تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درباره برخی چیزها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
می‌دونم که اکثرتتون نمی‌تونن چیزهایی که می‌گم رو درک کنند
اما برای چند نفری این گفته‌ها مطالب ارزشمندی خواهد بود

یکم : مهدی دو تن هست نه یکی!
مهدی آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که همان امام دوازدهم ما شعیان هستند
مهدی امت که مهدی دومی هست که زیر نظر مهدی اول و خدا به مقام مهدی بودن می‌رسد

دو : برخی دلایل غیبت
۱ - کشف علم و دانش بدون داشتن «تعصب خشک مذهبی»
۲ - آزمایش امت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مثل همون آزمایشی که خداوند با چهل روزه کردن دیدار (میقات) خود با حضرت موسی انجام داد
۳ - کشف 25 حرف علم از 27 حرف علم که امام زمان و یاران نزدیکش این کار رو باهم انجام می‌دهند
۴ - پیدا شدن مومنان و علمایی که از «پیامبران بنی اسرائیل» هم داناتر باشند (چنانکه پیامبران فرموده‌اند که برخی دانشمندان امت من از برخی پیامبران بنی اسرائیل دانشمندتر هستند)
۵ - افزایش آگاهی و عقل مردمان برای آماده‌سازی ظهور کامل (ظهور در کنار کعبه همراه با وزیرش)
۶ -و اینکه بشر مورد امتحان‌های بسیار قرار بگیره تا «چاره‌ای براش نمونه» جز اینکه به خدا و ولی خدا و آثار و کتب مقدس اونها و البته علما پناه ببره (یه جورایی مثل بهشت بردن زوری در بغل حوری!)
7 - تشکیل انجمن سری از ویژگان شیعه و برخی افراد دیگر و نفوذ در محافل و جوامع شیطان‌پرستی و در یک کلام اشرار و شیاطین جن و انس
۸ - پیشرفت وسائل ارتباطی از قبیل اینترنت و موبایل و ماهواره و ... که هم از نظر سرعت تبادل و از نظر ظرفیت برای داده‌ها و دسترسی در همه جا
این مورد هشتمی خیلی خیلی مهم هست، شیطان‌پرستان احمق ناخواسته دارند جهان رو برای ظهور کامل آماده‌سازی می‌کنند!

دو، ببخشید سه :
امام زمان از زمانی که غیبت کبرا رو آغاز کرد همزمان ظهور صغرا رو هم آغاز کرد!
چطور؟
من زمان‌های گذشته رو نمی‌دونم که چطور مثل خورشید پشت ابر به ما مردم جهان و به ویژه ما شیعیان و فرزندانش لطف و محبت داشته و به ما کمک مادی و معنوی می‌کرده (هرچند که به ما فکر کنه خودش بهشت برینه!)
اما در این زمان که زمان «اینترنت» هست خود امام زمان و چند بزرگوار دیگه (که روی هم ۷ نفر می‌شویم) دارند (داریم) هر کدوم تو اینترنت و وسايل دیگه فعالیت می‌کنیم تا جهان کاملا آماده بشه
ظهور والیان امر، مرحله مرحله هست
من نمی‌دونم در چه مرحله‌ای هستیم ولی مرحله بعد از اینترنت (وقتی ما رفتیم به یه محله دیگه) از طریق ماهواره که رسانه‌ای هست که تقریبا همه جا هست خواهد بود
در اونها ما عملا با ماهواره اذهان رو آماده خواهیم کرد
و بعد در یک فرصت مناسب که زمانش رو فقط خود خدا می‌دونه (یعنی ساعة در قرآن) ظهور در کنار کعبه و خروج سفیانی و خراسانی (که آقای خامنه‌ای هستند) و چندین حادثه تکان‌دهنده مثل بمباران هسته‌ای آمریکا و جنگی که شیطان‌پرستان شیطان‌صفت خیلی عاشقش هستند (به قول اون احمق‌های باهوش جنگ جهانی سوم!) و زلزله‌ها و ولوله‌ها و کشت و کشتار.
فقط خدا می‌دونه که این امر کی خواهد بود یا دقیقا چکونه خواهد بود
من فقط چیزهایی رو که می‌دونستم گفتم

اگر دوست دارید امام زمانتون رو از نزدیک ببینید از خدا بخواهید که روی مقدس او رو به شما نشون می‌ده
خیلی خیلی دوستش دارم

لطفا اگر در این مورد اشکال و سوالی دارید نرید جار بکشید که آی فلانی این شر و ورها رو گفت
بلکه مثل دو مرد یا دو زن یا یک مرد و یک زن و ....! با هم بحث کنیم و تبادل اطلاعات کنیم
یا علی
قربون همگی برم
HuhHuhHuh؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر

مهدی آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که همان امام دوازدهم ما شعیان هستند

۲ - آزمایش امت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مثل همون آزمایشی که خداوند با چهل روزه کردن دیدار (میقات) خود با حضرت موسی انجام داد
۳ - کشف 25 حرف علم از 27 حرف علم که امام زمان و یاران نزدیکش این کار رو باهم انجام می‌دهند
۴ - پیدا شدن مومنان و علمایی که از «پیامبران بنی اسرائیل» هم داناتر باشند (چنانکه پیامبران فرموده‌اند که برخی دانشمندان امت من از برخی پیامبران بنی اسرائیل دانشمندتر هستند)
۵ - افزایش آگاهی و عقل مردمان برای آماده‌سازی ظهور کامل (ظهور در کنار کعبه همراه با وزیرش)
۶ -و اینکه بشر مورد امتحان‌های بسیار قرار بگیره تا «چاره‌ای براش نمونه» جز اینکه به خدا و ولی خدا و آثار و کتب مقدس اونها و البته علما پناه ببره (یه جورایی مثل بهشت بردن زوری در بغل حوری!)
7 - تشکیل انجمن سری از ویژگان شیعه و برخی افراد دیگر و نفوذ در محافل و جوامع شیطان‌پرستی و در یک کلام اشرار و شیاطین جن و انس
۸ - پیشرفت وسائل ارتباطی از قبیل اینترنت و موبایل و ماهواره و ... که هم از نظر سرعت تبادل و از نظر ظرفیت برای داده‌ها و دسترسی در همه جا
این مورد هشتمی خیلی خیلی مهم هست، شیطان‌پرستان احمق ناخواسته دارند جهان رو برای ظهور کامل آماده‌سازی می‌کنند!

دو، ببخشید سه :
چطور؟
من زمان‌های گذشته رو نمی‌دونم که چطور مثل خورشید پشت ابر به ما مردم جهان و به ویژه ما شیعیان و فرزندانش لطف و محبت داشته و به ما کمک مادی و معنوی می‌کرده (هرچند که به ما فکر کنه خودش بهشت برینه!)
اما در این زمان که زمان «اینترنت» هست خود امام زمان و چند بزرگوار دیگه (که روی هم ۷ نفر می‌شویم) دارند (داریم) هر کدوم تو اینترنت و وسايل دیگه فعالیت می‌کنیم تا جهان کاملا آماده بشه
من نمی‌دونم در چه مرحله‌ای هستیم ولی مرحله بعد از اینترنت (وقتی ما رفتیم به یه محله دیگه) از طریق ماهواره که رسانه‌ای هست که تقریبا همه جا هست خواهد بود
و بعد در یک فرصت مناسب که زمانش رو فقط خود خدا می‌دونه (یعنی ساعة در قرآن) ظهور در کنار کعبه و خروج سفیانی و خراسانی (که آقای خامنه‌ای هستند) و چندین حادثه تکان‌دهنده مثل بمباران هسته‌ای آمریکا و جنگی که شیطان‌پرستان شیطان‌صفت خیلی عاشقش هستند (به قول اون احمق‌های باهوش جنگ جهانی سوم!) و زلزله‌ها و ولوله‌ها و کشت و کشتار.

اگر دوست دارید امام زمانتون رو از نزدیک ببینید از خدا بخواهید که روی مقدس او رو به شما نشون می‌ده
خیلی خیلی دوستش دارم

لطفا اگر در این مورد اشکال و سوالی دارید نرید جار بکشید که آی فلانی این شر و ورها رو گفت
بلکه مثل دو مرد یا دو زن یا یک مرد و یک زن و ....! با هم بحث کنیم و تبادل اطلاعات کنیم
یا علی
قربون همگی برم
گرامی سلام. الان یکی میاد میگه مگه خودت ... نداری میگی گرامی .
خوبه مردی وگرنه دوباره داستان میشد Big Grin
دیانیسوس
(۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]لطفا اگر در این مورد اشکال و سوالی دارید نرید جار بکشید که آی فلانی این شر و ورها رو گفت
بیا بحث علمی کنیم پایه هستی؟ به شرط اینکه قبلش هرچی پیشفرضداری بزاری کنار .
برای بحث هم یسری قرار داد میزاریم که رعایت کنیم . قبوله؟
مطالبی که گفتی نگم 100% ولی درصد زیادیش یکم اشکال داره . بماند کجاش /

فقطامیدوارم خودت متوجه شده باشی و درک کرده باشی که چیا گفتی چون وقتی میگی
(۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]می‌دونم که اکثرتتون نمی‌تونن چیزهایی که می‌گم رو درک کنند
احتمالا میدونی چیزی نگفتی که قابل درک برای عموم باشه .
نظرت ذزباره وصی امام چیه؟
(۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]اما در این زمان که زمان «اینترنت» هست خود امام زمان و چند بزرگوار دیگه (که روی هم ۷ نفر می‌شویم) دارند (داریم) هر کدوم تو اینترنت و وسايل دیگه فعالیت می‌کنیم تا جهان کاملا آماده بشه
اونوقت یعنی شما و امام زمان و اون پنج نفر دیگه جلوی کامپیوتر نشستین الان و دارید پست های مهدوی میزارید توی اینترنت تا مردم بخونن و مهدوی شوند و زمینه ظهور فراهم بشه؟
خب عزیز من لطفا به آقا بفرمایید آقا جان الهی قربونتون برم بجای 7 نفر 700 نفر استخدام کنید تا زمان ظهور یک صدم بشه ما مردیم به خدا
یا اصلا از اون 313 یاران خودتون استفاده کنید تا خیلی سریعتر کارها درست بشه؟
حالا نمیشه از اینترنت و ماهواره به طور موازی و همزمان استفاده کنید تا تاثیرش بیشتر بشه؟
اونوقت نگفتی این مهدی ای که شما باهاش داری توی اینترنت فعالیت های علمی فرهنگی میکنید کدوم یکی از آن دو مهدیه؟
شما اگر تونستی یه زیر پله برای خودت بخر ، دکانش کوچیکه ولی واقعیه
(۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است: [ -> ]به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر

دو، ببخشید سه :
چطور؟

خیلی خیلی دوستش دارم

یا علی
قربون همگی برم
سلام علیکم.
بنده یک سوال داشتم و اون این هست که امام چطوری شما رو انتخاب کردند و چطور باهاشون ارتباط دارید ؟
یکی زنگ بزنه ستاد مبارزه با مواد مخدر
44411761
این بنده خدا انقدر هم دیوونه نیست که شما فکر میکنید

میاد یه ایده رو میندازه (و میندازن دوستاش) تا بعدا ازش استفاده کنن

مثلاً صیحه تقلبی یا چیزای دیگه که گفتنش لزومی نداره
به نظرم هدف اصلیش جلب توجهه.
من ترجیح میدم به نفرین آمون گرفتار بشمBig GrinBig Grin
(۳۰/آذر/۹۵ ۱۸:۰۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]یکی زنگ بزنه ستاد مبارزه با مواد مخدر
44411761
هر چی زده جنسش خیلی عالی بوده
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع