(۷/شهریور/۹۵ ۱۶:۰۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]بعضی وقت ها حب و بغض نسبت به یک قضیه باعث میشه انسان عقلش درست کار نکنه ! البته بعضی ها هم که کلا تعطیلند مثل اقای میم !
رو این مثال یه مقدار فکر کنید ! اصلا هم نیاز ی نیست حتما نتیجه گیری خاصی داشته باشید .
فرض کنید در یک قلعه یک عده دست به سلاح ببرند و خرابکاری بکنند , حاکمیت قلعه قاعدتا جلوی اینها باید بایسته و می ایسته ،
عده ای از اینها موفق به فرار میشن و عده ای هم دستگیر میشن ؛ حاکمیت رافت به خرج میده و دستگیر شده ها رو زندانی میکنه تا بخشی از اینها که فریب خوردن اصلاح بشن و بقیه هم با گذشت زمان و تضعیف اساس این جریان بی خطر بشن .
ما داستان جور دیگه جلو میره , فراری ها دست به وطن فروشی میزنن و با دشمن بیگانه هم پیاله میشن و عقبه ی لشکر اینها هم در داخل همان زندانی های کذایی هستند که نه اصلاح شدن نه بیخیال ماجرا تازه دارن تدارک بعد از چی چی جاویدان رو هم برنامه ریزی میکنن..... اخر داستان رو هم متن باز میزارم خودتون یه چیزی سر هم کنید .
ضمنا خدمات افرادی مثل اقای خلخالی که قرار نیست با حرف کسانی که دارن چپکی به تاریخ نگاه میکنن عوض بشه !
این انقلاب تمام و کمال سهم اون حکومت نبود. قشر روحانی ای که از 15 فروردین اعدام ها رو شروع کرد چطور می تونست دانشجو رو دنبال خودش بکشه؟
قشر روحانی با آن حجم ارتجاع چطور می تونست قشر تحصیل کرده رو به خودش جذب کنه؟
کرد ها مرز نشین رو چه کسانی جذب انقلاب کردند؟
همین دنباله رو های هگل و دکارت رو چه کسانی جذب انقلاب کردند؟
خوب توی هر جمعیتی از یک عقیده 98 درصد متعصب بار میان. این چیزیه که همیشه عادیه. هیچ امتی خلافشو ثابت نکرده. اون 98 درصد وقتی ببینن حقشون خورده شده. وقتی ببینن که جون دادن پا به پای روحانی جماعت در سلول های ساواک شکنجه شدن اما بعد انقلاب شرط کاندیداتوری می شه تقید به اسلام
وقتی آیت الله خمینی قبل انقلاب می گه تفکرات آزاد و اندیشه آزاد ولی حکومت تا 20 سال اجازه نشر حرف های کین جو رو نمی ده
وقتی هر آخر هفته یاران ولایت نشون می دن ولی بعد 28 سال یک کلیپ 5 دقیقه ای از قهرمان مارکسیست های مملکت رو نشون می دن. کسی که هنوز ازش روش مبارزه اش به عنوان یه اسطوره یاد می شه
اینها کینه و بغض هستن. اینها نفرت هستن. اینها باعث می شه یک شخص متعصب دست به ترور شخصیت های بیگناه بزنه
نمی تونید جلوی این حرف ها رو بگیرید. تا آخر قیامت و تا روز محشر این تقصیرات گردن شما رو می گیره
نقل قول:انقدر منافقین کارنامه سیاهی داشتن که اگر تا امروز هم زنده میموندن خود من و جوون های نسل امروز اعدامشون میکردن
چقدر ساده لوحن افرادی که مثل پینوکیو گول رسانه های دجال رو میخورن
من هیچ اعتقادی به هیچ مکتب زنده ای توی این لحظه ندارم و فکر نکنم نداشته باشم. من فقط ریاضی می خونم و در خانه ام تلوزیون ندارم. نه BBC و نه 20:30 هیچی از تلوزیون و رسانه ها رو نگاه نمی کنم. اینقدر من جهت دهی شده نشون ندید. من فقط به کسانی اعتقاد دارم که پای عقیده اشون بودن هرچقدر غلط و هرچقدر درست.
نقل قول:شمایی که میگید بچه ها رو کشتن
اسم و مشخصات این بیگناهان رو بیارید اگر سند دارید ولی اگر سندتون خود اعضای منافقین هستن که وای بر شما
از کجا بیارم سایت بسیج یا سخنان استاد رائفی پور؟ اصولا به کدوم منبع اعتقاد داری؟
نقل قول:
همین جوجه ها باید بیان سراغ تون تا متوجه بشید شانتاژ کردن چه هزینه ای داره
همین جوجه ها رو برو بکش جای هارت و پورت کردن. زورت به من می رسه؟
نقل قول:شخصیت!
عزیزم هر جسارتی شجاعت نیست بلکه ......ی است
امثال مطهری که کاملا دارن برای دشمن کار میکنن چی فکر کردی؟
علی مطهری یه مصداق بارز برای مصرف نان حرام و همنشین کثیفه که داره ثانیه ای مزدوری میکنه
عصبانی هستی خون جلو چشماتو گرفته مصداق حرف رو هم نمی گیری. قشنگ معلومه کی تعصب داره الان
سلام
یه فایل صوتی از منتظری تو سال 67 هست که بابت مجازات منافقینی که اون همه جنایت کردن و شورش کردن و حتی تو زندان قصد شورش داشتن انتقاد میکنه، آیا انتقاد این شخص نشون دهنده بی گناه بودن منافقین هست یا نشانه ساده لوحی این شخص هست، آیا منتظری حامی و طرفدار منافقین نبود؟
یه فایل صوتی دیگه از منتظری تو سال 65 منتشر شد که قبل از انتشار، فرزند منتظری تکذیب کرده بود و گفته بود پدرش همچین حرفی نزده
در ۲۶فروردین ۱۳۶۵ جنگندههای امریکا با هدف کشتن سرهنگ قذافی به مقر او در بنغازی لیبی حمله کردند. در این حمله به دختر یا دخترخوانده وی آسیب رسید و آقای منتظری در جلسه درس فردای خود که فایل صوتی آن در این گزارش منتشر میشود به این حمله واکنش نشان میدهد
متن فایل صوتی :
"...و این(حمله آمریکا به لیبی) یكی از جنایات این دولت آمریكا و همپالكی ها و هم پیمانانش است در زمان ما… در این جنایات و امثال این جنایات تمام سربازای آمریكائی، افسرای آمریكائی، سفرای آمریكائی، همه این ها؛ ملت مسلمان
به ملت مسلمان حق می دهد كه این ها را مورد حمله قرار بدهند ... ما در این جنایاتی كه انجام می شود همه نیروهای آمریكائی، دیپلمات های آمریكائی و اونائی كه به این دیپلمات ها راه می دهند و با این ها خوش و بش می كنند!؟همه این ها رو ما شریك می دونیم "
لینک دانلود
جای سوال دارد كه آقای منتظری چطور به استناد حمله هوایی به یك پایگاه در لیبی، كشتن هر سرباز و هر آمریكایی وابسته به دولت آمریكا را از نظر شرعی مجاز می داند؛ ولی منافقین را به خاطر ترور هفده هزار نفر و كشتار مردم در شهرهای مختلفی چون اسلام آباد مستحق چنین حكمی نمی داند؟
http://www.mizanonline.ir/fa/news/212518
(۷/شهریور/۹۵ ۱۶:۳۸)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من فقط به کسانی اعتقاد دارم که پای عقیده اشون بودن هرچقدر غلط و هرچقدر درست.
سلام
خوب اگه به منافقینی که زن و بچه مردم رو به خاطر اعتقاد هرچند غلطشون کشتن و پای عقیدشون موندن اعتقاد دارید
خلخالی هم پای عقیده خودش موند و این جنایتکارا رو اعدام کرد
چطور اونا رو به خاطر وایستادن روی عقیده غلطشون قبول دارید ولی خلخالی و امثال اون رو به خاطر وایستادن روی عقیدشون لعن میکنید؟
(۷/شهریور/۹۵ ۱۶:۰۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]ضمنا خدمات افرادی مثل اقای خلخالی که قرار نیست با حرف کسانی که دارن چپکی به تاریخ نگاه میکنن عوض بشه !
مثلا چ خدماتی کرده؟؟خواهشا خدماتی رو بگید که حداقل یک کوچولو از این خون خواری هارو بپوشونه؟!
منظورتان ازچپکی نگاه کردن به تاریخ چیه؟؟؟؟اصلا من متوجه نمیشم الان یعنی داره از این خلخالی جون دفاع میشه؟؟؟از این خونخواری داره دفاع میشه؟؟؟!!!!
(۷/شهریور/۹۵ ۱۸:۲۷)آیدا77 نوشته است: [ -> ]مثلا چ خدماتی کرده؟؟
سلام
این قانون و حضور آقای خلخالی در دادستانی انقلاب اسلامی ویژه مبارزه با مواد مخدر چه تاثیراتی داشت؟آقای خلخالی در آن دوره کار را محکم شروع کرد و ماحصل اقداماتی که در خلال نیمه دوم سال 59 تا پایان سال 62 انجام شد، آن بود که در این مدت توانستیم تولید خشخاش و هرگونه مواد مخدر را (در شرایطی که پیش از آن، بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا بودیم) در کشور ریشه کن کنیم.
حتی حضور آقای خلخالی در این جایگاه، تاثیر روانی بسیاری داشت و تعداد زیادی از معتادان کشور، از ترس شدت عمل آقای خلخالی اعتیادشان را ترک کردند. نباید فراموش کرد تمامی این اقدامات در شرایطی در کشور انجام شد که ما در دوران جنگ قرار داشتیم و این مسئولیت بر عهده کمیته انقلاب اسلامی با تعداد نیروهای محدودی که داشت گذاشته شده بود. البته آقای خلخالی تعدادی از نیروهای سپاه و پاسدار را در تهران و برخی از شهرهای دیگر هم تحت امر خود درآورد و از آنها برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر کمک گرفت.
به عبارت دیگر اولین دوره درخشان مبارزه با مواد مخدر در کشورمان با اقدامات آقای خلخالی به نتیجه رسید.
ما در آن دوران ظرف مدت زمان 2 سال توانستیم کشت خشخاش را در کشورمان پس از قرنها ریشه کن کنیم؛ حتی من به یاد دارم تمامی احکام قاچاقچیان عمده مواد مخدر را خود آقای خلخالی صادر میکرد و شیوه کار او به این شکل بود که هر شهر و استانی، زمانی که تعداد پرونده هایش به تعداد مشخصی میرسید، آقای خلخالی به آنجا سفر میکرد و شخصاً تمامی پروندههای مهم آنجا را بررسی میکرد و آرای مربوطه را صادر میکرد؛ خاطرم هست که خبر حضور آقای خلخالی در شهرهای مختلف چنان تاثیری میگذاشت که حتی در یکی از سفرهای ایشان به کرمان، وقتی خبر حضور وی در این شهر پیچید، معتادان این شهر از ترس، وافورهایشان را در آتش انداختند و سوزاندند و تعدادی از شهر فرار کردند. این صحنهها به اندازهای جالب است که فیلمهای موجود از آن زمان میتواند بخشی از تاثیر عملیات روانی حضور وی را نشان دهد.
حتی راهاندازی مرکز شورآباد، چنان اثر روانی بر معتادان داشت که میتوان اثر آن را عملاً در کاهش مصرف مواد مخدر پیگیری کرد. اما در مجموع یکی از بزرگترین کارهایی که در آن زمان انجام شد ریشه کن کردن کشت خشخاش و تولید مواد مخدر در کشور بود که سابقهای بیش از 400 سال در کشورمان داشت و عملاً با این اقدامات آقای خلخالی در مدت چند سال ریشه کن شد.
- پس افغانستان در معادلات مواد مخدر آن زمان جهان نقشی نداشت؟
از سال 63 به بعد و به دنبال ریشه کن شدن کشت و تولید مواد مخدر در ایران، گروههای مسلح ترانزیت مواد مخدر در افغانستان و پاکستان که جایگزین ایران در تولید مواد مخدر شده بودند، شکل گرفت.
بنام خدا
سلام بدوستان وتشکر از مطالب خوبتان بنده پیشنهادی دارم درمورد نامه آقای مطهری بوزیر دادگستری و نقدهائی که به انتشار فایل صوتی شده است . ببینید اگر بخواهیم با اینگونه موارد دیمی برخورد کنیم مانند هولوکاست یهودی وکشتار ارامنه همچنان مثل استخوان لای زخم خواهند ماند. مساله فتوای امام راحل واشتباهات آقای منتظری مساله ای مربوط به تاریخ است اما یک هیات 4 نفره مسوولیت این رویداد را برعهده داشته است که همه زنده اند ویکی از آنها وزیر دادگستری است .آیا بهتر نیست دولت وزیر خودررا مکلف کند تا گزارش جامعی برای مجلس ومردم تهیه کند و برای همیشه این مساله را تمام کند؟ نظر شما دوستان چیست؟
(۷/شهریور/۹۵ ۱۸:۴۰)میثم2 نوشته است: [ -> ]سلام
این قانون و حضور آقای خلخالی در دادستانی انقلاب اسلامی ویژه مبارزه با مواد مخدر چه تاثیراتی داشت؟آقای خلخالی در آن دوره کار را محکم شروع کرد و ماحصل اقداماتی که در خلال نیمه دوم سال 59 تا پایان سال 62 انجام شد، آن بود که در این مدت توانستیم تولید خشخاش و هرگونه مواد مخدر را (در شرایطی که پیش از آن، بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا بودیم) در کشور ریشه کن کنیم.
حتی حضور آقای خلخالی در این جایگاه، تاثیر روانی بسیاری داشت و تعداد زیادی از معتادان کشور، از ترس شدت عمل آقای خلخالی اعتیادشان را ترک کردند. نباید فراموش کرد تمامی این اقدامات در شرایطی در کشور انجام شد که ما در دوران جنگ قرار داشتیم و این مسئولیت بر عهده کمیته انقلاب اسلامی با تعداد نیروهای محدودی که داشت گذاشته شده بود. البته آقای خلخالی تعدادی از نیروهای سپاه و پاسدار را در تهران و برخی از شهرهای دیگر هم تحت امر خود درآورد و از آنها برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر کمک گرفت.
به عبارت دیگر اولین دوره درخشان مبارزه با مواد مخدر در کشورمان با اقدامات آقای خلخالی به نتیجه رسید.
ما در آن دوران ظرف مدت زمان 2 سال توانستیم کشت خشخاش را در کشورمان پس از قرنها ریشه کن کنیم؛ حتی من به یاد دارم تمامی احکام قاچاقچیان عمده مواد مخدر را خود آقای خلخالی صادر میکرد و شیوه کار او به این شکل بود که هر شهر و استانی، زمانی که تعداد پرونده هایش به تعداد مشخصی میرسید، آقای خلخالی به آنجا سفر میکرد و شخصاً تمامی پروندههای مهم آنجا را بررسی میکرد و آرای مربوطه را صادر میکرد؛ خاطرم هست که خبر حضور آقای خلخالی در شهرهای مختلف چنان تاثیری میگذاشت که حتی در یکی از سفرهای ایشان به کرمان، وقتی خبر حضور وی در این شهر پیچید، معتادان این شهر از ترس، وافورهایشان را در آتش انداختند و سوزاندند و تعدادی از شهر فرار کردند. این صحنهها به اندازهای جالب است که فیلمهای موجود از آن زمان میتواند بخشی از تاثیر عملیات روانی حضور وی را نشان دهد.
حتی راهاندازی مرکز شورآباد، چنان اثر روانی بر معتادان داشت که میتوان اثر آن را عملاً در کاهش مصرف مواد مخدر پیگیری کرد. اما در مجموع یکی از بزرگترین کارهایی که در آن زمان انجام شد ریشه کن کردن کشت خشخاش و تولید مواد مخدر در کشور بود که سابقهای بیش از 400 سال در کشورمان داشت و عملاً با این اقدامات آقای خلخالی در مدت چند سال ریشه کن شد.
- پس افغانستان در معادلات مواد مخدر آن زمان جهان نقشی نداشت؟
از سال 63 به بعد و به دنبال ریشه کن شدن کشت و تولید مواد مخدر در ایران، گروههای مسلح ترانزیت مواد مخدر در افغانستان و پاکستان که جایگزین ایران در تولید مواد مخدر شده بودند، شکل گرفت.
ممنون از پاسختون
همچین گفتن این حرف ها از خدماتشون کم نمیکنه گفتم حتما چندباری کاخ سفیدو تصرف کرده!!البته کار شایسته ای بود ولی چیزی از شخصیت شیطانی خلخالی کم نمیکه!
در هرصورت واقعیت اینه اقدامی ک صورت گرفت غلط وصد درصد جنایت بود!!از اون جایی که سرکوب مخافان جزء استقلال و ازادی!!!! نیست فکر کنم یه عمره فقط داریم شعار میدیم که خودمونو گول بزنیم!!
توهم ازادی!!
(۷/شهریور/۹۵ ۱۹:۲۴)آیدا77 نوشته است: [ -> ]ممنون از پاسختون
همچین گفتن این حرف ها از خدماتشون کم نمیکنه گفتم حتما چندباری کاخ سفیدو تصرف کرده!!البته کار شایسته ای بود ولی چیزی از شخصیت شیطانی خلخالی کم نمیکه!
در هرصورت واقعیت اینه اقدامی ک صورت گرفت غلط وصد درصد جنایت بود!!از اون جایی که سرکوب مخافان جزء استقلال و ازادی!!!! نیست فکر کنم یه عمره فقط داریم شعار میدیم که خودمونو گول بزنیم!!توهم ازادی!!
خواهش میکنم
بنده تو این مورد تحقیق نکردم نمیدونم چه کاری کردن؟ چی شد؟ چقدر از حرفایی که زده میشه درسته؟
البته اکثر منابع مخالف قابل اعتماد نیستن یعنی معلوم نیست کدوم حرفشون درسته کدوم غلط
به نظرم تو این مورد سریع قضاوت نکنیم باید دقیق اتفاقی که افتاده بررسی بشه، شرایط اون موقع بررسی بشه
ببینیم اتفاقی که افتاده درست بود غلط بود اشتباه بود کوتاهی بود قصور یا تقصیر خلاف، جنایت، نمیشه با مدرک چند تا مخالف حکم قطعی صادر کرد
این قسمت هم بدون رد یا تایید بخونید :
پیش از هر چیز باید این سوال را از خودمان بپرسیم که چرا آقای خلخالی تا این اندازه مورد هجمه قرار گرفته است؟ امروز بعضیها میگویند تعدادی از اعدامهایی که ایشان انجام داد، روی قاعده و اصول نبوده است اما این حرفها بدون توجه و درنظر گرفتن شرایط آن مقطع زمانی کشور، گفته میشود چراکه واقعاً در آن دوران ما زیرساخت لازم را نداشتیم و سیستم قضایی هنوز شکل نگرفته بود؛ البته این موارد باعث میشود تا خود به خود اشکالاتی در احکام صادره به وجود بیاید ولی نباید این مساله را به کل کارهای یک فرد تعمیم داد؛ چراکه حتی انتقادات سختگیرانهای هم که به اقدامات آقای خلخالی وارده شده، شاید تنها 10 درصد از اقدامات ایشان باشد و 90 درصد دیگر کارهای وی درست بوده است. که این هجمه هم از جمله ظلمهایی است که به انقلاب، دستاوردها و یاران انقلاب شد.
http://www.farhangnews.ir/content/130464
(۷/شهریور/۹۵ ۱۹:۳۵)میثم2 نوشته است: [ -> ]اما این حرفها بدون توجه و درنظر گرفتن شرایط آن مقطع زمانی کشور، گفته میشود چراکه واقعاً در آن دوران ما زیرساخت لازم را نداشتیم و سیستم قضایی هنوز شکل نگرفته بود
خب نتیجه میگیریم هر وقت زیر ساخت و قوه قضاییه نداشتیم به جاش همه رو اعدام میکنیم

(۷/شهریور/۹۵ ۱۴:۵۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شخصیت!
عزیزم هر جسارتی شجاعت نیست بلکه ......ی است
امثال مطهری که کاملا دارن برای دشمن کار میکنن چی فکر کردی؟
علی مطهری یه مصداق بارز برای مصرف نان حرام و همنشین کثیفه که داره ثانیه ای مزدوری میکنه
من دقیقا منظورم همین علی مطهری هستش که حرفش رو میزنه. هر کسی میگه حرفش مشکل داره ، باید ! تَکرار میکنم

باید ! با مناظره جواب صحیح داده بشه. نه اینکه شما بیای بگی فلانی دمشنه و مزدور و فلانه !
ما ایرانی ها عادت کردیم هرچیو دوست نداریم درجا بگیم مزدور و خائن! این نشونه ضعفه ! یکی مرد باشه بشینه با مطهری مناظره کنه.
چرا زمان شهید بهشتی بزرگوار خیلی از جوان ها از ماهیت اصلی کمونیست و توده اشنا شدند ؟ چون اینشون مثل مرد ایستادند و مناظره کردند ! نه مثل ما تا چیزی شد بگن طرف مزدوره. بچه 5 ساله هم قبول نمیکنه این حرفو