تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مساله شكاف و فداكاري انتخاباتي
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
اونو که متوجه شدم، السا هستید، کمی مزاح بود. Blush

اصلاً ربطی به شخص احمدی نژاد نداره، کلاً ایجاد فضای دو قطبی در عرصه انتخابات، سطح کیفی رأی دادن مردم را تنزل می دهد. ایجاد هیجانات کاذب را شاهد می شویم. عوامانه اش جنگ قرمز و آبی پیش می اد. تو اون زمان دیگه تعقل و تدبر جایگاه خاصی نمی تونه داشته باشه. این از این.

بصیرت یعنی اینکه غالباً نظرات شخصی ات همسو با نظر ولی ات باشد، حالا چه ایشان نظراتشان را صریح بگویند یا نگویند. ولی بتوانی تحلیل کنی. بنده اصلا انسان خوبی نیستما. ولی در این حوزه مدعی هستم. الحمدالله تاکنون غالب تحلیل های سیاسی، هنری و فلسفی ام را بعداً در صحبت های حضرت آقا خوانده و شنیده ام. اشتباه متوجه نشید، نه اینکه بگم اول من به این ها رسیدیمBig GrinBig Grin، نه منظور اینه که بدون اینکه بدونم ایشان چه خاستگاهی دارند، نظراتی را اتخاذ کردم که بعداً دیدم ایشان همان نظرات را دقیقاً بیان کرده اند. چند باری اش را در همین تالار شاهد بوده اید. در این مورد هم آشنایان شاهد هستند که نزدیک به همین بیان را قبلاً خدمتشان عرض کرده بودم. (خب این هم از چاق کردن نفسمان)

باز اگر بحثی هست بفرمایید تا ادامه بدیم.
(۵/مهر/۹۵ ۱۵:۵۸)Ellsa نوشته است: [ -> ]خط آقا رو میشه بگید ک الان دقیقا چیه ؟

خط اقا یعنی پرهیز از دوقطبی شدن جامعه.

یعنی مردم فقط به یک حزب نگاه می کنن و تمام آمال و آرزوهاشون رو در سبد انتخاباتی اون حزب می بینن و کاری به عملکرد و نقدهای کارشناسانه ندارن. الان اولین منفعت این موضوع این بود که روحانی نمی تونه نقد های منتقدان به عملکردهای ضعیفش در برجام و سیاست های بین اللمل و رکود و فرهنگ را به تخریب های انتخاباتی ربط بده و مجبور میشه به مردم پاسخگو باشه و دائم همه رو دلواپس خطاب نکنه.
(۵/مهر/۹۵ ۱۸:۳۶)غریب نوشته است: [ -> ]خط اقا یعنی پرهیز از دوقطبی شدن جامعه.

یعنی مردم فقط به یک حزب نگاه می کنن و تمام آمال و آرزوهاشون رو در سبد انتخاباتی اون حزب می بینن و کاری به عملکرد و نقدهای کارشناسانه ندارن. الان اولین منفعت این موضوع این بود که روحانی نمی تونه نقد های منتقدان به عملکردهای ضعیفش در برجام و سیاست های بین اللمل و رکود و فرهنگ را به تخریب های انتخاباتی ربط بده و مجبور میشه به مردم پاسخگو باشه و دائم همه رو دلواپس خطاب نکنه.

احسنت.

حالا از این فرصت به وجود آمده نیروهای مذهبی باید بهترین استفاده را بکنند. برگزاری و هدایت یک انتخابات آزاد و بدون هیجانات و فضای تنش زا. یک فضای عقلانی ...

البته خیلی آرمانیه این حالتSad
با سلام مجدد
دوستان به نکات خیلی خوبی اشاره کردن و واقعا استفاده کردیم و واقعا دوقطبی مضر هست
البته یه نکته هست که این قضیه به خود احمدی نژاد هم میتونه ربط داشته باشه در غیر اینصورت استدلال یکم ناقص میشه
چون منع رهبری مربوط به 8 ماه دیگه هست و تو سخنان ایشون هم اومده و اگه بحث کلی بود فقط توصیه میکردن که برای پرهیز از دو قطبی بعضی کارها رو انجام ندید و توصیه عدم حضور نمیکردن
بالاخره ان شاالله تو انتخابات آینده جریان انقلابی با یک کاندیدای واحد به میدان میاد و این دو گانگی ایجاد میشه ولی بسته به شخص داره که این دو گانگی به دو قطبی تبدیل نشه و مهمتر از اون دوگانگی و دو قطبی مصنوعی و قلابی ایجاد نشه
مثل دو قطبی که هشدارش داده میشه دو قطبی انقلاب و معیشت

قطعاً تفاوت نظر در میان گروه‌ها و شخصیت‌ها، اقوام، مذاهب و... امری طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است، ولی این اختلاف نباید تبدیل به تقابل و نزاع شود، زیرا زمینه را برای تسلط کافران بر مسلمانان فراهم می‌کند.

آنچه از آن به قطب‌بندی تعبیر خواهیم کرد، تنها به‌معنای اختلاف دیدگاه و انتقاد داشتن گروهی به گروه دیگر نیست. قطب‌بندی هنگامی رخ می‌دهد که این اختلاف به نزاع، درگیری و تقابل بینجامد و با تحریک احساسات طرفداران و حامیان، آن‌ها را علیه گروه دیگر تحریک کنیم.
دوقطبی خوب، دوقطبی بد
ای کاش فضایی پیش می آمد تا روشن می شد، دولت فقط قوه مجریه است. ایدئولوگ نظام نیست. اسمش رویش است. قوه اجرایی. یعنی منویات و دستورات محل های دیگر را باید اجرایی کند.

اگر مهندسی دارد، اگر تفکری دارد، باید برای بهتر اجرایی شدن ایدئولوژی های نظام باشد، نه این که خود دولت بشود در مورد فلسفه امورات نظام کارگروه های مختلف داشته باشه.

اگر این موضوع در بین مردم جا می افتاد، دیگه این هیجانات رخ نمی داد. مردم می دانستند حد و مرز دولت تا به کجاست.

اون موقع موضوعات مهم جلوه نمایی میکردند.
دو قطبی دقیقا کدوم قطب ها؟ قطب به اصطلاح انقلابی در برابر لیبرال ها؟

خوب من فکر می کردم اگر آقای احمدی نژاد کاندید می شد قطب مقابل لیبرال ها تجزیه می شد. حداقل تصوری که دارم طرفدار های احمدی نژاد سمت رای دادن به روحانی یا شخص ثالثی که با احتمال کم جاش می یاد نمی رفتن.

در هر حال این فکر خوبی بود و تمرکز رو توی عرصه تبلیغات بالا می بره. فاصله ی تمرکز و دوقطبی شدن که به اندازه تار مویی هست
ماشالله ملت ما پیشینه ی خوبی در شکستن مرز ها دارن

بعید می دونم 58 میلیون نفری که تحت بمب باران رسانه ای غرب هستن بخاری ازشون بلند شه
(۵/مهر/۹۵ ۱۷:۱۴)Ellsa نوشته است: [ -> ]سلام
"دوقطبی" رو متوجهش نمیشم!
مگه الان دوقطبی ایجاد نشه، وضعیت افتضاحی ک الان هست، ادامه پیدا میکنه
نبود این دوقطبی یعنی تن دادن ب این وضعیت!

مگه اینکه از وضعیت الان راضی باشیم .... .... !

مصلحتی ک ایشون فرمودن رو نمیفهمم ... تنها گزینه ای ک میتونست جلوی روحانی بایسته، احمدی نژاد بود!
با حذف احمدی نژاد، دیگه گزینه قدرتمندی وجود نداره ....

اصولگراها شروع کردن ب لیست تهیه کردن و در گام اول ی لیست 70 نفره ارائه دادن :| :| :| :|
اگه از این لیست بتونن حتی ب یک نفر هم برسن (ک تجربه نشون داده اصولگراها اصلا قابلیت همچین کاری رو ندارن)، اون ی نفر میتونه مقابله کنه با روحانی؟!
مسلما نه!

حذف احمدی نژاد، یعنی انتخابات آینده، ی انتخابات الکیه!
یعنی مشخصه ک چ کسی رای میاره و ....

مشکل اینجاست ک مالک اشتر، وقتی برمیگرده از حضرت علی چرایی عقب نشینی رو میپرسه
اما شماها همین اجازه رو هم ب بچه های حزب اللهی و انقلابی نمیدین و فقط میگین هر چی رهبری بگن حق ندارین چیزی بپرسین!

ما میگیم، چشم، احمدی نژاد حذف.
اما چرا؟
اول یه نکته بگم. ما در جامعه تکثر آرا و نظرات زیاد داریم. ولی یک عده خاصی صداشون خیلی بلندتر از دیگرانه... اینکه طرف بلندگو داره و حرفی میزنه و صداش بیشتر شنیده میشه، حتی باعث میشه امر بر اون شخص هم مشتبه بشه که در اکثریته....
سال 92 که می گفتیم آقایون اصولگرا بازی رو در همون مناظره ها باختن! یک عده صاحب تریبون و سایت هیاهو میکردن که اصولگرایان در نظرسنجی ها جلوتر هستن!
مجلس هم که Smile

الان هم آقایان انقدر داغ هستن که هم صدا با اصلاح طلبان بارها و بارها مواضع آشکار و نهانی گرفتن که نشون داد 6 ماه قبل از انتخابات شکست خوردن.
چی بشه که روحانی دوباره رای نیاره. از اون جوکهای تاریخ میشه ... یا اجل بهش مهلت نده یا از ترس رای نیاوردن کنار بکشه Big Grin

الان اسامی که از برخی محافل و دفترها مطرح میشه آدم رو شاد میکنه!!! قالیباف- جلیلی- ضرغامی- فتاح!!!
(۵/مهر/۹۵ ۱۷:۱۴)Ellsa نوشته است: [ -> ]سلام
"دوقطبی" رو متوجهش نمیشم!
مگه الان دوقطبی ایجاد نشه، وضعیت افتضاحی ک الان هست، ادامه پیدا میکنه
نبود این دوقطبی یعنی تن دادن ب این وضعیت!

مگه اینکه از وضعیت الان راضی باشیم .... .... !

مصلحتی ک ایشون فرمودن رو نمیفهمم ... تنها گزینه ای ک میتونست جلوی روحانی بایسته، احمدی نژاد بود!
با حذف احمدی نژاد، دیگه گزینه قدرتمندی وجود نداره ....

اصولگراها شروع کردن ب لیست تهیه کردن و در گام اول ی لیست 70 نفره ارائه دادن :| :| :| :|
اگه از این لیست بتونن حتی ب یک نفر هم برسن (ک تجربه نشون داده اصولگراها اصلا قابلیت همچین کاری رو ندارن)، اون ی نفر میتونه مقابله کنه با روحانی؟!
مسلما نه!

حذف احمدی نژاد، یعنی انتخابات آینده، ی انتخابات الکیه!
یعنی مشخصه ک چ کسی رای میاره و ....
سلام ،

امسال سردار قاسمی رو که دیدم گفت اینا هسته ای رو بتن کردن مام 96 خودشو و جریانش رو بتن می کنیم.

ان شالله نظام خودش یک برنامه جدی برای انتخابات 96 داره. شاید ورود احمدی نژاد آرا اون نامزد مورد نظر نظام رو تضعیف کنه. و این دوباره به نفع روحانی هست.

روحانی با آرا 50 درصد به ریاست جمهوری رسید دقیقا در شرایطی که بین اصولگراها و کلا جریان انقلابی تردید و شکاف بوجود اومد. خیلی ها از بغض شرایط به روحانی رای دادن. روحانی عمرا بتونه این دفعه رای بگیره مگر بخاطر اینکه سکان در دستش هست و یک سری کارها بکنه (مثل تعویض شهردارها ، همین دوقطبی کردن و ترور شخصیتی نامزدهای احتمالی)
جناب آقای احمدی نژاد
به تو رشک می برم که خیرخواه و نصیحت گری چون رهبر معظم انقلاب داری؛ و از آن بیشتر اینکه تو را برادر مومن خود خطاب کرد...
و مگر هر مومنی چه چیزی بیش از این می تواند بدست آورد که مولا و امامش خیر او را به او گوشزد کند و خود را موظف به نصیحت و مراقبت از او بداند.
اینکه معظم له آمدن شما را زمینه ساز شکل گرفتن "دو قطبی" عنوان کرده اند یعنی اذعان به محبوبیت و مقبولیت شما بین خیل کثیری از هموطنان مان؛ ان شاء الله این طرفداران همچنان شما را به عنوان سرباز ولایت به خاطر می سپارند و از شما چیزی جز سرسپردن به نصح و توصیه ی رهبر حکیمشان نخواهند دید. ان شاء الله
ما همه فدایی ولایتیم...
بی شک دوستداران شما نیز از آنان نیستند که به خاطر قدرت، حرمت ولایت و مملکت را هتک کنند و نانجیبی خود را به توقیت و امر شیاطین در خیابان ها به نمایش گذارند.
وحید_یامین_پور

متن سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جلسه درس خارج فقه، ٥ مهر ١٣٩٥:
دنباله‌ی حدیث قبل از جناب ابی‌حمزه‌ی ثمالی از حضرت سجاد (سلام الله علیه) که فقراتی از این حدیث را در روزهای قبل خواندیم. «إن زکی خاف ما یقولون»
حالا قبل از آنی که این فقره را عرض بکنم؛ این تذکر را، توجه را بدهم که از مطلبی که ما دیروز در ذیل این فقره‌ی قبلی گفتیم مثل اینکه سوءبرداشت شده، بعضی‌ها سوءتلقی کردند. خب حالا سوءبرداشت فی‌نفسه چیز مشکلی نیست. لکن وقتی که این منتهی بشود به بگو و مگو و بخصوص در این فضای مجازی و این یک چیزی بگوید، آن یک چیزی بگوید، مایه‌ی کدورت و دل‌چرکینیِ برادران مؤمن از یکدیگر بشود آنوقت این چیز بدی است. بنده‌ی حقیر که این همه اصرار دارم بر وحدتِ قلوب و حرکت در مسیر واحد و اتحاد نیروهای کشور، بخصوص نیروهای مؤمن و انقلابی، خدای نکرده یک چیزی آدم بگوید که مایه‌ی اختلاف بین نیروها بشود این را به خدا پناه می‌بریم. نباید این چیزها را مایه‌ی اختلاف قرار داد.
خب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه‌ی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمی‌دانیم ما شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که می‌بیند و می‌فهمد و فکر می‌کند که به نفع برادر مؤمن‌اش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدم‌ها هم، بخصوص آدم‌هایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند بیشتر و بهتر از دیگران می‌شناسیم. با ملاحظه‌ی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه می‌کند که آقا شما اگر توی این مقوله وارد شدید این دو قطبی در کشور ایجاد می‌شود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمی‌دانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایه‌ی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو.
دشمنان هم که گوش خواباندند استفاده کنند. ببینید، حواستان جمع باشد. خب به رادیوی «فردا» یا رادیو‌ی «بی‌بی‌سی» چه ارتباطی دارد این قضیه؟ می‌پردازند، بحث می‌کنند، تحلیل می‌کنند، علت چیه، چرا گفتند، این چیست معنایش؟ این معنایش این است که دشمن می‌خواهد استفاده کند. ما چه کار باید بکنیم؟ ما باید نقطه‌ی مقابل دشمن حرکت بکنیم.
یعنی مطلب خیلی عادی است، همین‌طور که بنده عرض کردم. خب شما برادر مؤمن من هستی. یک چیز را مصلحت شما می‌دانم، می‌گویم به شما. این اشکالی که ندارد ظاهراً. چیز خوبی است. لازم هم هست شرعاً. لازم هم هست خیرخواهی. «النّصیحة لِلمُؤمنین» یا «لِلإخوةِ المُؤمنین» یا «لأئمة المؤمنین» در همه‌ی صور. این یک چیزی خوبی است دیگر. انسان باید نصحیت کند. نصحیت یعنی خیرخواهی. من به جنابعالی که مثلاً آقای آشیخ عبدالعالی اسمتان است من باب مثال علاقه‌مندم. می‌دانم شما اگر وارد این مقوله شدی به ضررت است. به ضرر کشور هم هست. به شما می‌گویم وارد نشو. نمی‌گویم هم وارد نشو. امر و نهی نیست. حالا بعضی گفتند آقا دستور دادند، امر کردند، نه، گفتیم صلاح نمی‌دانیم. من صلاح نمی‌دانم. این چیز خوبی است. این چیز بدی نیست.
اینی هم که حالا بگویند که فلانی [رهبری] تحت تأثیر زید و عمرو و بکر و ... است؛ نه، این حرف‌ها چیه؟ بنده از زید و عمرو و بکر و اینها هم بیشتر اطلاع دارم، هم انگیزه بیشتر دارم. آنچه که واقعاً مصلحت باشد، آنچه که مصلحت بدانم بینی و بین‌الله، ما باید به خدا جواب بدهیم. یکی از دعاهایی که دائماً باید امثال بنده و شما بکنیم این است، «وَاسْتَعمِلْنی لِما تَسْألُنی غَداً عَنه» فردا از ما سؤال می‌کنند. چرا فلان چیز را گفتید، چرا نگفتید. از نگفتید هم سؤال می‌کنند. فقط از گفتید نیست. چرا فلان کار را کردید، چرا نکردید. از نکردید هم سؤال می‌کنند. بنابراین نه، ما این فقره‌ای که دیروز معنا کردیم ناظر به این قضیه اصلاً نبود. داشتیم حدیث را معنا می‌کردیم مثل اینکه امروز هم حدیث را معنا می‌کنیم. آن قضیه هم همینطور است که عرض کردیم. بین برادران مؤمن اختلاف سر این چیزها هیچ مصلحت نیست. شما یک چیزی بگویید، آن یک چیزی بگوید. آن یک چیزی بگوید. یک نفر سومی هم منتظر باشد، به مجردی که شما با هم دعوا کردید، او بیاید از میانه سود خودش را ببرد؛ بردارد ببرد. اینها را باید مراقب بود. امروز کشور به اتحاد نیروها احتیاج دارد. بخصوص نیروهای مؤمن. نیروهای پای کار. سعی کنند از این چیزها اختلاف بوجود نیاورند.
(۵/مهر/۹۵ ۲۲:۴۰)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]اول یه نکته بگم. ما در جامعه تکثر آرا و نظرات زیاد داریم. ولی یک عده خاصی صداشون خیلی بلندتر از دیگرانه... اینکه طرف بلندگو داره و حرفی میزنه و صداش بیشتر شنیده میشه، حتی باعث میشه امر بر اون شخص هم مشتبه بشه که در اکثریته....
سال 92 که می گفتیم آقایون اصولگرا بازی رو در همون مناظره ها باختن! یک عده صاحب تریبون و سایت هیاهو میکردن که اصولگرایان در نظرسنجی ها جلوتر هستن!
مجلس هم که Smile

الان هم آقایان انقدر داغ هستن که هم صدا با اصلاح طلبان بارها و بارها مواضع آشکار و نهانی گرفتن که نشون داد 6 ماه قبل از انتخابات شکست خوردن.
چی بشه که روحانی دوباره رای نیاره. از اون جوکهای تاریخ میشه ... یا اجل بهش مهلت نده یا از ترس رای نیاوردن کنار بکشه Big Grin

الان اسامی که از برخی محافل و دفترها مطرح میشه آدم رو شاد میکنه!!! قالیباف- جلیلی- ضرغامی- فتاح!!!
هیچ کدوم از اینها جلوی روحانی شانسی ندارن...
شخص روحانی محبوبیت خیلی زیادی بین (توده)مردم نداره،اصلا بحثی در این نیست...
شهری مثل تهران در انتخابات ایران خیلی تاثیرگذار و سرنوشت سازه،نمونه اش انتخابات مجلس!
مردم اصلا به چهره نگاه نکردن فقط به لیست رای دادن
در اصل خود اصلاح طلبها هم دل خوشی از روحانی ندارن ولی...ولی اونها ترجیح میدن یکی مثل روحانی بر سرکار باشه و وزیری مثل ظریف داشته باشه تا اینکه شخصی مثل آقای جلیلی یا قالیباف بیاد بر سر کار...

ضرغامی و فتاح که رای زیادی ندارن دو نفرشون شاید 2 میلیون رای نداشته باشنBig Grin

قالیباف هم قبل از انتخابات نسخه اش پیچیده شد و رای نداره...
تنها شانس اصولگراها آقای جلیلی هست که باز هم فضا به نحوه ی 2 قطبی میشه! یعنی هر 3 نفر دیگه کنار بکشن تا رای جلیلی زیاد بشه،مشکل اصلی این که جلیلی در شهرستانها چهره شناخته شده ی نیست
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع