بنام خدا
سلام وتشکر از دومی شروع میکنم مراد احترام به نوشته شما بود نه چیز دیگری .اما در مورد اولی حکمت تهدید مشخص است تا انسانهارا آگاه وبراه بیاورد گاهی اثر میکند وگاهی هم نه پس کلام خداوند حکمت دارد اما نه برای انسانهای لجوج که بخدا هم ایراد میگیرند موفق باشید
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۶:۵۳)aliabad نوشته است: [ -> ]سلام وتشکر از دومی شروع میکنم مراد احترام به نوشته شما بود نه چیز دیگری .
سلام و تشکر از توضیحتون .
به نظرم دیر جواب دادن خود به خود نشونه هیچ بی احترامی ای نیست .
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۶:۵۳)aliabad نوشته است: [ -> ]اما در مورد اولی حکمت تهدید مشخص است تا انسانهارا آگاه وبراه بیاورد گاهی اثر میکند وگاهی هم نه پس کلام خداوند حکمت دارد اما نه برای انسانهای لجوج که بخدا هم ایراد میگیرند
متوجه منطق مورد نظرم نشدید . حرف من یه منطق ساده بود :
مگه خداوند به ما عقل و علم نداده ؟
مگه همین خدا قرآنش رو برای هدایتمون نفرستاده ؟
پس چطور ادعا می کنید که خداوند میخواسته یه تهدید توخالی کنه که به ما اثر کنه ولی ما موفق شده ایم بفهمیم که این تهدید توخالیه و خداوند (پناه بر خدا) موفق نشده تهدیدش رو واقعی جلوه بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۲:۱۴)aliabad نوشته است: [ -> ]قبلا عرض کردم عذاب وعید خداوند است وخلف وعید ایرادی ندارد بلکه حسن است بنابراین اولا خداوند میتواند ببخشد اگر چه تهدید کرده است وثانیا بخشی از آنان بعلت عناد همچنان در دوزخ میمانند که مصداق آیه نیز هست موفق باشید
عذر میخوام .وعده و وعید تفاوت نداره و خداوند خلاف وعده نمیکنه . چرا شما اینها رو منفک درنظر گرفتید ؟؟
مگر میشود که نظام جزا و پاداش در این حد نازل و بی اهمیت باشد که فقط در حد ترساندن باشد و واقعی نباشد ،آن هم وعده بزرگی مثل خلود ؟؟
در مورد قبلی که بیان فرموده بودید رو هم باز من جواب نگرفتم و جوابی که فرمودید درست نیست . چه کسی گفته یا در کدام منبع هست که خداوند اینقدر شکنجه میکنه کافر رو تا تسلیم بشود !؟! مگر کسی که تسلیم نشه ! این منبع ؟!؟
در مورد ارتقاء ی بودن برزخ هم همینطور !
این قابلیت برای همه نیست یعنی کافر و مستکبر و آنهایی که خداوند خودش فرموده در جهنم خالد هستند قابلیتی ندارند تا ارتقاء بتونن پیدا کنن .
شما حتی قابلیت بخشش برای ابلیس رو بیان فرمودید که این هم خلاف وعده خداوند هست .
یک مقدار فکر میکنم برداشت های شما از منابع مستند شکل نگرفته و شخصی هست .
این اتفاق که ما بخواهیم از دین و تعالیمش برداشت شخصی داشته باشیم ،گمراه کننده هست !
بنام خدا
سلام وشب بخیر
فرشته عذاب کجا بنده نوشتم تهدید توخالی از خودتان حرف نیاورید تهدیدات خدا موثر است وبسیاری نجات پیدا میکنند وبرخی هم جورش را می کشند تا پاک شوند واندکی هم عنود می مانند .
-----------------------------
اما خواهر عزیزم
برای آگاهی ازتفاوت وعده ووعید این لینک را ببینید
http://wikifeqh.ir/%D9%88%D8%B9%DB%8C%D8%AF
در مورد بقیه بهرحال دوزخ هم برای تنبیه است وهم تکامل ولدا برخی با عذاب مکافات خودرا دیده وبه بهشت برمیگردند وبرخی هم قابل اصلاح نیستند مانند عنودان که دیگر تکاملی درکار نیست شاید شیطان هم چنین باشد من قطعا نمیدانم. وروزیکه دوزخ چنین شد دیگر ازدایره انسانی خارج میشود وجنبه تنبیهی نداردچون تنبیه ابدی مفهومی ندارد .تنبیه برای مجازات وساخته شدن است موفق باشید
سلام
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۸:۳۰)aliabad نوشته است: [ -> ]فرشته عذاب کجا بنده نوشتم تهدید توخالی از خودتان حرف نیاورید تهدیدات خدا موثر است وبسیاری نجات پیدا میکنند وبرخی هم جورش را می کشند تا پاک شوند واندکی هم عنود می مانند .
تهدید توخالی چه ربطی به بی اثر یا با اثر بودنش داره ؟
تهدید توخالی یعنی تهدید غیرواقعی . یعنی تهدیدکننده قصد داره انجامش نده .
وقتی ادعا می کنید که خدا چنین تهدیدی کرده ، یعنی میگید خدا میخواسته ما ندونیم که تهدیدش غیرواقعیه تا بترسیم و موثر واقع بشه . پس بگید چطوره که ما دونستیم که غیرواقعیه ؟؟؟؟؟ نعوذبالله زور خدای آفریننده ی عقل و علم ما ، به آفریده هاش نرسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنام خدا
سلام وشب بخیر ظاهرا شما قصد عذاب مرا دارید ای فرشته عذاب .وقتی تهدیدی موثر است دیگر تو خالی نیست که میفرمائید ضمنا توصیه میکنم همان لینک مربوط به وعده ووعید را بخوانید حتما رفع ابهام میشود
(۱۳/مهر/۹۵ ۲۱:۱۸)aliabad نوشته است: [ -> ]وقتی تهدیدی موثر است دیگر تو خالی نیست که میفرمائید ضمنا توصیه میکنم همان لینک مربوط به وعده ووعید را بخوانید حتما رفع ابهام میشود
باز برای بار چندم جواب نداشت خودش رو زد به کوری .
از کاربران دیگر :
لطفا هرکسی که می بینه که ایشون حق داره که حرفم رو نفهمه و این منم که کورم ، بیاد بگه . تشکر .
و لطفا هرکسی خواست ادعا کنه که دارم اشتباه نتیجه می گیرم که ایشون به عمد خودش رو میزنه به اون راه ، اول تلاش کنه اون جمله ی خیلی خیلی ساده در مورد معنی تهدید توخالی رو به گوش ایشون برسونه ، و اگر نتونست برسونه ، لطفا الکی ادعا نکنه . تشکر .
فقط همین :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid371353
همه وقت و نیرویی که (حتی یک دقیقه) از هرکسی در رابطه با این کاربر به ظاهر محترم تلف میشه فقط و فقط بخاطر برخورد اصطلاحا روشنفکری مدیریت سایت در آزاد گذاشتن ایشونه .
کار بزرگی که کاربر aliabad تونست بکنه و من نتونستم این بود که به شکلی غیرقابل انکار و به روشنی روز به همه نشون داد که چطور میشه که در عین داشتن ظاهر محترمانه ، لایق برخورد بود . سر قبولوندن این بحث به دیگران ، بخاطر تفکرات روشنفکری ای که متاسفانه رواج یافته و در ظاهر نرم ولی در باطن نسبت به مظلومین و حقیقت خشن هستند ، خیلی مشکل داشتم . خوب شد .
خب حالا ،
آیا باید کنار اینجور افراد بریم و بیاییم و هر حرفی بزنن و حرفاشون رو نادیده بگیریم ؟؟؟
یا باید وقت خودمون رو برای آب در هاون کوبیدن هدر بدیم ؟؟؟
هیچکدوم .
فقط یک چیز میشه گفت : سطح سایت در هر سطحی که مدیریت دوست داره بمونه .
بنام خدا
سلام صبح بخیر اولین کسی که باید به سفارش شما عمل کند خودشما باید باشد وصحنه راترک کنید وبعد هم بنده که انرژی خودم را بیهوده باشما تلف نکنم انشاء الله در پست دیگری با هم ملاقات می کنیم موفق باشید.
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۸:۳۰)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وشب بخیر
فرشته عذاب کجا بنده نوشتم تهدید توخالی از خودتان حرف نیاورید تهدیدات خدا موثر است وبسیاری نجات پیدا میکنند وبرخی هم جورش را می کشند تا پاک شوند واندکی هم عنود می مانند .
-------------
اما خواهر عزیزم
برای آگاهی ازتفاوت وعده ووعید این لینک را ببینید
http://wikifeqh.ir/%D9%88%D8%B9%DB%8C%D8%AF
در مورد بقیه بهرحال دوزخ هم برای تنبیه است وهم تکامل ولدا برخی با عذاب مکافات خودرا دیده وبه بهشت برمیگردند وبرخی هم قابل اصلاح نیستند مانند عنودان که دیگر تکاملی درکار نیست شاید شیطان هم چنین باشد من قطعا نمیدانم. وروزیکه دوزخ چنین شد دیگر ازدایره انسانی خارج میشود وجنبه تنبیهی نداردچون تنبیه ابدی مفهومی ندارد .تنبیه برای مجازات وساخته شدن است موفق باشید
علیکم السلام.
شما مداوم موارد جدید برداشت رو مطرح می فرمایید که فکر نمیکنم درست باشه !
ازجمله موارد جدید برزخ تنبیهی !
از کجا می فرمایید برزخ تنبیهی هست ؟!
صحبت شما درباره وعید خداوند (به قول شما) خوب پوچ میشه اگر اتفاق میافته طبیعتا !
میفرماید کافر در عذاب خالد است .
بلاخره طرف یا کافر باقی می ماند و در جهنم خالد.یا قبل مرگ توبه میکند و پاک میشود . برزخ تنبیهی چطور اینجا عمل میکند ؟
(۱۳/مهر/۹۵ ۲۱:۱۸)aliabad نوشته است: [ -> ]وقتی تهدیدی موثر است دیگر تو خالی نیست که میفرمائید
دروغگویی تون مثل روز اینجا واضح میشه :
برفرض که شما واقعا فکر کنید که موثر بودن تهدید ربطی به توخالی بودنش داره و برفرض که من هم اصلا نتونسته بودم منظور از کلمه "توخالی" رو توضیح بدم و یا برفرض که شما بعد از خوندن توضیحاتم هنوز نفهمیده بودید . بگید بدونم چه توجیهی برای نادیده گرفتن این دو خط که بعدش گفته بودم میارید که توشون بجای کلمه "توخالی" از کلمه "غیرواقعی" استفاده کرده بودم :
(۱۳/مهر/۹۵ ۲۱:۰۷)فرشته ی عذاب نوشته است: [ -> ]وقتی ادعا می کنید که خدا چنین تهدیدی کرده ، یعنی میگید خدا میخواسته ما ندونیم که تهدیدش غیرواقعیه تا بترسیم و موثر واقع بشه . پس بگید چطوره که ما دونستیم که غیرواقعیه ؟؟؟؟؟ نعوذبالله زور خدای آفریننده ی عقل و علم ما ، به آفریده هاش نرسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا که دیگه کلمه "توخالی" نداشت. چطور جوابش همون گیر دادن به کلمه "توخالی" بود ؟ آهان , هرچی به نفعتون نباشه خودتون رو میزنید به اون راه ؟
و بعد اونقدر به این دروغ و سفسطه وکتمان تهوع آور ادامه میدید تا آخر یا طرف خسته میشه و در نتیجه اراجیفی که بی پاسخ جلوه میدید در آخر می مونه , یا از رفتار زشتتون ایراد میگیره که در اون صورت هم فرصتی برای محترم نمایی پیدا می کنید . وقتی بهتون میگم دروغ نگید وحق ستیزی و بی شخصیتی نکنید باز بعدش با ظاهر محترمانه جواب میدید و اصلا به روی خودتون نمیارید که چنین خبرهایی بوده و حتی یه تشکر کاملا دورویانه هم (لابد بابت اینکه گفتم دروغ میگید و بی شخصیتی می کنید) ازم می کنید که معلومه که به چه هدفیه چون اگر به اندازه یک میلیونیوم این ظاهر محترمانه شخصیت داشتید , در وهله اول دروغ نمی گفتید و در برابر حرف منطقی و مستند اینطور حق ستیزی نمی کردید .
الان هم باز به تنها چیزی که جواب نخواهید داد همون نقل قول مربوط به موضوعه که گفتم توش کلمه "توخالی" هم نداره چون حتی امکان مغلطه و سفسطه هم در موردش ندارید . هیچ چیزی نداره که بتونید ادعا کنید بهش گیر کرده اید .
الان تنها چیزی که دارید و در موردش جواب خواهید داد و بهترین داشته ی شماست اینه که بدون ذکر هیچ جواب مرتبط , تنها به تکرار مقداری از حرفای قبل بپردازید و باز هم محترم نمایی کنید . قبلا هم یه نفر بود که سنش یک سوم شما بود و تو موضوعات مختلف این کار رو می کرد و ناظران و مدیران نادون (لطفا ناراحت نشن , بقیه رو بخونن تا توجیه بشن) بجای اینکه از وارونه شدن حق و آمیخته شدنش به باطل دلشون ریش بشه , می ترسیدند اگر به دروغگو بگیم دروغ میگه سرخورده بشه. نتیجه برخورد نرمشون این شد که طرف چند سال دیگه به اون رفتار ادامه داد و هرجا زمینه ای احساس می کرد با بی خداها هم نوایی می کرد , و آخرها آشکارا اظهار کرد که از اون ادعای مسلمونی , چیزی در اعتقاداتش نبود . خدا لعنتش کنه که اگر لااقل خودش راهی نیافته بود , چرا بجای گشتن دنبال راه سعی میکرد راه رو به دیگران معوج نشون بده ؟