|
فرازهایی از صحیفه امام خمینی 2
|
|
۲۱:۴۷, ۲۴/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مطالب بنده در تایپیک قبلی بدون هیچ توضیحی حذف شده،همچنین اعتراضم به حذف کردن پست ها.
# # # آیا در چنین شرایطی که آنها قوانین مقدس اسلامی را بازیچه دست خود قرار دادهاند ما ساکت بنشینیم و اعتراض نکنیم و نگوییم که چرا وعاظ و خطبای اسلام را تحت فشار قرار میدهند؟ چرا صدای مبلغین اسلام را خفه میکنند؟ چرا چاپخانهها را تحت سانسور قرار میدهند و از چاپ و نشر نوشتههای اسلامی جلوگیری میکنند؟ چرا آزادی مطبوعات را سلب میکنند؟
جلد 1 ص 161 # # «فضای باز سیاسی» در ایران یعنی اختناقِ همه چیز! سانسور همه مطبوعات و جلوگیری از هر اظهارنظر! بشر در اظهارنظر خودش آزاد است، «فضای باز سیاسی» یعنی جلوگیری از هر اظهارنظری! در زندگی خودش، در مقدراتِ خودش هیچ حق اظهارنظر ندارد! مطبوعات هیچ حق ندارند که یک کلمه برخلاف آنکه دیکته به آنها میشد بنویسند! خوب، حالا اخیراً یک قدری اینها صحبتهایی میکنند و رادیو هم همین طور؛ و این توجه عمومی و این مشتهای گره کرده برادران ما در ایران - این - موجب این شد که نتوانند دیگر همچو آنطور که دلشان میخواست عمل بکنند. حالا هم باز به آن آزادی نیست و لهذا میبینید که در تمام این روزنامهها و در تمام این رادیوها و دستگاه تبلیغی، آن نقطه اصلی را باز نمیتوانند ذکر کنند. همهمان میدانیم، همه شان میدانند، همه مطبوعات و ارباب مطبوعات میدانند این را که آن نقطه اصلی - که البته نقطه اصلی که عرض میکنم نقطه اصلی در این صف نوکرها، نه در آن صف اربابها - آن نقطه اصلی عبارت از شاه است. جلد 4 ص 267 و ص 268 ![]() |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲۴/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۵ ۲۳:۳۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دولت جمهوری اسلامی حقیقتاً به شعار آزادی مطبوعات، نویسندگان و هنرمندان پایبندی اعتقادی دارد، اما دوستان خویش را از یاد برده است و اکنون مجموع سیاست ها کار را به آنجا کشانده که نسل انقلاب در هنر و ادبیات احساس عدم امنیت و بیهودگی میکند. بخشی از پاسخ سید مرتضی آوینی به وزیر ارشاد وقت {محمد خاتمی} |
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۵/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۴/اسفند/۹۵ ۲۳:۳۰)مصباح نوشته است: به نام خدا همانطور که انموقع شهید اوینی را اصلاح طلبان در رسانه هایشان به خاک و خون کشیدند ، الان هم اگر ایشون بود افراطی تلقی میشد از دیدگاهشان! حقا که به قول خود شهید اوینی مظلوم ترین افراد در نظام جمهوری اسلامی حزب اللهی ها هستند. |
|||
|
|
۲:۵۰, ۲۵/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
صرفا این تشکری که بنده میزنم ، تشکر از صحبت های امام هستش نه موضوعی که به نظر بعضی دوستان سیاسی شده.
دوستانی که مخالف زدن این تاپیک هستند ، چرا جواب هایی به سوالاتی که امام در کتاب از مسئولین و صاحبان قدرت پرسیده جواب نمیدن به جای حذف پست صاحب تاپیک. عیدتون هم مبارک
|
|||
|
|
۷:۵۴, ۲۵/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۵ ۸:۰۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
وقتی دوستان ۲ ۳ صفحه جر و دعوا می کنن و مطلب به حاشیه میره راهی جز بستن موضوع نیست.
وقتی نویسنده و استارتر تاپیک با لحن تمسخر در مورد شخصیت والای امام خمینی صحبت میکنه نتیجش میشه بستن. ما می دونیم جناب علی آقا چه تفکری داره. در مورد نیت ایشون در مورد مطالب مطرح شده هم .... اما مادامیکه توهین نکنن و صحبت های کات شده نیارن اجازه فعالیت در چنین موضوعی داده میشه کما اینکه تا الان داده شده. اما اگر ادامه کار موردی تمسخر و توهین باشه که همه عقلشون می رسه لحن تمسخر رو بفهمن با خود آیدی کاربری برخورد میشه. دوستان دیگر هم اگر جایی استثنائا دیدن بریده جملات داره منظور امام رو اشتباه می رسونه مراجعه کنن به اصل و اصل مطلب رو بیارن هر چند اینکار وظیفه نویسنده پستها هست... در مورد آزادی مطبوعات قصه قصه مجلس ششم و کوی دانشگاه نیست که با استفاده از خلأ قانون مطبوعات شیاطین تا تونستن به دین و اعتقادات مردم حمله کردن. دوران این بی شعوری ها و نفهمی ها گذشته. یه جمله ختم کلام. ما حیوان نیستیم و توی جنگل زندگی نمی کنیم که آزادی محض بی قید داشته باشیم. همه آزادی ها باید چارچوب داشته باشن. اینو عقل سلیم میگه. آزادی مطبوعاتی و آزادی ... در چارچوب باید باشه. توی همه کشورهای مدعی آزادی هم چارچوب هست. چارچوب آزادی توی این کشور اسلام و ولایت هست. |
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۲۵/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۵ ۱۱:۱۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۵ ۷:۵۴)بیداری اندیشه نوشته است: وقتی دوستان ۲ ۳ صفحه جر و دعوا می کنن و مطلب به حاشیه میره راهی جز بستن موضوع نیست.مسخره این توجیهات شماست جناب ادمین ![]() و البته من بارها این سست بودن توجیهات شما در حذف و تقطیع تایپیک ها در این تالار رو ثابت کردم اما وقتی الگو و سرمشق شما دیکتاتور ها باشند نباید از شما انتظاری غیر از دیکتاتور بودن داشت. آزادی،در قبال اشخاص و مفاهیم بی قید و بند ترین مفهوم بشریه. این که شما هنوز در برابر سرکوب خواست آزادی بشر،از توجیهات قرون وسطایی استفاده میکنید نشون میده که هنوز دوران این بی شعوری ها و نفهمی ها نگذشته. (البته این توهین محسوب نمیشه ها،اون مطالبی که بنده میگفتم توهین بود-که شما لطف کردی حذفش کردی که کسی نبینه و مقایسه نکنه) و باز هم البته در این رابطه بارها در همین انجمن صحبت کردم و کردند و چقدر واضح و روشن بیان کردیم که منظورمون از آزادی چیه و اصلا خواست آزادی چیه ولی وقتی کسی نخواهد بشنود چه میشود کرد؟! صم بکم عمی فهم لا یعقلون در رابطه با تایپیک قبلی هم بحث به هیچ وجه منحرف نشده بود. من در رابطه با اون تایپیک خیلی حساس تر از شما و ناظرین هستم. بحثی شکل گرفت پیرامون خود صحبت ها،کما اینکه قبلا هم شکل گرفته بود. اگر مشکل انحراف بحث ها بود اولا شما به حذف یک طرفه مطالب من دست نمیزدی. دوما میتونستید به خود من پیام بدید که بحث رو کنترل کنم. سوما نمیومدی کل مطالب من رو از جمله صحبت های خمینی کبیر که لا به لای بحث ها آورده بودم و اصلا به بحث ها ارتباطی نداشت پاک کنی و بعدش هم تایپیک رو ببندی. و این رو هم متوجه باشید که شما صلاحیت نظر دادن در رابطه با لحن من رو ندارید که بگید اینجاش تمسخره و اونجاش توهینه....اون هم در حالی که خودتون در همین یک پست به انواع و اقسام توهین ها دست می زنید. اگر نوشته های من تمسخره،پس دیگه نقد هایی مثل اونچه شوپنهاور مینوشته فحش مستقیم محسوب میشه در نظر شما )غرض اینکه نوع نوشتن ها فرق میکنه و هر نوشته کنایه داری تمسخر طرف مقابل نیست؛کما این که در تاریخ،چه غرب و چه کشور خودمون بسیار از این موارد داریم. من باز هم مطالبی رو که شما در اون تایپیک حذف کردید تکرار میکنم. سانسور ناشی از ترسه و نوعی اقراره به این مطلب که ما منطقی نداریم و در ناخودآگاه خودمون متوجهیم که عقایدمون اشتباهه. و باز هم تکرار میکنم برای اون دسته از دوستانی که فکر میکنند این نقض آزادی بیان و سانسور یک چیز کاملا طبیعیه و در همه جای دنیا وجود داره : اینطور نیست! کم نیستند سایت ها و انجمن های خصوصی و دولتی که توش هیچ مطلبی از جانب هیچ نویسنده ای حذف نمیشه. ولو توهین باشه ولو تمسخر باشه؛سعی می کنند پاسخ منطقی به این توهین و تمسخر ها بدن چنانچه خودشون مدافع اون عقیده هستند. (یا در مقابل مطالب نژاد پرستانه) - چون الان دیگه اکثرا به این نتیجه رسیدن که حتی حذف مطالب نژاد پرستانه هم درمان نیست و باید باهاشون منطقی برخورد بشه. نمونه هایی رو هم در پ.خ برای دوستان فرستادم و باز هم خیلی سایت های دیگه هستند. پس در این توهم نمونید و چشمتون رو به دنیا باز کنید. ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲۵/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۵ ۱۲:۴۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
در كتاب «غيبت» نعمانى از كلينى با اسناد متّصل خود از ابن ابى نصر از حضرت ابى الحسن علىّ بن موسى عليه السّلام راجع به تفسير آيه كريمه:وَ مَنْ اضَلٌّ مِمَّنِ اتَّبَعَ هَواهُ بِغَيْرِ هُدًى مِنَ اللهِ، [1]روايت مىكند كه فرمود:مَنِ اتَّخَذَ دينَهُ وَ رَأْيَهُ بِغَيْرِ امامٍ مِنْ أئِمَّة الْهُدى [2]حضرت فرمود:منظور از اين شخص گمراه در آيه مباركه همان كسى است كه رويّه و دين خود را همان آراء و افكار خود قرار داده و از ائمّه هُدى پيروى نمىكند.و اين همان جاهليّتى است كه در روايات متواتره از رسول خدا صلّى الله عليه و آله و سلّم وارد شده است كه: مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ امامَ زَمانِهِ ماتَ ميتَة جاهِلِيَّة. 1- سوره قصص 28- آيه 50 2- بحار الانوار ج 7 ص 17 این آخرین جواب من به استارتر تاپیک است و ديگه با ايشون بحثی ندارم به مدیران توصیه میکنم نسبت به خمینی کبیر انقلاب غیرت داشته باشند و جلوی اینگونه تبلیغات علیه نظام اسلامی گرفته بشه و به بهانه های این کاربر توجهی نشه جلوگیری از تبلیغات علیه اسلام و انقلاب ضعف نیست بلکه قوته گزینش سخنرانی های امام خمینی ره وقتی به دست انسانهای بی اعتقاد و گمراه انجام بشه چیزی جز خسارت نداره و از اونجایی که ايشون فقط حرفهای امام رو نقل می کنند بحث کردن با ايشون معنی نداره |
|||
|
۲۲:۰۳, ۲۵/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست، و یک انفجار حاصل بشود. از آن روز بترسید که ممکن است یکی از «ایام الله» - خدای نخواسته - باز پیدا بشود. و آن روز دیگر قضیه این نیست که برگردیم به ۲۲ بهمن. قضیه [این] است که فاتحه همه ما را میخوانند! جلد 14 ص 380 #بترسید
|
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۲۵/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۰:۰۲ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۵ ۷:۵۴)بیداری اندیشه نوشته است: وقتی دوستان ۲ ۳ صفحه جر و دعوا می کنن و مطلب به حاشیه میره راهی جز بستن موضوع نیست. اولا: جر و دعوایی نبود حاشیه را هم همفکران شما درست می کردند نه استارتر تاپیک. خیلی جالبه وقتی که من یا خانم عایشه مناظره داشتیم و ناظران اینجا کم می آوردند و چندین نفری با بعضی کاربران شروع به فحاشی می کردند (5-6 صفحه) هیچ خبری از بستن و حذف پست یا تذکر نبود!! چرا؟ چون آن فحاشی ها سازماندهی شده برای خاتمه مناظرات بود. در نهایت وقتی ما با سکوت مدیریت تالار روبرو می شدیم ناچار میشدیم پاسخ بدیم که سریع شما وارد عمل شده و پستهای فحاشی ناظران و مدیرانتون را حذف می کردین و پستهای ما را باقی می ذاشتین!!! اینجا بدون اینکه بحثی یا دعوایی باشه صرفا بخاطر اینکه سخنان امام مخالف کژاندیشی های عده ای هست سریعا تاپیک بسته و حذف می شه. ثانیا: استارتر هیچ جا به امام اهانت نکردن. ایشون سخنان امام را میارن """بدون نقد یا نظر شخصی""" وقتی صحبتهای امام بدون هیچ نقد و نظری آورده میشه لحن تمسخرش کجاست؟!! ![]() ![]() ثالثا: ایشون نه توهینی کردن نه صحبتی کات شده اوردن. سخنی از امام بود که همفکران شما گفتن کات شده است. سخنرانی کامل آورده شد که همون مفهوم جملات کات شده را داشت! رابعا: بهتره با کاربرانی برخورد کنید که به راحتی انواع فحاشی را به دیگران (از جمله بنده) کردن و بجای برخورد با آنها بهشون عنوان""" اندیشه بیدار""" دادین. ** اضافه کنم من اصلا برام مهم نیست که همفکران شما چه می کنند و چه می گن. فقط میخواستم از خودتون بخوام در خلوت خودتون فکر کنید و ببینید چرا اعتقاداتتون را تا جایی قبول دارین که با اندیشه هاتون تطبیق کنه؟؟ اگه ما سخن خدا و پیامبر و ... را بیاریم سریع تاپیک را می بندین. سخن امام بیاریم تاپیک را می بندین. جالبه که ما اون سخنان را بدون نقد و اندیشه خودمون میاریم. اما شما حتی سخن امام رو هم نمی تونین تحمل کنین. کمی روی اندیشتون فکر کنید. روی اعتقاداتتون فکر کنید. ببینید چرا چنین شدید؟ ما گاهی شاید به اینجا سری بزنیم (الان وقت آزاد زیاد داریم و گرنه من گاهی ماهها هم به اینجا سر نمی زنم) ولی برای شما و همفکران شما نگرانم که در یک حلقه بسته و یک جمع کوچک موندین و حاضر به شنیدن مبانی اصلی دینتون نیستین مبادا مجبور به تغییر بشین! ![]() ![]() در ضمن در گذشته می گفتن چند ماه بعد از اعتبار 40 تایی میتونید اعتبار بدهید. الان بیش از چند ماه گذشته و من نمیتونم اعتبار بدم. ممنون میشم رسیدگی کنید. ![]() بیایید در سال جدید آینه دلمان را از کینه های قدیمی پاک کنیم و دشمنی های جدیدی آغاز کنیم.
![]() ![]() |
|||
|
۴:۵۰, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
گویا دوستان یا زیاد اهل مطالعه ی نشریات نیستند که اینطور دارند از آزادی حرف می زنند (البته تا چه آزادی ای باشه!!!) و یا فقط دارند کچ اندیشانه مطالبشان را وا گویه می کنند!!!
فکر نکنم و باز هم فکر نکنم در کشوری به اندازه ی ایران این همه آزادی برای صحبت کردند در مورد همه چیز (منظور از همه چیز آزادی بیان گفتن مطالب اجتماعیه نه اینکه دنبال مجلات و نوشته های انحرافی باشین!؟؟؟ ) باشه!!!وقتی در مورد کوچکترین موضوعات و منش های علوم انسانی و حتی سیاسی در ایران بحث میشه و توی نشریات چاپ میشه دیگه چه جای اینکه بگیم آزادی نیست. اما و اما اگر قرار باشه این آزادی باعث بشه امنیت (چه خاکی و چه اجتماعی!!) به خطر بیفته دیگه هیچ عقل سلیمی نمی تونه بگه که اینجا جلوی آزادی گرفته شده! دوستان هم بهتر مصادیقش رو بگن تا ببینیم کجا و به چه دلیل جلوش گرفته شده و اگر نه بقیه دوستان می تونن با یکم جستجو در کشور هایی که مهد آزادی هستند بیارند مواردی رو که حتی بیان خصوصیش برای افراد حکم مرگ رو داره!/؟؟؟؟؟؟ نه تو ایران که از کوچکترین موضوعات تا خود اصل ولایت فقیه هم هر روز در نقد و تاییدش دارند قلم فرسایی می کنن!!! از ناظرین عزیز هم میخوام اجازه بدن این دوستان هر حرفی دارند در صورتی که ناقص اصل امنیت نشه ، بزنن و کسی جلوی ایشان را نگیره!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فرازهایی از صحیفه امام خمینی | Ali#59 | 104 | 32,317 |
۲۳/اسفند/۹۵ ۲۱:۲۰ آخرین ارسال: قلب |
|
| شکوفایی استعدادها در سختی ها از نظر امام خمینی -ره- | yektasepas | 0 | 1,080 |
۲/آذر/۹۳ ۱۷:۵۹ آخرین ارسال: yektasepas |
|

![[تصویر: url_1.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8258414726/url_1.jpg)

![[تصویر: im-not-going-to-censor-myself-to-comfort...uote-1.jpg]](http://img.picturequotes.com/2/4/3453/im-not-going-to-censor-myself-to-comfort-your-ignorance-quote-1.jpg)
![[تصویر: enhanced_buzz_1504_1379943854_7.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8289502400/enhanced_buzz_1504_1379943854_7.jpg)
![[تصویر: Censorship-Quotes-85.jpg]](http://www.ceylonguidance.com/images/commentsmeme.com/wp-content/uploads/2014/03/Censorship-Quotes-85.jpg)

) باشه!!!