لحاظ حجاب داشته باشند که آن هم بیشتر محصول توریست خیز بودن استان است، که شخصا در خصوص یکی از این سواحل مطلب اعتراضی هم منتشر نمودم که تا پای احضار به استانداری و اخذ تذکر از پلیس امنیت اخلاقی هم پیش رفت، ولی تعمیم عباراتی مثل «بی حجابی محض» به تمام استان صحیح به نظر نمیرسید و کاش حاج آقا رفیعی درخلال انتقادشان طوری صحبت نمی کردند که دچار یک مقایسه غیرمنصفانه و اشتباه گردند و ناخواسته بر احساسات ناسیونالیستی گیلانیان دست بگذارند.

۳- شاید اگر حاج آقا رفیعی، انتقادات خود به وضع حجاب گیلان را در سخنرانی خود در همین استان انجام می داد، کمتر به گیلانیان بر می خورد، اما بیان این سخنان در استانی دیگر به خصوص با بزرگنمایی که در برخی از عبارات صورت گرفت، در بروز و تشدید اعتراضات به سخنان ایشان نقش داشت.

۴- متأسفانه برخی از مسئولان و رسانه های استانی پس از شنیدن این سخنان حاج آقا رفیعی، بعضا با ادبیات نامناسبی شروع به اعتراض کردند و به یادآوری شخصیت ها و سوابق انقلابی و اسلامی استان گیلان از مجاهدت های میرزا کوچک خان تا ۸۰۰۰ شهید استان و نحوه مسلمان شدن گیلانیان پرداختند که البته فکر نمیکنم ذکر این افتخارات، وسلیه مناسبی برای پاک کردن صورت مسئله واقعی ولنگاری فرهنگی باشد که نمود بازرش در امر حجاب و عفاف شهرها و استان های مختلف کشور آشکار است.

۵- در حالی که خیلی از مسئولان، رسانه ها و حتی روحانیون استان و کشور نسبت به وضعیت حجاب و عفاف سکوت اختیار کرده اند، اظهارات دلسوزانه شخصی مثل حاج آقا رفیعی، فارغ از انتقادی که به برخی از لغات و عبارات ایشان وارد دانستم، می تواند کمی بیشتر مسئولان اجرایی، فرهنگی و انتظامی استان و کشور را به فکر و عمل وادارد و نباید طوری با این انتقادات برخورد نمود که کسی جرأت نکند دغدغه های فرهنگی اش را فریاد زند
.
.
.من خودم گیلانی هستم....ولی واقعا برای یه عده متاسفم که به جای پذیرش این موضوع،از حاج آقا رفیعی انتقاد کردن...

و چیزی که عجیب هم نمیرسه ..انتقاد آقای غلامعلی جعفرزاده و کوچکی نژاد دو نماینده شهر رشت هست...این دو نفر مدعی هستند که حاج آقا رفیعی به فرهنگ مردم گیلان توهین کردن......واقعا ولنگاری فرهنگی تا کجا؟؟؟
.
.گیلان 16 نماینده مجلس داره که هیچ کدم جزء کمیسیون فرهنگ نیستن...البته علاوه بر گیلان از 290 نماینده کشور تنها 4 نفر خواستار عضویت در کمیسیون فرهنگ شدن.....
پ ن:دعا کنید مجلس ششم تکرار نشه
سلام

البته صحبت های آقای رفیعی اشکالاتی داشت و باید از کلمات دیگه ای استفاده میکردن که شما به خصوص تو مورد دوم نوشتتون به اون اشاره کردین و همینطور مورد سوم

و به خاطر این اشکالات آقای رفیعی عذرخواهی کردن:
بنده با برخی نمایندگان استان گیلان نیز خودم شخصا تماس گرفتم و عذرخواهی کردم و اگر فکر میکنید من تقصیر و خطایی کرده ام نه یکبار بلکه ده بار عذرخواهی میکنم اما این نباید به معنای وضع ناهنجار حجاب و سایر مشکلات باشد.
من خودم آمده‌ام در آنجا سخنرانی کرده‌ام و مقصود من متدین و مردم گیلان نبوده‌اند کما اینکه اگر مطلبی در خصوصی شهری گفته می‌شود دلیل تعمیمان به کل شهر یا استان نمی‌شود
منبع

البته تو یه مصاحبه دیگه هم اینطوری گفتن :
قصد بنده توهین نبوده، بلکه مراد من برخی مسافران است که در ایام تعطیلات به این استان‌ها می‌روند و شئون اسلامی و دینی را رعایت نمی‌کنند.
وی افزود: این تذکر به خاطر درخواست برخی مردم متدین گیلان از من بود و تقاضای من هم از مردم این بود که برای این قضیه فکری کنند
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950322000621

البته همونطور که گفتین مسئولین باید وظیفه خودشونو درست انجام بدن که تو این زمینه هم کوتاهی کردن و بیشتر از مدعی بودن باید پاسخگو باشن و روششون رو تصحیح کنن
یکی از ایرادهایی که به حرف ایشون گرفتن اینه که گفتن این آقا روز رحلت امام تو شمال چه کار میکرده؟؟
و از اونجایی که گفتن خانمهایی رو دیدن که نه بدحجاب و کم حجاب بلکه کلا بی حجابن این
سوال برای نماینده های محترم پیش اومده که کلا بی حجاب رو که توی خیابون نمیشه پیدا کرد .؟؟؟؟
احتمالا ایشون روز رحلت امام لب ساحل بودن که خانمهایی کلا بی حجاب دیدنBig GrinBig Grin
مگر رفتن به شمال کار بدی است؟
(۲۳/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۹)پارمیس نوشته است: [ -> ]
یکی از ایرادهایی که به حرف ایشون گرفتن اینه که گفتن این آقا روز رحلت امام تو شمال چه کار میکرده؟؟
و از اونجایی که گفتن خانمهایی رو دیدن که نه بدحجاب و کم حجاب بلکه کلا بی حجابن این
سوال برای نماینده های محترم پیش اومده که کلا بی حجاب رو که توی خیابون نمیشه پیدا کرد .؟؟؟؟
احتمالا ایشون روز رحلت امام لب ساحل بودن که خانمهایی کلا بی حجاب دیدنBig GrinBig Grin
نکته خوبی بودBig Grin

(۲۳/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷)A L I نوشته است: [ -> ]نکته خوبی بودBig Grin
بسم رب المومنین

در آیه ۱۲ بقره در این رابطه آمده است: «زُیِّنَ لِلَّذِینَ کَفَرُواْ الْحَیَاةُ الدُّنْیَا وَیَسْخَرُونَ مِنَ الَّذِینَ آمَنُواْ وَالَّذِینَ اتَّقَواْ فَوْقَهُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَاللّهُ یَرْزُقُ مَن یَشَاءُ بِغَیْرِ حِسَابٍ؛

زندگى دنیا در چشم کافران آراسته شده است و مؤمنان را ریشخند مى‏‌کنند و [حال آن‌که] کسانى‌که تقواپیشه بوده‏‌اند در روز رستاخیز از آنان برترند و خدا به هر که بخواهد بى‌‏شمار روزى مى‏‌دهد».
لطفا انصاف. بنده هم حرفهای ایشون رو درک می کنم. متاسفانه شهرهای شمالی به دلایلی.... اینکه ایشون رفتن شمال خوب برای سخنرانی دعوت شدن. سخنرانها که همشون روز رحلت امام نمیرن حرم. میرن تبلیغ و سخنرانی در جاهای مختلف. اینقدر احترام به علما کم شده که بابت انتقاد دلسوزانه باید مورد تمسخر قرار بگیرن. اینکه میگن بی حجابی محض خواستن پیاز داغش رو زیاد کنن وگرنه همین مانتوهای نازک باز با ساپورت و اون وضع مسخره موها اسمش بی حجابی نیست؟ بد حجابی یعنی گمی موها بیرون بودن نه اینکه تیپی باشه که ...

همه می دونن حرف حق زده شده اما چسبیدن به غلطهای املایی....
(۲۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۵۵)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]سخنرانها که همشون روز رحلت امام نمیرن حرم. میرن تبلیغ و سخنرانی در جاهای مختلف.

مثله آقای رسایی که برای تبلیغ اسلام به فنلاند رفته بودن.؟؟؟Big Grin
جالبه که ایشون فقط برای تبلیغ کشورهای اروپایی خوش آب و هوا رو انتخاب میکردن . Big GrinBig Grin
یا مثل وقتی که موقع جام جهانی سفر کردن به برزیل احتمالا به دلیل کشف فساد در فوتبال برزیل D:
در حالیکه در گذشته میگفتن مثلا مبلغان برای تبلیغ دین باید به جاهای دور افتاده برن و سختی بکشن.
نه اینکه سوار هواپیمای فرست کلاس به بهترین نقطه و خوش آب و هواترین جای کره زمین برن.
آیا کشورهای دور افتاده و نیازمند دیگری نبود که ایشون برای تبلیغ دین به اونجا برن؟؟؟

(۲۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۰۷)قلب نوشته است: [ -> ]زندگى دنیا در چشم کافران آراسته شده است و مؤمنان را ریشخند مى‏‌کنند

دقیقا در این آیه مقصود از کافر من و همفکرانم و مقصود از مومن هم شما و حاج آقا رفیعی بوده.Big Grin
مدیونید اگه غیر از این فکر کنید!!!!!!!
واقعا خیلی زشته که آیات خداوند رو این شکلی به نفع خودتون تفسیر میکنید.

ایشون برای سخنرانی رفته بودن..و من به ایشون حق میدم چون واقعا وضع خیابونا رو میبینم......ومشکل اینه که ما اینقدر نسبت به حجاب بی تفاوت شدیم که اینا برامون عادی شده......
(۲۳/خرداد/۹۵ ۱۹:۳۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]واقعا خیلی زشته که آیات خداوند رو این شکلی به نفع خودتون تفسیر میکنید.
بسم رب المومنین

اینو میگم خوب روش فکر کن

هرجا شبهه باشه شما و همفکرانتون هم هستین
و هرجا پاسخ به شبهه باشه ما و همفکرانمون

همفکران شما جز اینکه به مومنین واقعی که روزو شب دارن به اسلام خدمت می کنن ایراد بگیرن کاره دیگه ندارن

خودتو گول نزن همفکران شما هستن که به فکر تفسیر به رای هستن نمونش دیدار فایزه هاشمی با بهاییان

این اتفاقی نیست هست!!!

در ضمن شما چرا بخش دوم آیه رو نمی بینید!!!!

بارها و بارها گفتیم تمسخر کردن گناه است حالا از هر شخصی
يه استثناهای خاصی داره که حالا بحثش اینجا نیست

آیات دیگری هم در مذمت تمسخر کردن وجود داره به خصوص تمسخر مومنان یا همون علما
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع