(۲۵/اسفند/۹۵ ۷:۵۴)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]وقتی دوستان ۲ ۳ صفحه جر و دعوا می کنن و مطلب به حاشیه میره راهی جز بستن موضوع نیست.
وقتی نویسنده و استارتر تاپیک با لحن تمسخر در مورد شخصیت والای امام خمینی صحبت میکنه نتیجش میشه بستن.
ما می دونیم جناب علی آقا چه تفکری داره. در مورد نیت ایشون در مورد مطالب مطرح شده هم ....
اما مادامیکه توهین نکنن و صحبت های کات شده نیارن اجازه فعالیت در چنین موضوعی داده میشه کما اینکه تا الان داده شده. اما اگر ادامه کار موردی تمسخر و توهین باشه که همه عقلشون می رسه لحن تمسخر رو بفهمن با خود آیدی کاربری برخورد میشه.
دوستان دیگر هم اگر جایی استثنائا دیدن بریده جملات داره منظور امام رو اشتباه می رسونه مراجعه کنن به اصل و اصل مطلب رو بیارن هر چند اینکار وظیفه نویسنده پستها هست...
در مورد آزادی مطبوعات قصه قصه مجلس ششم و کوی دانشگاه نیست که با استفاده از خلأ قانون مطبوعات شیاطین تا تونستن به دین و اعتقادات مردم حمله کردن. دوران این بی شعوری ها و نفهمی ها گذشته. یه جمله ختم کلام. ما حیوان نیستیم و توی جنگل زندگی نمی کنیم که آزادی محض بی قید داشته باشیم. همه آزادی ها باید چارچوب داشته باشن. اینو عقل سلیم میگه. آزادی مطبوعاتی و آزادی ... در چارچوب باید باشه. توی همه کشورهای مدعی آزادی هم چارچوب هست. چارچوب آزادی توی این کشور اسلام و ولایت هست.
مسخره این توجیهات شماست جناب ادمین

و البته من بارها این سست بودن توجیهات شما در حذف و تقطیع تایپیک ها در این تالار رو ثابت کردم اما وقتی الگو و سرمشق شما دیکتاتور ها باشند نباید از شما انتظاری غیر از دیکتاتور بودن داشت.
آزادی،در قبال اشخاص و مفاهیم بی قید و بند ترین مفهوم بشریه.
این که شما هنوز در برابر سرکوب خواست آزادی بشر،از توجیهات قرون وسطایی استفاده میکنید نشون میده که هنوز دوران این بی شعوری ها و نفهمی ها نگذشته.
(البته این توهین محسوب نمیشه ها،اون مطالبی که بنده میگفتم توهین بود-که شما لطف کردی حذفش کردی که کسی نبینه و مقایسه نکنه)
و باز هم البته در این رابطه بارها در همین انجمن صحبت کردم و کردند و چقدر واضح و روشن بیان کردیم که منظورمون از آزادی چیه و اصلا خواست آزادی چیه ولی وقتی کسی نخواهد بشنود چه میشود کرد؟!
صم بکم عمی فهم لا یعقلون
در رابطه با تایپیک قبلی هم بحث به هیچ وجه منحرف نشده بود.
من در رابطه با اون تایپیک خیلی حساس تر از شما و ناظرین هستم.
بحثی شکل گرفت پیرامون خود صحبت ها،کما اینکه قبلا هم شکل گرفته بود.
اگر مشکل انحراف بحث ها بود اولا شما به حذف یک طرفه مطالب من دست نمیزدی.
دوما میتونستید به خود من پیام بدید که بحث رو کنترل کنم.
سوما نمیومدی کل مطالب من رو از جمله صحبت های خمینی کبیر که لا به لای بحث ها آورده بودم و اصلا به بحث ها ارتباطی نداشت پاک کنی و بعدش هم تایپیک رو ببندی.
و این رو هم متوجه باشید که شما صلاحیت نظر دادن در رابطه با لحن من رو ندارید که بگید اینجاش تمسخره و اونجاش توهینه....اون هم در حالی که خودتون در همین یک پست به انواع و اقسام توهین ها دست می زنید.
اگر نوشته های من تمسخره،پس دیگه نقد هایی مثل اونچه شوپنهاور مینوشته فحش مستقیم محسوب میشه در نظر شما

)
غرض اینکه نوع نوشتن ها فرق میکنه و هر نوشته کنایه داری تمسخر طرف مقابل نیست؛کما این که در تاریخ،چه غرب و چه کشور خودمون بسیار از این موارد داریم.
من باز هم مطالبی رو که شما در اون تایپیک حذف کردید تکرار میکنم.
سانسور ناشی از ترسه و نوعی اقراره به این مطلب که ما منطقی نداریم و در ناخودآگاه خودمون متوجهیم که عقایدمون اشتباهه.
و باز هم تکرار میکنم برای اون دسته از دوستانی که فکر میکنند این نقض آزادی بیان و سانسور یک چیز کاملا طبیعیه و در همه جای دنیا وجود داره : اینطور نیست!
کم نیستند سایت ها و انجمن های خصوصی و دولتی که توش هیچ مطلبی از جانب هیچ نویسنده ای حذف نمیشه.
ولو توهین باشه ولو تمسخر باشه؛سعی می کنند پاسخ منطقی به این توهین و تمسخر ها بدن چنانچه خودشون مدافع اون عقیده هستند. (یا در مقابل مطالب نژاد پرستانه) - چون الان دیگه اکثرا به این نتیجه رسیدن که حتی حذف مطالب نژاد پرستانه هم درمان نیست و باید باهاشون منطقی برخورد بشه.
نمونه هایی رو هم در پ.خ برای دوستان فرستادم و باز هم خیلی سایت های دیگه هستند.
پس در این توهم نمونید و چشمتون رو به دنیا باز کنید.