جناب سعدی سلام
(۱۱/تیر/۹۵ ۱۴:۳۵)سعدی نوشته است: [ -> ]من هم تا دیروز مثل خیلی از دوستان تصور می کردم این معضل چندان با اهمیتی نیست. آخه کی با یک دختر 6 ساله به قصد رابطه زناشویی ازدواج می کنه؟
اما این تاپیک باعث شد در این مورد تحقیق کنم و متوجه بشم که این معضل شایعی در دنیاست. در کشورهای عربی و آفریقایی خیلی شایعه. در ایران شیوعش کمتره و بیشتر در مناطقی مثل هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در میان عشایر و در میان مناطق فقیر نشین این مشکل به چشم می خوره. قانون در صورت صلاحدید اولیا و دادگاه، اجازه این کار رو میده و در مناطقی که این موضوع از نظر فرهنگی رایجه، گاهی این رضایت داده میشه.
گاهی این موضوع جنبه اقتصادی پیدا می کنه. یعنی برخی خانواده ها در قبال دریافت پول، حاضر میشن دختر خردسالشون رو به عقد یک مرد بزرگسال در بیارن.
در ایران تاکنون حدود 800 هزار کودک ایرانی ازدواج کرده اند:
http://mehrkhane.com/fa/news/6808/%D8%A7...8%B1%D8%AF
در کشورهای عربی و آفریقایی، آمار وحشتناکه:
http://www7.irna.ir/fa/News/81260752/%D8...8%A7%D9%86
من یه سوال دارم از شما
شما میگید که ازدواج و مسائلی که بحث شد رو اسلام جائز دونسته و ...
حالا من یه میخوام بدونم ایا این افرادی که بچه هاشون رو بر اساس هر موضوعی از فقر ( فرهنگی و مالی و ... ) فروختن و ... ایا موضوع اساسا به اسلامی بودنشون برمیگرده؟
یا بزارین اینطوری بگم اگه چنین مواردی تو یک منطقه جغرافیایی اتفاق افتاده باشه ایا مربوط به شریعت و اداب و رسوم اون منطقه هست؟
طبق همین لینکی که دادین اولی رو عرض میکنم براتون توش نوشته ... :
به نقل از تهران امروز، پای ازدواج کودکان حتی به جلسه سخنگوی قوه قضائیه هم باز شد و حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای گفت: «
گاهی ازدواجها الزاما زناشویی نیست شاید عقد باشد ولی زناشویی انجام نشود. مثلا برای محرم شدن یک مرد به یک زن عقدی میان دختر و مرد خوانده میشود یا موارد دیگر.»
برادر گرامی ما تو مناطق مختلف این کره خاکی مواردی رو داریم که گاه با فرهنگ ایینی ما همخوانی نداره ، یکی از موارد که هنوز که هنوزه تو برخی جاها رویت میشه ، بحث اینه که اگ از یه قبیله یکی رو کشتن طرف مقابل چیکار کنه؟ یا دختر به قبیله مقابل بده یا پسر. شما اینو بزار کنار بحث اینکه ما تو مناطق غرب ( البته نمیخوام به قومیت و یا ... توهین و تهمت بزنم ) و شرق کشور خودمون یه نگاه بنداز ببین بحث طائفه و قبیله ساختارش چطور هست؟ شاید متوجه بعضی موارد بشی البته خودتم یه ریز اشاره کردی و مرسی که گفتی .
در ادامه همون متن اومده که :
اما این خبر فقط به تعداد ازدواج کودکان دختر زیر 10 سال ختم نمیشد و همین خبر نشان میداد که در همین استان 530 واقعه ازدواج کمتر از 14 سال نیز به ثبت رسیده است.» آن موقع پای رئیس سازمان بهزیستی کشور هم به میدان کشیده شد و او خبر از اعزام بازرس ویژه برای پیگیری ازدواج 5 کودک زیر 10 سال در هرمزگان داد.
.
.
.
فرشید یزدانی میگوید: «
در حال حاضر 25 هزار نفر از افرادی که در این رده سنی ازدواج کرده بودند، طلاق گرفتهاند»، وینسبت جنسیتی آنها را اینگونه عنوان میکند:
«15 هزار و 600 نفر از این افراد مرد و مابقی زن هستند. همچنین حدود 11 هزار و 800 نفر از آنها به دلیل مرگ، همسر خود را از دست دادهاند.»
خوب یه نکته اون مقاله داشت با این عنوان که :
امروزه قاچاق کودکان در قالب ازدواج گریبانگیر خانوادههای فقیر است.
خوب برادر من وقتی یه موضوع ایجاد شده هست یکی میاد از اون موضوع سو استفاده میکنه و برای راه در رو ... ازش استفاده میکنه . نمونه اگه خواستین براتون میگم.
یک نمونه : افرادی که از حقوق بازنشستگی پدر فوت شدشون استفاده میکردن و برای اینکه اون رو از دست ندن به ظاهر مجرد ولی در باطن مزوج به متعه بودن. حالا شما بفرما متعه بد است چون فحشا رو زیاد میکنه در حالی که ببخشین اینو میگم ، نمیگید راه درامد خانم رو زیاد میکنه.
ازدواج کودکان ( البته ما میگیم کودک ) شما خودت فکر کن یه بچه زیر 6 سال چطور میتونه تحمل .... رو داشته باشه ؟ گرامی اگه بحث جواز نکاح بوده مواردش معلوم و اگه تلذذ هم گفته شده مصادیقش معلومه ، شما نمیدونم چطور فقط یک سو رو میبینی ، همین ازدواج کودک که میگی رو در نظر بگیر طرف مقابل هم یک کودک _ مثلا پسر 7 ساله با دختر 6 ساله _ ازدواج کنه ایا اون فشار روانی و ... رو ایا تحمل میکنه؟ قرار نیست همیشه یک مرد عاقل بالغ ... با یک دختر بچه ( کودک) ازدواج کنه چون میخواد باهاش مجامعت کنه بلکه موارد دیگه ایهست که تکرار کردنش واقعا الکیه.
سعدی گرامی شما این موضوع چطور به ذهن مبارک تون برخورد که اینو مطرح کنی؟
دوستان همه پاسخ مفیدی دادن چه در نقد چه در رد نقد این موضوع . بحث حکم و استفتاء و ... رو دیگه باید خودتون مطالعه و بدونین .
اما در انتها قمست انتهایی همون متن پاسختون رو داده
بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعرسانی از طریق رسانهها، تعریف پروژههای آموزشی در عشایر جنوب و مناطق یاد شده و استمداد از روحانیون محل برای دخالت در اینگونه موارد میتواند چارهساز باشد. چرا که روحانیون اهل سنت در مناطق سنینشین دارای جایگاه ویژهای هستند و میتوانند با آگاهیسازی مردم از اینگونه اعمال جلوگیریکنند. گاهی دیده میشود که عروس با عروسک به خانه بخت میآید و حتی الفبای ازدواج و زناشویی را نمیداند و متاسفانه هیچ کس هم مسائل زناشویی را به آنها آموزش نمیدهد و با مشکلات زیادی مواجه میشوند.
جالب اینجاست که خود این متن پاسخ همه فروض شما رو داده و فقط نگاه فقهی میمونه که اونم با دست گذاشتن روی قسمتهایی که قیچی کاری میشه کاری بسیار نادرست هست ( مخاطب این قسمت کسایی هستن که عاشق قیچی کاری متون هستن)
یچی هم تا یادم نرفته جناب سعدی یکم دقت کنی بد نیست ، دلخور نشی از من فقط .
دقت کن اینجا که میگی :
جناب سعدی سلام
(۱۱/تیر/۹۵ ۱۴:۳۵)سعدی نوشته است: [ -> ]در ایران تاکنون حدود 800 هزار کودک ایرانی ازدواج کرده اند:
http://mehrkhane.com/fa/news/6808/%D8%A7...8%B1%D8%AF
متن خبر برای سال ؟؟؟
نقل قول:تاریخ انتشار:
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸
- اما ما تو سال ؟؟؟1395 زندگی میکنیم پس با استفاده از الفاظ اشتباه ( چه به عمد چه از روی خطا ) اعتبار کلام و جایکاه خودت رو زیر سوال میبره.
اینم خوبه دوستان مطالعه کنن.