نقل قول:اگر الان در کشور فساد هست، یکی از کسانی که الان باید گزارش بده، خود آقای رئیسیه
10 سال رئیس سازمان بازرسی کل کشور (73-83)
10 سال معاون اول قوه قضاییه (83-93)
ایشون تو این 10 سال برای مبارزه با فساد چه کرده؟ گزارش بده! کارنامه ایشون باید مشخص بشه
شما دیگر چرا اب در اسیاب دشمن می ریزید؟ قوه ی قضائیه وظیفه اصلیش رسیدگی به فساد بعد از وقوع ان است. قوه مجریه باید از فسادهای درون دولت که اصلی ترین فسادها هستند جلوگیری کند.
نقل قول:این حرفا که 1 ساله رفته آستان قدس، موفق بوده، یکمی ساده لوحی نیست؟ با یکسال کار که نمیشه قضاوتی داشت. چرا 20 سال قبل بررسی نمیشه؟
اصلا متوجه هستید ناخواسته فردی رو که اقای رئیسی رو فرستاده تولیت استان قدس ساده لوح نشون میدید؟!
بخشی از حکم رهبر انقلاب در انتصاب اقای رئیسی به عنوان تولیت استان قدس رضوی:
"
جنابعالی را که خود نشأتیافتهی آن دیار پر برکت، و برخوردار از صلاح و امانت، و کارآزموده در مدیریتهای کلان میباشید، به تولیت آن آستان نورانی و مقدس منصوب میکنم"
نقل قول:اتفاقا به نظر من رئیسی بیشتر از احمدی نژاد با بقیه کنار میاد. احمدی نژاد با تمام منابع قدرت در کشور در افتاد .... نمیگم همش به حق بود ولی واقعا این بده که در کشور هر دستگاه دولتی و حکومتی حق داره کار اقتصادی کنه
بنده عید مشهد بودم و از تاکسی زیاد استفاده کردم. با خیلی از این راننده ها که اصطلاحا رای خاکستری بودند صحبت می کردم. می گفتند اقای رئیسی یک کاری کرد که اقای طبرسی نتونست، انهم در مقابل فساد موجود در استان قدس محکم ایستاد. مشهدی ها که عملکرد ایشان را دیده اند ایشان را دوست دارند .
(۲۸/فروردین/۹۶ ۱۴:۳۶)Islam نوشته است: [ -> ]
بنده عید مشهد بودم و از تاکسی زیاد استفاده کردم. با خیلی از این راننده ها که اصطلاحا رای خاکستری بودند صحبت می کردم. می گفتند اقای رئیسی یک کاری کرد که اقای طبرسی نتونست، انهم در مقابل فساد موجود در استان قدس محکم ایستاد. مشهدی ها که عملکرد ایشان را دیده اند ایشان را دوست دارند .
دوره اولم مردم تهران عملکرد احمدی نژاد دیده بودن و خیلی راضی بودن از ایشان
حتی یادمه دختر خاله ام از تهران زنگ زد به ما میگفت حتما حتما به احمدی نژاد رای بدید...خیلی آدم خوبیه خیلی هوای فرهنگی ها داره ولی بعدش چی شد؟؟
(۲۸/فروردین/۹۶ ۱۵:۰۱)A L I نوشته است: [ -> ]دوره اولم مردم تهران عملکرد احمدی نژاد دیده بودن و خیلی راضی بودن از ایشان
حتی یادمه دختر خاله ام از تهران زنگ زد به ما میگفت حتما حتما به احمدی نژاد رای بدید...خیلی آدم خوبیه خیلی هوای فرهنگی ها داره ولی بعدش چی شد؟؟
دور اول اکثر انقلابی ها از ایشان راضی بودند. یادم نمی رود صحبت های رهبر انقلاب را که فرمودند این دولت(نهم) اولین دولتی بود که اصول انقلاب را محکم در دست گرفت و پیگیری کرد.
بعد از اینها احمدی نژاد تغییر کرد. زاویه گرفت از ولایت. ضد ولایت نشد اما زاویه گرفت. همین هم ضعف های دولت دهم را بوجود اورد.
اما اینها چه ربطی به اقای رئیسی دارد؟ این پیش داوری ها انصاف نیست. مثل این است که بگویید شاید سال بعد انجمن بیداری اندیشه حامی سکولارها در ایران شود! پس از ان حمایت نکنیم!
(۲۸/فروردین/۹۶ ۱۵:۱۳)Islam نوشته است: [ -> ]دور اول اکثر انقلابی ها از ایشان راضی بودند. یادم نمی رود صحبت های رهبر انقلاب را که فرمودند این دولت(نهم) اولین دولتی بود که اصول انقلاب را محکم در دست گرفت و پیگیری کرد.
بعد از اینها احمدی نژاد تغییر کرد. زاویه گرفت از ولایت. ضد ولایت نشد اما زاویه گرفت. همین هم ضعف های دولت دهم را بوجود اورد.
اما اینها چه ربطی به اقای رئیسی دارد؟ این پیش داوری ها انصاف نیست. مثل این است که بگویید شاید سال بعد انجمن بیداری اندیشه حامی سکولارها در ایران شود! پس از ان حمایت نکنیم!
منظور این انقدر با قاطعیت از ایشون حمایت نکنید انقدر نباید گفت چون یکسال فلان جا بوده پس خوب کار کرده!
مملکت داری شرایطش فرق داره
اخباری شنیده میشه مبنی بر تایید صلاحیت اولیه 9 نفر. برخی هم تکذیب کردن... امیدوارم برخی خواسته های مخالفان و بدخواهان اجرایی نشه... از 50 نفر شخص مشهوری که ثبت نام کردن، خروجی نهایی راحت می تونه 10 نفر باشه ...
![[تصویر: photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7-%DB%B0%DB...%DB%B1.jpg]](http://www.dolatebahar.com/media/image/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7-%DB%B0%DB%B4-%DB%B1%DB%B6_%DB%B0%DB%B0-%DB%B0%DB%B2-%DB%B4%DB%B1.jpg)
(۲۸/فروردین/۹۶ ۱۴:۳۶)Islam نوشته است: [ -> ]شما دیگر چرا اب در اسیاب دشمن می ریزید؟ قوه ی قضائیه وظیفه اصلیش رسیدگی به فساد بعد از وقوع ان است. قوه مجریه باید از فسادهای درون دولت که اصلی ترین فسادها هستند جلوگیری کند.
اصلا متوجه هستید ناخواسته فردی رو که اقای رئیسی رو فرستاده تولیت استان قدس ساده لوح نشون میدید؟!
بخشی از حکم رهبر انقلاب در انتصاب اقای رئیسی به عنوان تولیت استان قدس رضوی:
" جنابعالی را که خود نشأتیافتهی آن دیار پر برکت، و برخوردار از صلاح و امانت، و کارآزموده در مدیریتهای کلان میباشید، به تولیت آن آستان نورانی و مقدس منصوب میکنم"
خیر

اصلا متوجه نیستم فردی که اقای رئیسی رو فرستاده تولیت استان قدس ساده لوح نشون میدیم !!
برادر عزیز معصومین (علیهم السلام) 14 تا هستن و بس! معصوم سازی و قدیس سازی نکنید. اون کاری که با احمدی نژاد کردید، با رئیسی نکنید... پشیمون میشید
همین که میگم ساده لوحید
هاشمی هم منصوب رهبری بود در مجمع تشخیص! هاشمی ابتدا از روحانیت مبارز بود و جریان راست!
روحانی هم منصوب رهبری بوده و هست در شورای عالی امنیت ملی! روحانی هم روحانیت و مبارز و راست!
از این مثالها زیاده .... منتظری و ....
با احمدی نژاد چه کردن؟ سعی کردن یک چهره امنیتی و خشن ازش نشون بدن
اما احمدی نژاد همونی بود که در مناظرات سال 84 گفت مشکل ما مو و لباس جوانانه؟ بعد انتخابات پیشنهاد ورود بانوان به ورزشگاهها رو داد و ...
از سال 87 طیف امنیتی-نظامی اصولگراها از احمدی نژاد نا امید شد و از همون موقع شروع کرد به تخریب. در حالیکه سال 84 مشایی و بقایی و ... کاره ای نبودن. این انحراف و اینها ساخت پدر فتنه بود
(۲۸/فروردین/۹۶ ۲۱:۳۲)-Ali- نوشته است: [ -> ]نامه دکتر توکلی به شورای نگهبان درباره رئیسجمهور سابق: احمدینژاد مجرم است و صلاحیت مدیریت عالی کشوری ندارد
توکلی اصلا سواد اولیه حقوقی هم ندارد. ارزش نداشت اصلا نامه اش را بخوانم. کسی که معنی مجرم را نمی داند، همین می شود که از مردم هم رای نمی گیرد.
همین نامه آقای توکلی نشان از بی اعتنایی به قانون است. به نظرم وقتش رسیده قوه قضاییه با این ادعاها برخورد کنه... البته بعیده
از منظر ادبیات کلمه متهم همخانواده تهمت است بنابرین متهم از منظر حقوقی به کسی گفته می شود که به عنوان فاعل کاری است که آن کار، جرم محسوب می شود.
اما مجرم کسی است که اتهام وی در دادگاه ثابت شده باشد وبرای عمل او مجازاتی در قانون پیش بینی شده باشد . و مرسوم است که میگویند هر متهمی لزوماٌ مجرم نیست، مگر این که جرم وی توسط دادگاه صالح ثابت شود و از زمانی که جرم در دادگاه علیه متهم ثابت می شود، می توان او را مجرم نامید. و متهم از وقتی که حکم دادگاه علیه او صادر شده و سپس قطعی می شود نام محکوم به خود می گیرد.
این احمد توکلی آخر سر دشمنی با احمدی نژاد کار دست خودش میده

(۲۸/فروردین/۹۶ ۲۰:۲۱)A L I نوشته است: [ -> ]منظور این انقدر با قاطعیت از ایشون حمایت نکنید
اگر منظورتون این است که مثل احمدی نژاد قدیس سازی نشود، موافقم. متاسفانه بعضی ها در حمایت از احمدی نژاد خودشان را وارد قفسی کردند که حتی الان حاضر نیستند از آن قفس خارج شوند.
نقل قول:انقدر نباید گفت چون یکسال فلان جا بوده پس خوب کار کرده!
مملکت داری شرایطش فرق داره
در این یکسال که ایشان بسیار عالی کار کرده اما فعالیت های ایشان به همین یکسال خلاصه نمی شود.به این بخش از سخنان رهبر در حکم انتصاب ایشان دقت کنید "
کارآزموده در مدیریتهای کلان میباشید"
این قبل از شروع دوره ی تولیت ایشان است که خب در این یکسال هم اثبات کردند که الحق والانصاف مرد عمل هستند.
نقل قول:مملکت داری شرایطش فرق داره
شهردار و وزیر و... از هر جناحی داشته ایم که رئیس جمهور شوند. اقای روحانی هم که کم و بیش یکهو از زیر بوته سبز شد.
اما کار تولیت استان قدس رضوی عملا یک کشور داری در مقیاس کوچک است. وجود تشکیلات و کارخانجات و موقوفات و رسیدگی به فقیران و مدیریت جهادی در شرایط خاص و... تنها بخشی از کارهای این تولیت است.اگر متولی استان قدس بودن تخصص و کار بیشتری نسبت به شهردار و وزیر بودن نطلبد، کار کمتری هم نیست.
نقل قول:برادر عزیز معصومین (علیهم السلام) 14 تا هستن و بس! معصوم سازی و قدیس سازی نکنید. اون کاری که با احمدی نژاد کردید، با رئیسی نکنید... پشیمون میشید
واقعا این حجم از پیش داوری رو نمی فهمم. مثل فوتبالیستی صحبت می کنید که پایش در زمین می شکند و به جای توصیه به دیگران که مواظب باشید پای شما هم نشکند، می گویید کلا فوتبال بازی نکنید!
فوری فوری فوری فوری
محمد غرضى اعلام كرد او و احمدى نژاد در نهايت به نفع كانديدايى كه كانون تئاتر كمدى ايران اعلام كند كنار خواهند رفت!
باند جناب احمدی نژاد بیش از پیش چهره منافقانه خودشون رو نشون میدن
احمدی نژاد به احتمال زیاد رد صلاحیت شده،فقط به این دو توئیت زیر که همین چند ساعت پیش ارسال شده نگاه کنید
عبدالرضا داوری نیاز به معرفی نداره
![[تصویر: rznl_ddsksdk32.png]](http://uupload.ir/files/rznl_ddsksdk32.png)
(۲۹/فروردین/۹۶ ۱۷:۱۱)Mahdii313 نوشته است: [ -> ]باند جناب احمدی نژاد بیش از پیش چهره منافقانه خودشون رو نشون میدن
احمدی نژاد به احتمال زیاد رد صلاحیت شده،فقط به این دو توئیت زیر که همین چند ساعت پیش ارسال شده نگاه کنید
عبدالرضا داوری نیاز به معرفی نداره
باند احمدی نژاد؟
تو کی هستی که برای احمدی نژاد باند و گروه انتخاب کنی؟ بعد از 2 سوال یهو اومدی پست توهین آمیز میدی؟ ( گوشای ما هم مخملی

)
کافر همه را به کیش خود پندارد... منافق هم به همین صورت
آقای داوری هیچ سمتی در دفتر احمدی نژاد نداره و نظر خودشو مطرح کرده. هر کسی هم نظر داوری رو به کل طرفداران احمدی نژاد نسبت بده، معلومه که دشمنی داره
درباره خبرهایی که از شورای نگهبان میاد. ظاهرا این شورا افتاده دست یک جناح خاص و بلافاصله اخبار درونی به سران جناح گزارش داده میشه. البته من که امیدوارم چنین چیزی صحت نداشته باشه
اما
فرض کنیم که اخبار درست باشه، اتفاقا خیلی هم خوب. تکلیف خیلی ها با انتخابات و ... روشن میشه. احمدی نژاد، بقایی رو برای اتمام حجت آورد.. اگر قراره خائن به مردم و نظام تایید بشه ولی خادم به مردم و نظام رد بشه، مسئولیت آینده کشور کاملا به دست همه آقایان است و دیگر کسی نمی تواند روحانی را مسئول معرفی کند.
حداقل من که برای رای خودم خیلی ارزش قائلم و با این اتمام حجتی که می شود، به بهترین شکل ممکن آن از آن استفاده خواهم کرد