سلام و عرض احترام به همه بچه های تالار بیداری اندیشه . پیشا پیش عیدتون مبارک
(۲۹/اسفند/۹۵ ۲۰:۵۲)Nadia نوشته است: [ -> ]40 خط می نویسی. 38 تاش توهین و رجزخوانیه. انتظار هم دارید جواب بدم!! خیلی جالبه
شمایی که آیه قران رو نمی فهمی (اینجا اثبات شد در خصوص آیه سوره نسا) چه اصراری داری که به بحث ادامه بدی؟ یا بیکاری یا کسیو نداری که 24 ساعت اینجا درحال رجزخوانی و توهین هستی و جالبه که تیم مدیریت هم نمیاد تاپیک را ببنده و پستهای مسخره شمارو حذف کنه.
---
من طبق نظر شوپنهاور عمل میکنم:
فقط با کسانی بحث کنید که میدانید آنقدر عقل و عزت نفس دارند که حرفهای بیمعنی نمیزنند، کسانی که به دلیل توسل میجویند ، حقیقت را گرامی میدارند و آنقدر منصف هستند که اگر حق با طرف مقابلشان باشد اشتباه بودنشان را قبول میکنند. پس نتیجه میگیریم که به ندرت در هر صد نفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی!
حالا جنابعالی هم حرف بی معنی میزنی . دلیل نمیاری، اشتباهت را قبول نمیکنی! انتظار هم داری که با ادمی مثل من که کل تیم تالارتون حریفم نمیشن بحث کنی! 
چون در آیه 24 سوره نسا بدجوری سوت دادی یه سوال ساده دیگه از قران میپرسم. جواب دادی که دادی اگه باز بخوای رجزخوانی و توهین کنی جواب نمیدم، تفسیر و توجیه الکی هم نباشه لطفا:
در سوره مريم آيه 28 آمده: يَا أُخْتَ هَارُونَ مَا كَانَ أَبُوكِ امْرَأَ سَوْءٍ وَمَا كَانَتْ أُمُّكِ بَغِيّاً
ترجمه : اي خواهر هارون، نه پدر تو مرد بدي بود، و نه مادرت زن بدكارهاي.
سوال من اینه:
1. آیا حضرت مریم یعنی مادر حضرت عیسی ؛ خواهر هارون بود؟ اگه نه هارون کیه؟
2. اگه هارون برادر حضرت موسی بود، آیا فاصله زمانی بین حضرت عیسی و حضرت موسی بیشتر از هزار سال نیست؟ پس چرا به حضرت مریم گفته شده که خواهر هارون هست؟ هارون که هزار سال قبل از حضرت مریم بوده؟!
خانم نادیا ، عالم جلیل القدر جهان ... سلام
(۲۹/اسفند/۹۵ ۲۰:۵۲)Nadia نوشته است: [ -> ]40 خط می نویسی. 38 تاش توهین و رجزخوانیه. انتظار هم دارید جواب بدم!! خیلی جالبه
شمایی که آیه قران رو نمی فهمی (اینجا اثبات شد در خصوص آیه سوره نسا) چه اصراری داری که به بحث ادامه بدی؟ یا بیکاری یا کسیو نداری که 24 ساعت اینجا درحال رجزخوانی و توهین هستی و جالبه که تیم مدیریت هم نمیاد تاپیک را ببنده و پستهای مسخره شمارو حذف کنه.
اگه شما 38 خط رو رجز خونی مبدونی اون 2 خطش رو چرا از ترس پاسخ نمیدی؟ اصلا اگه اهل پاسخ بودید به این ها کار نداشتین که به سوال و موضوعی که بیان شده پاسخ میدادی. از ابتدا که بحث رو شروع کردید شروع به توهین و تهمت و ... کردید و هربارهم از شما مستندات خواسته شد شما همیشه شانه خالی میکنین و کردید و خواهید کرد چون روش کسی که پاسخ نداره همیشه و اخرشم از شاخه به شاخه رفتن که متاسفانه روی یه شاخه گیر میکنین نه اینکه بخوایین گیر کنین چون دیگه شاخه ای بعدش نیست و دیگه .... .

حالا من بیکار باشم یا کسی رو داشته باشم ونداشته باشم ایا به شما مربوط میشه ؟
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ.... 12 حجرات
(۲۹/اسفند/۹۵ ۲۰:۵۲)Nadia نوشته است: [ -> ]حالا جنابعالی هم حرف بی معنی میزنی . دلیل نمیاری، اشتباهت را قبول نمیکنی! انتظار هم داری که با ادمی مثل من که کل تیم تالارتون حریفم نمیشن بحث کنی! 

میخواین طبق نظر هر کسی پیروی کنین مشکلی نداره فقط بپایین شامل حال ... نشین . حیف که نمیشه این مثل رو گفت ولی خودتون متوجه باشین که هر روشی استفاده کنین خودتون توش میمونین چون روش خودتون نیست .
ولی دلم میخواد پیش از مطرح کردن سوال شما و پاسخش بدونم این سوالاتی که پرسیدم رو اگه پاسخ ندارید بگید ندارم و فهم من هم همینقدر هست و بیشتر از این از
من نپرسید جناب mahdy30na .
سوالات رو بزارین رونتر بپرسم شاید تو سال جدید وقت کردید و پاسخش رو پیدا کردید ولی میدونم که بازم بی پاسخ میمونه مثل خیلی از سوالاتی که پرسیدم و جواب یک کلمه ای رو نداشتین بدین.
شما فرق و تعریفی از کنیز و روسپی ارایه بدید که قشنگ فرقشون رو تبیین کنه.( البته نمیتونین چون چندبار پرسیدم و پاسخ ندادین وگرنه اگه داشتین بجای حاشیه رفتن پاسخ میدادید تا من اینقدر از شما عالم جلیل القدر نپرسم.
توهین و تههمتی که در مثلا ترجمه ای که ازکتاب فقهی شیعه اوردین با عنوان :
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است: [ -> ]از اون گذشته اگه کمی کتب مذهبی خونده باشین می بینین که در احادیث هست که مردم میتونن کنیزشون را در اختیار دیگران بذارن و در ازاش پول بگیرن (در ازای سکس دیگران با کنیزشون)
در تهذیب الاحکام جلد 7 صفحه 242 امده: مسلمانانی که کنیز دارند می توانند واژن کنیزشان را در اختیار هرکسی بگذارد و از او پول بگیرد (امام صادق)
متن دقیقش رو لطف کنید بیارید ، اگه اینقدر که ادعاتون میشه حداقل باید بدون ترس این کار رو میکردید نه اینکه اینقدر فرار میکردید از پرسش .
توهینی کردید به جامعه کنیزان شما که این یک حق تاناس هست و همینطور توهین به اونها چون برای اونها اولین کاری رو که در نظر گرفتین فقط براورده کردن نیاز جنسی بوده و بعدش اگه طرف وقت خالی داشت بره کار کنه . که این توهین هست و اگه نتونین پاسخ بدین ( ماله کشی کنین به خیلیا توهین کردین دیگه بماند چه کسانی )
این سه مورد رو اگه پساخ بدید خوبه البته موارد دیگه هم بود که دیگه صرف نظر میکنم چون سوادتون همینارو یاری بده به شما خیلیه .
ایه 24 سوره نساء رو شما شروعش رو با گاف شروع کردید که گرامی ، کسی که ادعاش میشه سوادم :
(۲۹/اسفند/۹۵ ۲۰:۵۲)Nadia نوشته است: [ -> ]انتظار هم داری که با
ادمی مثل من که کل تیم تالارتون حریفم نمیشن بحث کنی! 

شما یا بهت زیادی گفتن استاد یا زیادی در هپروت به سر میبری که ادعات میشه چون تو بحثای قبلی بی پاسخ موندی مثلا زخمی هستین . خدا شفا بده .
اینم از شاهکارهای شما که از شاخه به شاخه شدن رو میشه دید
(۲۹/اسفند/۹۵ ۲۰:۵۲)Nadia نوشته است: [ -> ]سوال من اینه:
1. آیا حضرت مریم یعنی مادر حضرت عیسی ؛ خواهر هارون بود؟ اگه نه هارون کیه؟
2. اگه هارون برادر حضرت موسی بود، آیا فاصله زمانی بین حضرت عیسی و حضرت موسی بیشتر از هزار سال نیست؟ پس چرا به حضرت مریم گفته شده که خواهر هارون هست؟ هارون که هزار سال قبل از حضرت مریم بوده؟!
مثلا میخوای بگی من بیسوادم ؟ باشه شما برای خودت چنین تصور کن . ولی من پاسخ رو میدم و مثل شما نیستم خودم رو پیشت توهینها مخفی کنم .
ایه شریفه 28 سوره مریم بیان میفرماد که :
يا أُخْتَ هارُونَ ما کانَ أَبُوکِ امْرَأَ سَوْءٍ وَ ما کانَتْ أُمُّکِ بَغِيًّا
از بنی اسرائیل و مسیحیت و مباحث ادیان از بنده سوال نفرمایید چون بنده از اونها ( و شما ) به منابع خودشون اشنا ترم گرامی ، و اما پاسخ شما ( در حد درک شما نه پاسخ کامل و اصلی ) :
در تاریخ ثبت شده که از مغیره پرسیدن در باره این موضوع ( یعنی این سوال از شما نیست گرامی اینو پیش از شما عده ای که قلب مریض داشتن هم پرسیدن و این کار رو خیلی راحت میکنه برای کسی که به این مباحث اشنا باشه )
بله بین هارون نبینا و اله و علیهما سلام تا بانوی پاک دامنی همچون مریم دختر عمران سالها فاصله بود ، اما براتون با یه مثال شرحش رو کوتاه میکنم چون میدونم وقت خوندن ندارین .
وَ إِلي عادٍ أَخاهُمْ هُوداً قالَ يا قَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ ما لَکُمْ مِنْ إِلهٍ غَيْرُهُ أَ فَلا تَتَّقُونَ ، در اینجا خدای منام خطاب چه میفرماید ؟
به سوی قوم عاد برادرشان هود را فرستادیم ،گفت :ای قوم من ، خدا رابپرستید که برای شما غیر او خدایی نیست ،آیا پرهیزکاری نمی کنید؟
ایا برادرشون هود
نبینا و اله و علیهما سلام بود ؟ یا فرستاده از از فرستادگان خدای منان ؟ و یا در ایه ای دیگه
وَ إِلي ثَمُودَ أَخاهُمْ صالِحاً قالَ يا قَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ ما لَکُمْ مِنْ إِلهٍ غَيْرُهُ هُوَ أَنْشَأَکُمْ مِنَ الْأَرْضِ وَ اسْتَعْمَرَکُمْ فيها فَاسْتَغْفِرُوهُ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ إِنَّ رَبِّي قَريبٌ مُجيبٌ
و به سوی ثمود برادرشان صالح را فرستادیم که فرمود: ای قوم من ،خدای واحد را بپرستید که جز او برای شما معبودی نیست او شما را از زمین ایجاد کرد و شما را به آبادانی آن گماشت ، پس از او طلب آمرزش کنید و بسوی او باز گردید، همانا پروردگار من نزدیک و اجابت کننده است
و همینطور در اینجا .
خوب وقتی بیان میشه که مریم اخت هارون ، مراد رو در کلام معصوم تبیین شده بیان میشه که مراد این هست که : در میان انها رسم بود افراد را به نام انبیا و صالحان از پدران خود می خواندند .
خانم نادیا الان اگه خوسایت ایراد بگیر امیدوارم مثل ایرادات بی اساس پیشین ( البته ایرادی نگرفتین تو این بحث که ایراد استخون داری باشه )
اینم برای مطالعه ازاد میزارم که اگه کسی خواست بخونه
ما رواه
المغيرة بن شعبة، قال: لما أرسلني رسول الله (صلى الله عليه و آله)
إلى أهل نجران،
قال لي أهلها:
أليس نبيكم يزعم أن هارون أخو موسى، و قد علم الله تعالى ما كان بين موسى و عيسى من السنين ؟
فلم أدر ما أرد عليهم، حتى رجعت إلى النبي (صلى الله عليه و آله) فذكرت له ذلك، فقال لي: «فهلا قلت:
إنهم كانوا يدعون بأنبيائهم و الصالحين قبلهم».
براتون منبع نمیدم تا یکم عادت کنین برای یافتن مطالب زحمت بکشین و مفت بدست نیارید.
خانم عالم منتظرم پاسخ سوالات رو بدید و کمتر از شاخه به شاحه برید و مراقب باشید که در سال جدید توهین ها دیگه بی پاسخ نمیمونه .