تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ترامپ آفتاب تابان برجام را خاموش کرد! تحریم اسکار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
تحریم سفر به آمریکا برای شرکت در مراسم اسکار توسط ترانه علیدوستی بازیگر اصلی زن فیلم «فروشنده»، در مطبوعات آمریکا و جهان بازتاب وسیعی یافت.

در حالی که دو روز از اعلام نامزدی فیلم «فروشنده» در فهرست نهایی اسکار می‌گذشت، خبر تحریم سفر به آمریکا برای شرکت در این مراسم توسط ترانه علیدوستی به تیتر مهم سایت‌های سینمایی آمریکا و جهان بدل شده است.

در حالی که دونالد ترامپ فرمانی را امضا کرد که صدور ویزای آمریکا برای شهروندان هفت کشور از جمله ایران به مدت ۳۰ روز را ممنوع می‌کند، ترانه علیدوستی در توییتری به زبان انگلیسی با نژادپرستانه خواندن این اقدام اعلام کرد در مراسم اسکار شرکت نمی‌کند.

به دنبال این اعلام وی در گفتگویی با نیویورک تایمز شرکت کرد. در خبر این گفتگو که با تیتر «ستاره ایرانی فیلم «فروشنده» اسکار را به دنبال ممنوعیت ویزای ترامپ بایکوت کرد» منتشر شد، آمده است ستاره فیلم «فروشنده» که در میان نامزدهای نهایی اسکار جای گرفته پنجشنبه اعلام کرد مراسم اسکار را به دنبال اعلام پرزیدنت ترامپ برای ممنوعیت صدور ویزا به هفت کشور مسلمان، تحریم می‌کند.

خانم علیدوستی نظر خود را با توییتری چنین اعلام کرد: «قانون منع ایرانیان و شش کشور دیگر از ورود به آمریکا، حتی اگر موقتی باشد تبعیض‌آمیز است و غیرقابل پذیرش. نمی دانم این منع شامل وقایع فرهنگی هم خواهد شد یا نه، اما اگر یک درصد هم نشود، من برای شرکت در مراسم اسکار به این کشور سفر نخواهم کرد.»

[تصویر: 115677_318.jpg]

وی در مصاحبه‌ای ایمیلی با نیویورک تایمز گفته است: تصمیم گرفتم حتی اگر بتوانم در این مراسم شرکت نکنم، چون این مرا عمیقا متاثر می کند که می بینم مردم معمولی هموطنم از دیدن فرزندانشان یا ادامه تحصیل در آمریکا محروم می‌شوند در حالی که این حق قانونی‌شان است.»

وی افزود: مطمئنم آمریکا چندین برابر از حضور ایرانیان مهاجر و خدمات آنها در آن کشور سود برده است. بنابراین برای من قابل قبول نیست به دولتی احترام بگذارم که برای مردم کشور من احترامی قائل نیست.

این در حالی است که در پاسخ به اظهارات علیدوستی سخنگویی از طرف مراسم اسکار توضیحی در این باره ارایه نکرده است.

در حالی که این فیلم از امروز جمعه اکران خود را در آمریکا شروع می کند، ایندیپندنت در این باره نوشت: این نخستین بار نیست که اسکار با جنجال دیدگاه‌های نژادپرستانه روبه رومی‌شود. سال پیش نیز بی توجهی به سیاهپوستان موجب شد تا شماری از چهره‌های مطرح چون اسپایک لی و جیدا پینکت اسمیت این مراسم را تحریم کنند.

ایندی‌وایر نیز در این باره نوشت: اگر «فروشنده» جایزه اسکار را ببرد، غیبت علیدوستی بسیار طعنه‌آمیز خواهد شد و یادآوری تلخی‌این امر است که هالیوود هم نمی‌تواند تصویر آمریکا را در چشم جهانیان نجات دهد.

رویترز نیز با اعلام این خبر افزوده است علیدوستی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که سیمرغ بلورین جشنواره فجر را در کارنامه دارد.

دیلی میل نیز در این باره نوشت: بازیگر ۳۳ ساله که به عنوان ناتالی پورتمن ایران شناخته می‌شود اسکار را به دلیل نژادپرستانه بودن دستور ترامپ تحریم کرد. این خبر منجر به کامنت گذاشتن وسیع مردم درباره این خبر شده که در بیشتر موارد تصمیم ترامپ را تقبیح و اعلام کرده‌اند ایران را دوست دارند.

واشنگتن پست نیز این عمل ترانه علیدوستی را یادآور سخنرانی مریل استریپ در دعوت به خیزش علیه سیاست‌های ترامپ خوانده و توییت و مصاحبه وی با نیویورک تایمز را نقل کرده استواشنگتن پست نیز این عمل ترانه علیدوستی را یادآور سخنرانی مریل استریپ در دعوت به خیزش علیه سیاست‌های ترامپ خوانده و توییت و مصاحبه وی با نیویورک تایمز را نقل کرده است. این نشریه معتبر به واکنش‌های متعدد به حمایت از علیدوستی در توییتر نیز اشاره کرده است و در عین حال افزوده نمی‌توان پیش بینی کرد که این عمل به نفع فیلم فرهادی در اسکار منجر شود یا ضد آن کار کند.

هالیوود ریپورتر نیز با انتشار این خبر اعلام کرده هنوز اصغر فرهادی و شهاب حسینی بازیگر اول این فیلم در این باره نظر خود را ابراز نکرده‌اند.

بلیمیش نیز این تحریم را با سخنان عتاب‌آمیز مریل استریپ در گلدن گلوب مقایسه کرده و نوشته است: به نظر نمی‌رسد ترامپ موافقان زیادی در هالیوود داشته باشد.

این سایت سینمایی افزوده است: این تحریم می‌تواند آغازی بر موضع‌گیری‌های جدید باشد و در نهایت موجب شود مراسم اسکار امسال شماری از چهره‌های مهم خود را از دست بدهد.
میگم مگه قرار نبود آقای روحانی عزت رو به پاسپورت ایرانی برگردونه؟؟
یا شایدم میخواست پاسپورت عزت رو بهش برگردونه ما ملت اشتباه فهمیدیمHuh؟؟نمیدونم!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باور کنید صدنفر تا الان ترامپو دو دستی گرفتن وگرنه تا حالا برجامو پاره کرده بود انداخته بود تو سطل آشغال دفترش.
[تصویر: 2048643_858.jpg]

به گزارش مشرق، تریتا فارسی رئیس شورای ملی ایرانیان آمریکا(یک خائن از نظر من) در توییتی اعلام کرده است که به دنبال فرمان اجرایی رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر ممنوعیت صدور ویزا برای برخی از کشورها از جمله ایران، منابع تایید کرده اند که ورود اصغر فرهادی به آمریکا برای شرکت در مراسم اسکار هم ممنوع شده است.


---
این همه زحمت بکش برای غرب و فرهنگش سینه چاک کن اینم جوابش آقای فرهادی.Wink
کلا ای آدم دیوانس و با مسلمانان یک مشکل خاصی داره حالا چرا رو دیگه باید تحقیق کرد
نقل قول:اینم جوابش آقای فرهادی.[تصویر: wink.png]
اتفاقاً ممنوع شدن ورود افرادی مثل فرهادی باعث میشه که توجه رسانه ها به نادرستی این طرح بیشتر جلب بشه.

حتی اگر ترامپ به قول خودش برجامو پاره کنه، دوباره آمریکا نمی تونه مثل زمان قبل از برجام یک اجماع جهانی بر ضد ایران ایجاد کنه.

پس حتی اگر این اتفاق بیفته، برجام نسبت به سیاست "بگذار قطعنامه بدهند تا قطعنامه دونشون پاره بشه" سیاست بهتری بود. ما باید قدردان تلاشهایی که در این زمینه انجام شده باشیم.
ترامپ مسافرت ایرانیان آمریکایی را هم ممنوع کرد!!!
به نظرم ترامپ رسما با اینکار در انتخابات ریاست جمهوری ایران تاثیرگذاری کرد!! اقدام ترامپ میخی بود بر تابوت برجام...
هنوز ابعاد فرمان تاریخی ترامپ برای مردم ما آشکار نشده.... خبراش کم کم داره میاد


کارت سبز ایرانیان هم بی اثر است!
دولت آمریکا اعلام کرد قوانین مهاجرتی ترامپ علیه اتباع چند کشور از جمله ایران، دارندگان «کارت سبز» (گرین گارت) را هم شامل می شود.
سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا گفته است کسانی که کارت سبز یا گرین کارت دارند هم شامل ممنوعیت جدید ابلاغ شده می‌شوند و ورود آنان به آمریکا فعلا ممنوع است.
گیلیان کریستنسن به خبرگزاری رویترز گفته است که شهروندان هفت کشور عمدتا مسلمان، از جمله ایرانیانی که گرین کارت یا کارت دائم اقامت آمریکا را دارند، شامل این محدودیت می‌شوند.

پرواز ایرانیان به سمت آمریکا هم ممنوع!
خبرگزاری فرانسه به سراغ آژانس‌های مسافرتی در تهران رفته و از آنان شنیده که «خطوط هوایی خارجی از پرواز ایرانیان به آمریکا ممانعت می‌کنند.»

دو آژانس سیاحتی به خبرنگار این خبرگزاری گفته‌اند که خطوط هوایی «اتحاد»، «امارات» و «ترکیش» همین امروز دستورالعملی منتشر و علاوه بر ممنوعیت فروش بلیط آمریکا به شهروندان ایرانی، سوار شدن ایرانیان دارای ویزای آمریکا به هواپیماهای این شرکت‌ها را نیز ممنوع اعلام کرده‌اند.

در همین اثناء، خطوط هوایی قطر هم دستورالعملی در همین خصوص برای اتباع هر 7 کشور مذکور در دستورالعمل ترامپ صادر کرده است؛ ایران، سودان، سوریه، عراق، لیبی، یمن و سومالی در این لیست قرار دارند. این خطوط هوایی تنها دارندگان کارت سبز (اقامت دائم) را به هواپیما می‌پذیرد، اما تضمین نمی‌کند که این افراد قادر به ورود به آمریکا باشند.

خبرگزاری فرانسه تخمین زده که بیش از یک میلیون ایرانی در آمریکا زندگی می‌کنند و تصمیم اخیر ترامپ، موجبات نگرانی‌ خانواده‌های ایرانی زیادی را فراهم آورده است.

یک دختر دانشجوی ایرانی که در آمریکا تحصیل می‌کرده و برای ملاقات با خانواده‌اش به ایران آمده بوده، به خبرگزاری فرانسه گفته: «برای 4 فوریه (16 بهمن) بلیط خطوط هوایی ترکیه به مقصد آمریکا داشتم ولی بلیط کنسل شد.»

این دانشجو که نمی خواسته هویتش افشا شود، گفته که برای مسئولان دانشگاهش ایمیل زده و آنها «از شنیدن این خبر متعجب شدند؛ حالا می‌خواهند با عنوان من نامه‌ای بنویسند تا بار دیگر از طریق یکی از کشورهای اروپایی (برای رفتن به آمریکا) اقدام کنم.»

کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند خطوط هوایی لوفتهانزا هم از سوار کردن مسافران ایرانی به مقصد آمریکا خودداری کرده است.
برجام پرستان هرگز دست از عقاید باطلشون برنمی دارند. دلیلش هم روشنه.

ختم الله علی قلوبهم و ...

کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد اما کسی رو که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد.

سخت است فهماندن مطلب به کسی که منافعش در نفهمیدن است.

اما در مورد این ترومپت باید بگم که، داشته باشید اصلش هنوز تو راهه، اینها پیش درآمدش محسوب میشه. ابوموسی اشعری فکرش رو نمی کرد خداوند متعال به این زودی مفتضحش بکنه.
نقل قول:
تفاقاً ممنوع شدن ورود افرادی مثل فرهادی باعث میشه که توجه رسانه ها به نادرستی این طرح بیشتر جلب بشه.
ببخشید آقای فرهادی کی هستن؟؟چه ویژگی هایی دارن که اینقدر مهمن؟؟
نقل قول:
حتی اگر ترامپ به قول خودش برجامو پاره کنه، دوباره آمریکا نمی تونه مثل زمان قبل از برجام یک اجماع جهانی بر ضد ایران ایجاد کنه.

پس شما خودتون هم قبول دارین کلا بود و نبود برجام فرقی نمیکنه.یعنی اگر باشه هم باز تحریم هستیم.تازه ترامپشون هم نمیذاره بریم آمریکا!
عربستان کم بود تازه آمریکا هم ما رو ممنوع الورود کرد.یه چندتا دیگه کشور ما رو ممنوع الورود کنن پاسپورت ایرانی کلاً ملغی میشه.
نقل قول:
پس حتی اگر این اتفاق بیفته، برجام نسبت به سیاست "بگذار قطعنامه بدهند تا قطعنامه دونشون پاره بشه" سیاست بهتری بود. ما باید قدردان تلاشهایی که در این زمینه انجام شده باشیم.
هر چی بود لااقل تو دستاوردها و زحمت های جوونای این مملکت سیمان نریخت.هنر این دولت تو نابودی صنایع هایتک بود که اینکارو به نحو احسن انجام داد.
نه آقا محسن
حرف من اینه که حتی اگر آمریکا به برجام متعهد نمونه، باز هم برجام تاثیر مانع از اجتماع جهانی بر علیه ایران میشه. پس کاری که تیم مذاکره کننده انجام داد، یک مثبت بود و قابل تقدیر.

نقل قول:برجام پرستان هرگز دست از عقاید باطلشون برنمی دارند. دلیلش هم روشنه.

ختم الله علی قلوبهم و ...
جناب محمد صدرا
اگر نظر من غلطه، دلیل نادرستیش رو ذکر کنید. دیگه این حرفا چیه.
خبرهایی که از فرودگاه های مهم آمریکا و دنیا طی چند ساعت گذشته منتشر شده، حاکی از بهت و ناراحتی مردم بوده. چون دارن مثل نژادپرستها و فاشیستها با مردم عادی به بهانه مسلمان بودن، برخورد میکنن!!
نکته مهم اینه که این قانون نژادپرستانه در روز جهانی یادبود هولوکاست کلید خورده ...... (پرتقال فروش)

میلیونها نفر در شبکه های اجتماعی اعتراض کردن که تا این لحظه #MuslimBan نزدیک به 700هزار بار توئیت شده ....
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع