در پاسخ دوستانی که هنوز در شمارش آرا انتخابات 88 موندن خوب یه کم تحقیق کنین. مستند ببینین. ما که دیدیم میایم اینجا میگیم شما باور نمی کنین. ارجاع میدیم و لینک دانلود میدیم نمی رین ببینین. بعد تا ابد تکرار ادعا می کنین. خوب عزیز من بدون تحقیق که نمیشه قضاوت کرد. نمی دونم کجای حرف بنده غیر عقلانی و غیر منطقیه.
خیلی از کسانی که گفتن تقلب نبوده و اصلا در ایران به خاطر بافت جمعیتی و قومی و دینی و ... امکان تقلب سیستمی وجود نداره خود اصلاح طلبان هستن. این موضوع رو
خاتمی و
آخوندی و ابطحی و کواکبیان و ... گفتن. توی کتاب دایره قرمز مهدی محمدی اسم یکی از اصلاح طلبان که قبلا در دولت هاشمی مسئولیت در وزارت کشور فکر کنم داشت آورده بود الان کتاب در دسترسم نیست اسمش رو ببینم گفته بود توی ایران غیر ممکنه بیشتر از حداکثر 500 هزار رأی تقلب بشه.
حالا حرف ما برای شما قابل قبول نیست شاید صحبتهای رهبر براتون مهم باشه:
در انتخابات سال ۸۸، آن كسانى كه فكر ميكردند در انتخابات تقلب شده، چرا براى مواجهه با تقلب، اردوكشى خيابانى كردند؟ چرا اين را جواب نميدهند؟ صد بار ما سؤال كرديم؛ نه در مجامع عمومى، نخير، به شكلى كه قابل جواب دادن بوده؛ اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهى نميكنند؟ در جلسات خصوصى ميگويند ما اعتراف ميكنيم كه تقلب اتفاق نيفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نيفتاده بود، چرا كشور را دچار اين ضايعات كرديد؟ چرا براى كشور هزينه درست كرديد؟ اگر خداى متعال به اين ملت كمك نميكرد، گروه هاى مردم به جان هم مى افتادند، ميدانيد چه اتفاقى مىافتاد؟ ...
....
راه اساسی برای اینکه مشکلات انتخاباتی پیش نیاید، التزام به قانون است؛ این را من عرض بکنم. آحاد مردم در هر جای کشور که هستند؛ در شهر، در روستا، در مرکز، در کلانشهرها و در همه جا، باید به دنبال این باشند که هر کسی حرفی میزند، بر اساس قانون باشد؛ هر کسی توقعی دارد، بر اساس قانون باشد. آنهائی که آن سال آن خسارت را به کشور و به ملت وارد کردند و برای کشور هزینه درست کردند، اگر تسلیم قانون بودند، اینجوری نمیشد. قانون معیّن کرده است که اگر کسی اعتراضی دارد، بیاید. آن سال گفته شد؛ حتّی ما از شورای محترم نگهبان خواهش کردیم، آن زمان را تمدید هم کردند که آراء بازشماری شود؛ گفتیم هر تعداد معقولی و هر صندوقی که بخواهند بازشماری شود، بازشماری شود؛ خب، زیر بار نرفتند! کارشان منطقی نبود، معقول نبود؛ برای کشور هزینه درست کردند.
اخبار رو از کانالهای مختلف و رجال مختلف مسئول پیگیری کنین:
نقل قول: مقام معظم رهبری به مسئولین ستاد کاندیدها توصیه کرده بودند که اگر اعتراضی دارند، به صورت قانونی اعتراض خود را بیان کنند و شورای نگهبان نیز در این راستا با کسب اجازه از مقام معظم رهبری 10 درصد صندوق ها را شمارش کرد که در آذربایجان غربی نیز این کار صورت گرفت.
طبق دستورالعمل شورای نگهبان 10 درصد صندوق های انتخابات آذربایجان غربی به صورت رندوم با حضور نمایندگان ستادهای کاندیداهای ریاست جمهوری در استان، ائمه جمعه شهرها، رئیس شورای اسلامی شهرها و اعضای هیئت نظارت و هیئت اجرایی بازشماری شد.
البته در این جلسه بازشماری که به صورت کتبی از نمایندگان ستادهای انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری دعوت شده بود، نمایندگان ستادهای موسوی و کروبی شرکت نکردده بودند.
با حضور نمایندگان ستادهای تبلیغاتی رضایی و احمدی نژاد و بقیه حاضرین در جلسه بازشماری آراء صورت گرفت و نه تنها آرای آقایانی که اداعا داشتند تقلب شده اضافه نشد، بلکه مقداری نیز کمتر شد.
لینک کامل
گفتگو با
کامران دانشجو وزیر کشور وقت:
نقل قول: فارس: آیا فرصت اعتراض به کاندیدهای معترض داده شد؟
دانشجو: در جلسهای که با مقام معظم رهبری داشتیم ایشان فرمودند هر کس نسبت به هر کدام از صندوقها که اعتراض دارد اعلام کند که 10 درصد آرا بازشماری شود و اگر اختلاف فاحشی وجود داشت تمام صندوق بازشماری شود ولی هیچ کدام از کاندیداها جز محسن رضایی درخواست بازشماری نکردند.
به دلیل خواسته محسن رضایی چند صندوق را به همراه نمایندهاش بازشماری کردیم ولی اختلافی وجود نداشت و خودش از بازشماری بقیه صندوقها منصرف شد.
* میخواستند انتخابات را در دور باطل بیندازند
فارس: بقیه کاندیداها هیچگاه از طریق قانونی اعتراض خود را پیگیری نکردند؟
دانشجو: در شرایطی که مقام معظم رهبری اعلام کردند در صورت درخواست کاندیداها 10 درصد از هر صندوق مورد اعتراض بررسی شود ولی بجز محسن رضایی کسی درخواست نکرد.
فارس: با این وجود همچنان بر این عقیده هستید که ممکن است آن افراد از روی غفلت آن اقدامات را انجام داده باشند؟
دانشجو: من نمیخواهم قضاوت کنم چون کار من نیست ولی تحلیلم این است که ساعت 11 شب موسوی چطور اعلام کرد که برنده شده است؟ یا از قبل برنامهای داشته است یا از جایی اطلاعات غلط گرفته است.
وقتی متوجه شد که اشتباه کرده است چرا از کانال قانونی پیگیری نکرد؟ چرا نخواست که صندوقها بازشماری شوند؟ مثلا میگفت صندوقهای لرستان را بازشماری کنیم، این را هم نخواستند.
اینکه نخواستند صندوقها بازشماری شود یعنی تصمیم خود را گرفته بودند و تصمیم هم بازشماری صندوقها نبود بلکه این بود که انتخابات را در دور باطل بیندازند زیرا بر فرض اگر دوباره انتخابات برگزار شود باز هم بازنده اعتراض میکرد و باز هم باید انتخابات مجدد تکرار میشد.
پس از گذشت 5 سال شک و شبههای نیست که فتنه از آن طرف آب حمایت میشد و به دنبال براندازی نظام بودند.
لینک مصاحبه کامل
مصاحبه آقای
کدخدایی دبیر شورای نگهبان
نقل قول:
*معترضان به انتخابات 88 هیچ ادلّهای ارائه نکردند
مثلاً در انتخابات مجلس ملاحظه میکنید که وقتی شورای نگهبان دستور بازشماری میدهد همینطور است و دوباره باید همان تشریفات انجام شود و عوامل اجرایی، نظارتی، اطلاعاتی و قضائی در حضور یکدیگر صورتجلسه میکنند و بازشماری میشود و صورتجلسه نهایی را به شورای نگهبان ارسال میکنند، اگر تفاوت عمدهای وجود داشته باشد، شورای نگهبان نظر شاکی را تأئید میکند و ممکن است همان نظر قبلی را تأئید کند، بنابراین بازشماری امکانپذیر هست اما نیازمند ادله قانعکننده است
که معترضان به انتخابات سال 88 هیچ ادلهای مطرح نکردند؟
[b] کدخدایی: [/b]به هیچ وجه! گزارشهایی که ما از ستاد آقای موسوی و آقای کروبی و آقای رضایی داشتیم، گزارش همین تخلفات جزئی بود که عرض کردم، مثلاً گفته شد در جایی طرفداران یکی نامزد تبلیغ کردهاند و ما نیز سریعاً به وزارت کشور، نیروی انتظامی و عوامل مختلف اطلاع دادیم که برخورد کنند. تعداد شکایاتی هم که آقای احمدینژاد داشت کم نبود، آنها نیز گزارشهایی را علیه اینها مطرح میکردند که اکثر این نوع گزارشها از سر احساسات بود و وقتی بررسی میکردیم میدیدیم چنین اتفاقی در آن حوزه نیفتاده است، یا در جایی بحث کمبود تعرفه یا بسته شدن درب مراکز رأیگیری در ساعت رأیگیری که آن را قبلاً توضیح دادهام.
قرار بود شورای نگهبان 10درصد آرا بازشماری کند، در این باره و روندی که به چنین تصمیمی رسیدید توضیح بفرمایید.
کدخدایی:آقایان مرتب مطرح میکردند ابطال و سپس گفتند بازشماری کل آرا که گفتیم بازشماری آرای کل کشور امکانپذیر نیست. اگر ما بخواهیم کل کشور را بازشماری کنیم چندین ماه وقت میبرد چرا که بازشماری از شمارش اولیه خیلی طولانیتر است و ما باید همه این عوامل را جمع کنیم؛ عواملی که مثلاً دو روز مرخصی گرفتهاند، هیچ کدامشان نیستند و باید با تمام این عوامل هماهنگی صورت میگرفت.
حتماً باید همان عوامل باشند؟ درست است؟
کدخدایی: بله باید همان عوامل باشند چون به کسی دیگر اعتماد نداریم اگر عوامل دیگری اعزام کنیم دوباره زمان طولانی میشود با این حال گفتیم اگر مستنداتی دارید، ارائه دهید
[b]برای اینکه این کار انجام شود ما پیشنهادمان این بود که به صورت رندومی یا هر صندوقی که میگویید در استانهای مختلف تقلب شده است شماره آن و مستندات خود را ارائه دهید و ما در حضور نمایندگان خود شما آن صندوقها را بازشماری میکنیم؛ اگر تغییر محسوسی نداشت شما باید نتیجه انتخابات را قبول کنید و اگر تغییر محسوسی داشت ما میرویم بقیه صندوقها را نیز بازشماری میکنیم و این را قبول نمیکردند و میگفتند همه صندوقها که ما گفتیم امکانپذیر نیست، حتی آقای محسن رضایی که به جلسه شورای نگهبان آمد تنها نامزد معترض بود که آمد و همه حرفهای خود را زد اول تعداد زیادی از صندوقها را مطرح کرد که گفتیم امکانپذیر نیست اما برای اطمینان گفتیم یک تعداد از صندوقها را در استانهای مختلف به ما شماره بدهید تا در حضور نمایندگان خودتان بازشماری کنیم، اگر تغییر محسوس به نفع شما داشت همه را بازشماری میکنیم، چند استان رفتیم و نمایندگان وی از سوی ستاد آقای رضایی معرفی شدند و در حضور دوربینهای صدا و سیما بازشماری شد و تغییر محسوسی نداشت، حتی در جاهایی یک یا دو رأی از ایشان کم شد که طبیعی بود در این فاصله آقای رضایی اعلام کرد که نیازی به بازشماری نمیبینم
موسوی حاضر نشد برای پذیرش نتیجه بازشماری تعهد مکتوب بدهد
در رابطه با 10 درصد بازشماری چطور؟
[b] کدخدایی: در رابطه با 10درصد، آن روزهای آخر بود که آقای آقامحمدی اینجا آمد و گفت من با آقای موسوی صحبت کردم و ایشان چند شرط را گفته که اگر این کارها انجام شود من میپذیرم، واقعاً خیلی برای ما دشوار بود اما گفتیم اگر چنین مسألهای هست مشروط بر اینکه به صورت مکتوب به ما تعهد دهید که اگر در بازشماری تخلف عمده و تغییر محسوس احساس نشد، شما نتیجه انتخابات را میپذیرید، لذا گفتیم در این صورت ما حاضر خواهیم بود این کار را انجام دهیم که با تغییری که من گفتم، ایشان نپذیرفت و ارجاع کرد به نمایندگانش و نمایندگان او نیز نپذیرفتند. ما از جانب خودمان و برای اینکه اطمینان عمومی ایجاد شود، قرار شد 10درصد از صندوقها و به صورت رندومی و اتفاقی در کل کشور و در حضور دوربینهای صدا و سیما بازشماری کنیم و از نمایندگان نامزدهای مختلف دعوت کردیم که در همه این بازشماریها حضور داشته باشند. ما گزارشها را داریم و خیلی از نمایندگان آقای موسوی و کروبی هم حضور داشتند و تأئید هم کردند که هیچ تغییر محسوسی در این صندوقها نبود لذا آن 10 درصد بازشماری شد و تغییری هم ایجاد نشد.
لینک مصاحبه کامل
بابا شما لااقل یه کم تحقیق کنین مستند من خود مدیر جلسه هستم دیدار رهبر با نمایندگان کاندیداها، مستند نگهبان آرا که روزشمار فعالیتهای شورای نگهبان در آن روزهاست. کتاب دایره قرمز از یه جهت خیلی خوبه. نوشته های روزشماری از سال 87 تا 89 پیرامون انتخابات و حوادث بعد از اون. قشنگ تحلیل گری مثل مهدی محمدی توی نوشته هاش آشفتگی آرای اصلاح طلبان و اختلافات داخلی اونها رو در ماه های قبل از انتخابات آورده. اصلا امکان پیروزی نداشتن. همه تحلیل گران و آمارهای نمونه ای و ... نشون میداد احمدی نژاد پیروز انتخاباته. این رو تحلیل گران از چند ماه قبلش حدس می زدن. اصلاحات هنوز نتونسته بود بین خاتمی و میرحسین یکی رو انتخاب کنه. عده ای از اصلاح طلبان و حزب مشارکت که طرفدار خاتمی بودن به میرحسین فحش و بد و بیراه می دادن اون روزها بعد که خاتمی با زرنگی کنار کشید و فرار کرد یکدفعه همینها شدن طرفداران دو آتیشه میر حسین اما همشون خوب می دونستن اصلاحات نمی تونه پیروز بشه. توی روزنامه هاشون اون موقع اعتراف می کردن ....
اما برنامه تقلب تصمیمش از قبل گرفته شده بود. رهبری هم فرمودن...
نقل قول:یک سوال بزرگ،چرا هر دولتی سر کار اومده بعد مدتی همه به اون میگن ولاییی نیست و دیندار نیست!!
برای انتخاب یک کاندیدای رئیس جمهوری این همه فی*ل*تر رد میشن آخرش باز میشن جاسوس؟؟
دولتهای سر کار اومده از سال 68 هاشمی بود که از اولش با ولایت فقیه نبود (کتاب راز قطعنامه میزان اطاعت پذیری ایشون از امام رو نشون میده که تقریبا نزدیک صفر بوده) بعد دولت خاتمی اومد که دیگه نیاز به افشا نداره. بعد هم که احمدی نژاد اومد خصوصیات روحی و بعضی رفتارهاش و توجهش به محرومین و به قول رهبری خجالت نکشیدنش از مطرح کردن گفتمان انقلاب (شامل توجه به محرومین، ساده زیستی و پرهیز از اشرافی گری و مهمتر از همه استکبار ستیزی و حمایت صریح و شفاف از فلسطین و حزب الله و ...) باعث شد قشر انقلابی امیدوار بشن به اینکه بالاخره یه نفر بعد از انقلاب بعد از شهید رجایی سر کار اومد که دنبال اندیشه های امام و رهبر باشه. کارش هم اوایل خوب بود طوریکه رهبر سال 88 گفتن بین هاشمی و احمدی نژاد اختلاف فکری وجود داره و ... بعد هم گفتن البته فکر بنده به احمدی نژاد نزدیکتره و معلوم هم بود که نزدیکتره هر چند تایید کامل هم نکردن... ولی آخرش خراب کرد و امید همه رو ناامید. یکی از عوامل مهمش اطرافیانش بودن خصوصا مشایی. عرض کردم مستند مصاف رو ببینین تا متوجه بشین. منتظری رو هم اطرافیانی مثل سید مهدی هاشمی (همکار ساواک) خراب کرد...
بعد هم ما کجا گفتیم جاسوس؟ ما گفتیم اینها با نگاه کاملا غلط غربی و غیر دینی و غیر انقلابی باعث ضربات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و اقتصادی به مملکت شدن. خیلی اوقات هم با کارهاشون چنان ضربه بزرگی به کشور زدن که باعث شده هم امام خمینی و هم رهبری از اون ضربات تعبیر به خیانت بکنن. خیانت های منتظری با حمایت از باند سید مهدی هاشمی، تلاش هاشمی برای پذیرش قطعنامه و خوراندن جام زهر به امام، حمله به شورای نگهبان، حادثه کوی دانشگاه در 18 تیر 78، فتنه 88، قتل های زنجیره ای و ... از این دست هستن.