تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خبر بد: "امیرعبداللهیان برکنار شد"خدا رحم کنه!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
میتونم به جرأت بگم ظریف یک انسان جاهل نیست و کاملاً از روی عمد کار میکنه

ان شاء الله عاقبتش بهتر از .... نخواهد شد

نبخشید

ولی

سی سال پیش انقلابی ها به منافقین و لیبرال ها میتاختن بدون ترس و یسری از این ها طرفداری میکردن .... الان هم این لیبرال ها همونطورن

خبر زیر و تاریخشو ببینید تا متوجه بشید

http://otaghkhabar24.ir/news/52123
نقل قول:در دیدار ظریف و موگرینی در خصوص مسائل مربوط به اجرای برجام و روابط ایران و اتحادیه بر اساس نتایج دیدار اخیر موگرینی از ایران و همچنین تحولات سوریه گفت‌وگو و رایزنی شد.

ایشون دیگه شورش رو در آوردن. چند بار باید رهبری محکم بگن ما مذاکره و معامله با شیطان بزرگ در مورد مسائل منطقه نداریم... همین غلط های اضافی کم جرمیه؟ متاسفانه اینقدر از دستورات رهبری سر باز زدن که دیگه عادی شده.

ضمنا همه می دونن مواضع آقای عبداللهی در مورد مسائل منطقه مواضعی انقلابی بود. چرا باید ایشون الان عوض میشد؟ درسته حق وزیر هست ولی سواله که چرا استثنائا یه نفر انقلابی پیدا شد باید از صحنه حذف بشه اونم صحنه مسائل منطقه ای که اینقدر الان حساس و مهم هست. جالب اینجاست که این اتفاق چند روز بعد از دیدار با جان کری ملعون هست. خوب قضیه برجام 2 رو هم که دوستان میانه رو یادشون هست رهبری فرمودن. به ما حق نمیدین به این قضیه شک کنیم؟ اینهمه این دولت و دولتمردان بهمون دروغ گفتن عقل حکم نمی کنه کمی شک کنیم پشت پرده چه خبره...

خبر ندارین طی مذاکرات پنهان آقایون برای قطعنامه 598، این قطعنامه یکسال قبل از پذیرفته شدن توسط امام خمینی، یواشکی توسط آقایون پذیرفته شده بود در حالیکه امام تا 2 هفته قبل از قبول قطعنامه به شدت مخالف پذیرشش بودن. خبر ندارین دولت اصلاحات بدون اجازه رهبر و یواشکی نامه غلط کردیم زدن به جرج بوش و می خواستن حزب الله و فلسطین رو بفروشن؟ خبر ندارین رهبری خودشون فرمودن اینها مخفیانه رفتن مذاکره چند مدت بعد ما فهمیدیم... سرمون رو بکنیم تو برف؟ خوب سابقه مخفی کاری دوستان و روابط بسیار حسنه آقایون با جورج سوروس ها و جو بایدن ها و .... ما رو نگران میکنه.

شما اینها رو تهمت بدونین. باشه ولی سالهای بعد که قضایا افشا شد به ساده اندیشی خودتون پی می برین... همین نگاه ها باور نمی کرد سید مهدی هاشمی ساواکی باشه و همین نگاه باور نمی کرد بنی صدر همکار سیا باشه تا اسناد لانه جاسوسی و اسناد ساواک رو شد.... نمی خوام بگم خدایی ناکرده ظریف هم مثل اونهاست می خوام بگم "ساده اندیش همه چی آرومه" نباشین. فتنه 88 رو تفنگداران آمریکایی می خواستن تو مملکت ما رقم بزنن؟ بنده حزب باز، این حرف رهبری چه معنایی داره:

«چند سالی که بگذرد، آن وقت قلم های بسته شده آگاهان بین المللی روان خواهد شد، باز خواهد شد، …آن روز خواهید خواند که چه توطئه بزرگی پشت فتنه سال ۸۸ بود . این فتنه خیلی چیز مهمی بود ؛ قصدشان خیلی قصد عجیب و غریبی بود . در واقع می خواستند ایران را تسخیر کنند» .
این اصلاح طلبان به مملکت خیانت نکردن؟ از جمله بالا چی برداشت می کنین جز خیانت اونم در بدترین نوعش.

خیانت هم این نیست که فقط یه نفر از پشت به آدم خنجر بزنه. یا یه نفر اطلاعات نظامی مملکت رو بدزده بره بفروشه به دشمن. مگه رهبری نفرمودن استاد دانشگاه به دانشجو بگه ما نمی تونیم و ما بی عرضه هستیم و برو خارج و .... اینها بی تعارف مصداق خیانته؟ مگه صحبتهای هاشمی یا نماینده اش!! نبود در مورد گفتمان موشک که محکوم شد به خیانت؟ از اون بالاتر مگه امام خمینی نبودن که دو هفته قبل از پذیرش قطعنامه فرمودن:

«[b]
مسئولین نظام باید تمامی هّم خود را در خدمت جنگ صرف کنند، این روزها باید تلاش کنیم تا تحولی عظیم در تمامی مسائلی که مروبط به جنگ است بوجود آوریم.باید همه برای جنگی تمام عیار علیه آمریکا و اذنابش به سوی جبهه رو کنیم.امروز تردید به هر شکلی خیانت به اسلام است، غفلت از مسائل جنگ خیانت به رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است. این جانب جان ناقابل خود را به رزمندگان صحنه های نبرد تقدیم می نمایم

این در حالی بود که هاشمی رفسنجانی بارها و بارها در خاطراتش نوشته به امام اصرار بیش از حد می کردم که جنگ رو تموم کنه و برن پای میز مذاکره. حتی بلافاصله یکی دو روز بعد از این صحبت تند امام در خاطراتش نوشته جلسه تشکیل دادم با سران نظام در مورد چگونگی ختم جنگ و ... آخرش هم میگه خوشحالم نقش موثری در پایان دادن به جنگ داشتم. این نقش موثر برین تاریخ رو بخونین چه خسارتهایی رو در جبهه به ما وارد کرد و چقدر اثر گذاشت در زیاد شدن تعداد شهدا و اسرا و ... کاش کتاب راز قطعنامه 598 که بیشتر بازخوانی خاطره های هاشمی هست رو می خوندین تا بی جهت ما رو متهم به تهمت زنی نمی کردین. من که دیگه در مقامی نیستم بخوام به رهبر و امام خمینی درس اخلاق بدم که مواظب باشن تهمت نزنن... تازه امام که فرمودن این تردید و غفلت از جنگ خیانت به رسول الله هست که خیلی بالاتر از خیانت به کشور هست...

خود سر باز زدن از دستورات ولی فقیه در حالیکه شرعا و قانونا وظیفه مسئولین هست تبعیت کنن میشه مصداق خیانت دیگه. خیانت که شاخ و دم نداره. انگار فقط دوستان، "اخلاق اسلامی" پاس کردن دائم تذکرات اخلاقی میدن. یه بار شده دفاع منطقی کنین؟ بنده بارها تذکر دادم نه توهین نه تهمت بی سند و خوشحال میشیم در سیل انتقاداتی که به دولت وارد میشه کسانی بیان دفاع کنن. (البته نمی دونم می تونن جواب سیل انتقادات صریح و شفاف اخیر رهبری به دولت رو هم بدن) هیچ دفاعی صورت نمی گیره فقط گاهی پای دولت قبل وسط کشیده میشه بقیه اش هم تذکر اخلاقی در مورد تهمت. بنده هم قبول دارم جاهایی تندروی شده و بنده خودم به بعضی دوستان پیام خصوصی دادم و تذکر دادم اما این حداکثر 20 درصد موارد هست. 80 درصد موارد آقایون کارهای کردن که متهم میشن به خیانت...

وقتی آقای ظریف در مورد اسرائیل میگه «این وظیفه ما نیست که اسرائیل را به رسمیت بشناسیم یا نه، بلکه این موضوع باید از سوی فلسطینیان مورد پذیرش قرار گیرد» (خبرگزاری جمهوری اسلامی . ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ همچنین رک. به : پایگاه خبری تحلیلی صراط . ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ و نیز : پایگاه خبری تحلیلی سلام نو . ۲۷ بهمن ۱۳۹۲) این فکر خیانت به امت اسلام نیست؟ خیانت به امنیت کشور خودمون نیست؟ مواضع صریح امام و رهبری در مورد فلسطین چیه؟

این لطف رو به خودتون کنین و این لینک رو مطالعه کنین آقای ظریف در یک نگاه.

توی همین لینک هم جاهایی قضاوت تند و اشتباه کرده اما مواضع آقای ظریف رو بخونین و خودتون قضاوت کنین و به قضاوت نویسنده کاری نداشته باشین...
(۳۱/خرداد/۹۵ ۶:۱۹)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]مگه رهبری نفرمودن استاد دانشگاه به دانشجو بگه ما نمی تونیم و ما بی عرضه هستیم و برو خارج و .... اینها بی تعارف مصداق خیانته؟

استاد میبینه تو کشور امکانات لازم نیست و دانشجوش هم استعداد فراوانی داره.
خب بگه تو ایران بمون خودتو بیچاره کن؟؟؟
خب اگرم رفت اونطرف هم به علم کمک میکنه هم به دیگر انسان ها.مثل پرفسور سمیعی.
الان پرفسور سمیعی که رفتن خارج حالا یا به توصیه اساتیدشون یا از فکر خودشون خائنن؟؟؟
هم اونطرف به مردم کمک میکنن هم اینجا.
به نظرتون اگه پرفسور سمیعی ایران میموند چی میشد.؟؟؟؟
و هزاران شخص دیگه مثل ایشون.......
کسی که تلاششو بکنه تو ایران هم همین میشه چه بسا بهتر

زمین کجه
(۳۱/خرداد/۹۵ ۲:۰۸)خیبر110 نوشته است: [ -> ]هنوز که هنوزه بعد از چند سال وقتی میام همون دعوای های همیشگی هستش!!!! همون افراد هم پای حرف های کلیشه ای شون وایستادن!!!! .

همین الان کلی سایت و روزنامه هستن کلی مزخرف در مورد نظام میگن هیچ کسی هم کاری به کارشون نداره فقط مغلطه کردن یاد گرفتین ؟؟؟؟

توی خود آمریکا که نماد ازادی بیان هستش اینقدر مثال نقض برای دموکراسی و آزادی دروغینشون وجود داره که از حد خارج هستش !!!! به خدا نقد هلوکاست فقط یک چیز بولد شده برای ما هستش!!!!

کافیه ادم یک مقداری از اصول نظامشون خارج بشه طوری کله پا میکننش که اطرافیانش هم نفهمن این ادم کی بود و چی شد!!!! چنان توی جهت دادن به مخالفینشون خبره شدن که بدون اینکه بفهمی اتوماتیک وار صراط مستقیمشون رو دنبال میکنی!!!!
نظرسنجی یک روزنامه امریکایی میگفت 60 درصد مردمی که باهاشون در مورد ریاست جمهوری حرف میزد اعتقاد داشتن نتایج ریاست جمهوری و اینکه کی رییس جمهور میشه از همین الان مشخص هستش !!!!! خود ما همیچین ادعایی در مورد آمریکا نداریم ولی ببین مردمش چقدر در عین بدبینی به نظامشون توی منجلاب دموکراسی دروغینش گیر کردن !!!!

توی همین سایت چند سال پیش برای نمونه مستند اخراج استاد های دانشگاهی که داروینیسم رو نقد میکردن گذاشته بودن . نمیدونم با چه هدفی امثال شما هنوز توی این سایت میچرخین . دنبال اعتلای اندیشه و بیداری اندیشه هستید یا هنوز هم دنبال حرف های تکراری کلیشه ای !!!! خوب عزیز من سایت و گروه های خیلی بزرگتری هم وجود دارن که مثل شما فکر میکنن مداوم هم اعضاش همدیگر رو تایید و لایک میکنن .

عمیقا برای درجا زدن بعضی ها توی اینجا متاسفم
افرادی مثل من تو سایت هستند که افرادی مثل شما بدونن کشور فقط نظر شماها نیست! اتفاقا کشور بیشترش نظر برعکس و مخالف شما هست...مشکل اصلی شما این که مثل داعش فک میکنید بر حق هستید!Wink

الان که آزادی بیان علیه دولت انقدر زیاد شده هر کی دلش بخواد علیه دولت حرف میزنه! کسیم کاریش نداره...
باز خوبه اینا مثل قبلی ها نیستن قهر کنن!
فرق شما ها و این دولت میدونید چیه؟!
دولت احمدی نژاد که حاصل رای هم فکرای شما بود وقتی دزدی و اختلاس کشف شد تو دولتش میگفت کابینه خط قرمز منه!
برای مجلس و مردم شاخ و شونه میکشید ! با رهبر لجبازی میکرد و مث بچه ها قهر میکرد!
ولی دولت فعلی که حاصل رای هم فکرای من هست وقتی چندتا فیش غیر متعارف در مدیران دولتی کشف شد،سریع دستور به تحقیق و برکناری مدیران داد و پول پس گرفت!
از نظر شماها ازادی بیان تا وقتی خوبه که فقط خودتون بتونید حرف بزنید!
آزادی بیان هم تو پروند و عکس زن مردم بیرون آوردن میدونید....
شما لطف کنید یک قدم تو جامعه بزنید و با مردم هم کلام بشید...هیچی از نظرهایی مثل شما خوشش نمیاد! شاید 4 نفر اطراف خودت خوشش بیاد ولی بقیه خوششون نمیاد! همون 4 نفرم با هم اختلاف دارید!
من چندتا دوست دارم هم فکر شما هستن! یکیشون میگه رای من جلیلی یکی میگه رای من قالیباف!

و در مورد بحث آمریکا که گفتید فقط اینو میتونم به شما بگم...خب حالا من چی کنم؟به من چه؟!بابام رئیس جمهور آمریکاس یا ننه ام؟ من شهروند آمریکا هستم که بخوام از اون دفاع کنم؟!
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۰)A L I نوشته است: [ -> ]افرادی مثل من تو سایت هستند که افرادی مثل شما بدونن کشور فقط نظر شماها نیست! اتفاقا کشور بیشترش نظر برعکس و مخالف شما هست...مشکل اصلی شما این که مثل داعش فک میکنید بر حق هستید!Wink

الان که آزادی بیان علیه دولت انقدر زیاد شده هر کی دلش بخواد علیه دولت حرف میزنه! کسیم کاریش نداره...
باز خوبه اینا مثل قبلی ها نیستن قهر کنن!
فرق شما ها و این دولت میدونید چیه؟!
دولت احمدی نژاد که حاصل رای هم فکرای شما بود وقتی دزدی و اختلاس کشف شد تو دولتش میگفت کابینه خط قرمز منه!
برای مجلس و مردم شاخ و شونه میکشید ! با رهبر لجبازی میکرد و مث بچه ها قهر میکرد!
ولی دولت فعلی که حاصل رای هم فکرای من هست وقتی چندتا فیش غیر متعارف در مدیران دولتی کشف شد،سریع دستور به تحقیق و برکناری مدیران داد و پول پس گرفت!
از نظر شماها ازادی بیان تا وقتی خوبه که فقط خودتون بتونید حرف بزنید!
آزادی بیان هم تو پروند و عکس زن مردم بیرون آوردن میدونید....
شما لطف کنید یک قدم تو جامعه بزنید و با مردم هم کلام بشید...هیچی از نظرهایی مثل شما خوشش نمیاد! شاید 4 نفر اطراف خودت خوشش بیاد ولی بقیه خوششون نمیاد! همون 4 نفرم با هم اختلاف دارید!
من چندتا دوست دارم هم فکر شما هستن! یکیشون میگه رای من جلیلی یکی میگه رای من قالیباف!

و در مورد بحث آمریکا که گفتید فقط اینو میتونم به شما بگم...خب حالا من چی کنم؟به من چه؟!بابام رئیس جمهور آمریکاس یا ننه ام؟ من شهروند آمریکا هستم که بخوام از اون دفاع کنم؟!

به نام خدا

مشکل شما این است که دائم میگوئید حق با فلان است و با بهمان است ،‌ دقیقا اشتباه شما از همینجا آغاز میشود.

ملاک حق و درستی یک تفکر ، نظر و سلیقه شخصی مردم نیست حتی اگر اکثریت باشند، بلکه ملاک نزدیکی عقاید و رفتار فرد به فرامین الهی و اسلام و قرآن است، حالا شما یک داعش افتاده بر زبانت و دائم هرکه با تفکرت مخالف است را با داعش مقایسه میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اشتباه دیگر شما و امثال شما شبه روشنفکران این است که خود را به عنوان سخنگوی ملت میشناسید و اکثرا تا حرفی بر ضد تفکر اشتباهتان زده میشود میگویید مردم !!!!!!!!!!!! هم مثل ما فکر میکنند که کاملا اشتباه فکر میکنید چون مردم اولا هر لحظه ممکن است تابع یک گروه و جناح باشند و ثانیا اصلا ممکن است اشتباه کنند یا آنها را فریب دهند و احتمالات دیگر.

همیشه اکثریت دلیل بر حق بودن نیست. اتفاقا در قرآن و روایات، ماجراهای زیادی وجود دارد که اکثریت مورد عذاب الهی قرار گرفتند و این اقلیت بودند که مورد عنایت الهی قرار گرفتند که روایت واضحش، ماجرای حضرت نوح (علیه السلام) و غرق شدن قوم او و نجات چند نفر با پیامبر خود میباشد. البته نمیدانم شما که تفکرات سکولاری دارید اصلا این اتفاقات تاریخی را قبول دارید یا آنرا تخیلی میدانید که تکلیفمان روشن باشد تفکر شما چیست !!!!!!!!!!!!!!!!

الان آزادی بیان زیاد شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دولتیها هرچه در دهانشان است به منتقد میگویند و تا اینجا پیش رفته اند که حتی برنامه انتقادی و طنزی مانند صرفا جهت اطلاع هم بخاطر فشار دولت،‌ از کنداکتور پخش حذف شد و علاوه بر آن کلی روزنامه و نشریه و سایت مخالف تفکر دولت فی*ل*تر و تعطیل شدند.

ببینید آش چقدر شور شده که حتی در نشست خبری روحانی هم اکثرا رسانه ها گزینشی انتخاب میشوند و دائم به جای طرح سوالات اساسی به دنبال پاچه خواری از دولت و دروغگویی هستند تا احیانا بودجه و یا وامی بگیرند و خبری از رسانه های منتقد و انقلابی نیست.

فقط این را مقایسه کنید با زمان احمدی نژاد که به صورت علنی به او توهین میشد حتی در همان صدا و سیما و در همان برنامه صرفا جهت اطلاع صبح و شب به احمدی نقدهای تیز میشد و او هیچ نمیگفت.

آخه چرا دروغ میگویید، واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکل شما این است که فکر میکنید ما میگوییم احمدی معصوم از گناه بود در صورتیکه خود ما اولین منتقدین کارهای اشتباه او بودیم برعکس شانتاژی که شما و امثال شما میکنید،‌خودتان چقدر دولت محبوب و پراشتباهتان را در مورد کارهای غلطش که صغیر و کبیر میدانند محکوم کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دولت شما کی رو برکنار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجز این بود اون مدیر فاسدی که حقوق ده ها میلیونی گرفته و مدیر بیمه بود بعد از استعفای رئیسش جای او را گرفت و سرپرست شد، آیا اینکار دهنکجی به مخالفین فساد نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما کار نداشته باش که کی چی میگه ،‌ ببین حرف و عمل کدام فرد به حق نزدیکتر است، وجدانت را بگذار وسط و بگو،‌ همه مسئولان اشتباه دارند و هیچکدام بری از خطا نیستند ولی اشتباهات برخی ضد اسلام و ضد اخلاق است.

در کدام دولت مدیر حقوق ده ها میلیونی میگیرد و بعد میلیونها نفر را به ناحق از دریافت یارانه محروم میکند و کارگران را محکوم و شلاق میزنند به جرم اعتراض به عدم دریافت حقوق یک میلیونی آنهم برای چند ماه و در کدام دولت است که رئیسش با خودروی لوکس ژاپنی لندکروز به داخل کارخانه میرود و حتی از ماشین پیاده هم نمیشود و با حالتی سلطنتی و فخر فروشانه به کارگران نگاه میکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

در کدام دولت به بزرگترین دشمن خدا و اخلاق و ایران و جهان بزرگترین باجها داده شد به طوریکه در خواب هم نمیدیدند و 2 میلیارد تومان پول ایران را در روز روشن بالا کشیدند و از آنطرف با ایرباس و بوئنیگ قرارداد بستند تا دوباره میلیاردها دلار پول بلوکه شده را بریزند در حلقوم همانهایی که تحریممان کردند و از آنطرف میلیونها دلار خود این جنابان دلال پسابرجام سود کنند.

میگویند بودجه نداریم ولی از آنطرف: میلیاردها تومان خودشان به جیب میزنند ولی حقوق کارگر و کارمند را درست پرداخت نمیکنند، یارانه را قطع میکنند، مسکن مهر که خیلی از بی خانمانها را صاحبخانه کرد، بد میدانند و جلویش را میگیرند و رکود و تورم ایجاد میکنند، سود بانکی را میاورند پایین در حالیکه زیرساخت کسر کردن سود را ایجاد نکرده اند،‌ بورس را به ورطه سقوط میاندازند تا چند نفر از دوستان مافیایی پشت پرده اشان به سودهای نجومی برسند و هزار و یک مصیبت دیگر که در این سه سال نصیبمان شده و به هیچ وجه هم از حق خود نخواهیم گذشت.

تفکر لیبرال سرمایه دار که چاره کار را در باج دادن به دشمن و پر کردن جیب خود بداند از این بهتر نمیشود.

همه اینها نقشه است برای آغاز فتنه بزرگ که البته به شکست خواهد انجامید.

قطعا جوابتان را سال 96 خواهید گرفت، مطمئن باشید صد در صد.
(۳۱/خرداد/۹۵ ۰:۲۴)A L I نوشته است: [ -> ]آره واقعا دیگه شورشو در آوردن،فقط تهمت و سیاه بازی...
سایت تبدیل شده به یک سایت زرد! فقط مطالب بدون منبع از اینور اونور میاد نظارت خاصیم که نیست!

طرف پاش هم بکشنه تو خیابون تقصیر اصلاح طلبهاسBig Grin...

خلاصه همه طور به دولت ربطش میدن! خیلی هم علاقه دارن نشون بدن دولت جاسوس آمریکاس! یکی هم نیست بهشون بگه این حرف ها که دارید میزنید،آیا نهادهای امنیتی کشور خبر ندارند؟؟Big Grinایا وزارت اطلاعات تعطیل تشریف داره؟!
شما نخبه های اطلاعاتی به این اطلاعات دست پیدا میکنید! حیف بخدا حروم میشید برید یه جا مشغول بشید
چرا اینو نمیگید که تا هرچی میشه میگن کار دولت قبلیه...حتما میخواین بگین راست میگن...فقط اینو بگم که خلی چیزا رو منو شما خبر نداریم.....
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۲:۳۶)عدالت نوشته است: [ -> ]

به نام خدا

مشکل شما این است که دائم میگوئید حق با فلان است و با بهمان است ،‌ دقیقا اشتباه شما از همینجا آغاز میشود.

ملاک حق و درستی یک تفکر ، نظر و سلیقه شخصی مردم نیست حتی اگر اکثریت باشند، بلکه ملاک نزدیکی عقاید و رفتار فرد به فرامین الهی و اسلام و قرآن است، حالا شما یک داعش افتاده بر زبانت و دائم هرکه با تفکرت مخالف است را با داعش مقایسه میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اشتباه دیگر شما و امثال شما شبه روشنفکران این است که خود را به عنوان سخنگوی ملت میشناسید و اکثرا تا حرفی بر ضد تفکر اشتباهتان زده میشود میگویید مردم !!!!!!!!!!!! هم مثل ما فکر میکنند که کاملا اشتباه فکر میکنید چون مردم اولا هر لحظه ممکن است تابع یک گروه و جناح باشند و ثانیا اصلا ممکن است اشتباه کنند یا آنها را فریب دهند و احتمالات دیگر.

همیشه اکثریت دلیل بر حق بودن نیست. اتفاقا در قرآن و روایات، ماجراهای زیادی وجود دارد که اکثریت مورد عذاب الهی قرار گرفتند و این اقلیت بودند که مورد عنایت الهی قرار گرفتند که روایت واضحش، ماجرای حضرت نوح (علیه السلام) و غرق شدن قوم او و نجات چند نفر با پیامبر خود میباشد. البته نمیدانم شما که تفکرات سکولاری دارید اصلا این اتفاقات تاریخی را قبول دارید یا آنرا تخیلی میدانید که تکلیفمان روشن باشد تفکر شما چیست !!!!!!!!!!!!!!!!

الان آزادی بیان زیاد شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دولتیها هرچه در دهانشان است به منتقد میگویند و تا اینجا پیش رفته اند که حتی برنامه انتقادی و طنزی مانند صرفا جهت اطلاع هم بخاطر فشار دولت،‌ از کنداکتور پخش حذف شد و علاوه بر آن کلی روزنامه و نشریه و سایت مخالف تفکر دولت فی*ل*تر و تعطیل شدند.

ببینید آش چقدر شور شده که حتی در نشست خبری روحانی هم اکثرا رسانه ها گزینشی انتخاب میشوند و دائم به جای طرح سوالات اساسی به دنبال پاچه خواری از دولت و دروغگویی هستند تا احیانا بودجه و یا وامی بگیرند و خبری از رسانه های منتقد و انقلابی نیست.

فقط این را مقایسه کنید با زمان احمدی نژاد که به صورت علنی به او توهین میشد حتی در همان صدا و سیما و در همان برنامه صرفا جهت اطلاع صبح و شب به احمدی نقدهای تیز میشد و او هیچ نمیگفت.

آخه چرا دروغ میگویید، واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکل شما این است که فکر میکنید ما میگوییم احمدی معصوم از گناه بود در صورتیکه خود ما اولین منتقدین کارهای اشتباه او بودیم برعکس شانتاژی که شما و امثال شما میکنید،‌خودتان چقدر دولت محبوب و پراشتباهتان را در مورد کارهای غلطش که صغیر و کبیر میدانند محکوم کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دولت شما کی رو برکنار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجز این بود اون مدیر فاسدی که حقوق ده ها میلیونی گرفته و مدیر بیمه بود بعد از استعفای رئیسش جای او را گرفت و سرپرست شد، آیا اینکار دهنکجی به مخالفین فساد نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما کار نداشته باش که کی چی میگه ،‌ ببین حرف و عمل کدام فرد به حق نزدیکتر است، وجدانت را بگذار وسط و بگو،‌ همه مسئولان اشتباه دارند و هیچکدام بری از خطا نیستند ولی اشتباهات برخی ضد اسلام و ضد اخلاق است.

در کدام دولت مدیر حقوق ده ها میلیونی میگیرد و بعد میلیونها نفر را به ناحق از دریافت یارانه محروم میکند و کارگران را محکوم و شلاق میزنند به جرم اعتراض به عدم دریافت حقوق یک میلیونی آنهم برای چند ماه و در کدام دولت است که رئیسش با خودروی لوکس ژاپنی لندکروز به داخل کارخانه میرود و حتی از ماشین پیاده هم نمیشود و با حالتی سلطنتی و فخر فروشانه به کارگران نگاه میکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

در کدام دولت به بزرگترین دشمن خدا و اخلاق و ایران و جهان بزرگترین باجها داده شد به طوریکه در خواب هم نمیدیدند و 2 میلیارد تومان پول ایران را در روز روشن بالا کشیدند و از آنطرف با ایرباس و بوئنیگ قرارداد بستند تا دوباره میلیاردها دلار پول بلوکه شده را بریزند در حلقوم همانهایی که تحریممان کردند و از آنطرف میلیونها دلار خود این جنابان دلال پسابرجام سود کنند.

میگویند بودجه نداریم ولی از آنطرف: میلیاردها تومان خودشان به جیب میزنند ولی حقوق کارگر و کارمند را درست پرداخت نمیکنند، یارانه را قطع میکنند، مسکن مهر که خیلی از بی خانمانها را صاحبخانه کرد، بد میدانند و جلویش را میگیرند و رکود و تورم ایجاد میکنند، سود بانکی را میاورند پایین در حالیکه زیرساخت کسر کردن سود را ایجاد نکرده اند،‌ بورس را به ورطه سقوط میاندازند تا چند نفر از دوستان مافیایی پشت پرده اشان به سودهای نجومی برسند و هزار و یک مصیبت دیگر که در این سه سال نصیبمان شده و به هیچ وجه هم از حق خود نخواهیم گذشت.

تفکر لیبرال سرمایه دار که چاره کار را در باج دادن به دشمن و پر کردن جیب خود بداند از این بهتر نمیشود.

همه اینها نقشه است برای آغاز فتنه بزرگ که البته به شکست خواهد انجامید.

قطعا جوابتان را سال 96 خواهید گرفت، مطمئن باشید صد در صد.
اول اینکه من قبلا گفتم خودم به روحانی رای ندادم!(شخصا به روحانی رای ندادم)
احمدی نژادم تا جایی که یادمه پاترول ضد گلوله سوار میشد!
نقد من به دولت در مورد وزیر صنعتش هست که یک شخص بی مصرف و بی لیاقتش...
سیاست خارجی فعلا خوب عمل کرده! مشکلی نداشته...شما چرا با پایین اومدن سود بانکها مخالف هستید؟شمایی که دم از خدایی و اسلامی انقلابی بودن میزنید؟!
من اقتصاد دان نیستم ولی در حد همین علم ناقص خودم این چیزا میفهمم که یکی از دلایلی(دقت کنید یکی نه اصلی ترین!) اقتصاد کشور تغییری نمیبینه و بازار مسکن راکد شده بخاطر همین سودهای بانکی!
یک شخص سرمایه دار در نظر بگیرید، 4 میلیارد سرمایه داره،ترجیح میده پولش بزاره بانک سر ماه سودش بخوره! به جای اینکه پولش وارد بازار کار کنه! همین 4 میلیارد میشه باهاش یک کارگاره یا یک بنگاه تولیدی کوچیک ایجاد کرد...میتونه وارد ساخت و ساز بشه میتونه پولش بزاره تو بورس و خیلی کارهای دیگه! ولی پولش میزاره تو بانک میره اروپا تفریحش میکنه سر ماه سودش میخوره! بدون کمترین زحمت...
چند وقت پیش قصد داشتیم خونه خودمون بفروشیم و جا به جا بشیم،مشاور املاکی به ما میگفت خونه که فروختی پولش بزار بانک سودش بخور 50تومن از پول بردار برو یه خونه خوب رهن کامل کن! باقی پولت تو بانک ماهی چند میلیون سودش میشه!!!
میگفت خیلی از بازاری ها!!!! الان همین کارو میکنن...Dodgy امیدوارم با کم شدن سود و حتی رسیدن به زیر ده درصد این جور بازی ها جمع بشه!
خوشبختانه بعد از سخنرانی رهبری تا حدودی جلوی قاچاق میگیرن! یکی دیگه از عواملی که اقتصاد کشور فلج میکنه!
ولی خب تولیدکنندهای داخلی هم بعضی ها (نه همه) سودجود هستند،تا فهمیدن جلوی قاچاق برنج داره گرفته میشه برنج ایرانی هر کیلو 15 هزارتومن شدDodgy

انتخابات 96 شما رو میبینیمWink راستی چه خبر از انتخابات مجلس در تهران؟Big Grin
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۳:۴۱)A L I نوشته است: [ -> ]اول اینکه من قبلا گفتم خودم به روحانی رای ندادم!(شخصا به روحانی رای ندادم)
احمدی نژادم تا جایی که یادمه پاترول ضد گلوله سوار میشد!
نقد من به دولت در مورد وزیر صنعتش هست که یک شخص بی مصرف و بی لیاقتش...
سیاست خارجی فعلا خوب عمل کرده! مشکلی نداشته...شما چرا با پایین اومدن سود بانکها مخالف هستید؟شمایی که دم از خدایی و اسلامی انقلابی بودن میزنید؟!
من اقتصاد دان نیستم ولی در حد همین علم ناقص خودم این چیزا میفهمم که یکی از دلایلی(دقت کنید یکی نه اصلی ترین!) اقتصاد کشور تغییری نمیبینه و بازار مسکن راکد شده بخاطر همین سودهای بانکی!
یک شخص سرمایه دار در نظر بگیرید، 4 میلیارد سرمایه داره،ترجیح میده پولش بزاره بانک سر ماه سودش بخوره! به جای اینکه پولش وارد بازار کار کنه! همین 4 میلیارد میشه باهاش یک کارگاره یا یک بنگاه تولیدی کوچیک ایجاد کرد...میتونه وارد ساخت و ساز بشه میتونه پولش بزاره تو بورس و خیلی کارهای دیگه! ولی پولش میزاره تو بانک میره اروپا تفریحش میکنه سر ماه سودش میخوره! بدون کمترین زحمت...
چند وقت پیش قصد داشتیم خونه خودمون بفروشیم و جا به جا بشیم،مشاور املاکی به ما میگفت خونه که فروختی پولش بزار بانک سودش بخور 50تومن از پول بردار برو یه خونه خوب رهن کامل کن! باقی پولت تو بانک ماهی چند میلیون سودش میشه!!!
میگفت خیلی از بازاری ها!!!! الان همین کارو میکنن...Dodgy امیدوارم با کم شدن سود و حتی رسیدن به زیر ده درصد این جور بازی ها جمع بشه!
خوشبختانه بعد از سخنرانی رهبری تا حدودی جلوی قاچاق میگیرن! یکی دیگه از عواملی که اقتصاد کشور فلج میکنه!
ولی خب تولیدکنندهای داخلی هم بعضی ها (نه همه) سودجود هستند،تا فهمیدن جلوی قاچاق برنج داره گرفته میشه برنج ایرانی هر کیلو 15 هزارتومن شدDodgy

انتخابات 96 شما رو میبینیمWink راستی چه خبر از انتخابات مجلس در تهران؟Big Grin

به نام خدا

بنده نگفتم رباخواری خوب است بلکه گفتم اگر سود بانکها را بدون زیرساخت بیاورند پایین عواقب وحشتناک خواهد داشت که همینطور هم شد و اول ضربه را بورس خورد، هرچند بورس هم به نوعی قمار است.

سیستم اقتصادی مبتنی بر لیبرالیسم ولنگ و باز میشود همین معجونی که اکنون در حال مشاهده آن هستیم.

شما میگویی چرا با پایین آمدن سود مخالفم،‌ برایتان توضیح میدهم.

بنده کارمند دولت هستم با ماهی نزدیک به یک و نیم میلیون حقوق. سال 90 قصد خرید خانه داشتم که متاسفانه به علت خلف وعده صاحبخانه در پرداخت به موقع مبلغ رهن، خانه مورد نظرم را نتوانستم بخرم و درآن مدت شوک شدید به بازار مسکن وارد شد و قیمت خانه ناگهان نجومی شد بنابراین بنده نتوانستم صاحب خانه شوم که خدا از مسببش نگذرد.

به ناچار بخشی از پولی که در رهن صاحبخانه بود را برای ثبت نام مسکن مهر دادم وبخش دیگر را برای رهن و اجاره خانه جدید و از آنجا که قیمت اجاره ها هم به صورت سرسام آور بالا رفته بود، علیرغم میل باطنی و با اینکه حتی پول بنده یکسال تمام در حساب قرض الحسنه بود هیچ سودی هم به آن تعلق نگرفت، فشار اقتصادی زندگی باعث شد پول را از قرض الحسنه در بیاورم و با کراهت در حساب با سود 22 درصد در یک بانک دولتی قرار دهم.

بنابراین میبینید که وضع بغرنج اقتصادی در نهایت دودش به چشم قشر متوسط و زیر متوسط خواهد رفت.

ببینید از آنطرف تورم و گرانی کمرشکن حسابی قشر متوسط و پایین را اذیت کرد، از طرف دیگر حقوقها سالی نزدیک به ده دوازده درصد رشد میکرد و تورم بالای پنجاه درصد و از طرف دیگر هم اجاره خانه به شدت در حال بالا رفتن بود، به نظر شما بنده باید چکار میکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در شرایط کنونی هم گرانی باقی مانده هم اجاره ها باز هم رفته بالا و هم حقوق ما در واقع ثابت مانده و هم بدتر از همه سود بانکها را از 22 درصد کردند 18 و الان 15 درصد یعنی به امثال بنده که به ناچار و بخاطر شرایط فساد اقتصادی مجبور شدیم اندک پولمان را در بانک بگذاریم تا بدهیم به صاحبخانه، شرایط بسیار بدتر از قبل شده.

شما فکر میکنید علت اصلی اینکه سود را آورده اند پایین چیست،‌ علت اصلی فقط یک چیز است، رونق دلال بازی و چند برابر کردن مجدد قیمت مسکن.

در کجای دنیا،‌مسکن معمولی به عنوان کالای لوکس و مخصوص تجارت محسوب میشود. مسکن و تهیه آن برای اقشار جامعه وظیفه دولت است که متاسفانه در ایران، خوب به وظیفه خود عمل نکردند.

اکنون به خصوص بعد از طرح مسکن مهر، بسیاری از بساز و بندازهای خدانشناس، برجها و خانه هایشان روی دستشان باد کرد و به فروش نمیرفت، حالا اینها میخواهند با پایین آوردن سود بانکها و از آنطرف دادن وام صد میلیونی مثلا یک تکانی به بازار مسکن بدهند و این وسط سود بادآورده و نامشروعی مثل همیشه بکنند که به امید خدا نخواهند توانست و با سر به زمین خواهند خورد، ولی دود این وضعیت باز هم به چشم قشر متوسط و ضعیف خواهد رفت که اندک سرمایه ای در بانک گذاشتند و آنرا به زخمی از زندگی خود میزدند.

مثلث ربا و فمار و دزدی بیت المال حرام است ولی وقتی سیستم اقتصادی سرمایه داری باشد باعث میشود اکثریت افراد جامعه به نوعی مستقیم یا غیر مستقیم به گناه بیافتند و بخش اعظم این گناه بر گردن مسئولان و عملکرد غلطشان است.

به این علت میگویم سیستم اقتصادی ایران به شدت خراب و ویران است که اگر به قول شما سودها بیاید پایین هم اوضاع بدتر خواهد شد، چون سرمایه ها به جای تولید میافتد در سوداگری و دلالی و واردات و بساز و بندازی و در نتیجه تورم هم به شدت بالا خواهد رفت و اوضاعی وحشتناک میشود که دیگر هیچکس نخواهد توانست آنرا درست کند به همین دلیل است که میگویم پایین آوردن سود بانکها بدون ایجاد زیرساخت و ارزانی،‌ یعنی خودزنی اقتصادی.
سود سپرده ها در کم شد و قرار شده سود وامها کاهش پیدا کند...
اون گرانی مسکن که شما میفرماید کار کی بود؟در چه دوره ی بود؟!
یکم انصاف داشته باشید تمام رکود اقتصادی و وضع خراب اقتصاد باقی مونده از دولت قبلی هست
هرکه مسکن مهر نخریده باید خدارو شکر کنه! واقعا واقعا بدترین کیفیت ساخت دارن و یه بخور بخور حسابی بود این وسط برای افراد سودجو و پیمانکارهای خدانشناس...
الان قیمت مسکن یکم کمتر شده،البته ربطی به کار دولت نداره،بازار بخاطر رکودش یکم قیمتهاش کم شده
اما یکم فکر کنید ببینید مقصر این اقتصاد خراب کیه؟؟روحانی؟ظریف؟؟اصلاحات؟؟کیه؟؟هاشمی ؟
قطعنامه پشت قطعنامه ...دونه دونه شرکتهای خارجی از کشور فرار کردن،بعدش دونه دونه تجار داخلی فرار کردن و سرمایه ها به بازارهای امارات و ترکیه بردن...بابک زنجانی ها سروکلشون پیدا شد دلال بازی شروع شد!
میخواستن ده کیلو برنج بخرن باید از 4 تا دلال اینوری و انوری رد میشد!! یه نفت میخواستن بفروشن باید با دلال بازی میفروختن...

نمیگم الان وضع خوب شده،اقتصاد عالی شده! ولی همین که قیمتها مثل قبلا ساعتی تغییر نمیکرد جای شکرش باقی!
صبح ماست میخریدی 2000 تومن فردا میشد 2500 تومن!Dodgy
ملت روی اورده بودن به دلالی و خرید و فروش سکه طلا،یادتون هست؟؟یادتون گوجه شده بود طلای قرمز؟؟
یادتون زردآلو و گیلاس تو فصل تابستون زیر کیلویی 15 تومن نبود؟؟؟الان برو گیلاس بخر کیلویی 6 تومن! زردآلو 4 تومن....
این جهش و گرونی یک دفعه ی اجناس تو کدوم دوره بود؟!!
نباید انتظار داشته باشید خرابی که هشت ساله ارتش مغولها به بار اوردن سه ساله درست بشه!!
شاید با ورود شرکتهای خارجی و برگشتن سرمایه های تاجرهای ایرانی وضع بهتر بشه
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع