شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بنام خدا
سلام وتشکر
این قدر مساله را پیچیده نکنید که کسی نتواند نظر دهد .ایشان تنها کراهت امررا اعلام کردند وشما هم مکروه دانستید این امر روشنی است نیاز به فقاهت واجتهاد ندارد .حال میان حرام ومکروه کدامیک اولویت دارد؟ اینرا خرد آدمی پاسخ میدهد نه فقیه
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۲:۵۳)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام
چند نکته ضروری است تا رفع شبهه شود
اولا تصمیم به این امر درخارج ازکشور و4 سال پیش بوده است پس اگر قرار هست نقدی شود بر دولت پیش باید بشود
ثانیا امکان تغییر نیست مگر با خسارات عدیده واین امر حرام است ودرقبال امری مکروه اولویت با پرهیز ازحرام است
ثالثا در دوره مدیریت آقای یزدی برقوه قضائیه همین برنامه درروز عاشورا انجام شد چرا ایشان با آن اقتدار کاری نکردند؟ واینک که کاره ای نیستند وارد گود شده اند همین امر برخی را به شک انداخته که نکند مساله سیاسی باشد تا دینی؟
سلام
4 سال پیش چه اتفاقی افتاده؟
چه خسارتهایی؟؟
جابه جایی 1 روزه چه ضرری داره؟؟
مگر مسولان نمی دونستن که روز مسابقه چه روزی هست؟!؟ آیا تقویم نداشتن!؟!؟
عقلم خوبه به خدا
اون مسول احمقي که روز رو معین کرده یعنی اینقدر بی دین بوده که نمی دونسته تاسوعا هست!؟!؟
عذر بدتر از گناه
قبلاً گفتم رییس قوه قضاییه روزهای مسابقات فوتبال رو تایین نمی کند و مسول اینکار وزارت ورزش است
اینکه در گذشته چه بوده و چه اتفاقی افتاده معلوم نیست چون ماله خیلی وقته پیش هست
کار غلط غلط است چه در گذشته باشد چه در حال چه در آینده فرقی نمی کند
اینکه نیت افراد از گفتن مطالب چیست امری مخفی است و به ما هم ربطی ندارد شما خودت مگه نگفتی به حرف نگاه کن نه به گوینده چی شد حالا!!!!!
بنام خدا
سلام وتشکر ظاهرا خود را به نا آگاهی زده اید برادر من
4 سال پیش این دولت نبود ووزارت ورزش دولت قبلی میباید دقت میکرد الان قابل تغییر نیست وموجب خسارات است تشخیص این امر هم برعهده مسوولان است نه بنده وجنابعالی وآقای یزدی .شورای امنیت ملی با حضور 2 نماینده رهبری درمورد این امر تصمیم میگیرند.
ضمنا تعیین روز با قرعه کشی است که میبایست وزیر مربوط با کنترل تقویم همان زمان اقدام میکرد
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۳:۳۵)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وتشکر
بنده همین امروز مطلبی را در سایت قرار دادم که مطالعه آن شمارا به حقیقت نزدیک میکند
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42247.html
شخصیت افراد مطرح نیستند بلکه سخن ومنطق آنان ملاک است . البته هردو عزیز ما حق اعلام نظر دارند ودوستان میتوانند نظرات هردو را دیده وخود تصمیم بگیرند . بنده همین کاررا کردم و24 ساعت حول آن دونامه مطالعه وسوابق را مرور کردم ونتیجه تحقیق بنده اینستکه آقای یزدی حرفشان سیاسی است تا فقهی با آنکه درحوزه هنوز مراجع دینی وارد امر نشده اند.
ضمنا آقای یزدی مدیریت خودرا درقوه قضائیه نشان دادند وبقول آقای شاهرودی ویرانه ای تحویل ایشان دادند و رای مردم هم نشانه دیگری از دور بودن ایشان از سیاستهای کلی نظام ومردم است موفق باشید
سلام
اين مطلبی که شما قرار دادید یک مطلب کلی هست و درست هم هست
ولی کسی نمیگه ماست من ترشه!
و البته کافران هم معتقدند که راه را درست می روند و اصولا همه در پی راه درست هستند اما درست در افراد فرق می کند
شما اول میگید شخصیت افراد مطرح نیست ولی خودت داری شخصیت آیت الله یزدی رو وسط میکشی و نقد می کنی!!!!!!
قبلا گفتم نیت افراد چيزه مخفی هست چطور شما با یک بررسی از راه دور به این نتیجه رسیدی که حرف جناب یزدی سیاسی هست نه دینی!!!!
بعدم ما درباره برگزاری مراسم داریم حرف ميزنيم
شما توقع داری مراجع تقلید در هر مسئله ای وارد بشن!!
یعنی شما نمی تونيد با فکر کردن و بررسی رفتار و کردار مراجع به نتیجه برسید!!
روز تاسوعا و عاشورا روز عزاداری است نه رفتن به تفریح و مسابقه فوتبال اونم در حد ملی
حرف آیت الله شاهرودي ربطی به این مسئله نداره و ربطی هم به سیاست های کلی نظام ندارد
مباحث رو باهم خلط نکنید
درود به شرف امثال مطهری که واقعا دارن توی این دنیا زندگی میکنن. خیلی ها از زندگی مردم اصلا خبر ندارن
بنام خدا
سلام بله اگر شما درهمان اولین نظر اشاره ای به شخصیت آقای مطهری نمیکردید هرگز این مبحث اینقدر باز نمیشد اما خودتان باز کردید ومنهم بسهم خود نظر دادم موفق باشید
ضمنا بنده نه اهل فوتبالم ونه دوست دارم اما ان شاء الله برادران میروند وبا یا حسین کاررا تمام میکنند
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۳:۴۹)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وتشکر
این قدر مساله را پیچیده نکنید که کسی نتواند نظر دهد .ایشان تنها کراهت امررا اعلام کردند وشما هم مکروه دانستید این امر روشنی است نیاز به فقاهت واجتهاد ندارد .حال میان حرام ومکروه کدامیک اولویت دارد؟ اینرا خرد آدمی پاسخ میدهد نه فقیه
سلام
انتقاد به مسولان برای انتخاب روز تاسوعا یک چیز است و لغو مسابقه فوتبال چيزه ديگريست
در اینکه مسئولان اشتباه کردند که مراسم را در روز تاسوعا گذاشتند هیچ تردیدی نیست و هیچ انسان عاقلی اینکار را نمی کند و باید هم نسبت به اینگونه امور هشدار داد تا این مسئله عادی نشود
لغو مسابقه هم در حوزه اختیارات من و شما نیست اون به مسوولان مربوط است
آنچه ما گفتیم غلط بودن اینکار بود و غلط بودن صحبت های مطهری و استدلال های غلط ایشان که نقد کردیم
بنام خدا
سلام اینک بهم نزدیک شدیم بله انتخاب این روز درست نبود ومسوول مربوطه باید جوابگو باشد نقد دوستان هم درست است چون حق دارند .اما اینکه کدام نقد به حقیقت نزدیک است با دوستان عزیز است ودرنهایت تصمیم با نظام است موفق باشید
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۳:۵۷)aliabad نوشته است: [ -> ]بنام خدا
سلام وتشکر ظاهرا خود را به نا آگاهی زده اید برادر من
4 سال پیش این دولت نبود ووزارت ورزش دولت قبلی میباید دقت میکرد الان قابل تغییر نیست وموجب خسارات است تشخیص این امر هم برعهده مسوولان است نه بنده وجنابعالی وآقای یزدی .شورای امنیت ملی با حضور 2 نماینده رهبری درمورد این امر تصمیم میگیرند.
ضمنا تعیین روز با قرعه کشی است که میبایست وزیر مربوط با کنترل تقویم همان زمان اقدام میکرد
سلام
بنده خودم رو به بی اطلاعی نزدم و سوالم این بود 4 سال پیش چه اتفاقی افتاده؟؟
وزارت ورزش دولت قبل چیکار کرده؟
هرچیزی قابل تغییره اونم بعد از 4 سال
ما حق داریم امر به معروف کنیم و نهی از منکر
برگزاری مراسم های ملی در تاسوعا و عاشورا درست نیست و هم من و هم شما و هم آیت الله یزدی و هم مطهری حق داریم نظر بدیم
بی توجهی مسئولان در این امر یک غلط بود که صورت گرفت و امیدوار هستیم درستش کنن تا در آینده تکرار نشه
(۱۳/مهر/۹۵ ۱۴:۰۲)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]درود به شرف امثال مطهری که واقعا دارن توی این دنیا زندگی میکنن. خیلی ها از زندگی مردم اصلا خبر ندارن
سلام
یعنی برگزاری مراسم های فوتبال یا عروسی و تفریح در تاسوعا و عاشورا اقدامی درست است از نظر شما؟!؟!؟
بنام خدا
سلام بله شما امر بمعروف کردید اینک با نظام است که تصمیم بگیرد وما ملزم باجرا هستیم موفق باشید