تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احمدی نژاد .... آمد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
[تصویر: 6m0e_ahmagh.png]

الحمد لله رب العالمین که دلسوزان سربلند شدند و سیاهی ماند به افرادی که خود را امام زمانی میدانستند

روی عکس کلیک کنید

مربوط به کامنت ادمین سایت علی اصغر سیجانی!

سال 87 بهشون گفتیم مشکل دارید گوش نکردند

الان شکافشون آشکار شد
حالا کی گفته تایید میشه؟شاید رد صلاحیت شدWink
امیدوارم این اتفاق بهانه ای بشه برای رصد و بررسی دقیق تر افرادی همچون علی یعقوبی و عباس غفاری.
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۴۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]کاش کمی بیشتر توضیح میدادید.
در مورد؟

(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۵۶)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]شما مثکه نفسانیات رو با شهوت اشتباه گرفتید!

هر چیزی که من دلم بخواد میشه نفسانیات. هرچیزی که بدون اینکه عقلی فکر کنم چی برام خوبه چی نیست میشه خواسته نفس. یعنی بدون ملاحظه چیزی رو خواستن.

مردم ما عاشق رفتارهای پوپولیستی احمدی نژادن ، همین که قشنگ یکی رو خراب می کنه بهش رای میدن. دیگه کار ندارن این آدم لیاقت این پست رو داره یا نه.

این میشه انتخاب نفسانی!
یعنی شما میگید 25 میلیون ایرانی شیعه که سال 88 به احمدی نژاد رای دادن، به خاطر خراب کردن یکی دیگه بوده؟ عجب تهمت بزرگی. ببین کیا مخالف احمدی نژاد هستن
شما با مردم مشکل دارید نه احمدی نژاد

البته فعلا فضای این نیست که بخوام دلیل ثبت نام احمدی نژاد رو تحلیل کنم. فقط کلی میگم که یک اتمام حجت بود با برخی مسائل... وگرنه هیچ علاقه ای نداره به حضور در انتخابات
وقتی برخی قبل از شورای نگهبان در مورد افراد از رد صلاحیت خبر میدن، این باعث میشه خیلی مسائل زیر سوال بره

(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۳:۱۲)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]امیدوارم این اتفاق بهانه ای بشه برای رصد و بررسی دقیق تر افرادی همچون علی یعقوبی و عباس غفاری.
اتفاقا اینارو که سال 91 دستگیر کردن. یعنی بعد از 5 سال هنوز مشخص نشده که ربطش به احمدی نژاد چیه؟ یا اینکه سعی دارید ربط بدید
سعی داریم ربط بدیم؟؟؟ برادر عین حرفهای علی یعقوبی در مورد سوء مدیریت های حضرت نوح را آقای مشایی در مجلسی رسمی زدند. یه گشتی در فضای نت بزنید مشخصه.
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۲:۵۸)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]دیگه نوبت امتحان مردمه در پیروی از ولایت فقیه. امتحان الهی ازین دقیق تر ...
قطعا شکسته دوست من
البته انشاالله مردم دیگه پخته شده باشن گول این بازی های سیاسی رو نخورن
بی چاره ما مردم
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۳:۱۳)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]در مورد؟

یعنی شما میگید 25 میلیون ایرانی شیعه که سال 88 به احمدی نژاد رای دادن، به خاطر خراب کردن یکی دیگه بوده؟ عجب تهمت بزرگی. ببین کیا مخالف احمدی نژاد هستن
شما با مردم مشکل دارید نه احمدی نژاد

البته فعلا فضای این نیست که بخوام دلیل ثبت نام احمدی نژاد رو تحلیل کنم. فقط کلی میگم که یک اتمام حجت بود با برخی مسائل... وگرنه هیچ علاقه ای نداره به حضور در انتخابات
وقتی برخی قبل از شورای نگهبان در مورد افراد از رد صلاحیت خبر میدن، این باعث میشه خیلی مسائل زیر سوال بره

برادر سو تفاهم شد.
الان اگر رای بدن چیزی جز نفسانیات و دهن کجی به رهبر کشور نیست.

(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۳:۳۶)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]قطعا شکسته دوست من
البته انشاالله مردم دیگه پخته شده باشن گول این بازی های سیاسی رو نخورن
بی چاره ما مردم

قبول دارم راه دشواریه ، ولی امیدت رو از دست نده هیچوقت.

[تصویر: 17817881_144776659387775_4168815950373584896_n_1_.jpg]
اولا این که احمدی نژاد و روحانی دو لبه یه مقراض شدن واسه همه آشکار شد.
ولی فقیه رو تا اونجایی قبول داشت که وقتی داره واسه رفسنجانی شاخ و شونه میکشه زیر عبای رهبر قایم شه.
ثانیا آقای کدخدایی قبلا گفته بود که اومدن احمدی نژاد منع قانونی داره.
یعنی ۱۰۰ درصد تایید صلاحیت نمیشه.
ثالثا عباس غفاری رو ۵ سال پیش گرفتن و ۲ تا از بازجوهاش روانه تیمارستان شدن.
آزاده آزاده...
رابعا میرسلیم بیشتر به فرمانده کوسه سید خراسانی میخوره تا احمدی نژاد.
خامسا
اگه اصولگراها متحد بودن اینجوری نمیشد.
جلیلی یه ساز...
قالیباف یه ساز...
میرسلیم یه ساز...
رئیسی هم یه ساز.
خداااااا.
به وحدتمون کمک کن.
اما حداقلش اینه که احمدی نژاد اگه تایید صلاحیت بشه میبینه که رای هاش خیلی خیلی کم میشه و میفهمه مردم و مذهبی ها وقتی گوش به فرمان رهبر بود دوستش داشتن.
نه حالا که خودشم مثل رفسنجانی یه شاخ دیگه شده جلوی آقا.
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۳:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]حالا کی گفته تایید میشه؟شاید رد صلاحیت شدWink

سه تاشون اومدن که اینجوری نشه دیگه، سه تایی باهمن...
اگه سه نفرشون تایید بشن که خوشبحالشونه آخرشم دوتا به نفع یکی انصراف میدن.
اگه دوتا تایید بشن یکی رد بشه، بازم فرقی نمیکنه یکی به نفع اون یکی انصراف میده.
اگه یکی تایید بشه و دو نفرشون رد بشن، دیگه کنار کشیدن هم نمیخواد.

اما اگه سه نفرشون رد بشن شاهد ننه من غریبم بازی قرن خواهیم بود!
(۲۳/فروردین/۹۶ ۱۳:۵۴)#1Zero نوشته است: [ -> ]سه تاشون اومدن که اینجوری نشه دیگه، سه تایی باهمن...
اگه سه نفرشون تایید بشن که خوشبحالشونه آخرشم دوتا به نفع یکی انصراف میدن.
اگه دوتا تایید بشن یکی رد بشه، بازم فرقی نمیکنه یکی به نفع اون یکی انصراف میده.
اگه یکی تایید بشه و دو نفرشون رد بشن، دیگه کنار کشیدن هم نمیخواد.

اما اگه سه نفرشون رد بشن شاهد ننه من غریبم بازی قرن خواهیم بود!

البته مشایی ثبت نام نکرد. در حقیقت دو نفرن.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع