کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا باور می‌کنید که قبل از ظهور کامل امام زمان در اینترنت ظهور می‌کند؟
بله (دمتون گرم!)
خیر (به نفرین آمون گرفتار بشی!)
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره برخی چیزها
۲۲:۱۳, ۲۹/آذر/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
می‌دونم که اکثرتتون نمی‌تونن چیزهایی که می‌گم رو درک کنند
اما برای چند نفری این گفته‌ها مطالب ارزشمندی خواهد بود

یکم : مهدی دو تن هست نه یکی!
مهدی آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که همان امام دوازدهم ما شعیان هستند
مهدی امت که مهدی دومی هست که زیر نظر مهدی اول و خدا به مقام مهدی بودن می‌رسد

دو : برخی دلایل غیبت
۱ - کشف علم و دانش بدون داشتن «تعصب خشک مذهبی»
۲ - آزمایش امت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مثل همون آزمایشی که خداوند با چهل روزه کردن دیدار (میقات) خود با حضرت موسی انجام داد
۳ - کشف 25 حرف علم از 27 حرف علم که امام زمان و یاران نزدیکش این کار رو باهم انجام می‌دهند
۴ - پیدا شدن مومنان و علمایی که از «پیامبران بنی اسرائیل» هم داناتر باشند (چنانکه پیامبران فرموده‌اند که برخی دانشمندان امت من از برخی پیامبران بنی اسرائیل دانشمندتر هستند)
۵ - افزایش آگاهی و عقل مردمان برای آماده‌سازی ظهور کامل (ظهور در کنار کعبه همراه با وزیرش)
۶ -و اینکه بشر مورد امتحان‌های بسیار قرار بگیره تا «چاره‌ای براش نمونه» جز اینکه به خدا و ولی خدا و آثار و کتب مقدس اونها و البته علما پناه ببره (یه جورایی مثل بهشت بردن زوری در بغل حوری!)
7 - تشکیل انجمن سری از ویژگان شیعه و برخی افراد دیگر و نفوذ در محافل و جوامع شیطان‌پرستی و در یک کلام اشرار و شیاطین جن و انس
۸ - پیشرفت وسائل ارتباطی از قبیل اینترنت و موبایل و ماهواره و ... که هم از نظر سرعت تبادل و از نظر ظرفیت برای داده‌ها و دسترسی در همه جا
این مورد هشتمی خیلی خیلی مهم هست، شیطان‌پرستان احمق ناخواسته دارند جهان رو برای ظهور کامل آماده‌سازی می‌کنند!

دو، ببخشید سه :
امام زمان از زمانی که غیبت کبرا رو آغاز کرد همزمان ظهور صغرا رو هم آغاز کرد!
چطور؟
من زمان‌های گذشته رو نمی‌دونم که چطور مثل خورشید پشت ابر به ما مردم جهان و به ویژه ما شیعیان و فرزندانش لطف و محبت داشته و به ما کمک مادی و معنوی می‌کرده (هرچند که به ما فکر کنه خودش بهشت برینه!)
اما در این زمان که زمان «اینترنت» هست خود امام زمان و چند بزرگوار دیگه (که روی هم ۷ نفر می‌شویم) دارند (داریم) هر کدوم تو اینترنت و وسايل دیگه فعالیت می‌کنیم تا جهان کاملا آماده بشه
ظهور والیان امر، مرحله مرحله هست
من نمی‌دونم در چه مرحله‌ای هستیم ولی مرحله بعد از اینترنت (وقتی ما رفتیم به یه محله دیگه) از طریق ماهواره که رسانه‌ای هست که تقریبا همه جا هست خواهد بود
در اونها ما عملا با ماهواره اذهان رو آماده خواهیم کرد
و بعد در یک فرصت مناسب که زمانش رو فقط خود خدا می‌دونه (یعنی ساعة در قرآن) ظهور در کنار کعبه و خروج سفیانی و خراسانی (که آقای خامنه‌ای هستند) و چندین حادثه تکان‌دهنده مثل بمباران هسته‌ای آمریکا و جنگی که شیطان‌پرستان شیطان‌صفت خیلی عاشقش هستند (به قول اون احمق‌های باهوش جنگ جهانی سوم!) و زلزله‌ها و ولوله‌ها و کشت و کشتار.
فقط خدا می‌دونه که این امر کی خواهد بود یا دقیقا چکونه خواهد بود
من فقط چیزهایی رو که می‌دونستم گفتم

اگر دوست دارید امام زمانتون رو از نزدیک ببینید از خدا بخواهید که روی مقدس او رو به شما نشون می‌ده
خیلی خیلی دوستش دارم

لطفا اگر در این مورد اشکال و سوالی دارید نرید جار بکشید که آی فلانی این شر و ورها رو گفت
بلکه مثل دو مرد یا دو زن یا یک مرد و یک زن و ....! با هم بحث کنیم و تبادل اطلاعات کنیم
یا علی
قربون همگی برم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dcashop

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۳, ۱۱/دی/۹۵
شماره ارسال: #21

جناب دیونیسوس
قدر کسانی که نظر شما را به چالش می کشند بدونید. این یه فرصته که به شما اجازه میده نظراتتون رو از یه دیدگاه دیگه ببینید و به این فکر کنید که آیا واقعا این دیدگاهها صحیح اند یا خیر. اگر سریعتر جواب بدید، بیشتر می تونید از این فرصتها بهره ببرید.
۲۱:۱۵, ۱۱/دی/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام به همگي

ارسال اين جناب منو ياد يه فردي ميندازه كه الان مدتيه تو فضاي شبكه هاي اجتماعي را پر كردند
يه فرقه جديدي البته الان سالهاست دارند كار ميكنند با نام انصارالمهدي
موسس اونم كسي بنام سيد احمد الحسن يماني كه خودش رو نائب امام زمان مهرفي كرده و داره مخ ميزنه
يه سري اعتقادات خاصي داره
با احاديث و روايات كم اعتبار و كم سند داره خودش رو ثابت ميكنه
برخي حرفهاش بسيار زيبا و دلنشينه و افرادي كه از حديث و روايت كم اطلاع باشند زودي گول ميخورند و جذب ميشن
حزبي هم كه تو عراق راه انداخته فعلا منفوره و با برخي از مراجع درافتاده و مرجعيت را زير سوال ميبره فقط با حديث و روايت سرو كار داره

و اما اين كاربر
ايشون كين و چكاره اند نميدونم
جالبه
بذار بياد بيشتر از خودش و اهدافش بگه

بلكه ماهم از انتظار دراومديم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، mahdy30na ، عبدالرحمن
۱۸:۴۶, ۲۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #23
آواتار
جناب دیانیسوس شما وقتتون رو میزان میکنی و میای حداقل بیا اینجا ببنینم بقیه این مطالب جیه؟ بیا چیزی ک کاشتی رو درو کن البته اگه چیزی باقی مونده باشه . همه رو افت زد چون خودش نوعی افت بود .

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سعدی ، MohammadSadra
۲۱:۴۱, ۲۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام
جناب ديانيسوس الان ظاهرا تو تايپك ارسالي خودتون تشريف داريد لطفا بيشتر توضيح بديد
از خودتون و اهداف تون بگيد

دوستان را بيشتر منتظر نذاريد

با اين گروه نسبتي نداريد ؟؟؟
ببينيد
«««
بشارتی ✨?حقیقی ?✨ برای شما و تمام مردم جهان

? وصی و فرستاده امام مهدی ع (سید احمد الحسن ع) با دلایلی آشکار و یقینی ظهور کردند و اکنون در میان ما هستند.

✅ ندای هل من ناصر، امام مهدی ع را فریاد می زنند.

✅ آیا یاری کننده ای برای امام مهدی ع هست؟

✅ این خبر را جدی بگیرید✅

»»»

لطفا موضع خودتون را مشخص بفرماييد

موفق باشيم در راه رسيدن به حق و حقيقت
ان شاءالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۲۱:۵۹, ۲۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #25
آواتار
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
من دقیقا نمی‌دونم چرا اینطوری برخورد کردید!
مگه عجیبه که امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و برخی یارانش پیش از ظهور وعده داده شده به لحاظ رسانه‌ای زمینه ظهور خودشون و بقیه رو آماده کنند!؟
چرا ما فکر می‌کنیم که امام زمان «قدیمی و متعلق به زمان تولدشه!»
خیلی عجیبه که امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لباس قرمز بپوشه!؟
مطالبی که می‌گم رو تو سرچ کنید و تنبل و راحت‌طلب نباشید!
به جای اینکه فقط مستند آماده تصویری رو نگاه کنید
برید تحقیق کنید، زبان انگلیسی و فقه و علوم دیگه رو یاد بگیرید
نگید اینها وظیفه دیگرانه!

اما چطور من با امام زمان آشنا شدم
یادم میاد قدیما یه سایتی بود به نام «موعود» (که الان هم هستم!)
من مطالب این سایت رو می‌خوندم و با اینکه چیزی نمی‌فهمیدم (شاید می‌فهمیدم و الان یادم نیست!) موهای بدنم مور مور می‌شد و حتی اشک از چشمم میومد و بعض می‌کردم!
عجیب و غریب بود، چطور من به این سایت رفتم و ...
بعد کتاب «شش ماه پایانی ظهور» (یا یه همچنین چیزی)
رو خریدم و چندین بار خوندم، فوق العاده بود!
من قبلا اعتمادم به خدا این بود که اگر در موقعیت خطرناکی قرار می‌گرفتم نذر می‌کردم تا خدا منو نجات بده!!!
در مورد امامان و دین و فلان هم فقط یه سری چیزهای پیش پا افتاده می‌دونستم (برای همین من هرگز خانواده‌ام رو با اینکه خرمقدس و انقلابی! هستند رو خانواده مذهبی واقعی نمی‌دونم،بگزیرم)
بالاخره طوری شد که من وارد مباحث دینی و امام زمان و ... اینچور چیزها شدم، بدون اینکه بدونم چرا ! البته الان می‌دونم، این اسمش هدایت هست و گزینش برای یاری امام زمانم
اصلا هم چیز عجیبی نیست! من نمی‌دونم شما بزرگواران از چی تعجب کردید و نفرین آمون رو به جون خریدید!

اما در مورد نواب چهاگانه، نواب به انگلیسی (Proxy) هست! یعنی وسیله‌ای که بتونی با امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رابطه داشته باشی
خوب نواب چهارگانه تمام شده و غیبت کبری شروع شده
در این دور و زمانه که به امام زمان دسترسی نداریم، باید از آثار پیامبر و اهل بیت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تغذیه معنوی کنیم تا ایمان و قلب و علم و حکمت و ولایت‌مداری و ... در ما پیشرفت کنه
حال شیعه در غیبت مثل حال بچه ۴ ساله‌ای رو داره که باید خودش به تنهایی خودش رو بزرگ کنه!!!
یه زمانی پیشوایان ما در دسترس بودند، در دسترس مومن و کافر! قشنگ سوال می‌کردی و این معادن علم پاسخت رو در زیباترین حالت ممکن به تو می‌‌دادند
اما در غیبت شیعیان دچار آزمایش و گرفتار می‌شوند، تا روی پای خودشون بایستند، یکیشون ولی فقیه بشه یه عده مقلدش، تا امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در موفعی که واقعا به ظهور او و قیام او نیاز هست خداوند بهشون دستور و اجازه ظهور بدهد.

امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در این سال‌ها (دوران غیبت کبری) همیشه یا در حال عبادت معبود زیبا و دوست‌داشتنی خودش بوده یا کارهای دیگری رو انجام می‌داده
یه نرم‌افزار هست که اسمش کتابخانه موعود هست و موسسه نور (اگر اشتباه نکنم) اون رو تهیه کرده، حتما بخرید و بخونید، اونوقت می‌فهمید که چرا من حرف‌های عجیب و غریب می‌زنم!

زمان گذشت تا زمانی آمد که وسایل ارتباطی سریع و پراستفاده شدند
این چه حسنی برای پروژه ظهور داره؟
طبیعیه! چون وقتی شخص امام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خواست مطلبی رو همه بدونند و هدایت بشوند، به وسیله این ابزارها سه سوت امر و فرمان امام به همه مردم جهان برسه!!!
اصلا یکی از دلایل غیبت اینه که بشر به خدا شک کنه و بگه که «خدا هیچ کاره هست! ما انسان‌ها هستیم که هر کاری بخواهیم می‌توانیم بکنیم!»
درسته کفرآمیزه ولی بهترین ایده هست که بشر بره دنبال تولید و علم و در نهایت تولید رسانه‌هایی با سرعت نور!
این هم پیشرفت علم در این ۱۰ سال شما رو به شک نمی‌اندازه که چرا اینطور نجومی علم کشف شد!؟
الان یه چیزی بگم شاید باور نکنید!
ولی واقعیت اینه که امام زمان غیر از کارهای بسیاری که می‌کنه یکیش مباحثه و بحث با به اصطلاح آته‌ایست‌ها هست!
اگر بگم کیه باور نمی‌کنید!
چون در روایات گفته شده که اگر قرزندان فاطمه می‌دانستند که مهدی چه می‌کند حاضر بودند او رو با قیچی ریز ریز کنند!

ایشون با نام «من زئوس هستم» فعالیت می‌کنند!!!

لطفا پیش از انجام آزمایشات، «انکار» نکنید!
چون ممکنه او باشه و ممکنه او نباشه!
پس پنجاه در صد شما اشتباه می‌کنید!
برای همین باید خودتون آزمایش کنید
برید تو فیض بوک و یوتیوبش باهاش حرف بزنید و حرفاشو گوش بدید
اگر شیعه واقعی باشید و ایمانتون از بال پشه سست‌تر نباشه امام و در واقع «پدر» خودتون رو خواهید شناخت.
فریب مثل بلبل فارسی زدنش رو نخورید و نیز فریب اداهای ملحدانه!
اولا امامان به هر زبانی و حتی لحجه‌ای می‌توانند حرف بزنند و بعدش شما باید نکات ریزی که می‌گه رو روش فکر کنید و همینطوری چون او گفت خدا نیست قبول نکنید!
باید شنونده عاقل باشه!

ببینم نظرتون که برای من بسیار بسیار ارزشمنده، رو بدونم!Huh
۲۲:۱۷, ۲۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #26
آواتار
نه ديگه باورم شد
كمترين حقت اينه كه رئيس جمهور بشي
كلا جات خيلي بالاتره اما حقت رو خوردند

برو بالاتر تا فنا في الله هم ميتوني بشي
مزاحمت نميشيم

والسلام من تبع الهدي
۱۹:۴۲, ۲۵/دی/۹۵
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۴/دی/۹۵ ۲۱:۵۹)دیانیسوس نوشته است:  به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
من دقیقا نمی‌دونم چرا اینطوری برخورد کردید!
مگه عجیبه که امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و برخی یارانش پیش از ظهور وعده داده شده به لحاظ رسانه‌ای زمینه ظهور خودشون و بقیه رو آماده کنند!؟
چرا ما فکر می‌کنیم که امام زمان «قدیمی و متعلق به زمان تولدشه!»
خیلی عجیبه که امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لباس قرمز بپوشه!؟
مطالبی که می‌گم رو تو سرچ کنید و تنبل و راحت‌طلب نباشید!
به جای اینکه فقط مستند آماده تصویری رو نگاه کنید
برید تحقیق کنید، زبان انگلیسی و فقه و علوم دیگه رو یاد بگیرید
نگید اینها وظیفه دیگرانه!

اما چطور من با امام زمان آشنا شدم
یادم میاد قدیما یه سایتی بود به نام «موعود» (که الان هم هستم!)
من مطالب این سایت رو می‌خوندم و با اینکه چیزی نمی‌فهمیدم (شاید می‌فهمیدم و الان یادم نیست!) موهای بدنم مور مور می‌شد و حتی اشک از چشمم میومد و بعض می‌کردم!
عجیب و غریب بود، چطور من به این سایت رفتم و ...
بعد کتاب «شش ماه پایانی ظهور» (یا یه همچنین چیزی)
رو خریدم و چندین بار خوندم، فوق العاده بود!
من قبلا اعتمادم به خدا این بود که اگر در موقعیت خطرناکی قرار می‌گرفتم نذر می‌کردم تا خدا منو نجات بده!!!
در مورد امامان و دین و فلان هم فقط یه سری چیزهای پیش پا افتاده می‌دونستم (برای همین من هرگز خانواده‌ام رو با اینکه خرمقدس و انقلابی! هستند رو خانواده مذهبی واقعی نمی‌دونم،بگزیرم)
بالاخره طوری شد که من وارد مباحث دینی و امام زمان و ... اینچور چیزها شدم، بدون اینکه بدونم چرا ! البته الان می‌دونم، این اسمش هدایت هست و گزینش برای یاری امام زمانم
اصلا هم چیز عجیبی نیست! من نمی‌دونم شما بزرگواران از چی تعجب کردید و نفرین آمون رو به جون خریدید!

اما در مورد نواب چهاگانه، نواب به انگلیسی (Proxy) هست! یعنی وسیله‌ای که بتونی با امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رابطه داشته باشی
در این دور و زمانه که به امام زمان دسترسی نداریم، باید از آثار پیامبر و اهل بیت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تغذیه معنوی کنیم تا ایمان و قلب و علم و حکمت و ولایت‌مداری و ... در ما پیشرفت کنه
حال شیعه در غیبت مثل حال بچه ۴ ساله‌ای رو داره که باید خودش به تنهایی خودش رو بزرگ کنه!!!
یه زمانی پیشوایان ما در دسترس بودند، در دسترس مومن و کافر! قشنگ سوال می‌کردی و این معادن علم پاسخت رو در زیباترین حالت ممکن به تو می‌‌دادند
اما در غیبت شیعیان دچار آزمایش و گرفتار می‌شوند، تا روی پای خودشون بایستند، یکیشون ولی فقیه بشه یه عده مقلدش، تا امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در موفعی که واقعا به ظهور او و قیام او نیاز هست خداوند بهشون دستور و اجازه ظهور بدهد.

امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در این سال‌ها (دوران غیبت کبری) همیشه یا در حال عبادت معبود زیبا و دوست‌داشتنی خودش بوده یا کارهای دیگری رو انجام می‌داده
یه نرم‌افزار هست که اسمش کتابخانه موعود هست و موسسه نور (اگر اشتباه نکنم) اون رو تهیه کرده، حتما بخرید و بخونید، اونوقت می‌فهمید که چرا من حرف‌های عجیب و غریب می‌زنم!

زمان گذشت تا زمانی آمد که وسایل ارتباطی سریع و پراستفاده شدند
این چه حسنی برای پروژه ظهور داره؟
طبیعیه! چون وقتی شخص امام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خواست مطلبی رو همه بدونند و هدایت بشوند، به وسیله این ابزارها سه سوت امر و فرمان امام به همه مردم جهان برسه!!!
اصلا یکی از دلایل غیبت اینه که بشر به خدا شک کنه و بگه که «خدا هیچ کاره هست! ما انسان‌ها هستیم که هر کاری بخواهیم می‌توانیم بکنیم!»
درسته کفرآمیزه ولی بهترین ایده هست که بشر بره دنبال تولید و علم و در نهایت تولید رسانه‌هایی با سرعت نور!
این هم پیشرفت علم در این ۱۰ سال شما رو به شک نمی‌اندازه که چرا اینطور نجومی علم کشف شد!؟
الان یه چیزی بگم شاید باور نکنید!
ولی واقعیت اینه که امام زمان غیر از کارهای بسیاری که می‌کنه یکیش مباحثه و بحث با به اصطلاح آته‌ایست‌ها هست!
چون در روایات گفته شده که اگر قرزندان فاطمه می‌دانستند که مهدی چه می‌کند حاضر بودند او رو با قیچی ریز ریز کنند!

ایشون با نام «من زئوس هستم» فعالیت می‌کنند!!!

لطفا پیش از انجام آزمایشات، «انکار» نکنید!
چون ممکنه او باشه و ممکنه او نباشه!
پس پنجاه در صد شما اشتباه می‌کنید!
برای همین باید خودتون آزمایش کنید
برید تو فیض بوک و یوتیوبش باهاش حرف بزنید و حرفاشو گوش بدید
اگر شیعه واقعی باشید و ایمانتون از بال پشه سست‌تر نباشه امام و در واقع «پدر» خودتون رو خواهید شناخت.
فریب مثل بلبل فارسی زدنش رو نخورید و نیز فریب اداهای ملحدانه!
اولا امامان به هر زبانی و حتی لحجه‌ای می‌توانند حرف بزنند و بعدش شما باید نکات ریزی که می‌گه رو روش فکر کنید و همینطوری چون او گفت خدا نیست قبول نکنید!
باید شنونده عاقل باشه!

ببینم نظرتون که برای من بسیار بسیار ارزشمنده، رو بدونم!Huh
سلام
بازهم مطالب بی بنیان رو دیدیم و خوندیم از شما
جناب اگه شما دوست داری دیگرام مطالبت رو سمعا طاعته قبول کنن مشکلی نیست ولی دلایلی ک میاری کلا همش رو هواس.

مطالبی اماده کرده بودم دیشب ک برای این متن قرار بدم ولی فعلا دست نگهمیدارم
اما چند قسمت رو ک دیگه از مطالب شاد بود میگم امیدوارم نرید تا هفته دیگه
چرا پرسشی ک ما مطرح کردیم ( نمونش اون سند خواستن برای اون مطلب شما ک گفتی
(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است:  بعدها تو روایات خوندم که کلا دوازده امام و حضرت محمد پیامبر مهربان ما (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پدران امت هستند و زنان آن‌ها (به ویژه حضرت فاطمه زهراء که رسما بچه‌های مومنین رو شیر می‌دهند) مادران امت و حتی بقیه مردم جهان هستند.
خو چرا از امام نمیپرسی و از شورای 7 نفره ک سند بده به ما بگی ؟؟؟ دیگه همونفدر ک ادعا داری علم پیشرفت میکنه مطالب منتشر میشه همونقدر هم مطالب رو هوا هم امثال شما زیاد میشه .
بعدشم چرا این حدیث رو پاسخ نمیدی ؟
وسياتي شيعتي من يدعي المشاهدة الا فمن ادعي المشاهدة قبل خروج السفياني والصيحة فهو كذاب مفتر...
این پاسخ ک دادی اصلا پاسخ سوال نبود
(۱۱/دی/۹۵ ۱۳:۱۲)دیانیسوس نوشته است:  امام ارتباط با امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : من با ایشون رابطه‌ای ندارم، جز همون جمله (برو خونه من پدرت هستم) چیز دیگری از ایشون نشنیدم!
(۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است:  اما در این زمان که زمان «اینترنت» هست خود امام زمان و چند بزرگوار دیگه (که روی هم ۷ نفر می‌شویم) دارند (داریم) هر کدوم تو اینترنت و وسايل دیگه فعالیت می‌کنیم تا جهان کاملا آماده بشه
رسما داری میگی باهم فعالیت دارید .
یا باید بگیم اقرار العقلاء علي انفسهم جائز یا باید بگیم شما عاقل نیستی .
حالا درباره این مطلب :
من زئوس هستم ، این که کلا توهم زدی شما و این شخصیت رو میگی امام هست ، نمیدونم چیشو میشه باور کرد . کافیه 1-2 تا از موارد رو دوستان مشاهده کنن تا متوجه بشن .
امام ک شد زئوس ، شما هم ک شدی دیانیسوس اون 5 نفر دیگه هم همینطور اسامی یونانی دارن Big GrinBig GrinBig Grin
فعلا شما باید برای ادعایی ک کردید دلیل بیارین ک فعلا تناقضاتی رو ما از شما میبینیم . هر وقت این موارد رو شفاف کردید بقیه رو مطرح کنین .
اها یه چی دیگه
شما گفتی ک
(۲۴/دی/۹۵ ۲۱:۵۹)دیانیسوس نوشته است:  اما در مورد نواب چهاگانه، نواب به انگلیسی (Proxy) هست! یعنی وسیله‌ای که بتونی با امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رابطه داشته باشی
جناب شما میگی دسترسی نداریم بعد میگی 7 نفره داریم تو نت فعالیت میکنیم . تلیف خودت رو مشخص کن.

یچی دیگم گاف دادی البته گاف زیاده اما یکی این بود که :
(۲۴/دی/۹۵ ۲۱:۵۹)دیانیسوس نوشته است:  ولی واقعیت اینه که امام زمان غیر از کارهای بسیاری که می‌کنه یکیش مباحثه و بحث با به اصطلاح آته‌ایست‌ها هست!
امام کارش مبارزه با اتئیست هاست؟ بعد امام هم من زئوس هستمه؟ دوستان یه نگاه به این اسم بندازن و ببینن ایا این شخصیت داره مبارزه با کی میکنه CoolCoolCool جناب دیانیسوس اینجا با این اسم بردن حرف دیگه خودتون رو بردین زیر سوال
(۲۴/دی/۹۵ ۲۱:۵۹)دیانیسوس نوشته است:  چون در روایات گفته شده که اگر قرزندان فاطمه می‌دانستند که مهدی چه می‌کند حاضر بودند او رو با قیچی ریز ریز کنند!

امیدوارم از شورای 7 نفره مطالب در حد شورا خارج بشه نه چیز دیگه .
فقط اگه ممکنه این من زئوس هستم رو از صفحشون ی اسکرین بدین که بدونیم و بتونیم باهاشون ارتباط داشته باشیم . شاید شما وقت نکنی همیشه اینجا باشی .
مطالب بازم هست ولی احساس میکم برای جایی ک خودش مستند نمیگه مستندات رو ارایه ندم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۰:۴۱, ۲۷/دی/۹۵
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۴/دی/۹۵ ۲۱:۵۹)دیانیسوس نوشته است:  اصلا هم چیز عجیبی نیست! من نمی‌دونم شما بزرگواران از چی تعجب کردید و نفرین آمون رو به جون خریدید!

(۲۴/دی/۹۵ ۲۱:۵۹)دیانیسوس نوشته است:  ایشون با نام «من زئوس هستم» فعالیت می‌کنند!!!
دوستان یچی رو دقت کنین .
این واژه ها رو بزارین کنار هم ببنین داستا رو چطور میتونین کنار هم سریالش کنین
خود اون بالا هم تو نظر سنجی از این واژه استفاده کردن
[تصویر: do.php?img=4564]
اما یکم پاورقی بریم

[تصویر: do.php?img=4563]
حالا دقت کنین ک ایشون ادعا دارن ک امام با اسم من زئوس هستم فعالیت دارن .
جالبه ک ایشون رفتن تا هفته دیگه . هر روز یجا دارن کار میکنن دیگه .جالب اینجاس ک خود ایشون هم با اسم دیانیسوس دارن فعالیت میکنن خودش معنایی داره ک :خودتون ببینین ک داستان چیه
دیانیسوس(ملقب به باکوس) الاهه شراب است. دیانیسوس فرزند زئوس . خو الان متوجه شدین ک چرا ایشون میگه ؟؟؟

خوب یکم درباره پدر مادرش:
[تصویر: do.php?img=4565]
[تصویر: do.php?img=4566]

حالا خودش
[تصویر: do.php?img=4567]
خوب الان متوجه شدید ک وقتی گفت :
(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است:  به من گفت «برو خونه، من پدرت هستم»
من رفتم خونه و تعجب کردم که یه شخض غریبه می‌گه پدر من هست!
خو زئوس بابای دیانیسوس هست دیگه
برید ببینین این سمله کی بود و چطور این دیانسوس رو ... . من هیچی نمیگم خوداون برید مطالعه کنید.
یاد یچیزی افتادم اینجا ک البته مستند تاریخیه اگه کسی شک داشت بره با سعدی گل صحبت کنه و تحقیق مضاعف کنن.

میگفتن در زمانهای دور ( البته نه اونقدر دور ) مردها برای اینکه بدونن اولادشون واسه خودشون هست یا برایمرد دیگه اولاد رو با حب یکی میسنجیدن . اگه اولاد میگفت من حب این شخص رو دارم میگفت خدایا شکر ولی اگه میگفت نه و بغضی داشت پدر خیلی محترمانه ولد و زوجه رو مینداخت بیرون Big Grin حالا چرا اینو گفتم ؟؟؟
سمله معشوقه زئوس بود. زئوس به صورت مردی زمینی با سمله در ارتباط بود. هرا (حالا هرا کیه دیگه برید اساطیر رو بخونین ) فهمید و سمله را فریب داد که ادعای معشوقش مبنی بر این‌که زئوس است دروغی بیش نیست. سمله از زئوس خواست نشانه‌ای به او نشان دهد و با همه جلال و عظمت پیش او ظاهر شود. زمانی که زئوس این کار را کرد، سمله از شعله نور او سوخت. اما زئوس فرزند او را که در شکمش بود را پیش از سوختن نجات داد و در ران خود جای داد و بچه نیز در زمان مقتضی متولد شد. این پسر بعدها دیونیسوس، ایزد شراب نامیده شد. به همین دلیل دیونیسوس برخی مواقع با عنوان «دو بار زاده شده» نامیده می‌شود.

از طرفی جناب ایجاد کننده یه غبارت رو قشنگ گفت :
(۹/دی/۹۵ ۱۵:۱۵)دیانیسوس نوشته است:  کلا منظورم اینه که انتخاب دست خداست!

خداوند هم همینطور «الله بختکی» انتخاب نمی‌کنه!
بلکه از آغاز آفرینش شخص رو در نظر می‌گیره که مثلا این بشه مهدی موعود یا اون یکی بشه امام حسین و اون یکی ...

اصل ماموریت رو خداوند بر دوش بندگانش می‌گذاره، من تنها چیزی که به صورت شنوایی و رودر رو از دردانه آفرینش شنیدم این بود که به من گفت «برو خونه، من پدرت هستم»
جون باباش الکی اینکارارو نکرده ک .فکر کرده بع د تصمیم گرفته و بعد دیده این قشنگه اون قلدره اون فلان و ... بعد گفت خالا تو فلان اون فلان و ...
جناب شما اولیات رو گیر کردی حالا ما هیچی نمیگیم شما فکر کردی اینجا شبکه تبلیغه و هرچی میخوای میگی و همه رفتن و شما راحتی؟>؟؟
بازم هست ولی فعلا بمونیم ببینیم این اولاد زئوس چ میکنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، A.E ، فاطمه خانم ، میثم2 ، nafas
۰:۴۴, ۲۷/دی/۹۵
شماره ارسال: #29
آواتار
میفهمم کسی من باب شوخی یا گمراهی باز این حرفارو بزنه ولی واقعا میشه کسی معتقد باشه به این حرف ها؟ کلمات قدرت دارن. معنی دارن . پشتشون دلیل هست .چطور یه نفر همچین اسمی روی خودش میذاره و این ادعا رو هم داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، فاطمه خانم
۱:۵۱, ۲۷/دی/۹۵
شماره ارسال: #30
آواتار
نقل قول:
دوستان یچی رو دقت کنین .

مهدی سینا جان ممنون از وقتی که می زاری

کسی از دوستانت دقت نمی کنه. این اراجیفشو رو نمی دونم چرا زحمت الکی می کشی تفسیر می یاری

نمی دونم چرا شوک داشته برای اعتیاد مستند می ساخته اینو پیداش نکردن سوژه خوبی بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا