تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۲۱/شهریور/۹۶ ۸:۴۱)سوشیانت ۱ نوشته است: [ -> ]
  1. یعنی من الان جز معلوم الحال منافق غربزده هستم چون اون برنامه رو دیدم
شما فیلم اون رو پیدا کن بذار بر همه ما هم روشن میشه که ما بی اطلاع هستیم برادر
آخه صحبتهای ایشون فقط بیان یه تحلیل نبود که
چنان با حرارت بقیه رو مسخره میکرد و همش میگفت واقعا آمریکا نمیفهمید عراق رو نمیشه بیست روزه گرفت اینکه خیلی واضحه که اونا نفهمیدن
بعد یه دفعه فرداش آمریکا عراق رو اشغال کرد و ایشون تا مدتها غیب شدن
سلام

اینکه جنابعالی از کدوم گروه هستید مشخص نیست چون شما یک کاربر فضای مجازی هستید بحث بنده هم کلی بود نه صرفاً درباره شما

شما می خواید از یک برنامه به چه نتیجه ای برسید؟؟
به فرض تحلیل و تمسخر ايشون در اون برنامه صحت داشته باشه خب که چی؟
شما که ادعا دارید باید فیلم رو بزارید تا ادعاتون ثابت بشه وگرنه این روزا حرف زیاده

در نهایت می خواید از اون برنامه و تحلیل که خودتون ادعا می کنید می خواید نتیجه گیری کنید که بله ايشون بی سواده که بنده با اطلاع به شما عرض میکنم ايشون خیلی بیشتر از یک استاد دانشگاه علم دارن
در ضمن تحلیل کردن شرایطی داره مثلاً اگر بنا بود عراق در برابر آمریکا مقاومت کنه این یه تحلیل داره و اگر بنا بود سیستم حکومتش از ترس از هم بپاشد و نیروهای امنیتی فرار کنند این یه تحلیل ديگه داره

به زبان ساده اگر مفروضات یک تحلیلگر تغییر کنه نتیجه يه چيزه ديگه ميشه
علم استراتژی علم آینده پژوهی هست و تحلیل آینده بر مبنای 100 در 100 نیست

در مورد دکتر حسن عباسی

متاسفانه اون موقع مثل الان نبود که هر چی تو تلوزیون پخش بشه رو سریع تو شبکه های اجتماعی و .... آپلود کنن

و ما هم که به آرشیوهای صدا و سیما دسترسی نداریم و نمی تونیم پیداش کنیم
اما در مورد شرایط تحلیل و مقاومت عراق و ... همه چیز واضح بود و شرایط و .. نداشت

گفتن آمریکا تو کوتاه مدت نمیتونه عراق بگیره و بغداد رو اشغال کنه
یکی دو رو بعد دیدیم بعله .....
من اون موقع اصلا ایشون رو نمیشناختم برام هم تا چند وقت قبل مهم هم نبود وقت میگفتم ببین صدا سیما چه آبروش رفت که کارشناسش پیش بینیش دقیقا برعکس شد
اما دو سه سال پیش چون اسمش هی تکرار میشد یادم افتاد
دیدم بحث اینجا سر چیزای الکی هستش فقط اومدم بگم حتی بزرگترین تحلیل گر های جهان مثل کیسینجر هم پیش بینی های غلط زیاد داشتن
مثلا توی انتخابات قبلی امریکا اکثر تحلیل گرها روی انتخاب کلینتون حساب باز کرده بودن ولی ضایع شدنBig Grin

(من کلا یک سخنرانی از اقای عباسی گوش دادم اون هم چند سال قبل بوده . طرفدار ایشون نیستم)
(۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۰۵)سوشیانت ۱ نوشته است: [ -> ]گفتن آمریکا تو کوتاه مدت نمیتونه عراق بگیره و بغداد رو اشغال کنه
یکی دو رو بعد دیدیم بعله .....
من اون موقع اصلا ایشون رو نمیشناختم برام هم تا چند وقت قبل مهم هم نبود وقت میگفتم ببین صدا سیما چه آبروش رفت که کارشناسش پیش بینیش دقیقا برعکس شد
اما دو سه سال پیش چون اسمش هی تکرار میشد یادم افتاد

بر فرض صحیح بودن حرف شما یک نکته عرض کنم.

آمریکا هیچوقت نتونست عراق رو بگیره. اشغال یک کشور مراحلی داره یکی از اون مراحل بعد از سرپل گیری و سقوط اون نظام، تثبیت نیروهاست.

آمریکا نتونست اون نظام مدنظرش رو تو عراق بوجود بیاره . اتفاقی که افتاد قدرت گرفتن حزب الدعوه اسلامی بود که باعث افزایش نفوذ شدید ایران شد.

شاید منظور آقای عباسی از اشغال هم همین بوده.
انتخابات امریکا یک موضوعی بود که بسیار زیاد به احتمالات وابسته بود

حالا اگه میخواهید صحبتهای صریحی که ایشون کردن و سقوط بغداد رو به معنی اشغال عراق ندونیید در حالی که خود دکتر میگفت نمیتونن بغداد رو بگیرن دیگه واضحه موضوع چیه

فکر کنم کلا بسه برای صحبت در این خصوص
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع