تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
با اینکه من با مسیری که آقای عباسی در پیش گرفتن برای فهماندن مفاهیم نظام موافقم اما متاسفانه بخاطر بیش از اندازه سیاسی بودن ایشان گاهی وقتها کارهای اشتباهی رو انجام میدهند که همین مورد اخیر یکی از آن موارد است.
کاش ایشان با مسائل امنیت کشور اینطور برخورد نکنند.
در مورد موضوع اخیر ایشان در همون لحظه دارن به ارتش داخل کشور اشاره می کنند.... این که اگر این کشور را آب ببرد از ارتش صدا هم در نمی آید... جز اشاره کردن بی مورد به ارتش خودمون به چیز دیگه ای ربط نداره.....!!!!
(۸/مرداد/۹۵ ۲۲:۲۳)baharkhanom نوشته است: [ -> ]صحبت عباسی

http://www.aparat.com/v/Pei5U

پاسخ فرمانده ارتش

http://www.aparat.com/v/xEaXK

حرفهای فرمانده عجیب نبود؟ Huh
سلام
چه چیزی در حرفهای فرمانده عجیب بود؟
کامنت ها و هجمه ها علیه حسن عباسی رو وقتی می خونیم، می فهمیم ملت ما متاسفانه اکثرا روی باد گلو اظهار نظر می کنند.

لازم نیست سخنرانی رو کامل ببینیم، تو همون کلیپ تقطیع شده هم ردی از توهین به ارتش دیده نمی شه.

به هر حال ضربات بدی از عباسی خوردن که برای تخریب این بنده خدا، مشخصه رسما به جفنگ افتادن.
سلام
با توجه به اشتباه سخنران در گفتن چنین سخنانی و همچنین سابقه فرد یاد شده در حمایت از قوای مسلح، چرا فیلمی یک دقیقه ای و بریده شده از آرشیو ۶ سال پیش به صورت ناگهانی و خودجوش (!) بازنشر می‌شود و اینگونه صدای فرمانده بابصیرت ارتش و علاقه مندان نیروهای مسلح را در میآورد؟!
این رفتارهای پروپاگاندای دستگاه تبلیغاتی تنها ترفندی است برای فرافکنی هر نوع مطالبه گری عمومی از موضوعات مهم پیش رو و مشخصا تنها سرگرمی برای منحرف شدن از مسائل اصلی می باشد.

در یک ماه گذشته بعد از افشای جریان فیش های حقوقی و شکل گیری تدریجی مطالبه عمومی از این موضوعات و سایر موضوعات اقتصادی ، جریان سازی های گسترده و خبرسازی هایی برای مسائل دست دومی مثل ؛
- حاشیه سازی های بیش از حد برای مریضی یک خواننده ممنوع الصدا در صداوسیما
- ترورهای نافرجام مخالفین
- علت مرگ یک کارگردان بر اثر سهل انگاری پزشکان،
- دو قطبی سازی دروغین برای لباس نامتعارف برخی حاضرین در جشن حافظ
- انتخاب لباس کاروان المپیک
و امثالهم با تلاش و هزینه کرد رسانه های معینی به مطالبه عمومی تبدیل شد !!!!

حال توهین های حسن عباسی به ارتش!!! تبدیل به مطالبه می شود و قطعا چند روز دیگر یک موضوع جدید علم میشود تا موضوعاتی چون حقوق های نجومی ، تعطیلی کارخانه ها، وضعیت بانکها، مجرمان اقتصادی اخیر و پی گیری وضعیت برجام به مطالبه عمومی تبدیل نگردد.
منبع : مشرق
حتی اگر این موضوع گفته شده باشه هم چندان نباید کشش داد. اگر این کلیپ صحیح باشه و تقطیع باعث تغییر معناش نشده باشه، در این صورت نتیجه میشه که آقای عباسی به عدم دخالت ارتش در مسائل سیاسی انتقاد کرده اند. یکی از فرماندهان ارتش هم به این موضوع جواب داده اند و گفته اند که این عدم دخالت بر مبنای قانون اساسی است و بر اساس صلاحدیدهایی که وجود داره.

حالا اینکه بیایم این همه بحث کنیم دیگه معنا نداره.
حمله کنندگان امروز به عباسی را فراموش نکنیم ... با شعار ولایت و کشور دوستی ضد خادمان نظام و کشور.
من کاری به حرف های دو طرف ندارم ولی کسی که به ولایت مدار بودن امیر پوردستان شک داشته باشه من در بهترین حالت به بصیرتش شک میکنم به شخصه چون سربازی رو در ستاد نیروی زمینی ارتش خدمت کردم شخصیت بزرگی مثل امیر پوردستان برای من اثبات شده هستش
هرموقع تو این مملکت میخوان بحث اصلی کشور رو منحرف کنند یه نشریه ای مثل یالثارات یا همین تقطیع حرفهای آدم های مهم توی یه ویدیو پخش میشه و اذهان عمومی رو به سمتی که میخواد میکشونه!
شک نکنید که امثال حسن عباسی و رائفی پور سرمایه های این مملکت هستند و هراز چند گاهی میبینیم که یه شایعه و توطئه جدیدی علیه شون شکل میگیره!
تو این مملکت شخصا غیر از حسن عباسی و چند نفر معدود برای بقیه افراد واقعا ارزش قائل نیستم! Big Grin
همه دنبال فرعیات هستند و یه نفر مثل عباسی هم این وسط پیدا میشه حرف حساب میزنه کمر به لجن کشیدنش میبندند همون کسایی که حقوق های نجومی میگیرند و فتنه میکنند و میخورند و میبرند بقیه رو هم همیشه به بازی میگیرند
(۱۰/مرداد/۹۵ ۰:۵۲)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]تو این مملکت شخصا غیر از حسن عباسی و چند نفر معدود برای بقیه افراد واقعا ارزش قائل نیستم! Big Grin

HuhHuhHuh
DodgyDodgyDodgy

خواستم جواب بدم دیدم همین شکلک ها کافی هستشDodgy
(۱۰/مرداد/۹۵ ۰:۵۰)خیبر110 نوشته است: [ -> ]من کاری به حرف های دو طرف ندارم ولی کسی که به ولایت مدار بودن امیر پوردستان شک داشته باشه من در بهترین حالت به بصیرتش شک میکنم به شخصه چون سربازی رو در ستاد نیروی زمینی ارتش خدمت کردم شخصیت بزرگی مثل امیر پوردستان برای من اثبات شده هستش

سلام ، مگه میشه کار نداشت به حرفای دو طرف اونوقت قضاوت هم کرد؟!! خنثی بودن عین دفاع از ظلم و ظالمه. یا اینوری هستی یا اونوری ، حد وسط و بی طرفی نداریم.

ملاک ، حال فعلی افراده.
درباره خدمتتون هم که شما فرمودید اصلا ربطی به این موضوع نداره. نهال سلیقتون رو پای بصیرت نکارید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع