۲۳/اسفند/۹۵, ۲۰:۴۰
(۲۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۳۴)Nadia نوشته است: [ -> ]سطح سواد :
![]()
بنده چیزی رو که نوشتن کپی میکنم![]()
این شمایین که هزارتا تفسیر و توجیه و ماله کشی می یارین و توقع دارین ما قبول کنیم. مثلا نوشته: بدترین زن کسی هست که باردار نمیشه و توانایی مادر شدن نداره/ میگیم مگه باردار نشدن دست زن هست که امام چنین حرفی زده خوب این آفرینش خدا بوده به زن چه ربطی داره؟
میگن: نه منظور امام این بوده که مرد نباید باردار شه نه زن
کسی از شما نظر نخواست. بنده تا بحال یک پست درست از شما ندیدم که بخوام به نظرات شما اهمیتی بدم
(۲۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۳۴)Nadia نوشته است: [ -> ]بنده چیزی رو که نوشتن کپی میکنمکتاب تهذیب الاحکام ایا فارسی است ؟ اینم از سطح سوادی که خیلی روش دارین موج سواری میکنین.
متن اصلی رو رو هم که ندارین و از روی یه ترجمه که معلوم نیست از کجا به دست شما رسیده ( به خبری که هم اکنون به دستم رسید... ) اعتماد میکنین جالبه .
(۲۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۳۴)Nadia نوشته است: [ -> ]مثلا نوشته: بدترین زن کسی هست که باردار نمیشه و توانایی مادر شدن نداره/ میگیم مگه باردار نشدن دست زن هست که امام چنین حرفی زده خوب این آفرینش خدا بوده به زن چه ربطی داره؟یه سری به کتابهای درجه اول و صحیح خودتون بزنین بعد ببینم همچنان این لبخند باقی میمونه یا اینکه
میگن: نه منظور امام این بوده که مرد نباید باردار شه نه زن
.
نزارین از شیرین کاریهایی که در مباحث قبلی داشتین دوباره رو باشه ، چون این لبخند دیگه تبریل به فحاشی میشه .خانم با سواد متن معتبر با ادرس معتبر ، نه از سر بقالی بگیری بیاری اینجا به حراج بزاری .
حداقل من یکی که میدونم سوادشما چقدره . اگه شما ادعای قدیمی بودن میکنی بنده که دیگه باید چی بگم؟ اگه شما سواد قرانیت بالاس همینجا حداقل دوباره رونمایی شد که فرق کنیز و فاحــــــــــــــــشه رو نمیدونی و برای دیگران چنان داد و بیداد میکنی که من چنینم و چنان . دیگه این کارها پوسیده شده اگه حرفی داری بیا و بگو نه اینکه با مثلا شلوغ بازی و اخرشم که دیگه همه چی رو باخته میبینی میزنی تو فاز .... .
منتظرم سوادتون دوباره گل کنه وگرنه شما همچنان همون بیسواد هستین .
خانم نادیا یا همون فرمیسک ، ایا کسی که کنیز هست با کسی که روسپی گری میکنه شرایطش یکیه ؟
اگه یکیه چرا کسی که کنیز هست باید وقتی حتی به اسارت و بردگی گرفته میشه صاحبش حق نزدیکی نداره و اگه هم از کسی باردار بود ( با اون شرایطش که مناسب تالار نیست ) ... باید عده نگهداره ولی یک روسپی امروز با یکی فردا هم با یکی دیگه و حتی ساعتی بعد .
خوب الان اصلا نگاه دینی هم نداشته باشیم ، نگاه حقوقی داشته باشیم این طفلی که نطفش بسته میشه این نطفه برای کدام یکی هست ؟ میتونی پاسخ بدی ؟ بزار برای اینکه یکم بحث رو قشنگ درک کنی یه مثال بزنم البته خیلیا اینو حتما شنیدن و یا میدونن ولی خو بحثش کشیده شد بزارین تکرار بشه شاید برای برخی کنیز و فاحـــــــــشه فرقش معلوم شد .
زیاد بن ابیه رو که میشناسین ؟ اگه نیشناسین براتون میگم کی بوده .
ایشون از اون افرادی هست در تاریخ که بابا زیاد داشته البته نه اینکه مادرشون پاک دامن بود وکنیزی میکرد بلکه در ... مشغول نون در اوردن بود . حالا ایشون از نطفه چندین مرد هست که دیگه یکی از این مردان گفت بابا شما دعوا نکنین این بچه منه و به من بیشتر میخوره / خانم نادیا دقت کن اینارو بعد بیا درررررررررر افشانی کن .
اینو تو منابع غیر شیعه اوردن که من میگم و اگه تهمته باید به اولاد ام المومنین ایراد گرفت که چرا این داستان رو اوردن . این شخص تو داستان بیعت با ...... قراره مگه همه رو من بگم برین خودتون بخونین دیگه . بچه نشسته زشته همه چی رو بگم .
فقط بگم اینا خانوادگی ( نسب مادری ) پرچمدار بودن _ کسی که کمی تاریخ و ادبیات عرب بلد باشه میدنه ذَواتُ الْاَعْلام چیه .
امیدوارم ناراحت نشید از این مطالب چون باید فرقی بین کنیز و ..... مشخص میشد دیگه مثالی بهتر از این شخص در دسترس فعلا نبود . تاریخ و انساب رو ورق بزنینمطالب زیبا تری از این میبینین ولی کو مطالعه و کو سواد و ....
فقط در انتها بگم که اگه ما اهل ماله کشی باشیم در نگاه شما ، شماکه کلا ساختمون رو نیمه کاره و جا بجا تحویل میدی . توی اشپزخونه میری میبینی دوش گذاشیتن و توی سالن و پذیرایی یک عدد .... . اول به خودتون نگاه بندازین بعد به دیگران . درست نیست وقتی ادم خودش یه چیز رو میخواد گیر بده خودشم اونو داشته باشه و بعد با کله مبارک بخوره به دیوار .
دوستان ببخشین یکم طولانی شد ولی برای کسی که سوادش زیر ابتدایی هست باید خیلی با مثال و ... بگیم تا درک کنه .

البته این قانونش چند سال پیش تصویب شده . خوبه فرانسه تو دو وجبی ایران نیست وگرنه میگفتن تحت تاثیر ماست
خوبه خودشون میگن فرانسه مهد ازاذی و قانونه ، خودش توریسم فحشا داره . الان که دیده دیگه کار به جاهای باریک داره میکشه قانون گذاشته .