(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۰)A L I نوشته است: [ -> ]افرادی مثل من تو سایت هستند که افرادی مثل شما بدونن کشور فقط نظر شماها نیست! اتفاقا کشور بیشترش نظر برعکس و مخالف شما هست...مشکل اصلی شما این که مثل داعش فک میکنید بر حق هستید!
الان که آزادی بیان علیه دولت انقدر زیاد شده هر کی دلش بخواد علیه دولت حرف میزنه! کسیم کاریش نداره...
باز خوبه اینا مثل قبلی ها نیستن قهر کنن!
فرق شما ها و این دولت میدونید چیه؟!
دولت احمدی نژاد که حاصل رای هم فکرای شما بود وقتی دزدی و اختلاس کشف شد تو دولتش میگفت کابینه خط قرمز منه!
برای مجلس و مردم شاخ و شونه میکشید ! با رهبر لجبازی میکرد و مث بچه ها قهر میکرد!
ولی دولت فعلی که حاصل رای هم فکرای من هست وقتی چندتا فیش غیر متعارف در مدیران دولتی کشف شد،سریع دستور به تحقیق و برکناری مدیران داد و پول پس گرفت!
از نظر شماها ازادی بیان تا وقتی خوبه که فقط خودتون بتونید حرف بزنید!
آزادی بیان هم تو پروند و عکس زن مردم بیرون آوردن میدونید....
شما لطف کنید یک قدم تو جامعه بزنید و با مردم هم کلام بشید...هیچی از نظرهایی مثل شما خوشش نمیاد! شاید 4 نفر اطراف خودت خوشش بیاد ولی بقیه خوششون نمیاد! همون 4 نفرم با هم اختلاف دارید!
من چندتا دوست دارم هم فکر شما هستن! یکیشون میگه رای من جلیلی یکی میگه رای من قالیباف!
و در مورد بحث آمریکا که گفتید فقط اینو میتونم به شما بگم...خب حالا من چی کنم؟به من چه؟!بابام رئیس جمهور آمریکاس یا ننه ام؟ من شهروند آمریکا هستم که بخوام از اون دفاع کنم؟!
به نام خدا
مشکل شما این است که دائم میگوئید حق با فلان است و با بهمان است ، دقیقا اشتباه شما از همینجا آغاز میشود.
ملاک حق و درستی یک تفکر ، نظر و سلیقه شخصی مردم نیست حتی اگر اکثریت باشند، بلکه ملاک نزدیکی عقاید و رفتار فرد به فرامین الهی و اسلام و قرآن است، حالا شما یک داعش افتاده بر زبانت و دائم هرکه با تفکرت مخالف است را با داعش مقایسه میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اشتباه دیگر شما و امثال شما شبه روشنفکران این است که خود را به عنوان سخنگوی ملت میشناسید و اکثرا تا حرفی بر ضد تفکر اشتباهتان زده میشود میگویید مردم !!!!!!!!!!!! هم مثل ما فکر میکنند که کاملا اشتباه فکر میکنید چون مردم اولا هر لحظه ممکن است تابع یک گروه و جناح باشند و ثانیا اصلا ممکن است اشتباه کنند یا آنها را فریب دهند و احتمالات دیگر.
همیشه اکثریت دلیل بر حق بودن نیست. اتفاقا در قرآن و روایات، ماجراهای زیادی وجود دارد که اکثریت مورد عذاب الهی قرار گرفتند و این اقلیت بودند که مورد عنایت الهی قرار گرفتند که روایت واضحش، ماجرای حضرت نوح (علیه السلام) و غرق شدن قوم او و نجات چند نفر با پیامبر خود میباشد. البته نمیدانم شما که تفکرات سکولاری دارید اصلا این اتفاقات تاریخی را قبول دارید یا آنرا تخیلی میدانید که تکلیفمان روشن باشد تفکر شما چیست !!!!!!!!!!!!!!!!
الان آزادی بیان زیاد شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که دولتیها هرچه در دهانشان است به منتقد میگویند و تا اینجا پیش رفته اند که حتی برنامه انتقادی و طنزی مانند صرفا جهت اطلاع هم بخاطر فشار دولت، از کنداکتور پخش حذف شد و علاوه بر آن کلی روزنامه و نشریه و سایت مخالف تفکر دولت فی*ل*تر و تعطیل شدند.
ببینید آش چقدر شور شده که حتی در نشست خبری روحانی هم اکثرا رسانه ها گزینشی انتخاب میشوند و دائم به جای طرح سوالات اساسی به دنبال پاچه خواری از دولت و دروغگویی هستند تا احیانا بودجه و یا وامی بگیرند و خبری از رسانه های منتقد و انقلابی نیست.
فقط این را مقایسه کنید با زمان احمدی نژاد که به صورت علنی به او توهین میشد حتی در همان صدا و سیما و در همان برنامه صرفا جهت اطلاع صبح و شب به احمدی نقدهای تیز میشد و او هیچ نمیگفت.
آخه چرا دروغ میگویید، واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل شما این است که فکر میکنید ما میگوییم احمدی معصوم از گناه بود در صورتیکه خود ما اولین منتقدین کارهای اشتباه او بودیم برعکس شانتاژی که شما و امثال شما میکنید،خودتان چقدر دولت محبوب و پراشتباهتان را در مورد کارهای غلطش که صغیر و کبیر میدانند محکوم کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دولت شما کی رو برکنار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجز این بود اون مدیر فاسدی که حقوق ده ها میلیونی گرفته و مدیر بیمه بود بعد از استعفای رئیسش جای او را گرفت و سرپرست شد، آیا اینکار دهنکجی به مخالفین فساد نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کار نداشته باش که کی چی میگه ، ببین حرف و عمل کدام فرد به حق نزدیکتر است، وجدانت را بگذار وسط و بگو، همه مسئولان اشتباه دارند و هیچکدام بری از خطا نیستند ولی اشتباهات برخی ضد اسلام و ضد اخلاق است.
در کدام دولت مدیر حقوق ده ها میلیونی میگیرد و بعد میلیونها نفر را به ناحق از دریافت یارانه محروم میکند و کارگران را محکوم و شلاق میزنند به جرم اعتراض به عدم دریافت حقوق یک میلیونی آنهم برای چند ماه و در کدام دولت است که رئیسش با خودروی لوکس ژاپنی لندکروز به داخل کارخانه میرود و حتی از ماشین پیاده هم نمیشود و با حالتی سلطنتی و فخر فروشانه به کارگران نگاه میکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
در کدام دولت به بزرگترین دشمن خدا و اخلاق و ایران و جهان بزرگترین باجها داده شد به طوریکه در خواب هم نمیدیدند و 2 میلیارد تومان پول ایران را در روز روشن بالا کشیدند و از آنطرف با ایرباس و بوئنیگ قرارداد بستند تا دوباره میلیاردها دلار پول بلوکه شده را بریزند در حلقوم همانهایی که تحریممان کردند و از آنطرف میلیونها دلار خود این جنابان دلال پسابرجام سود کنند.
میگویند بودجه نداریم ولی از آنطرف: میلیاردها تومان خودشان به جیب میزنند ولی حقوق کارگر و کارمند را درست پرداخت نمیکنند، یارانه را قطع میکنند، مسکن مهر که خیلی از بی خانمانها را صاحبخانه کرد، بد میدانند و جلویش را میگیرند و رکود و تورم ایجاد میکنند، سود بانکی را میاورند پایین در حالیکه زیرساخت کسر کردن سود را ایجاد نکرده اند، بورس را به ورطه سقوط میاندازند تا چند نفر از دوستان مافیایی پشت پرده اشان به سودهای نجومی برسند و هزار و یک مصیبت دیگر که در این سه سال نصیبمان شده و به هیچ وجه هم از حق خود نخواهیم گذشت.
تفکر لیبرال سرمایه دار که چاره کار را در باج دادن به دشمن و پر کردن جیب خود بداند از این بهتر نمیشود.
همه اینها نقشه است برای آغاز فتنه بزرگ که البته به شکست خواهد انجامید.
قطعا جوابتان را سال 96 خواهید گرفت، مطمئن باشید صد در صد.